Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Τετ 04 Ιουλ 2018, 17:48
Μετά από 4 χρόνια είπαμε να μαζευτούμε (JIMΚ7,Stavroulis και άλλα παιδιά) και να ξαναπάμε στο Ιταλικό "Luna Park" του Misano World Circuit "Marco Simoncelli". Να πω επίσης ότι οι Κρητικοί ήμασταν >50% της φουρνιάς που ανεβαίναμε (5/8)
Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν πριν ακόμη φτάσουμε στην πίστα αφού ο καιρός ήταν ελαφρά κυκλοθυμικός και ο τρόπος μεταφοράς ακύρωσε τις όποιες προσπάθειές μας να κρατηθούν καθαρά τα μηχανάκια
Βροχή,βροχή και πάλι βροχή!!!
Φθάνοντας στο Μισάνο τα παιδιά που πήγαν 1 ημέρα νωρίτερα άκουγαν θορύβους από το πρωί οι οποίοι τελικά μετά από πολλά συμβούλια κατέληξαν... στο ότι η Ducati κάνει δοκιμές στο νέο V4 SBK τους καθώς και το MotoGP μηχανάκι τους .
Το MotoGP ήταν αυστηρά κρυμμένο και μόνο το ακούσαμε αλλά δεν το είδαμε. Ο κύριος μας ζήτησε ευγενικά να μην βγάζουμε φωτογραφίες κοντινές και έτσι το σεβαστήκαμε και απλά το είδαμε από κοντά...
Ήταν και η Aprilia εκεί αλλά δεν είδαμε τίποτα απολύτως. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πως όλοι που ήταν στις θέσεις των τερματικών είχαν ηλικία κάτω των 30 ετών αυστηρά. Ένας 40άρης ήταν και έκανε κουμάντο και όοολοι οι υπόλοιποι ήταν κάτω των 30 Έτσι λοιπόν ξεφορτώσαμε την πραμάτια μας για 7 άτομα με τον 8ο να εμφανίζετε πιο αργά από Ελβετία (Έλληνας της διασποράς)
Αφού τοποθετήσαμε τις μηχανές στα box το βραδάκι (photo από JIMΚ7)
είπαμε να κάνουμε ένα περπάτημα και τα 4200 μέτρα της πίστας όπου γινόταν φρεσκάρισμα στα βιράζ ειδικά για εμάς (και όχι για τον αγώνα SBK αυτό το Σ/Κ ).
Πάμε για ύπνο πραγματικά εξουθενωμένοι αφού εξουθενωθήκαμε και στο φαγητό βεβαίως βεβαίως.
Το πρωί απλά υπέροχος καιρός σε μία υπέροχη πίστα η οποία μας περίμενε να προσπαθήσουμε να τη δαμάσουμε
Πρώτη ημέρα λοιπόν και ξεκινάμε όλοι μουδιασμένοι μετά από μεγάλη απουσία ή ακόμη και για πρώτη φορά. Μετά το 2ο session χωριστήκαμε σε group ανάλογα τους χρόνους. Δυστυχώς δεν υπήρξε νέα μετακίνηση μετά από 1 ημέρα όπως την περασμένη φορά.
Έτσι μερικές φωτογραφίες από τις 2 πρώτες ημέρες και είμαστε σε αναμονή για την 3η ημέρα που είχε και τον αγώνα
Είδαμε και ένα BMW HP Race... Από κοντά εξαιρετικό και αψεγάδιαστο.
Να πω επίσης ότι ο τύπος που το οδηγούσε είχε 2 και όχι 1 .
Εντυπώσεις... Η πίστα είναι πάαααρα πολύ καλή και κρατάει ααααπίστευτα πολύ. Κρατάει καλύτερα από τον προηγούμενο τάπητα που είχε όταν πήγα προ 4 χρόνια. Η πίστα είναι σε ρυθμό MotoGp 1 sec πιο γρήγορη σε σχέση με τον προηγούμενο τάπητα. Την πρώτη ημέρα πήγαμε με λάστιχα σχετικά σκληρά για την πίστα (Dunlop MS4 πίσω) αλλά και πάλι δεν γλίστραγε. Γλίστραγε μόνο αν το παράκανες στο γκάζι στην έξοδο και με μηχανή με πολλά άλογα. Την 3η ημέρα όπου τοποθετήθηκαν μαλακότερες γόμες (MS3) ήταν ακόμη πιο δύσκολο να κουνήσει η μηχανή. Από τους εκεί θαμώνες μάθαμε ότι οι κατάλληλες γόμες είναι MS2 πίσω. Βέβαια δύσκολα ρισκάρεις γιατί εμείς 3 ημέρες θα καθόμασταν και δεν αλλάζαμε κάθε ημέρα ελαστικά. Θέλει πολλά κότσια μετά την Curvone για να βγάλεις τον χρόνο που κρύβει...και κρύβει πάααρα πολύ. Θέλω προπόνηση και όχι μόνο με τη μηχανή... Όταν πας σε μία τέτοια πίστα απλά όοοολα τα υπόλοιπα σου φαίνονται φτωχοί συγγενείς, μα πολύ φτωχοί. Για άααααλλη μία φορά όταν έφευγα σκεφτόμουν γιατί μα γιατί επικρατεί αυτή η μίζερη κατάσταση στην Ελλάδα...κρίμα. Μόνα παράπονα που είχα αυτή τη φορά είναι ότι χάθηκε η μισή τελευταία ημέρα λόγω μη έγκαιρης ενημέρωσης από την διοργάνωση ότι θα ήταν ελεύθερα ανοιχτή η πίστα μετά τις 16.00. Αναμονή λοιπόν στις νέες φωτογραφίες και βίντεο.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Πεμ 05 Ιουλ 2018, 10:31
μπραβο ρε παιδια τωρα το να σας πω οτι ψιλοζηλεψα ειναι περιτο ...
