| Αντιβαρα...!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 00:48 | |
| Παιδες για δωστε τα φωτα σας οσοι ξερετε...Εχω παρει τα αντιβαρα της Rizoma τα μεσαια τα οποια λεει οτι ειναι 55 γρ. οταν εβγαλα ομως τα μανισια διαπιστωσα οτι ειναι πολυ πιο βαρια...ξερει κανεις να μου πει αν παιζει προβλημα και αν θα χω κραδασμους? Α να πω οτι τελικα δεν τα βαλα γιατι ηταν λιγο πακετο και δεν ειχα χρονο να ασχολειθω οποτε δεν μπορεσα να το τεσταρω κιολας! Ευχαριστω | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 01:50 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Παιδες για δωστε τα φωτα σας οσοι ξερετε...Εχω παρει τα αντιβαρα της Rizoma τα μεσαια τα οποια λεει οτι ειναι 55 γρ. οταν εβγαλα ομως τα μανισια διαπιστωσα οτι ειναι πολυ πιο βαρια...ξερει κανεις να μου πει αν παιζει προβλημα και αν θα χω κραδασμους?
Α να πω οτι τελικα δεν τα βαλα γιατι ηταν λιγο πακετο και δεν ειχα χρονο να ασχολειθω οποτε δεν μπορεσα να το τεσταρω κιολας!
Ευχαριστω φιλος δεν πιστευω να παιζει κατι τετοιο.. κανε μια δοκιμη ρε συ. | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 07:38 | |
| Δεν νομιζω να εχεις αισθητη διαφορα. Δεν θα το καταλαβεις Εγω εβαλα Clipons gilles και δεν μπαινουν οποτε δεν εβαλα καθολου. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 10:05 | |
| Μαλιστα...ε την δοκιμη θα την κανω...απλα επειδη ακουγονται πολλα επι του θεματος ελεγα να ρωτησω πρωτα μηπως και τελικα δεν τα βαζα καθολου αν επαιζε προβλημα!
Ευχαριστω παντως και θα σας ενημερωσω μολις δοκιμασω! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 10:12 | |
| καλημερα ρε ασιμακι βαλε καμια φωτο η καμια σελιδα να δουμε τι παιζει... | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 10:17 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 10:48 | |
| Κάποια σχέση έχει με τους κραδασμούς αλλά δεν το έχω πολυψάξει. | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 19:49 | |
| Eγω εβαλα στο busa μου της valter moto που εχουν το ενα δεκατο (που λεει ο λογος) του βαρους των μαμα αλλα ακομη και στην τελικη κανενα προβλημα , βεβαια λιγο πεισσοτεροι κραδασμοι υπαρχουν. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 20:44 | |
| - busa respect έγραψε:
- Eγω εβαλα στο busa μου της valter moto που εχουν το ενα δεκατο (που λεει ο λογος) του βαρους των μαμα αλλα ακομη και στην τελικη κανενα προβλημα , βεβαια λιγο πεισσοτεροι κραδασμοι υπαρχουν.
Αυτο ηθελα να μαθω και γω...ειναι σε ενοχλητικο επιπεδο αυτοι οι παραπανω και τους συναντασ μονο στην τελικη η και σε καμια στροφη που χεις μπει με φορα? | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Πεμ 17 Μαρ 2011, 21:15 | |
| Παναγιώτη και εγώ όπως πολλοί αλλόι έβαλα after market (τα εχασα και τα 2!!) Τα gixxer έχουν ένα θέμα με τα αντίβαρα... Τέλος πάντων έβαλα baraccuda και είναι πιο ελαφριά αλλά απ'ότι κατάλαβα... Δεν παίζει ρόλο το βάρος αλλά η ποιότητα του μετάλου για τους κραδασμος.. Οπότε με τα rizzoma δεν τίθεται θέμα κατά την γνώμη μου!
| |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αντιβαρα...!!! Παρ 18 Μαρ 2011, 00:26 | |
| Thnx Χρηστο...τελικα απ οτι καταλαβαινω και γω δεν θα χω προβλημα...θα το ανακαλυψω συντομα χεχεχεχεχεχε! | |
|
| |
| Αντιβαρα...!!! | |
|