Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλησπερα στην ομαδα! Εχω ενα κ7 1000 κ σημερα μετα το πλυσιμο(με λαστιχο χωρις πιεση) αφου γυριζω το διακοπτη κανει το τσεκ και το βαζω μπροστα μετα απο λιγο αρχισε να σκουγετε εντονα να βραχυκυκλωνει καπου κατω απο το κοντερ. Το εσβησα αμεσως αλλα μολις το γυρισα να ξανακανει τσεκ ειδα οτι δν αναβει η λαμπα και οτι εκανε καπου βραχυκυκλωμα ενω μου αναψε ενα σφαλμα sd.. Η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα να το βαλω μπροστα και πηρε κανονικα αλλα το εσβησα αμεσως. Εχει τυχει σε κανεναν δν ξερω τι να κανω γτ εδω που βρισκομαι (Σκυρο) δν εχει συνεργειο να το παω..
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Σημερα εκατσα κ το εψαξα καλυτερα και ειδα οτι βραχυκυκλωνε το balast.. το αποσυνδεσα και δν ακουγεται τπτ αλλα το sd αναβει οποτε θυμαται. Το εκανα μια βολτα και με το που αναβε το sd σταματουσα εσβηνα το μηχανακι και μολις το ξανα εβαζα μπροστα εσβηνε μεχρι που δν το ξανα ειδα. Αρα λογικα σταμπιλιζατερ φανταζομαι
Το ballast λογικά άμα το λύσεις θα έχει γίνει χαρτοπόλεμος μέσα. Γενικώς βγάλε τα xenon και πουλά τα και βάλε led. Το καλώδιο του stabilizer αν σου έχει κοπεί σε κάποιο σημείο, κόλλησε του μια μικρή προέκταση και θα είσαι κομπλέ.
Αρέσει στον χρήστη Akis_s3
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα κινέζικα ballast xenon να ξέρεις ενώ λενε ότι είναι αδιάβροχα αν τα ανοίξεις θα Εγώ είχα ένα που άντεξε 6 χρόνια, αλλα πριν το βάλω το είχα πλακώσει στη θερμόκολα και έτσι άντεξε. Βγάλτο άνοιξέ το και αν τα δεις καρβουνιασμένα απλά ξέρεις... να πεις στο κινέζο να δοκιμάσει το καινούριο σου υποβρύχιο. Αν πάλι όχι, δες σταμπιλιζατέρ αν έχεις ένα πολυμετράκι ή αν μπορείς να δανιστείς είναι πολύ απλό!