| ΛΑΣΤΙΧΑ | |
|
+22TheoDo R ΚΑΣΤΟΡΙΑ DrIoannis Sotos27 magfaria teo46 GSXRPAN kostas_750 Hamamatsu opoulian thanosk6 nasos-v GSX-R 1000 STELIOS Zuki JIMK7 nktr papagym ΣΚΟΡΠΙΟΣ r6_lightech kapamarou85 arturo 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 30 Μαρ 2010, 01:09 | |
| 2γομα ειναι αλλα ειναι πολυ μικρη η επιφανεια που ειναι σκληρα κεντρο 3 ποντους περιπου. εχει και μια εκδοση νομιζω για το πισω με μεγαλυτερη σκληρη επιφανεια για περισοτερα χλμ...αν 8ες,,, Και αν εχεις και λιγα φραγκα παραπανω Dunlop D211.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 30 Μαρ 2010, 14:06 | |
| ΓΙΑ ΤΑ PIRELLI DRAGON SUPERCORSA??
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ?
ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ
(ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΛΜ?)
ΑΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Μ5 METZELER?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 30 Μαρ 2010, 15:00 | |
| Πάρα πολλές επιλογές υπάρχουν για sport-race λάστιχο.Προσωπικά θα στρεφόμουν σε Pirelli SuperCorsa Pro,Michelin Power one έκδοση δρόμου(pure?) ή για λίγο πιο πολλά χλμ (8000 περίπου) Pirelli Diablo III. | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 30 Μαρ 2010, 21:08 | |
| παντως περιστερας κ μοτοροδα για την χρηση που θα θελω μου ειπαν και οι 2 metzeler m5 .......τι να πω............ | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 09 Μάης 2011, 16:39 | |
| Παιδια ξερουμε αν το πισω λαστιχο στα michelin power one (γωμες) γυρναει αναποδα.Ευχαριστω | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 09 Μάης 2011, 19:10 | |
| - opoulian έγραψε:
- Παιδια ξερουμε αν το πισω λαστιχο στα michelin power one (γωμες) γυρναει αναποδα.Ευχαριστω
Nομίζω όλες οι γόμες γυρνάν ανάποδα...σς έχει και βελάκι φοράς. | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 09 Μάης 2011, 19:57 | |
| [quote="opoulian"]Παιδια ξερουμε αν το πισω λαστιχο στα michelin power one (γωμες) γυρναει αναποδα.Ευχαριστω[/quote εγω τα φοραω φιλαρακι.....κανονικα δεν γυρνανε αναποδα γιατι εχουν μια φορα κανονικα αλλα αμα θες μπορεις αλλα δεν εχει την κανονικη του φορα το ελαστικο μετα.....αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελεις να το γυρισεις αναποδα | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 09 Μάης 2011, 19:58 | |
| | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 09 Μάης 2011, 20:20 | |
| Ευχαριστω για τις πληροφοριες.θα το βαλω αναποδα γιατι εχει τελειωσει απο δεξια και τα ΤσισοΜεγαρα ειναι δεξιοστροφη πιστα. | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 09 Μάης 2011, 20:26 | |
| - opoulian έγραψε:
- Ευχαριστω για τις πληροφοριες.θα το βαλω αναποδα γιατι εχει τελειωσει απο δεξια και τα ΤσισοΜεγαρα ειναι δεξιοστροφη πιστα.
