Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλησπερα φρεντς , δυστυχως οχι ολα καλα και ολα ανθηρα με το Κ6
Προσφατα αντιμετωπισα κατι το ασυνηθιστο , ενω το μηχανακι δουλευε σε πορεια ξαφνικα σβησαν φωτα και οργανα και ξανα πηραν μπροστα μονα τους μετα απο μερικα δευτερολεπτα . Η λειτουργια μηχανικα της μηχανης δεν επηρεαστηκε στο παραμικρο . Η μπαταρια της μηχανης δεν εχει αλλαχθει αρκετο καιρο τωρα γυρω στα 2 χρονια και λογο επαγγελματος η μηχανη ηταν 9 μηνες σε ακινησια . Μηπως εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο ? γνωριζει κανεις να μου πει τι μπορει να φταιει ?
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
Μια φορα μου το εκανε αυτο (σβησιμο φωτα κ οργανα) κ αλλαξα μια ασφαλεια 20αρα αν θυμαμαι καλα. Δεν ειχε κλεισει η ασφαλειοθηκη καλα κ πηρα λιγο υγρασια. Αριστερο πλαστικο κοντα στα πηνια.
TsoK6 Jr.gixxer
Όνομα: : Alex Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2019
καλησπερα φιλε.....εμενα μου το εκανε μια φορα το ιδιο και ανακαλυψα οτι η κεντρικη φισα ειχε πιασει γανα (πρασιναδα) και ειχες διαβρωση μια επαφη.......δες την και ψεκασε την καλα σιγουρα ειναι αυτο
Στο πλαϊνό καπάκι φαιρινγκ, κάτω από τον αεραγωγώ έχει μία άσπρη φισα με πολλά καλώδια, όπως είπε ο φίλος παραπάνω. Πρέπει να έχει λιώσει από την υγρασία κάποιο πινακι.