| Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Παρ 05 Απρ 2019, 20:08 | |
| Λοιπόν περί αντιβαρων. Προσωπικά τα σιχαίνομαι, μέχρι εκεί που δεν πάει. Θέλω το χέρι μου να νιώθει που τελειώνει το τιμονι.
Αρχίζω να πιστεύω όμως ότι για να τα βάζουν οι εταιρίες μάλλον κάτι θα κανουν.
Έχω κάτι καταραμένους συντονισμόυς στα φρένα μόλις η βελόνα πεφτει κ πιάσει τις 7000 στροφές. Πιθανόν από κει μου ραγισε κ το κοντέρ.
Εσείς φοράτε? Πείτε τη γνώμη σας ο καθένας | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Παρ 05 Απρ 2019, 20:25 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Λοιπόν περί αντιβαρων. Προσωπικά τα σιχαίνομαι, μέχρι εκεί που δεν πάει. Θέλω το χέρι μου να νιώθει που τελειώνει το τιμονι.
Αρχίζω να πιστεύω όμως ότι για να τα βάζουν οι εταιρίες μάλλον κάτι θα κανουν.
Έχω κάτι καταραμένους συντονισμόυς στα φρένα μόλις η βελόνα πεφτει κ πιάσει τις 7000 στροφές. Πιθανόν από κει μου ραγισε κ το κοντέρ.
Εσείς φοράτε? Πείτε τη γνώμη σας ο καθένας αχαχα οχι ρε φιλε καμια σχεση .. δεν υπαρχει περιπτωση να το επαθες απο αυτο Στο δικο μου κ7 και λ7 ποτε δεν ειχα αντιβαρα ιδικα το λ7 εχει πιο πολλους κραδασμους απο το κ7 Τα αντιβαρα τα βαζει ο κατασκευαστης για να ειναι πιο ησυχο σιγουρα κανουν δουλεια αλλα οχι πολυ | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Παρ 05 Απρ 2019, 20:42 | |
| Σου βγάζε κ σένα κραδασμούς το κ7 σε κείνο το φάσμα? Εμένα μου ρίχνει κλωτσιά στιγμιαία εκεί κ πάντα στο φρενάρισμα (με κλειστό γκάζι δλδ) κ όταν οι στροφές του μοτερ πεφτουν.
Δεν θυμάμαι καν αν ήταν πάντα έτσι η αν έγινε μετά. Πρέπει όμως να το διορθώσω κάποια στιγμη | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Σαβ 06 Απρ 2019, 10:00 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Σου βγάζε κ σένα κραδασμούς το κ7 σε κείνο το φάσμα? Εμένα μου ρίχνει κλωτσιά στιγμιαία εκεί κ πάντα στο φρενάρισμα (με κλειστό γκάζι δλδ) κ όταν οι στροφές του μοτερ πεφτουν.
Δεν θυμάμαι καν αν ήταν πάντα έτσι η αν έγινε μετά. Πρέπει όμως να το διορθώσω κάποια στιγμη Δεν θυμαμαι τι ακριβος μου εκανε αλλα γενικος δεν ειχα καταλαβει κατι .. απο το 2010 και μετα ειχα βγαλει το αντιβαρο στροφαλου και απο τοτε ειχε αλλαξει εντελως το δουλεμα του, αν θυμαμαι καλα μετα το 2010 που ειχα φτιαξει το μοτερ ειχα πιο πολλους κραδασμους κατω απο τις 6.000 με 7.000 αλλα μετα απο εκει ηταν πολυ ησυχο σαν ηλεκτρικο δουλευε Στο Λ7 μερικοι εχουν παρατηρησει κραδασμους.. καποιες στιγμες τις εχω δει κι εγω και τις περισσοτερες φορες δεν καταλαβαινω τιποτα αχαχα οποτε βγαλε το απο το μυαλο σου και θα διορθωθει το προβλημα απο μονο του | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Κυρ 07 Απρ 2019, 23:14 | |
| Πρέπει να το ξεματιαξω μου φαίνεται Σίγουρα απ όταν το έστρωνα κ ήταν στοκ, τώρα έχει πολύ περισσότερο κοπανημα. Αύριο θα παραγγείλω ένα σετακι να πειραματιστώ. Άλλος τώρα που γυρίζει γνώμες?? | |
|
| |
mariosbusa Normal gixxer
Όνομα: : Μαριος Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Δευ 08 Απρ 2019, 09:09 | |
| Τωρα που το λες και εμενα μου κανει εναν συντονισμο κατα εκει στις 6.000-7.000 απο εκει και περα τιποτα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Δευ 08 Απρ 2019, 12:55 | |
| δεν εχω καταφερει να καταλαβω διαφορα με τα μαμα αντιβαρα και με αλλα πχ βαλτερ μοτο ή υοσιμουρα που ειναι σημαντικα πιο ελαφρια . ειδα ομως διαφορα οταν δεν ειχα πανω καθολου αντιβαρα σε τρεμουλο στα κλιπ ον | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Δευ 08 Απρ 2019, 15:28 | |
| - Miou έγραψε:
- δεν εχω καταφερει να καταλαβω διαφορα με τα μαμα αντιβαρα και με αλλα πχ βαλτερ μοτο ή υοσιμουρα που ειναι σημαντικα πιο ελαφρια .
ειδα ομως διαφορα οταν δεν ειχα πανω καθολου αντιβαρα σε τρεμουλο στα κλιπ ον Έχει κάτι πολύ γαματα που μπαίνουν μέσα στη τρύπα τελείως κ δεν φαίνονται καθόλου κ είναι πολύ μακριά . Είναι πανάκριβα όμως. Τώρα τι αντίβαρα φοράς? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Δευ 08 Απρ 2019, 15:44 | |
| παρομοια με αυτα που περιγραφεις ηταν οι βασεις για τα μαμα αντιβαρα στο χονδα το 954 που ειχα
τωρα φοραω τα μαμα | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? Δευ 22 Απρ 2019, 16:42 | |
| Vibranator και καθάρισες | |
|
| |
| Αντίβαρα... Τελικά ναι η οχι?? Κάνει δουλειά ή είναι καλτσα τρύπια? | |
|