Greek GSX-R forum
ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Poll_l10ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Poll_c10ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Poll_l10ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Poll_c10ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΛΑΣΤΙΧΑ

Πήγαινε κάτω 
+22
TheoDo R
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
DrIoannis
Sotos27
magfaria
teo46
GSXRPAN
kostas_750
Hamamatsu
opoulian
thanosk6
nasos-v
GSX-R 1000
STELIOS
Zuki
JIMK7
nktr
papagym
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
r6_lightech
kapamarou85
arturo
26 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Sotos27
Normal gixxer
Normal gixxer
Sotos27

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 320
Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 01:09

2γομα ειναι αλλα ειναι πολυ μικρη η επιφανεια που ειναι σκληρα κεντρο 3 ποντους περιπου. εχει και μια εκδοση νομιζω για το πισω με μεγαλυτερη σκληρη επιφανεια για περισοτερα χλμ...αν 8ες,,,
Και αν εχεις και λιγα φραγκα παραπανω Dunlop D211....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 14:06

ΓΙΑ ΤΑ PIRELLI DRAGON SUPERCORSA??

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ?

ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ

(ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΛΜ?)

ΑΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Μ5 METZELER?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 15:00

Πάρα πολλές επιλογές υπάρχουν για sport-race λάστιχο.Προσωπικά θα στρεφόμουν σε Pirelli SuperCorsa Pro,Michelin Power one έκδοση δρόμου(pure?) ή για λίγο πιο πολλά χλμ (8000 περίπου) Pirelli Diablo III.
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 21:08

παντως περιστερας κ μοτοροδα για την χρηση που θα θελω μου ειπαν και οι 2 metzeler m5 .......τι να πω............
opoulian
Normal gixxer
Normal gixxer
opoulian

Άντρας Όνομα: : Spyros
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 237
Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 09 Μάης 2011, 16:39

Παιδια ξερουμε αν το πισω λαστιχο στα michelin power one (γωμες) γυρναει αναποδα.Ευχαριστω
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άντρας Όνομα: : Χρηστοs
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 09 Μάης 2011, 19:10

opoulian έγραψε:
Παιδια ξερουμε αν το πισω λαστιχο στα michelin power one (γωμες) γυρναει αναποδα.Ευχαριστω

Nομίζω όλες οι γόμες γυρνάν ανάποδα...σς έχει και βελάκι φοράς.
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

Άντρας Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας
Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα
Αριθμός μηνυμάτων : 656
Αγωνιζόμενος : aswew
Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 09 Μάης 2011, 19:57

[quote="opoulian"]Παιδια ξερουμε αν το πισω λαστιχο στα michelin power one (γωμες) γυρναει αναποδα.Ευχαριστω[/quote

εγω τα φοραω φιλαρακι.....κανονικα δεν γυρνανε αναποδα γιατι εχουν μια φορα κανονικαlol! αλλα αμα θες μπορεις αλλα δεν εχει την κανονικη του φορα το ελαστικο μετα.....αλλα δεν μπορω
να καταλαβω γιατι θελεις να το γυρισεις αναποδα scratch kapelo
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 09 Μάης 2011, 19:58

Sotos27 έγραψε:
Φίλε μου έψαχνα και εγώ ένα λάστιχο που να μου δίνει τέλεια πληροφόρηση και να κολαει με την έννοια τις λεξης.μετα από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στα michelin power 1 έχω δοκιμάσει Dunlop rr Supercorsa Dragon supercorsa conti race atack ktl... ε λοιπόν όλα τα παραπάνω είναι Γτπ φαραώ τα power 1 άδω και 10μερες τα βαλα 3 sesion pista δεν το συζητάω πιστά το λάστιχο είναι αλλού,,, και πλέον στο δρόμο μου δεινού τέτοια αυτοπεποίθηση που ξύνω έξω..... το μόνο ελάττωμα είναι ότι δυστυχώς τρώγονται αρκετά γρήγορα..... αλλά νομίζω πως αν θεσ κορυφή ελαστικό θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι τρώγονται γρήγορα..... αν δεν κάνεις καγουριες και δεν τα βάλεις 2-3 φορές πιστά νομίζω θα βγάλουν καμία 5000-6000χλμ αλλά για μένα το κόβω καμία 4000 :P
okk okk okk file
opoulian
Normal gixxer
Normal gixxer
opoulian

