| Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. | |
|
+6panosk8 ADAMSS varypiniths gjp krosfala Thodoros1369 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Σαβ 28 Απρ 2018, 13:47 | |
| - Miou έγραψε:
- να τον βαλεις να δωσει καταθεση εαν εχει δει τι εγινε
Τον βρηκα,επιβεβαιωνει οτι δεν ετρεχα,οτι δεν βγηκα στο αντιθετο ρευμα,αλλα λεει δεν μπορεσε να δει απο που βγηκε η τελος παντων που ακριβως ηταν (παραμονευε) ο killer στον δρομο .. Αυτα που ειδε μ ειπε οτι ευχαριστως τα καταθετει ... Περιμενω να μ πει η ασφαλιστικη αν μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε .. Φανταζομαι οτι αυτοι θα θελουν καποια μαρτυρια που να περιγραφει ακριβως το συμβαν. | |
|
| |
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Κυρ 05 Ιαν 2020, 14:31 | |
| Μετα απο δυο δικαστηρια κ μια αυτοψια τελικα δικαιωθηκα κατα 70% ... Πριν κανα μηνα μ αποζημιωσε η ασφαλιστικη,υποθεση που κρατησε 1μιση χρονο.
Καλη χρονια σ ολους κ μακρια απο ατυχηματα κ μαλακες οδηγους .. | |
|
| |
gjp Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Αγωνιζόμενος : της καφετεριας
Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2018
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Κυρ 05 Ιαν 2020, 14:53 | |
| αφου εισαι καλα φιλε μια χαρα ολα ,τωρα απο μαλακες οδηγους τπτ αλλο | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Τρι 07 Ιαν 2020, 16:24 | |
| πως προεκυψε η αποζημιωση του 70% ? που βασιστικαν και αντι για 100% εδωσαν μονο 70% ?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Τρι 07 Ιαν 2020, 22:06 | |
| - Miou έγραψε:
- πως προεκυψε η αποζημιωση του 70% ? που βασιστικαν και αντι για 100% εδωσαν μονο 70% ?
Λογω δικαστη ... το επαιζε λιγο ερευνητης csi. Αμφισβητησε τον ισχυρισμο μου,εκοψε κ εραψε την αποφαση ωστε να την βγαλει σχεδον μεσοβεζικη. Με εφεση θα παιδευομουν σιγουρα αλλο ενα χρονο σιγουρα. Φαντασου οτι ο μπαρμπας δεν εκανε εφεση επειδη δεν ειχε λεφτα Μιλαμε για τρελα πραγματα ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Thodoros1369 στις Παρ 10 Ιαν 2020, 17:18, 1 φορά | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Πεμ 09 Ιαν 2020, 15:59 | |
| - krosfala έγραψε:
- Υπηρχε ενα συνεργειο στη θεσσαλονικη που ειχε μηχανημα
που μετρουσε το μηχανακι αν ειναι ισιο. Δυστυχως δε θυμαμαι ουτε πως λεγεται το μηχανημα,ουτε το συνεργειο, αλλα πιστευω με λιγο ψαξιμο στο γκουγκλ θα το βρεις αν υπαρχει ακομη. Περαστικα κι αγυριστα!! Υπήρχε πράγματι μια ηλεκτρονική καλιμπρα αλλά το παλικάρι δεν ηξερε να την χειριστεί καθολου.Είχα πάει για να μετρήσω το δικό μου μετά από μια ψιλή που είχα.Μου είχε βγάλει θεοστραβο το πιρουνι ενω ηταν πένα τελικα, τσαμπα ειχα δωσει 400 ευρω για άλλο.Είχε παίξει άλλη μια κουβέντα στο φορουμ νομιζω, οτι και αλλοι μετρηθηκαν λάθος από τον ίδιο.Νομιζω σπασχολουσε εναν Ρουμανο μηχανικο πολυ καλών προδιαγραφων αν βοηθάω περαιτέρω για το ποιος ήταν ο "επαγγελματίας". Σε κάθε περίπτωση φίλε αν χρειαστείς ανταλλακτικά έχω σίγουρα κομπλε μπροστινο με 15.000 χλμ που θέλει μόνο service σε εξαιρετική κατασταση χωρις γρατζουνιες χτυπηματα κλπ.Και διάφορα αλλα μαμα πραματα μια και άλλαξα τα πάντα με aftermarket. Ενδεικτικά μαμα σταμπ,πισω αναρτηση, δεξι μαρσπιε εμπρος,μαμα εξατμισεις,μαμα σωληνακια φρενων εμπρος/πίσω. Αν χρειαστείς κάτι ενημερωσε με για φωτογραφίες. Εναλλακτικα πωλειται το ίδιο το μηχανακι(Μαύρο Κ7, 26000χλμ) που βρισκεται Θεσσαλονικη αυτη τη στιγμη με τα εξής εξτρα: WP Competition 4618 WP Steering Damper Stabilizer Yoshimura TRC Dual(Πληγωμενη η αριστερη) Link Pipe χειροποιητο LPA Gilles Tooling Rear Sets Hel brake lines λευκα ASV μανέτες κοντες Ohlins Ελατηρια εμπρος 78 κιλά Αντικοφτης Dunlopad Red τακακια Πολυεστερικο Μανηταρια Valter Moto Bobbins Βαλβιδες billet Είναι να κατέβει Λάρισα η μοτό άμεσα για φωτο και κανονικη αγγελια οπότε σου γραφω εδω μηπως και σε ενδιαφερει για να την δεις από κοντά. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Πεμ 09 Ιαν 2020, 18:23 | |
| - Thodoros1369 έγραψε:
Αμφισβητησε τον ισχυρισμο μου,εκοψε κ εραψε την αποφαση ωστε να την βγαλει σχεδον μεσοβεζικη.
