Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Κάνοντας μια λίγο "πολεμική" βόλτα σήμερα με το gixxer μου και ενώ επιτάχυνα με τέρμα γκάζι και με γύρω στα 230 πραγματικά χιλιόμετρα, μια ανωμαλία του δρόμου άρχισε να κουνάει σαν τρελό το τιμόνι αριστερά δεξιά με μανία και ευτυχώς μαζί με τύχη, αλλά και με όση ψυχραιμία είχα, κατάφερα να το σώσω, χωρίς να πέσω. ...
Πιθανόν να άσπρισαν μερικές από τις τρίχες της κεφαλής μου βέβαια, αλλά πιστεύω πως τέτοια παθήματα είναι καλό να έρχονται (εφόσον δεν συμβεί ατύχημα φυσικά), ώστε να μας προβληματίσουν, ή να μας κάνουν να κόψουμε λίγο τον ρυθμό μας σε δημόσιο δρόμο.
Σκέφτομαι πως αν αυτό είναι ένα σημάδι, μια προειδοποίηση που φωνάζει "κόψε ρυθμό προτού να είναι αργά", είμαι τυχερός και "προνομιούχος", γιατί δυστυχώς πολλά παιδιά δεν είχαν αυτήν την "προειδοποίηση". ...
Προσοχή παιδιά. Ο δημόσιος δρόμος πολλές φορές δεν συγχωρεί....................
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
αμα προσεξεις καλα χτυπησε το κλιπ ον του στον μπροστα και τον χαστουκωσε και πεταξε μετα ....καπως ετσι πριν πολλα χρονια ειχε χτυπησει ο γκιμπερναου με τον ντουκο ,τον τεαμ ματε του....
noname2142 Jr.gixxer
Όνομα: : Κοσμας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 26/05/2012
Παιδια.. εγινε και σε μενα το θαυμα !! Χθες εκανα ανοιγματα με ενα φιλαρακι. Με το που κουμπωσα τριτη με αρκετα δηλαδη χιλιομετρα εκανε σαν τρελο! κοντεψε να μου κοψει τα χερια. Ειναι πραγματικα ασχημο συναισθημα, νομιζα οτι ξεβιδωθηκε το τιμονι . Το σταβιλιζατερ ομως δε θα επρεπε να κανει δουλεια ? Νομιζω παιδια οτι ειχα Αγιο!
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
αμα προσεξεις καλα χτυπησε το κλιπ ον του στον μπροστα και τον χαστουκωσε και πεταξε μετα ....καπως ετσι πριν πολλα χρονια ειχε χτυπησει ο γκιμπερναου με τον ντουκο ,τον τεαμ ματε του....
Μπορρει και να πατηθηκε η μανετα του φρενου αποτομα... για αυτο και βαλανε πολλοι στα gp προστατευτικο.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Παιδια.. εγινε και σε μενα το θαυμα !! Χθες εκανα ανοιγματα με ενα φιλαρακι. Με το που κουμπωσα τριτη με αρκετα δηλαδη χιλιομετρα εκανε σαν τρελο! κοντεψε να μου κοψει τα χερια. Ειναι πραγματικα ασχημο συναισθημα, νομιζα οτι ξεβιδωθηκε το τιμονι . Το σταβιλιζατερ ομως δε θα επρεπε να κανει δουλεια ? Νομιζω παιδια οτι ειχα Αγιο!
το σταμπι εκανε δουλεια...αλλοιως δεν θα μας εγραφες τωρα....θα ησουν γεματος γυψο... και ξερεις πιο ειναι το πιο τρελο?? δεν πρεπει να κλεισεις το γκαζι ουτε να σφιξεις τα χερια στο τιμονι για να μπορεσει να αποροφηθει πιο ευκολα και γρηγορα.... ασε χεσιμο η κατασταση σου λεω .......
Miou Full gixxer
Μπορρει και να πατηθηκε η μανετα του φρενου αποτομα... για αυτο και βαλανε πολλοι στα gp προστατευτικο.