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 09 Μάης 2011, 20:20

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.θα το βαλω αναποδα γιατι εχει τελειωσει απο δεξια και τα ΤσισοΜεγαρα ειναι δεξιοστροφη πιστα.
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 09 Μάης 2011, 20:26

opoulian έγραψε:
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.θα το βαλω αναποδα γιατι εχει τελειωσει απο δεξια και τα ΤσισοΜεγαρα ειναι δεξιοστροφη πιστα.
δεν ξερω κατα το ποσο θα αποδοση ομως με την αναποδη φορα scratch
αλλα αν δεν δοκιμασεις ποτε δεν θα μαθεις okk καλα γυρολογια file
opoulian
Normal gixxer
Normal gixxer
opoulian

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 10 Μάης 2011, 15:04

θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις..
cb130081
Normal gixxer
Normal gixxer
cb130081

Άντρας Όνομα: : ΝΙΚΟΣ
Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 146
Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 10 Μάης 2011, 16:32

opoulian έγραψε:

Αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι πως το τελευταιο trackday το εκανα με το πισω dunlop d211 gp racer γυρισμενο αναποδα και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Συμαντικη σημειωση...Δεν γυρναω κατω απο 1'10''.Μεχρι εκει δουλευαν αψογα...απο εκει και κατω δεν ξερω αν θα εχεις να αντιμετωπισεις διαφορετικη συμπεριφορα.
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 06 Ιουν 2011, 18:42

για να μην ανοιγω new θεμα.
γενησε το λαστιχο(dunlop qualifier RR) μου λινα :P (μετα απο 6-8000 με μπαντιλικια κλπ)
ενταξει δεν ειχα προβλημα με το λαστιχακι μιας και δεν μπορουσα να το πιεσω ωσ νεος που ειμαι στην κατηγορια.
εχω καποιες αποριες τωρα βεβαια...
τι ειναι οι γομες?
και πχ εχω ακουσει οτι ειπαρχουν λαστιχα με πιο σκληρο το κεντρο τους(κορονα λεγεται αν δεν κανω λαθος?)και πιο μαλακα στις ακρες.
ειναι ολα ετσι? η οχι?
πχ με μια πιο σκληρη κορονα πιστευω να ειμαι αρκετα ακλυτερα μιας και μπαινω αττικη οδο αρκετα συχνα για πολλα χιλιομετρα και παω και ταπα.
απο εκει πιστευω εγινε η μεγαλη μειωση τις διαρκειας τις ζωης τους(και τα μπαντιλικια οκ δεν λεω)
αλλα δεν ειναι καλυτερα θεωριτικα αυτα για την χρηση που θελω?
ειπαμε δεν θελω και κανα τουρινγ πετρα λαστιχο αλλα ξερω γω... οταν ρωτας για λαδια και λαστιχα πελαγωνεις ο καθενας τα δικα του και πιστευω καλυτερα να ρωτηση εσας παρα εναν λαστιχα που θα θελει να προωθησει ενα "δικο του" λαστιχο
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 06 Ιουν 2011, 20:30

λοιπον τελικα σημερα παρηγειλλα τα dunlop sportmax sportsmart επειτα απο αρκετο ψαξιμο και τιμη σουπερ απο φιλαρακι μου βενζινα/λαστιχα τελικα file γιατι τα power one τωρα πια με δικαβαλια γινανε μπακανιαου adffs τεταρτη λογικα τα περναω και παω για στρωσιμο σε χαλαρο στροφιλικι και ριχνω εντυπωσειςxmmm
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 06 Ιουν 2011, 20:49

