| Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου | |
|
+8Miou okeanos GsxrPower christos_drifter JIMK7 Hamamatsu T.R.E kahi 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 10 Αυγ 2010, 21:55 | |
| | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 10 Αυγ 2010, 22:04 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 10 Αυγ 2010, 23:01 | |
| Σαν να συγκρινεις Ninja 250 με gsxr 600. Αχ αυτο το rmx | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 10 Αυγ 2010, 23:09 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 10 Αυγ 2010, 23:25 | |
| | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 10 Αυγ 2010, 23:31 | |
| | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 13:05 | |
| Καλές βόλτες | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 14:33 | |
| Εγω παλι θα ελεγα να εφαρμωζαν κατι αλλο παρα να μας τα περνουνε απο την τσεπουλα μας για να αγοραζουνε καινουρια μηχανακια για (βολτες). ενα σκοπετακι ειναι ο,τι πρεπει... λογου οικονομικου προβληματος του κρατος ρε παιδι μου...οχι τπτ αλλο .......... αχ ελλαδιτσα μου ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GsxrPower στις Δευ 16 Αυγ 2010, 16:22, 1 φορά | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 14:44 | |
| Πολλά πράγματα είναι τραγικά στην Ελλάδα και φωτιές συγκεκριμένα αν δεν ήθελαν για δρόμους,οικόπεδα ΔΕΝ θα είχαμε... | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 16:40 | |
| Δεν ξερω πως το βλεπει ο καθενας αλλα στην πραξει(γιατι αυτο ειναι που μετραει)στις 12/8 στην πρωτη ημερα περιπολιας που ειχα , χρειαστηκε και δουλεψε σε πολυ μεγαλο βαθμο η ομαδα ηφαιστος σε συμβαν το οποιο ηταν στο 55ο χλμ εθνικης οδου Αθηνων κορινθου στο υψος τις Κινετας , οπου η ομαδα μου εφθασε πρωτη στο συμβαν και μετα απο γρηγορη και σωστη κατευθυνση τον οχηματων τεθηκε σε πολυ μικρο χρονο υπο ελεγχω μια φωτια η οποια ηταν μεσα σε κατοικιμενη περιοχη(και συνεπαγετε πολυ επικινδυνη) και δημιουργηθηκε απο αμελια ενος εργατη που δουλευε τροχο διπλα σε ξερα ΧΟΡΤΑ και με θερμοκρασια που ξεπερναγε τους 38C παρ' οτι ειχαν γινει συστασεις απο τα ΜΜΕ για υψιλο κινδυνο πυρκαγιων μετα απο ενα τετοιο συμβαν δε θα ελεγα οτι η ομαδα ηφαιστος ειναι περιττα εξοδα για το κρατος, γνωμη μου και παντα φιλικα Και ακομα ειναι η αρχη, θελω να ελπιζω οτι στο μελλον θα υπαρξει ακομα μεγαλυτερη βουληση στην προληψη γιατι ετσι μονο πιστευω οτι μπορουμε να σωσουμε οτι εχει απομεινη... :( | |
|
| |
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 19:31 | |
| η θεση για τον πυροσβεστηρα που ειναι?? χαχαχα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 20:29 | |
| λοιπον φιλε οταν μπει το φθινοπορο βγαλε το βαλιτσακι και λυωσε στο enduro... πλακα στην πλακα παντος γινετε δουλεια ετσι αμα το ζητουμενο ειναι η αμμεση αφιξη θυμαστε τα tdm του εκαβ?κριμα που δεν εχουν περισοτερα καθως στο κεντρο της αθηνας ειναι πραγματικα γρηγορα... | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 20:50 | |
| Το βαλιτσακι το βγαζω και τωρα γιατι διαφορετικα καποια στιγμη θα γυρισω χωρις αυτο | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| |
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 22:49 | |
| | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Δευ 16 Αυγ 2010, 22:53 | |
| | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 17 Αυγ 2010, 00:35 | |
| - kahi έγραψε:
- Δεν ξερω πως το βλεπει ο καθενας αλλα στην πραξει(γιατι αυτο ειναι που μετραει)στις 12/8 στην πρωτη ημερα περιπολιας που ειχα , χρειαστηκε και δουλεψε σε πολυ μεγαλο βαθμο η ομαδα ηφαιστος σε συμβαν το οποιο ηταν στο 55ο χλμ εθνικης οδου Αθηνων κορινθου στο υψος τις Κινετας , οπου η ομαδα μου εφθασε πρωτη στο συμβαν και μετα απο γρηγορη και σωστη κατευθυνση τον οχηματων τεθηκε σε πολυ μικρο χρονο υπο ελεγχω μια φωτια η οποια ηταν μεσα σε κατοικιμενη περιοχη(και συνεπαγετε πολυ επικινδυνη) και δημιουργηθηκε απο αμελια ενος εργατη που δουλευε τροχο διπλα σε ξερα ΧΟΡΤΑ και με θερμοκρασια που ξεπερναγε τους 38C παρ' οτι ειχαν γινει συστασεις απο τα ΜΜΕ για υψιλο κινδυνο πυρκαγιων μετα απο ενα τετοιο συμβαν δε θα ελεγα οτι η ομαδα ηφαιστος ειναι περιττα εξοδα για το κρατος, γνωμη μου και παντα φιλικα
Και ακομα ειναι η αρχη, θελω να ελπιζω οτι στο μελλον θα υπαρξει ακομα μεγαλυτερη βουληση στην προληψη γιατι ετσι μονο πιστευω οτι μπορουμε να σωσουμε οτι εχει απομεινη... :( Το θέμα είναι να φτάνεις σε ένα περιστατικό έγκαιρα.Από την στιγμή που θα φτάσεις στην αρχή του περιστατικού μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα. Αυτό,όπως πολλές φορές έχει αποδειχτεί,γίνετε μόνο με την χρήση οχημάτων που είναι ευέλικτα όπως η μοτοσικλέτα. Δυστυχώς στην Ελλάδα την μοτοσικλέτα την έχουν παρεξηγημένη και δύσκολα αλλάζει νοοτροπία τόσον χρόνον. Πάντως εσείς παιδιά εκεί στην ομάδα Ηφαιστος συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε...εμμέσως προβάλλεται και την χρησιμότητα τις μοτοσικλέτας. | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 17 Αυγ 2010, 11:33 | |
| +1000 | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου Τρι 17 Αυγ 2010, 19:02 | |
| Λοιπον ειδα στο Πορτο Γερμενο την Παρασκευη, δυο παλικαρια απο το σωμα σας μαλλον και ειχαν απο ενα kawa. Ωραιο μηχανακι ειναι. Λεπτη σιλουετα και φαινοταν μαχημο | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| |
| |
| Καινουργιο εργαλειο στην δουλεια μου | |
|