| σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη | |
|
+3lakou636 2wheels giannis_suzuki 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Δευ 02 Ιουν 2014, 08:03 | |
| παιδες χτες μου εκανε καμια 7-8 φορες αυτο το κουλο.... οταν πατουσα συμπλεκτη για να αλλαξω ταχυτητα μου εσβηνε το μοτο.... σε μια φαση κιολας πατουσα μετα και μιζα ενω ειχα 3η με πατημενο συμνπλεκτη και ζοριζοταν αρκετα να παρει...κατεβασα νεκρα και πηρε αμεσως.... επισης στο ρελαντι ειχα καποια θεματακια αν βοηθαει και αυτο καπου...αλλα σταματημενος δεν εσωηνε..μονο στην πορεια και οταν παταγα συμπλεκτη... τι σκατα μπορει να ειναι αυτο... | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 161 Αγωνιζόμενος : Non Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Δευ 02 Ιουν 2014, 10:12 | |
| | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Δευ 02 Ιουν 2014, 10:22 | |
| τσεκαρε αν δουλευει σωστα το διακοπτακι του συμπλεκτη. | |
|
| |
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Δευ 02 Ιουν 2014, 12:20 | |
| πως το τσεκαρω το διακοπτακι??οταν ειναι να παρει μπρος παντως δουλευει κομπλε με τον συμπλεκτη...εκτος αν υπαρχει καποιος αλλος ελενχος να το κανω... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Δευ 02 Ιουν 2014, 13:40 | |
| H αληθεια νικο ειναι πως το παρατηρησα ΚΑΙ αυτο χτες....
μαζεμενα θα μου τα βγαλει ολα?? | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Δευ 02 Ιουν 2014, 18:30 | |
| Εμενα το μυαλο μου παει σε αρυθμιστη υποπιεση απ τις πεταλουδες η αρυθμιστες βαλβιδες....Επειδη λες οτι και το ρελαντι δε δουλευει στρωτα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Δευ 23 Ιουν 2014, 18:45 | |
| παιδες ερωτηση...οταν πηρα το σετ του συμπλεκτη, τα μεταλλα ειχε μεσα 9 ιδια 1 μικροτερο και 1 μεγαλυτερο σε παχος....
εγω εβαλα ολα τα ιδια...σε πια περιπτωση μπαινει το μικροτερο και σε ποια το μεγαλυτερο?? εχω θεμα κυριως με την νεκρα που ζοριζετε πολυ να απομονωσει και επισης το μηχανακι με πατημενο τον συμπλεκτη κανει να ξεκινησει...οπως επισης και αν εχω μεσα 2ερα 3η κτλ και ενω εχω πατημενο συμπλεκτη μαρσαρω βαραει το σαζμαν σαν να παει να ξεκινησει.....
το θεμα που εσβηνε το ελυσα..ειχε κολλησει ο διακοπτης του shifter και εκοβε ρευμα συνεχεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 11:33 | |
| κανεις δεν ξερει ρε παιδια για τι ειναι τα μεταλλα?? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 13:01 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- παιδες ερωτηση...οταν πηρα το σετ του συμπλεκτη, τα μεταλλα ειχε μεσα 9 ιδια 1 μικροτερο και 1 μεγαλυτερο σε παχος....
εγω εβαλα ολα τα ιδια...σε πια περιπτωση μπαινει το μικροτερο και σε ποια το μεγαλυτερο?? εχω θεμα κυριως με την νεκρα που ζοριζετε πολυ να απομονωσει και επισης το μηχανακι με πατημενο τον συμπλεκτη κανει να ξεκινησει...οπως επισης και αν εχω μεσα 2ερα 3η κτλ και ενω εχω πατημενο συμπλεκτη μαρσαρω βαραει το σαζμαν σαν να παει να ξεκινησει.....
το θεμα που εσβηνε το ελυσα..ειχε κολλησει ο διακοπτης του shifter και εκοβε ρευμα συνεχεια.... Γιάννη ρύθμισες τον συμπλέκτη για τα καινούρια δισκάκια;Απ'την κεντρική βίδα; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 13:30 | |
- κανεις δεν ξερει ρε παιδια για τι ειναι τα μεταλλα??