mitsos έγραψε:
για να μην ανοιγω new θεμα.
γενησε το λαστιχο(dunlop qualifier RR) μου λινα :P (μετα απο 6-8000 με μπαντιλικια κλπ)
ενταξει δεν ειχα προβλημα με το λαστιχακι μιας και δεν μπορουσα να το πιεσω ωσ νεος που ειμαι στην κατηγορια.
εχω καποιες αποριες τωρα βεβαια...
τι ειναι οι γομες?
και πχ εχω ακουσει οτι ειπαρχουν λαστιχα με πιο σκληρο το κεντρο τους(κορονα λεγεται αν δεν κανω λαθος?)και πιο μαλακα στις ακρες.
ειναι ολα ετσι? η οχι?
πχ με μια πιο σκληρη κορονα πιστευω να ειμαι αρκετα ακλυτερα μιας και μπαινω αττικη οδο αρκετα συχνα για πολλα χιλιομετρα και παω και ταπα.
απο εκει πιστευω εγινε η μεγαλη μειωση τις διαρκειας τις ζωης τους(και τα μπαντιλικια οκ δεν λεω)
αλλα δεν ειναι καλυτερα θεωριτικα αυτα για την χρηση που θελω?
ειπαμε δεν θελω και κανα τουρινγ πετρα λαστιχο αλλα ξερω γω... οταν ρωτας για λαδια και λαστιχα πελαγωνεις ο καθενας τα δικα του και πιστευω καλυτερα να ρωτηση εσας παρα εναν λαστιχα που θα θελει να προωθησει ενα "δικο του" λαστιχο

λοιπον φιλαρακι αλλο η γομα και αλλο η κορονα....
και παμε sos
η γομα ειναι η γομα aswew δηλ. η συνθεση του ελαστικου το ποσο μαλακο η σκληρο ειναι το ελαστικο και ολα πια σχεδον (εκτος metzeler) ειναι διγομα δηλ. πιο σκληρα στο κεντρο για μειωση της φθορας και πιο μαλακα στο πλαι για καλητερο κρατημα.....π.χ ρε παιδι μου εσυ που κανεις μπαντες eleison χρειαζεσαι ενα πιο σκληρο ελαστικο για να σου κρατησει και καμποσο π.χ michelin power pure για παραδειγμα γιατι αν βαλεις michelin power one που ειναι πιο πισταδικα και πιο μαλακα με μπαντες στα 2000χλμ εισαι κοφα fafoutis

αυτα για της γομες.....γιατι αλλο η κορονα....
κορονα ειναι το υψος του ελαστικου με λιγα λογια εν ολιγεις το ποσο γρηγορο ειναι ενα ελαστικο στης αλλαγες κατευθυνσης.....μια ψιλη κορονα οπως παλι π.χ τα michelin power one ειναι σχεδιασμενα να εχουν γρηγοη κορονα για πιο γρηγορες και αποτομες αλλαγες κατευθυνσης μεσα στην πιστα αλλα εχουν μια μικρη ψιλοασταθεια στα πολλα....
τα power pure π.χ απο την αλλη εχουν πιο ομαλη κορονα για περισσοτερη ευσταθεια στα πολλα μιας και ειναι σχεδιασμενα για πιο sport touring χρηση.....κοιτα εχει πολυ αναλυση το θεμα αλλα βαριεμαι να γραφω αλλο trella

τα ψιλοκορονα και διγομα π.χ power one , d211gp racer , diablo supercorsa sp κ.α πολλα ειναι σχεδιασμενα για γρηγορες βολτες και για track day....
tτα πιο χαμηλοκορονα αλλα παλι διγομα οπως π.χ τα power pure , diablo corsa , quallifier II , ειναι σχεδιαμενα για πιο πολλες βολτες π.χ ταξιδακια αλλα δεν λενε και οχι σε ενα trackday......τελος πα.....ελπιζω να σε καλυψα γιατι δεν μπορω αλλο να spao xaxa
εσυ τι λαστιχο θελεις να βαλεις και για τη χρηση και με ποσα χρηματα διαθετεις και ολη η ομαδα ειναι εδω για να σε βοηθειση tralala eeee
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΔευ 06 Ιουν 2011, 23:34

ποπο θοδορη με σκλαβωνεις cheers
τιμη 300+- λεω (δεν θελω να κανω τσιγουνιες σε θεματα οπως τα λαστιχα)
ΟΛΟΙ λενε θελω και πιστα και πολη αλλα εγω θελω και πιστα και πολη... ε,,!!
σοβαρα τωρα. τα θελω για πολεμικες βολτες και "ταξιδια" αττικης οδου alien (εδω ειναι που βγαινει ο ghost και με ξεχεζει.. χαχαχα)
ταπα αττικη οδο λοιπον αρα αυτα τα περι ασταθειας στα πολλα τα εξερουμε με την μια :p
αλλα αυτο δεν ξερω... δλδ αν βαλω ενα λαστιχο να κραταει 8-10χιλιαδες με παντιλικια και ταπα τελικες σημαινει αυτοματα οτι σε στροφες πεφτουμε? rabbit
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 07 Ιουν 2011, 00:26

