| Δεν κραταει ρελαντι ζεστο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Τρι 30 Απρ 2013, 00:05 | |
| Παιδες το παπι μου κανει κατι κουλα οταν ζεσταθει και δεν κραταει ρελαντι.Το ανεβασα αφου ζεσταθηκε και εσβησε αλλα και παλι οι στροφες πεφτουν στο φαναρι πχ και κανει και κανενα σκαμπανεβασμα.Η δικια μου σκεψη παει προς βαλβιδες,μηπως θελουν κανα ρυθμισματακι γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι τις εκανα ακριβως 0,05 που λεει το manual.Για innova προκειται.Καμια γνωμη; | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Τρι 30 Απρ 2013, 00:16 | |
| Μήπως είναι πολύ σφιχτές εκεί? Σίγουρα τις έσφιξες σωστά γιατί παίρνουν λίγο ακόμα αν δεν κρατάς καλά κόντρα όταν σφίγγεις τα κοκκορακια.
| |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Τρι 30 Απρ 2013, 00:21 | |
| Παιζει να μην τις εσφιξα πολυ,γιατι δεν ηθελα να το πολυζορισω.Θα το τσεκαρω αυριο να δω τι παιζει.Οταν λες πολυ σφιχτες εκει,εννοεις να τις ρυθμισα περισσοτερο κλειστες αποτι πρεπει; Γιατι αν ναι,δεν παιζει.Μονο το αντιθετο,να τις αφησα λιγο λασκα παραπανω. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Τρι 30 Απρ 2013, 11:04 | |
| Αν ειναι λάσκα δεν πειράζει.Οταν λέει σφιχτές εννοεί το διάκενο λιγότερο απο 0.05. Αν δεν φοράς κανενα τρελο εκκεντροφόρο βγάλε το κολάρο απο το καρμπυρατερ στον παπα και δες αν σου βάζει βενζίνες προς τα έξω (αν ξεφυσάει δηλαδή προς τα έξω). Το έχεις χρονίσει σωστα; | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Τρι 30 Απρ 2013, 15:41 | |
| Τελικα η εξαγωγης ειχε λασκαρει υπερβολικα (απο 0,05 κανονικα,περνουσε φιλερακι 0,10).Το προβλημα λυθηκε,το μονο που με προβληματισε ειναι οτι τα σκασιματα απο την εξατμιση στα κατεβασματα παραμενουν. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Τρι 30 Απρ 2013, 15:59 | |
| Η ανοιχτή βαλβίδα δεν δικαιολογεί να σβήνει στο ρελαντι, αλλα αφου δουλεύει who knows!! Οσο για τα σκασίματα ειναι απο το pair αν το καταργήσεις θα σταματήσουν τα σκασίματα!!!! Μήπως θελει καινουργιο δαχτυλίδι (ζουαν) στην κεφαλη και σου παίρνει αέρα η εξάτμιση; Και εμένα πάντως το supra σκάει αλλα δεν του δινω σημασία. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Τρι 30 Απρ 2013, 16:07 | |
| Οχι,Δημητρη,ζουανακι εβαλα καινουργιο.Πρεπει να ειναι και πλουσιο σχετικα το μηχανακι γιατι εβγαλα το μπουζι και ειχε καπνα πανω,η οποια εφυγε ευκολα με ενα πανακι. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Παρ 03 Μάης 2013, 19:55 | |
| οι ακαφτες που πεταει οταν αφηνεις το γκαζι ειναι γιατι εχεις πειραξει την υποπιεση. οταν εχεις χρονο, στειλε με πμ η γραψε εδω τι εχεις πειραξει στην υποπιεση να σου πω πως να λυσεις το προβλημα (innova εχω και εγω). | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Παρ 03 Μάης 2013, 22:36 | |
| Τιποτα δεν εχω πειραξει...οπως τα ελυσα,οταν εκανα την ανακατασκευη στο μοτερ,ετσι τα εδεσα.Τωρα αν παει καπου το μυαλο σου,στο τι μπορει να μην μονταρα σωστα,ριξτο να το τσεκαρω αυριο. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Δευ 06 Μάης 2013, 17:13 | |
| ξεκιναμε απο την αρχη: απο το ντεποζιτο ξεκιναει 1 σολινακι για τη βενζινη και μετα απο 20-30 ποντους παει σε ενα στρογγυλο πραγμα και γινετε 2! αν το εχεις το κρατας, αλλιως συνεχιζεις το 1 σολινακι προσθετοντας 1 φιλτρακι και το βαζεις στην τρυπα βενζινης του καρμπυρατερ (εγω το εχω βγαλει το στρογγυλο πραγματακι και δεν ειχαν προβλημα). αυτο που εχω σε κοκκινο κυκλο το εχεις συνδεδεμενο με το λαιμο του καρμπυρατερ η οχι? εγω το εχω βγαλει αυτο μαζι με ολα τα σολινακια γυρο του και ταπωσα το νικελ σιδερακι που ξεκιναει κατω στην κεφαλη. δεν πεταει ιχνος ακαφτης και δουλευει καλιτερα το παπι ετσι. αν δεν εχεις κουμπωνενα πλαστικα βγαλε φωτογραφιες ολα αυτα που σου ειπα για να δω τι ακριβως εχεις κανει. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Δευ 06 Μάης 2013, 18:46 | |
| Αυτο που εχεις στον κυκλο πρεπει να ειναι ρουμπινετο υποπίεσης. Οταν δουλεύει το μηχανάκι ανοιγει και τρεχει βενζίνη. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Δευ 06 Μάης 2013, 19:31 | |
| ναι υποπιεση ειναι. το stock καρμπυρατερ του ιννοβα περνει βενζινη μεσω υποπιεσης. τι σκεφτοτανε η honda και το εκανε ετσι αραγε? | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Δεν κραταει ρελαντι ζεστο Δευ 06 Μάης 2013, 19:49 | |
| Σκεφτόταν να κόβει τις βενζίνες οταν ειναι σβηστό το μηχανάκι. Διακόπτης είναι . | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
| Δεν κραταει ρελαντι ζεστο | |
|