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Δευ 09 Ιουλ 2018, 22:28
Νasos-v δύσκολα αντικαθιστάς αυτό που βιώνεις μέσα σε μία πίστα. Πολύ αδρεναλίνη, σκέψη και ευχαρίστηση!!! Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου με δρόμο.Δεν με ευχαριστεί, δεν με γεμίζει και πάνω απ'όλα με φοβίζει... Μόνο πίστα όταν μπορώ.
fatsas k5 Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : τριπολη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2010
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Τετ 11 Ιουλ 2018, 18:11
μπραβο παιδια νασται καλα και του χρονου ονειρο ζωησ.... dr βαλε κανα βιντεο να γουσταρουμε....
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Πεμ 12 Ιουλ 2018, 00:02
ποιος ήταν γρηγορότερος του γκρουπ?
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Πεμ 12 Ιουλ 2018, 01:48
Μπραβο παιδια!!!
Ελπιζω να το καταευχαριστηθηκατε...προσπαθω να φανταστω τα μουτρα του Jim k7 οταν εβλεπε το L7 να βρεχεται
Εκτος της καλης προετοιμασιας της μοτο,απαιτειται κ πολυ καλη προετοιμασια του σωματος μας για να ανταπεξελθουμε σ'ενα 3ημερο στην πιστα
Για μενα ειναι ονειρο ζωης το να παω σε μια τετοια πιστα να οδηγησω κ ελπιζω στο μελλον να μου δοθει η ευκαιρια!
Αναμενουμε κ αλλες φωτο κ βιντεο!!!
Παντα τετοια
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Πεμ 12 Ιουλ 2018, 13:07
babis k8 έγραψε:
Εκτος της καλης προετοιμασιας της μοτο,απαιτειται κ πολυ καλη προετοιμασια του σωματος μας για να ανταπεξελθουμε σ'ενα 3ημερο στην πιστα
αμα τις εχεις πολλες και παγωμενες για την αποθεραπεια ολα καλα πανε στο σωμα
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Δευ 16 Ιουλ 2018, 10:04
Βιντεάκι από τον αγώνα της Κυριακής. Όπως θα δείτε μπορεί να είναι "αγώνας" αλλά πάω με μεγάλη προσοχή χωρίς χωσίματα...τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία.
Λείπει ο τελευταίος γύρος (Gopro έσπασε στα 2 τα βίντεο). Δεν λέει και κάτι ο τελευταίος γιατί έχασα και μία ταχύτητα στην 1.
Πραγματικά μου λείπει ήδη και πώς θα την παλέψουμε μόνο με την τηλεμετρία
Το κίτρινο που ανάβει σε πολλές στροφές είναι το PreControl των ηλεκτρονικών και όχι το Traction Control.
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Δευ 16 Ιουλ 2018, 12:30
DrIoannis έγραψε:
Βιντεάκι από τον αγώνα της Κυριακής. Όπως θα δείτε μπορεί να είναι "αγώνας" αλλά πάω με μεγάλη προσοχή χωρίς χωσίματα...τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία.
Λείπει ο τελευταίος γύρος (Gopro έσπασε στα 2 τα βίντεο). Δεν λέει και κάτι ο τελευταίος γιατί έχασα και μία ταχύτητα στην 1.
Πραγματικά μου λείπει ήδη και πώς θα την παλέψουμε μόνο με την τηλεμετρία
Το κίτρινο που ανάβει σε πολλές στροφές είναι το PreControl των ηλεκτρονικών και όχι το Traction Control.
Mε GoPro Studio μπορεις να τα ενωσεις και να το βαλεις με ολους τους γυρους
Εγω που είμαι ρε δεν φαινομαι
Μολις βρω λιγο χρονο θα ανεβασω και εγω τα χαλια μου
Θέμα: Απ: Misano ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ΙΙ. Τhe Saga Continues... Δευ 16 Ιουλ 2018, 13:16
Σε είδα όταν το γύρισες σε motocross στην Curvone με 200km/h και μου έκοψες το αίμα.Αξίζει να βάλεις το βίντεο για να δούνε την ασφάλεια που προσφέρει μία πίστα παγκοσμίου με προδιαγραφές!
Νομίζω κάπου φαίνεσαι στην Tramonto όταν πλησιάζω και πάμε πιο αργά.