Διαβασε το manual μην το κανω εγω για σενα αν θυμαμαι καλα ο χοντρος παει στη μεση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 14:18 | |
| - T.R.E έγραψε:
- giannis_suzuki έγραψε:
- παιδες ερωτηση...οταν πηρα το σετ του συμπλεκτη, τα μεταλλα ειχε μεσα 9 ιδια 1 μικροτερο και 1 μεγαλυτερο σε παχος....
το θεμα που εσβηνε το ελυσα..ειχε κολλησει ο διακοπτης του shifter και εκοβε ρευμα συνεχεια....
Γιάννη ρύθμισες τον συμπλέκτη για τα καινούρια δισκάκια;Απ'την κεντρική βίδα; ναι νικο το εκανα...αλλα παλι στην νεκρα εχω θεμα...και παλι εχει λιγο πατιναρισμα... απλα εχω στην ακρη και το ενα το μεταλλο το μεγαλο και το μικρο...και ελεγα να κανω καμια δοκιμη μπας και στρωσω αλλα μην το ανοιγω τζαμπα αν δεν εχει να κανει με αυτο για αυτο ρωταω τι ρολο παιζουν τα μεταλλα.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 14:42 | |
| Κανονικα βαζεις ολες τις ιδιες αρα σωστα τα εχεις κανει Τωρα τη λεπτη η τη πιο χοντρη τη βαζεις στο τελος αν χρειαστει, αναλογα με το φαγωμα που εχουν ολοι οι δισκοι μαζι Πριν τους βαλεις τους βουτηξες μεσα στο λαδι ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 14:47 | |
| ναι 1 μερα ηταν στο λαδι....δεν εχω θεμα με πατιναρισμα στο γκαζι...απλα οταν παταω τον συμπλεκτη δεν αποσυμπλεκει τελειως...σκεψου εχω πατημενο συμπλεκτη και αν μαρσαρω το μηχανακι κανει να φυγει....
απο οσο ξερω παντως ο λεπτος μπαινει πρωτος οχι τελευταιος.... εγω εβαλα και καινουργια δισκακια μαζι..αυτο που λες εσυ εχει να κανει με το αν αλλαξεις μονο τα μεταλλα?? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 14:56 | |
- ναι 1 μερα ηταν στο λαδι....δεν εχω θεμα με πατιναρισμα στο γκαζι...απλα οταν παταω τον συμπλεκτη δεν αποσυμπλεκει τελειως...σκεψου εχω πατημενο συμπλεκτη και αν μαρσαρω το μηχανακι κανει να φυγει....
απο οσο ξερω παντως ο λεπτος μπαινει πρωτος οχι τελευταιος.... εγω εβαλα και καινουργια δισκακια μαζι..αυτο που λες εσυ εχει να κανει με το αν αλλαξεις μονο τα μεταλλα?? Οχι ο λεπτος παει στο τελος δες εδω αν και παλι δεν νομιζω να εχει να κανει με το προβλημα σου Τι λαδια του εχεις βαλει ? [img] [/img] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 15:04 | |
| 15w50 motul 300v....
τα εχω 2100 χλμ .... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 15:11 | |
- 15w50 motul 300v....
τα εχω 2100 χλμ .... Αλλαξε λαδια, τα motul 300v δεν αντεχουν πανω απο 1000 χιλιομτερα μετα γινονται λασπη Βαλε του ημισυνθετικα ατσιπ 15-50 να βρεις την υγεια σου Ενας πελατης μου ειχε το ιδιο προβλημα με ενα 600 και του ειχε βαλει καστρολ φουλ συνθετικ, με το που του εβαλα τα ατσιπ 15-50 ως δια μαγειας λυθηκε το προβλημα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 15:19 | |
| μισο ρε συ δημητρη απο τα λαδια πατιναρει??απο την πρωτη στιγμη που αλλαξα τον συμπλεκτη ειχα θεμα με την νεκρα...
ξαναβγαλα την καμπανα και την ετριψα γιατι ειχε κανει δοντια απο τα προηγουμενα δισκακια και ψιλο ειχε στρωσει αλλα τωρα τελευταια ριμαχτηκε παλι...
