καλησπερα και καλο μηνα.....με ενα προβληματακη....το μηχανακη μου ειναι ενα gsxr 750 l6...μετα απο 50 μερες ακινησιας...ειμαι ναυτικος....το εβαλε ο αδερφος μου 4 φορες μπροστα μονο,παρουσιαζετε ενα προβλημα...παω εχθες να την παρω να παω μια βολτα βαζω μπροστα και με τα βιας επιασε τις 1000 στροφες....μπα λεω...ανοιγω λιγο το γκαζι και εδειξε να να ξεκολησε κατι...επιασε της 1400 και οταν ζεσταθηκες της 1200 περιπου...κανω 14 χιλιομετρα...την σβηνω.μετα απο 10 λεπτα την ξαναβαζω και ειχα χαμιλο ρελαντι...σημερα λεω θα την παρω να παω εθνικη...βαζω μπροστα παλι 1000 στροφες καπακι 900 αναβη ο κοκκινο φως f1 και σβηνει.....παω να ξαναβαλω τιποτα....ξανα προσπαθω και πηρε....την εβγαλα εθνικη πηγα εως την επιδαυρο δεν μου παρουσιασε κατι...χαμιλη αποδοση η κοψιματα.....γυρισα σχεδον αδειος απο βενζινη και γεμισα 100αρα...καθε φορα που εσβηνα και ξαναεβαζα κανονικα το ρελαντι της....μηπως απο την ακινησια η βενζινη που ειχε μεσα ειχε λιγο νερακι????η να ειναι κατι αλλο???αυριο θα την παω φυσικα σε εναν εξουσιοδοτιμενο..ευχαριστω εκ τον πρωτερον..