Greek GSX-R forum
Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Poll_l10Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Poll_c10Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Poll_l10Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Poll_c10Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Τι ειναι το <<tank slapping>>

Πήγαινε κάτω 
+24
cursed2
ENDURASX
Black Eagle
noname2142
frozen
kostaskr6
Miou
Antonios_gsxr
κολτρέϊν
thanosk6
nasos-v
nktr
G.E.B. R-09
1ndianos
GSXR
gixxermak
r6_lightech
day600
gsxr1000nitro
DENNIS
JIMK7
GIXXERAKIAS
dreamchaser
GSX-R 1000
28 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι ειναι το <<tank slapping>>   Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 EmptyΔευ 29 Οκτ 2012, 15:14

εχω φαει εγω με virago 750 ...απο αποτομη επιταχυνση + σαμαρακια ...
απλα ειναι δυσκολο να συμβει ... οταν ομως πας να ξεπερασεις τα ορια της μηχανης παραμονευει....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι ειναι το <<tank slapping>>   Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 EmptyΔευ 29 Οκτ 2012, 18:20

Miou έγραψε:
εχω φαει εγω με virago 750 ...απο αποτομη επιταχυνση + σαμαρακια ...
απλα ειναι δυσκολο να συμβει ... οταν ομως πας να ξεπερασεις τα ορια της μηχανης παραμονευει....
+1 Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω σε γρηγορη εκιννηση σε δρομο με σαμαρακια με το 600 CBR που ειχα!
John-X
Normal gixxer
Normal gixxer
John-X

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : 'Ευβοια
Αριθμός μηνυμάτων : 298
Αγωνιζόμενος : ΤΤ Αγ.Ιωάννης Ρώσος
Hμερομηνία εγγραφής : 11/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι ειναι το <<tank slapping>>   Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 15 Ιαν 2016, 23:05

Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 Article-2513790-19A6672500000578-7_634x424

Ξεθαβω λιγο.....

Πριν ενα μηνα σε δρομο που περναω χρονια τεζα,για πρωτη φορα μου εκανε θανατηφορο tank slap με 245km....ο σταυρος μπροστα χτυπουσε δεξια και αριστερα τον σκελετο με βια και ανατρυχιαστικο ηχο affraid  το μηχανακι αλλαξε πορια προς την σουδα με 230km μπορω να πω οτι εκει ειδα τον χαρο affraid στο τσακ το κρατησα και συνεχισα για το σπιτι με στραβα κλιπονς.

Σημερα σε αλλο δρομο ευθεια και σχετικα τελεια ασφαλτο ανοιγω απο 200 τερμα γκαζι....σηκωνετε ελαχιστα ο τροχος και στα 230 μου ξανακανει θανατηφορο tank slap χωρις λογο...

Λοιπον κατι δεν παει καλα εδω....ξεσφιξα το rebound γιατι ηταν 10 click in απο σοφτ (14 max)....το compresion ειναι 3 click in απο soft δεν το πειραζω γιατι στα 5 click in και μετα εχω understeer.

To μονο που εχω πλεον στο μυαλο μου ειναι οτι τις μπουκαλες μπροστα τις εχω σχεδον τερμα πανω προσωπο με την τιμονοπλακα εξεχει μονο η ταπα 1 χιλιοστο δηλαδη περιπου.

Να το κατεβασω στα 5mm?

Αυτο απο οτι βλεπω γινεται στα πολλα χιλιομετρα και οταν το καπα ροπιαζει....νιωθω ολο το μουτρο μπροστα στο αερα να μην παταει κατω.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι ειναι το <<tank slapping>>   Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 16 Ιαν 2016, 10:06

στραβωσαν τα κλιπ ονς απο τις σφαλιαρες ???

εαν καταλαβα σωστα τις ρυθμισεις τις εχεις αρκετα χαλαρες ( 10 κλικ μαλακο απο τα 14)

εαν ριξεις και αλλο το μουτρο θα κανεις πιο γρηγορη την καστερ και θα ειναι πιο νευρικο μετα και πιο ευκολο να σκαμπιλιζει παλι

γιατι δεν κοιταζεις να βρεις ενα σταμπι να του βαλεις πανω ?
NondasL4
Jr.gixxer
NondasL4

Άντρας Όνομα: : Nώντας

Αριθμός μηνυμάτων : 14
Αγωνιζόμενος : ΝΑΙ

Hμερομηνία εγγραφής : 02/09/2015

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι ειναι το <<tank slapping>>   Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 16 Ιαν 2016, 11:52

Καλησπέρα το έχω πάθει και εγώ με ενα παλιο ZXR 750 ΄90 στην αριστερή λωρίδα στη βούτα κατάβαση (λεωφ.Βουλιαγμένης μετα την ''Ολυμπιακη'' για όποιον δεν ξέρει!!!.Ευτυχώς το άτιμο επανήρθε μόνο του !!
John-X
Normal gixxer
Normal gixxer
John-X

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : 'Ευβοια
Αριθμός μηνυμάτων : 298
Αγωνιζόμενος : ΤΤ Αγ.Ιωάννης Ρώσος
Hμερομηνία εγγραφής : 11/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι ειναι το <<tank slapping>>   Τι ειναι το <<tank slapping>> - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 17 Ιαν 2016, 20:25

Miou έγραψε:
στραβωσαν τα κλιπ ονς απο τις σφαλιαρες ???

εαν καταλαβα σωστα τις ρυθμισεις τις εχεις αρκετα χαλαρες ( 10 κλικ μαλακο απο τα 14)

εαν ριξεις και αλλο το μουτρο θα κανεις πιο γρηγορη την καστερ και θα ειναι πιο νευρικο μετα και πιο ευκολο να σκαμπιλιζει παλι

γιατι δεν κοιταζεις να βρεις ενα σταμπι να του βαλεις πανω ?

Ναι Αλεξανδρε ασε....στραβωσαν δηλαδη αστριψαν πανω στην μπουκαλα ηθελα να πω,παρολο που τα χερια ηταν ελευθερα σχετικα,μου τα ξερανε στο χτυπημα και τα δυο.Brutal force Shocked ευτυχως εχω κατι γαντια ειναι γεματα κοκαλο πανω,δεν χαμπαριαζουν τιποτα.

Οχι 10 κλικ σφiχτο το ειχα απο 14 που ειναι μαξ....δλδ ηθελε αλλα 4 κλικ για να σφυξει τερμα το rebound... (γιαυτο ειπα 10 κλικ in) απο soft...10 κλικ σφυξιμο δλδ απο τερμα χαλαρο.

Το comp 3 κλικ σφιξιμο μονο....με αυτα τα μπροστινα το κ2 μπορω να πω δεν το γουσταρει καθολου το compression...3 κλικ = sweet spot

Εβαλα το μαμησιο σταμπι για αρχη.....

Το θεμα ειναι οτι ποτε δεν μου εκανε τανκ σλαπς στους δρομους που παω τεζα aswew ....Εχω κανα 2-3 μηνες που ρυθμισα το rebound στα 10 κλικς και εβαλα τις μπουκαλες τερμα πανω
(μου αρεσει πιο πολυ στις στροφες)αλλα στο τεζα ευθεια φανερωθηκε αυτο το προβλημα xmmm ....Ενα απο τα δυο φταιει Αλεξη η και τα δυο xmmm

Τι ειναι το <<tank slapping>>
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» TANK BAG ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ
» Το κ9 ειναι γεγονος!!
» Ειναι φυσιολογικο?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com