δεν ξερω κατα το ποσο θα αποδοση ομως με την αναποδη φορα αλλα αν δεν δοκιμασεις ποτε δεν θα μαθεις καλα γυρολογια | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 10 Μάης 2011, 15:04 | |
| θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις.. | |
|
| |
cb130081 Normal gixxer
Όνομα: : ΝΙΚΟΣ Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 10 Μάης 2011, 16:32 | |
| - opoulian έγραψε:
- Παιδια ξερουμε αν το πισω λαστιχο στα michelin power one (γωμες) γυρναει αναποδα.Ευχαριστω
Αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι πως το τελευταιο trackday το εκανα με το πισω dunlop d211 gp racer γυρισμενο αναποδα και δεν ειχα κανενα προβλημα. Συμαντικη σημειωση...Δεν γυρναω κατω απο 1'10''.Μεχρι εκει δουλευαν αψογα...απο εκει και κατω δεν ξερω αν θα εχεις να αντιμετωπισεις διαφορετικη συμπεριφορα. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 06 Ιουν 2011, 18:42 | |
| για να μην ανοιγω new θεμα. γενησε το λαστιχο(dunlop qualifier RR) μου λινα :P (μετα απο 6-8000 με μπαντιλικια κλπ) ενταξει δεν ειχα προβλημα με το λαστιχακι μιας και δεν μπορουσα να το πιεσω ωσ νεος που ειμαι στην κατηγορια. εχω καποιες αποριες τωρα βεβαια... τι ειναι οι γομες? και πχ εχω ακουσει οτι ειπαρχουν λαστιχα με πιο σκληρο το κεντρο τους(κορονα λεγεται αν δεν κανω λαθος?)και πιο μαλακα στις ακρες. ειναι ολα ετσι? η οχι? πχ με μια πιο σκληρη κορονα πιστευω να ειμαι αρκετα ακλυτερα μιας και μπαινω αττικη οδο αρκετα συχνα για πολλα χιλιομετρα και παω και ταπα. απο εκει πιστευω εγινε η μεγαλη μειωση τις διαρκειας τις ζωης τους(και τα μπαντιλικια οκ δεν λεω) αλλα δεν ειναι καλυτερα θεωριτικα αυτα για την χρηση που θελω? ειπαμε δεν θελω και κανα τουρινγ πετρα λαστιχο αλλα ξερω γω... οταν ρωτας για λαδια και λαστιχα πελαγωνεις ο καθενας τα δικα του και πιστευω καλυτερα να ρωτηση εσας παρα εναν λαστιχα που θα θελει να προωθησει ενα "δικο του" λαστιχο | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 06 Ιουν 2011, 20:30 | |
| λοιπον τελικα σημερα παρηγειλλα τα dunlop sportmax sportsmart επειτα απο αρκετο ψαξιμο και τιμη σουπερ απο φιλαρακι μου βενζινα/λαστιχα τελικα γιατι τα power one τωρα πια με δικαβαλια γινανε μπακανιαου τεταρτη λογικα τα περναω και παω για στρωσιμο σε χαλαρο στροφιλικι και ριχνω εντυπωσεις | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 06 Ιουν 2011, 20:49 | |
| - mitsos έγραψε:
- για να μην ανοιγω new θεμα.
γενησε το λαστιχο(dunlop qualifier RR) μου λινα :P (μετα απο 6-8000 με μπαντιλικια κλπ) ενταξει δεν ειχα προβλημα με το λαστιχακι μιας και δεν μπορουσα να το πιεσω ωσ νεος που ειμαι στην κατηγορια. εχω καποιες αποριες τωρα βεβαια... τι ειναι οι γομες? και πχ εχω ακουσει οτι ειπαρχουν λαστιχα με πιο σκληρο το κεντρο τους(κορονα λεγεται αν δεν κανω λαθος?)και πιο μαλακα στις ακρες. ειναι ολα ετσι? η οχι? πχ με μια πιο σκληρη κορονα πιστευω να ειμαι αρκετα ακλυτερα μιας και μπαινω αττικη οδο αρκετα συχνα για πολλα χιλιομετρα και παω και ταπα. απο εκει πιστευω εγινε η μεγαλη μειωση τις διαρκειας τις ζωης τους(και τα μπαντιλικια οκ δεν λεω) αλλα δεν ειναι καλυτερα θεωριτικα αυτα για την χρηση που θελω? ειπαμε δεν θελω και κανα τουρινγ πετρα λαστιχο αλλα ξερω γω... οταν ρωτας για λαδια και λαστιχα πελαγωνεις ο καθενας τα δικα του και πιστευω καλυτερα να ρωτηση εσας παρα εναν λαστιχα που θα θελει να προωθησει ενα "δικο του" λαστιχο λοιπον φιλαρακι αλλο η γομα και αλλο η κορονα.... και παμε η γομα ειναι η γομα δηλ. η συνθεση του ελαστικου το ποσο μαλακο η σκληρο ειναι το ελαστικο και ολα πια σχεδον (εκτος metzeler) ειναι διγομα δηλ. πιο σκληρα στο κεντρο για μειωση της φθορας και πιο μαλακα στο πλαι για καλητερο κρατημα.....π.χ ρε παιδι μου εσυ που κανεις μπαντες χρειαζεσαι ενα πιο σκληρο ελαστικο για να σου κρατησει και καμποσο π.