μου κανει εντυπωση ρε φιλε. οκ δεχομαι να αμφισβητει τον ισχυρισμο μου αλλα αυτα που εχει γραψει η τροχαια πως στο διαολο τα αμφισβητει? δεν ειχε γραψει η τροχαια οτι εσυ ησουν στον κεντρικο και ο μπαρμπας βγηκε απο το στενο? να εχουμε να λεμε δλδ γιατι ετσι και αλλοιως η υποθεση παει τελειωσε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Παρ 10 Ιαν 2020, 17:19 | |
| - Miou έγραψε:
- Thodoros1369 έγραψε:
Αμφισβητησε τον ισχυρισμο μου,εκοψε κ εραψε την αποφαση ωστε να την βγαλει σχεδον μεσοβεζικη.
μου κανει εντυπωση ρε φιλε. οκ δεχομαι να αμφισβητει τον ισχυρισμο μου αλλα αυτα που εχει γραψει η τροχαια πως στο διαολο τα αμφισβητει? δεν ειχε γραψει η τροχαια οτι εσυ ησουν στον κεντρικο και ο μπαρμπας βγηκε απο το στενο?
να εχουμε να λεμε δλδ γιατι ετσι και αλλοιως η υποθεση παει τελειωσε Η τροχαια απλα εγραψε οτι ισχυριστηκα εγω κ ο αλλος .. οποτε απο τροχαια δεν ελαβε υποψιν τιποτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. Παρ 10 Ιαν 2020, 17:22 | |
| - lotinia έγραψε:
- krosfala έγραψε:
- Υπηρχε ενα συνεργειο στη θεσσαλονικη που ειχε μηχανημα
που μετρουσε το μηχανακι αν ειναι ισιο. Δυστυχως δε θυμαμαι ουτε πως λεγεται το μηχανημα,ουτε το συνεργειο, αλλα πιστευω με λιγο ψαξιμο στο γκουγκλ θα το βρεις αν υπαρχει ακομη. Περαστικα κι αγυριστα!! Υπήρχε πράγματι μια ηλεκτρονική καλιμπρα αλλά το παλικάρι δεν ηξερε να την χειριστεί καθολου.Είχα πάει για να μετρήσω το δικό μου μετά από μια ψιλή που είχα.Μου είχε βγάλει θεοστραβο το πιρουνι ενω ηταν πένα τελικα, τσαμπα ειχα δωσει 400 ευρω για άλλο.Είχε παίξει άλλη μια κουβέντα στο φορουμ νομιζω, οτι και αλλοι μετρηθηκαν λάθος από τον ίδιο.Νομιζω σπασχολουσε εναν Ρουμανο μηχανικο πολυ καλών προδιαγραφων αν βοηθάω περαιτέρω για το ποιος ήταν ο "επαγγελματίας". Σε κάθε περίπτωση φίλε αν χρειαστείς ανταλλακτικά έχω σίγουρα κομπλε μπροστινο με 15.000 χλμ που θέλει μόνο service σε εξαιρετική κατασταση χωρις γρατζουνιες χτυπηματα κλπ.Και διάφορα αλλα μαμα πραματα μια και άλλαξα τα πάντα με aftermarket. Ενδεικτικά μαμα σταμπ,πισω αναρτηση, δεξι μαρσπιε εμπρος,μαμα εξατμισεις,μαμα σωληνακια φρενων εμπρος/πίσω. Αν χρειαστείς κάτι ενημερωσε με για φωτογραφίες.
Εναλλακτικα πωλειται το ίδιο το μηχανακι(Μαύρο Κ7, 26000χλμ) που βρισκεται Θεσσαλονικη αυτη τη στιγμη με τα εξής εξτρα: WP Competition 4618 WP Steering Damper Stabilizer Yoshimura TRC Dual(Πληγωμενη η αριστερη) Link Pipe χειροποιητο LPA Gilles Tooling Rear Sets Hel brake lines λευκα ASV μανέτες κοντες Ohlins Ελατηρια εμπρος 78 κιλά Αντικοφτης Dunlopad Red τακακια Πολυεστερικο Μανηταρια Valter Moto Bobbins Βαλβιδες billet
Είναι να κατέβει Λάρισα η μοτό άμεσα για φωτο και κανονικη αγγελια οπότε σου γραφω εδω μηπως και σε ενδιαφερει για να την δεις από κοντά. Ευχαριστω αλλα δεν χρειαζομαι πλεον ανταλλακτκα. | |
|
| |
| Πτωση κι ερωτησεις περι ελεγχων μετα απ αυτην ... + ευρεση ανταλλακτικων. | |
|