mak_gsxr Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Hμερομηνία εγγραφής : 19/07/2012
| Θέμα: Πρόβλημα οταν είναι ζεστό Πεμ 03 Ιαν 2019, 17:13 | |
| Καλησπέρα... Εδω και καιρό εχω το εξης θεμα... Βαζω μπρος το μηχανάκι και ενω παίρνει μερικες φορες με λιγο ζορι (δεν εχει να κανει με τον καιρο γιατί μου το εκανε και τις ζεστες μέρες) οταν ζεσταθεί πάνω απο 70 βαθμούς αν το σβησω δεν παίρνει... Κάνει σαν να σφιγγει κατι μεσα και η μιζα ισα ισα γυρνάει... Οταν κρυώσει παίρνει κανονικά... Gsxr 750k7... | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα οταν είναι ζεστό Πεμ 03 Ιαν 2019, 19:08 | |
| - mak_gsxr έγραψε:
- Καλησπέρα... Εδω και καιρό εχω το εξης θεμα... Βαζω μπρος το μηχανάκι και ενω παίρνει μερικες φορες με λιγο ζορι (δεν εχει να κανει με τον καιρο γιατί μου το εκανε και τις ζεστες μέρες) οταν ζεσταθεί πάνω απο 70 βαθμούς αν το σβησω δεν παίρνει... Κάνει σαν να σφιγγει κατι μεσα και η μιζα ισα ισα γυρνάει... Οταν κρυώσει παίρνει κανονικά... Gsxr 750k7...
Μιζα ισως να θες αλλα καρβουνακια | |
|
mak_gsxr Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα οταν είναι ζεστό Πεμ 03 Ιαν 2019, 20:04 | |
| Εχω αλλάξει καρβουνακαι πέρυσι... Επίσης άλλαξα Ανορθωτή και εκανα περιελιξη... Μέτρησα τους πόλους και στις 5000rpm βγαζει κατω απο 14v...υπάρχει περίπτωση να μην έγινε καλή περιελιξη? | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα οταν είναι ζεστό Πεμ 03 Ιαν 2019, 21:32 | |
| - mak_gsxr έγραψε:
- Εχω αλλάξει καρβουνακαι πέρυσι... Επίσης άλλαξα Ανορθωτή και εκανα περιελιξη... Μέτρησα τους πόλους και στις 5000rpm βγαζει κατω απο 14v...υπάρχει περίπτωση να μην έγινε καλή περιελιξη?
Κανονικα πρεπει να βγαζει πανω απο 14ν το σωστο ειναι 14,5ν Οταν αγκομαχαει και γυρναει αργα ειναι καρβουνακια η εχει μισοκαει η μπομπινα της μιζας Φανταζομαι οτι εχει δει τη παταρια και ειναι οκ | |
|
mak_gsxr Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα οταν είναι ζεστό Πεμ 03 Ιαν 2019, 21:40 | |
| Ναι η μπαταρία είναι οκ... Μολις κρυώσει παίρνει κανονικά χωρίς θεμα.. Γι αυτό νομίζω δεν είναι καρβουνακια... Ευχαριστώ κιολας για τις απαντήσεις.. Με βλέπω να το παω σε ηλεκτρολόγο | |
|
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα οταν είναι ζεστό Πεμ 03 Ιαν 2019, 22:14 | |
| μπορεί να φταιει η φλάτζα του καπακιου σου. Αν δεν ειναι γνησια και ειναι πολυ λεπτη σφίγγει τα γρανάζια . | |
|