ετσι ακριβως ειχε γινει με τον γκιμπερναου ... σμπαραλια μετα τα μηχανακια ...
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Είχα κοιτάξει παλιότερα στο youtube για κανένα tank slapping στο motogp και δεν είχα βρει κάτι.
Αν υπάρχει κάποιο video, δώστε κανένα link να το χαζέψω..
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
Είχα κοιτάξει παλιότερα στο youtube για κανένα tank slapping στο motogp και δεν είχα βρει κάτι.
Αν υπάρχει κάποιο video, δώστε κανένα link να το χαζέψω..
βρηκα ενα στο 2.15
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
το σταμπι εκανε δουλεια...αλλοιως δεν θα μας εγραφες τωρα....θα ησουν γεματος γυψο... και ξερεις πιο ειναι το πιο τρελο?? δεν πρεπει να κλεισεις το γκαζι ουτε να σφιξεις τα χερια στο τιμονι για να μπορεσει να αποροφηθει πιο ευκολα και γρηγορα.... ασε χεσιμο η κατασταση σου λεω .......
πλακα εχει οταν πας μετα να πατησεις φρενο και απο τις σφαλιαρες του μπροστινου εχουν ανοιξει τα τακακια και πρεπει να πατησεις 2-3 φορες τη μανετα για να ξαναπατησουν οπως πριν.
noname2142 Jr.gixxer
Όνομα: : Κοσμας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 26/05/2012
Απο χθες φοβαμαι να το ξανανοιξω το μηχανακι .. Μιλησα με ενα φιλο που μου κανει δουλειες και ειπε να σφιξουμε λιγο το σταμπιλιζατερ απο τον εγκεφαλο. Εσεις τι λετε? Καποιοι αλλοι λενε οτι αν το σφιξω ναι μεν θα κανει πιο δυσκολα tankslap αλλα αν κανει δε το σωζεις !
Miou Full gixxer
βασικα αυτο του χαιντεν στο 2.16 δεν ειναι ακριβως tank slapρing . εχει χασει τον πισω τροχο απο ανοιγμα του γκαζιου υπο κλιση και γλυστραει και οπως μαζευει την μηχανη κανει το κουνημα που εξελισετε σε ενα μικρο (ευτυχως) χαι ... το τανκ το παθενεις κυριως με πιο ορθια την μηχανη στο τερμα ανοοιγμα του γκαζιου πανω απο ανωμαλιες . στους δημοσιους δρομους μας δλδ (και η εξοδος απο την κ5 στα μεγαρα τα ιδια σκατα ειναι) και γιαυτο δεν τα βλεπουμε στους αγωνες . εκει ειναι κατευθειαν χαισαιντ ...
ENDURASX Adv. gixxer
βασικα αυτο του χαιντεν στο 2.16 δεν ειναι ακριβως tank slapρing . εχει χασει τον πισω τροχο απο ανοιγμα του γκαζιου υπο κλιση και γλυστραει και οπως μαζευει την μηχανη κανει το κουνημα που εξελισετε σε ενα μικρο (ευτυχως) χαι ... το τανκ το παθενεις κυριως με πιο ορθια την μηχανη στο τερμα ανοοιγμα του γκαζιου πανω απο ανωμαλιες . στους δημοσιους δρομους μας δλδ (και η εξοδος απο την κ5 στα μεγαρα τα ιδια σκατα ειναι) και γιαυτο δεν τα βλεπουμε στους αγωνες . εκει ειναι κατευθειαν χαισαιντ ...
τον ειδα οτι ειχε κλιση αλλα δεν φανηκε να χανει το πισω!
εχω παθει και εγω με 150xm/h με το nsr. γενικα οταν γινεται πρεπει να χαλαρωνεις ή να αφινεις το τιμονι για να επανελθει. συμβαινει σε μηχανακια με μικρη γωνια καστερ και (αγωνιστικη) γεωμετρια οπως το nsr. σε χαρλευ δεν εχω ακουσει να συμβαινει ποτε .λογο της τεραστιας γωνιας.