τα λαδια αυτα τα εβαλα υποτιθετα για καλο λογο του μοτερ που το εκανα τωρα...τι σκατα τα βαζεις για καλα και ειναι μαπα?? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 16:42 | |
- μισο ρε συ δημητρη απο τα λαδια πατιναρει??απο την πρωτη στιγμη που αλλαξα τον συμπλεκτη ειχα θεμα με την νεκρα...
ξαναβγαλα την καμπανα και την ετριψα γιατι ειχε κανει δοντια απο τα προηγουμενα δισκακια και ψιλο ειχε στρωσει αλλα τωρα τελευταια ριμαχτηκε παλι...
τα λαδια αυτα τα εβαλα υποτιθετα για καλο λογο του μοτερ που το εκανα τωρα...τι σκατα τα βαζεις για καλα και ειναι μαπα?? Οπα οπα σου πατιναρει η δεν απομονωνει σωστα η και τα 2 γιατι με εχεις μπερδεψει οσο για τα λαδια ειναι ετσι οπως τα λεω απλα τα φουλ συνθετικ δεν κανουν για πολλα χιλιομετρα ιδικα αυτα που εχεις βαλει εσυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 18:33 | |
| αμα εχεις πατημενο συμπλεκτη και δινεις γκαζι και τσουλαει πως το λες αυτο??επισης για το θεμα της νεκρας τι σκατα μπορει να ειναι??γιατι αν ηταν απο λαδια θα δυσκολευοταν να βαλει και ολες τις αλλες...τις αλλες τις παιρνει κουφετο ομως... μονο στην νεκρα εχω θεμα και αυτο ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ..αμα τσουλαει με 2ερα και την βγαλω θα την παρει την νεκρα σαν λουκουμακι στο στομα....απο πρωτη σε νεκρα παλι γαμιετε.... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 18:37 | |
- αμα εχεις πατημενο συμπλεκτη και δινεις γκαζι και τσουλαει πως το λες αυτο??επισης για το θεμα της νεκρας τι σκατα μπορει να ειναι??γιατι αν ηταν απο λαδια θα δυσκολευοταν να βαλει και ολες τις αλλες...τις αλλες τις παιρνει κουφετο ομως...
μονο στην νεκρα εχω θεμα και αυτο ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ..αμα τσουλαει με 2ερα και την βγαλω θα την παρει την νεκρα σαν λουκουμακι στο στομα....απο πρωτη σε νεκρα παλι γαμιετε.... Μαλλον δεν απομονωνει ο συμπλεκτης σου....Γυρνα τον ρυθμιστη της ντιζας συμπλεκτη αριστεροστροφα..... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη Τετ 25 Ιουν 2014, 19:07 | |
- αμα εχεις πατημενο συμπλεκτη και δινεις γκαζι και τσουλαει πως το λες αυτο??επισης για το θεμα της νεκρας τι σκατα μπορει να ειναι??γιατι αν ηταν απο λαδια θα δυσκολευοταν να βαλει και ολες τις αλλες...τις αλλες τις παιρνει κουφετο ομως...
μονο στην νεκρα εχω θεμα και αυτο ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ..αμα τσουλαει με 2ερα και την βγαλω θα την παρει την νεκρα σαν λουκουμακι στο στομα....απο πρωτη σε νεκρα παλι γαμιετε.... Oταν εχεις πατημενο συμπλεκτη και το μηχανακι εχει τη ταση να φυγει δεν πατιναρει αλλα δεν απομονωνει σωστα και σ αυτη τη περιπτωση ειναι πολυ λογικο να μην μπορεις να βρεις νεκρα Οταν ομως εχεις ηδη ξεκινησει ειναι πολυ λογικο να αλαζουν οι ταχυτητες μια χαρα, εκει δεν χρειαζεται καν ο συμπλεκτης πως νομιζεις οτι αλλαζεις ταχυτητες με το σιφτερ Τωρα η τα λαδια σου φταινε η κατι εχεις κανει με τη ρυθμιση του συμπλεκτη | |
|
| |
| σβησιμο στο πατημα συμπλεκτη | |
|