λοιπον αν δεν βιαζεσαι κατσε 3-4 μερουλες που βαζω τα δικα μου τα dunlop sportmaxx sportsmart που ειναι μια ενδιαμεση κατασταση δηλ. κανα trackday και για πολεμικες βολτες αλλα δεν λεει οχι και σε κανα ταξιδακι.....ε τωρα αμα πεφτεις με λαστιχο που κραταει 8-10000 δεν νομιζω να φταει το λαστιχο toixos fafoutis
θα σου προτεινα για ακομη καλυτερα επισης και metzeler sportec M5.....εχω ακουσει πολυ καλα σχολια και για την χρηση που θες......τελικιασματα στην αττικη.....οδο πιστυω ειναι οτι πρεπει...οπως και για πολεμικες βολτες....η αποφαση δικη σου παιχτη μου μιας και στην αγορα υπαρχουν ενα σωρο λαστιχα για ολες της χρησης file
οτι και αν επιλεξεις καλοκαυτα και πολλη προσοχη fotia okk
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 07 Ιουν 2011, 07:40

βιαζομε μιας και δεν θελω καν να βλεπω τα λινα. οποτενες χαμηλοκορονα σπορτ τουρινκ.
δεν παραπονεθηκα για το λαστιχο μου οτι εβγαλε λιγα απλα το ανεφερα ποσα εβγαλε.απλα αποτι μουπανε το λαστιχο αυτο σταματησε η εταιρια να το παραγει αρα πρεπει να παω σε αλλο.ειμαι οπαδος της νταλοπ ετσι κιαλλιος
Εγω θελω αυτο που θες εσυ το αντιθετο ομως.σειρα ειναι ετσι πολεμικες βολτες-ταξιδακια και να μην λεει οχι σε κανα τρακ ντει(ντει ντει)
χιλια ευχαριστω παντος
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 07 Ιουν 2011, 09:39

Επειδη ετυχε προσφατα να κανω μια βολτιτσα ενα R1 με ολοφρεσκα Dunlop sportsmart, πιστευω οτι θα σου ταιριαξουν γαντι. Τα λαστιχα ζεσταινονται για πλακα στον δημοσιο δρομο και η γομα τους ειναι η πιο μαλακη που εχω δει σε λαστιχα που δεν προοριζονται για πιστα. Απο αντοχη....δεν ξερω, θα δειξει.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 07 Ιουν 2011, 10:10

λαστιχα να σου βγαλουν 10000 χλμ με παντες και τερμα γκαζι στην αττικη οδο με τι μηχανακι??εαν εχεις κανα 1000 μονο τα τουρισταδικα λαστιχα θα σου βγαλουν... εαν εχεις κανενα 600 μπορει και να βρεις κανενα....αυτο το τερμα γκαζι στην εθνικη-αττικη τα σκιζει τα λαστιχα, ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες...κανε ρε παιδι κανα συμβιβασμο και εσυ... ας πουμε 7000 χλμ
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ   ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 3 EmptyΤρι 07 Ιουν 2011, 16:31

ναι οκ δεν ειπα οτι δεν συμβιβαζομε :p
ναι 7κ οπως τωρα πιστευω ειναι μετρια προς καλα με την χρηση που τους κανω.
πιστευω οτι τα παντιλικια σκιζουν τα λαστιχα κυριως και κατα δευτερον οι τελικες(λογικα... ξερωγω...? )
προς dunlop βλεπω να πηγαινω !ευχαρστω παντος για τις απαντησεις!! <3

300 γιουρος τα sportsmart dunlop :o
αντε να δουμε!!

ΛΑΣΤΙΧΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» λαστιχα για 750 k8.
» ΛΑΣΤΙΧΑ Μ5
» Λάστιχα σε GSX-R 600 K9

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com