χ michelin power pure για παραδειγμα γιατι αν βαλεις michelin power one που ειναι πιο πισταδικα και πιο μαλακα με μπαντες στα 2000χλμ εισαι κοφα αυτα για της γομες.....γιατι αλλο η κορονα.... κορονα ειναι το υψος του ελαστικου με λιγα λογια εν ολιγεις το ποσο γρηγορο ειναι ενα ελαστικο στης αλλαγες κατευθυνσης.....μια ψιλη κορονα οπως παλι π.χ τα michelin power one ειναι σχεδιασμενα να εχουν γρηγοη κορονα για πιο γρηγορες και αποτομες αλλαγες κατευθυνσης μεσα στην πιστα αλλα εχουν μια μικρη ψιλοασταθεια στα πολλα.... τα power pure π.χ απο την αλλη εχουν πιο ομαλη κορονα για περισσοτερη ευσταθεια στα πολλα μιας και ειναι σχεδιασμενα για πιο sport touring χρηση.....κοιτα εχει πολυ αναλυση το θεμα αλλα βαριεμαι να γραφω αλλο τα ψιλοκορονα και διγομα π.χ power one , d211gp racer , diablo supercorsa sp κ.α πολλα ειναι σχεδιασμενα για γρηγορες βολτες και για track day.... tτα πιο χαμηλοκορονα αλλα παλι διγομα οπως π.χ τα power pure , diablo corsa , quallifier II , ειναι σχεδιαμενα για πιο πολλες βολτες π.χ ταξιδακια αλλα δεν λενε και οχι σε ενα trackday......τελος πα.....ελπιζω να σε καλυψα γιατι δεν μπορω αλλο να εσυ τι λαστιχο θελεις να βαλεις και για τη χρηση και με ποσα χρηματα διαθετεις και ολη η ομαδα ειναι εδω για να σε βοηθειση | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Δευ 06 Ιουν 2011, 23:34 | |
| ποπο θοδορη με σκλαβωνεις τιμη 300+- λεω (δεν θελω να κανω τσιγουνιες σε θεματα οπως τα λαστιχα) ΟΛΟΙ λενε θελω και πιστα και πολη αλλα εγω θελω και πιστα και πολη... ε,,!! σοβαρα τωρα. τα θελω για πολεμικες βολτες και "ταξιδια" αττικης οδου (εδω ειναι που βγαινει ο ghost και με ξεχεζει.. χαχαχα) ταπα αττικη οδο λοιπον αρα αυτα τα περι ασταθειας στα πολλα τα εξερουμε με την μια :p αλλα αυτο δεν ξερω... δλδ αν βαλω ενα λαστιχο να κραταει 8-10χιλιαδες με παντιλικια και ταπα τελικες σημαινει αυτοματα οτι σε στροφες πεφτουμε? | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 07 Ιουν 2011, 00:26 | |
| | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 07 Ιουν 2011, 07:40 | |
| βιαζομε μιας και δεν θελω καν να βλεπω τα λινα. οποτενες χαμηλοκορονα σπορτ τουρινκ. δεν παραπονεθηκα για το λαστιχο μου οτι εβγαλε λιγα απλα το ανεφερα ποσα εβγαλε.απλα αποτι μουπανε το λαστιχο αυτο σταματησε η εταιρια να το παραγει αρα πρεπει να παω σε αλλο.ειμαι οπαδος της νταλοπ ετσι κιαλλιος Εγω θελω αυτο που θες εσυ το αντιθετο ομως.σειρα ειναι ετσι πολεμικες βολτες-ταξιδακια και να μην λεει οχι σε κανα τρακ ντει(ντει ντει) χιλια ευχαριστω παντος | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 07 Ιουν 2011, 09:39 | |
| Επειδη ετυχε προσφατα να κανω μια βολτιτσα ενα R1 με ολοφρεσκα Dunlop sportsmart, πιστευω οτι θα σου ταιριαξουν γαντι. Τα λαστιχα ζεσταινονται για πλακα στον δημοσιο δρομο και η γομα τους ειναι η πιο μαλακη που εχω δει σε λαστιχα που δεν προοριζονται για πιστα. Απο αντοχη....δεν ξερω, θα δειξει. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 07 Ιουν 2011, 10:10 | |
| λαστιχα να σου βγαλουν 10000 χλμ με παντες και τερμα γκαζι στην αττικη οδο με τι μηχανακι??εαν εχεις κανα 1000 μονο τα τουρισταδικα λαστιχα θα σου βγαλουν... εαν εχεις κανενα 600 μπορει και να βρεις κανενα....αυτο το τερμα γκαζι στην εθνικη-αττικη τα σκιζει τα λαστιχα, ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες...κανε ρε παιδι κανα συμβιβασμο και εσυ... ας πουμε 7000 χλμ | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ Τρι 07 Ιουν 2011, 16:31 | |
| ναι οκ δεν ειπα οτι δεν συμβιβαζομε :p ναι 7κ οπως τωρα πιστευω ειναι μετρια προς καλα με την χρηση που τους κανω. πιστευω οτι τα παντιλικια σκιζουν τα λαστιχα κυριως και κατα δευτερον οι τελικες(λογικα... ξερωγω...? ) προς dunlop βλεπω να πηγαινω !ευχαρστω παντος για τις απαντησεις!! <3
300 γιουρος τα sportsmart dunlop :o αντε να δουμε!! | |
|
| |
| ΛΑΣΤΙΧΑ | |
|