| GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
k7del Jr.gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2016
| Θέμα: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Πεμ 14 Δεκ 2017, 17:46 | |
| Καλησπέρα έχω ένα GSXR 600 20017 κ έχω το εξής πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό. Ανά διαστήματα (Μπορεί μία φορά στα 150 km) κ ενώ είμαι σε πορεία, το μηχανάκι κόβει και πέφτει η βελόνα του στροφομέτρου ακαριαία, αναβοσβήνει το φως με το κλειδί του immobilizer. FI και κόκκινο λαμπάκι δεν ανάβουν. Μετά από δύο δευτερόλεπτα επανέρχονται όλα κανονικά. Μου το έκανε και με τα δύο κλειδιά κ είναι άσχετο με το τι στροφές έχω στον κινητήρα, το κάνει χαμηλά και ψηλά και άσχετο με το αν επιταχύνω ... Ο μηχανικός μ είπε για αλλαγή της κεραίας του immobilizer , αν κάποιος έχει αλλη ιδέα ή έχει πάθει κάτι παρόμοιο θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. Οι φωτογραφίες εχουν διαφορά ενός δευτερολέπτου μεταξύ τους και δείχνουν αυτό που σας περιέγραψα. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Παρ 15 Δεκ 2017, 14:41 | |
| Αμα στο κανει με ολα τα κλειδια που λες πιθανοτατα να εχει δικιο ο μηχανικος.στα gilera ειναι στο εβδομαδιαιο μενου αυτο το προβλημα...προβληματιζομε στο οτι δε σβυνει το μηχανακι και απλα κοβει.αμα το γεφυρωσεις το φυσακι της αυτοδιαγνωσεις εχεις τσεκαρει αν βγαζει καπιο κωδικο βλαβης? Αν σου βγαλει c42 ,google it και πιστευω θα βρεις ακρη | |
|
| |
k7del Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Παρ 15 Δεκ 2017, 16:35 | |
| - terrorzone έγραψε:
- Αμα στο κανει με ολα τα κλειδια που λες πιθανοτατα να εχει δικιο ο μηχανικος.στα gilera ειναι στο εβδομαδιαιο μενου αυτο το προβλημα...προβληματιζομε στο οτι δε σβυνει το μηχανακι και απλα κοβει.αμα το γεφυρωσεις το φυσακι της αυτοδιαγνωσεις εχεις τσεκαρει αν βγαζει καπιο κωδικο βλαβης?
Αν σου βγαλει c42 ,google it και πιστευω θα βρεις ακρη Δεν έχω καμία ενδειξη σφάλματος. Ίσως στιγμιαία και να σβήνει τελείως, αλλά ειναι τόσο συντομο το διαστημα π το κανεί αυτο, π το καταλαβαίνω σαν να κόβει... Ευχαριστώ για την απάντηση. | |
|
| |
ripperblackdevil Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 67 Αγωνιζόμενος : αργω ακομη... Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Απ: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Παρ 15 Δεκ 2017, 16:40 | |
| Εγω παντως το παθαινα με τη βαλβιδα του σταντ αυτο που λες..την ξηλωσα και τελειωσαν ολα..και να σου πω την αληθεια μαλλον για το ιδιο προβλημα σε βλεπω..το εχουν αρκετα gixxer το ιδιο θεμα.. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Παρ 15 Δεκ 2017, 19:24 | |
| Εννοείς το γεφυρωσες το φισακι και σου βγαζει -c00-? -c00- παει να πει δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ. Κai αυτο που σου γραψε ο ripperblackdevil ακομα πιο πιυανο σεναριο αφου δε σβυνει.αλλα πριν το ξυλωσεις το βλαβιδακι του σταντ καθαρισετο με σπερευ επαφων φουλ και στραβωσε το λαμακι να το κλεινει πιο πολυ οταν ανεβαζεις το σταντ | |
|
| |
k7del Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Σαβ 16 Δεκ 2017, 18:54 | |
| Αυτό ξέχασα να σας το πω, είναι ήδη καταργημένο το βαλβιδάκι του σταντ. Δεν βραχυκύκλωσα να δω κωδικό αλλά από τη στιγμή που δεν έχω FI υπάρχει περίπτωση να έχω καποιον κωδικό σφάλματος χωρίς το FI αναμμένο? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Πεμ 21 Δεκ 2017, 09:45 | |
| Σου έστειλα πμ.
Οχι αν δεν έχεις λαμπάκι τότε δεν θα δεις κάποιο Fi, εκτός αν ( ακραία περίπτωση) κάποιος έχει χαλάσει το λαμπακι του Fi για να κρύψει κάποιο πρόβλημα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Πεμ 21 Δεκ 2017, 10:19 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Σου έστειλα πμ.
Οχι αν δεν έχεις λαμπάκι τότε δεν θα δεις κάποιο Fi, εκτός αν ( ακραία περίπτωση) κάποιος έχει χαλάσει το λαμπακι του Fi για να κρύψει κάποιο πρόβλημα Νικο ακομα και τα λαμπακι να του εχουν χαλασει θα βγαζει στο καντραν fi εκει που λεει τι θερμοκρασια | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer Πεμ 21 Δεκ 2017, 10:38 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Σου έστειλα πμ.
Οχι αν δεν έχεις λαμπάκι τότε δεν θα δεις κάποιο Fi, εκτός αν ( ακραία περίπτωση) κάποιος έχει χαλάσει το λαμπακι του Fi για να κρύψει κάποιο πρόβλημα Νικο ακομα και τα λαμπακι να του εχουν χαλασει θα βγαζει στο καντραν fi εκει που λεει τι θερμοκρασια Σωστά έχεις δίκιο | |
|
| |
| GSXR 600 2007 πρόβλημα με λαμπάκι immobilizer | |
|