| pirelli dragon supercorsa!!! | |
|
+9Zuki mistiriodis_tsantakias JIMK7 fox gostrider stavrosrodo Κωσταςηρακλειο vasilisgessy petrospropo 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
petrospropo Normal gixxer
Όνομα: : petros Τόπος : peiraias Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: pirelli dragon supercorsa!!! Τετ 18 Νοε 2009, 21:13 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΥ(GSXR 1000 K8),ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ PIRELLI DRAGON SUPERCORSA ΜΕ 55" ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΠΙΣΩ......ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ; | |
|
| |
vasilisgessy Jr.gixxer
Όνομα: : Βασιλης Ντασιος Τόπος : LARISA Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 09:59 | |
| φιλε μου καλημερα.δν τα εχω δοκιμασει αλλα ειναι φοβερα λαστιχα.κ με 55 προφιλ θα ειναι πολυ καλα.εγω βασικα ειμαι της bridgestone.battlax 003.αλλα καποια στιγμη θελω να βαλω κ αυτα που φορεσες εσυ. | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 10:19 | |
| - petrospropo έγραψε:
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΥ(GSXR 1000 K8),ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ PIRELLI DRAGON SUPERCORSA ΜΕ 55" ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΠΙΣΩ......ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ;
καλημερα φιλε μου..τα PIRELLI DRAGON SUPERCORSA ειναι απλα νουμερο 1 για μενα και για πολους.. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 11:17 | |
| - petrospropo έγραψε:
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΥ(GSXR 1000 K8),ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ PIRELLI DRAGON SUPERCORSA ΜΕ 55" ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΠΙΣΩ......ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ;
μη στενοχωριεσαι και συντομα θα εχεις την δικη σου γνωμη για τις..........βεντουζες που εβαλες | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 16:05 | |
| πετρο και εγω εχω τα brigestone bt003 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!! ομως τα επομενα θα ειναι αυτα που εβαλες εσυ ετσι για δοκιμη συγκρισης!! αν και νομιζω οτι μπορει να ειναι βεντουζες αλλα στο κ6 δεν θα κρατησουν πολυ.γιαυτο εγω βαζω τα brigestone τοσο καιρο λογω διαρκειας πιο πολυ και οχι αποδοσης!! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 16:13 | |
| - gostrider έγραψε:
- πετρο και εγω εχω τα brigestone bt003 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!! ομως τα επομενα θα ειναι αυτα που εβαλες εσυ ετσι για δοκιμη συγκρισης!! αν και νομιζω οτι μπορει να ειναι βεντουζες αλλα στο κ6 δεν θα κρατησουν πολυ.γιαυτο εγω βαζω τα brigestone τοσο καιρο λογω διαρκειας πιο πολυ και οχι αποδοσης!!
οτι πιανει καλα τρωγεται και πιο γρηγορα. δεν γινεται να τα εχου.με ολα σε αυτο τον τομεα.η' πολυ καλο κρατημα και γρηγοροτερη φθορα η' θυσια στο κρατημα και περισσοτερα χλμ. :les?: | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 16:22 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- gostrider έγραψε:
- πετρο και εγω εχω τα brigestone bt003 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!! ομως τα επομενα θα ειναι αυτα που εβαλες εσυ ετσι για δοκιμη συγκρισης!! αν και νομιζω οτι μπορει να ειναι βεντουζες αλλα στο κ6 δεν θα κρατησουν πολυ.γιαυτο εγω βαζω τα brigestone τοσο καιρο λογω διαρκειας πιο πολυ και οχι αποδοσης!!
οτι πιανει καλα τρωγεται και πιο γρηγορα. δεν γινεται να τα εχου.με ολα σε αυτο τον τομεα.η' πολυ καλο κρατημα και γρηγοροτερη φθορα η' θυσια στο κρατημα και περισσοτερα χλμ. :les?: συμφωνω απολυτα φιλε μου ομως επειδη εγω σαν γυναικα δεν το παω και ...ταπα το gixxer μου τα brigestone με βολεψαν καλα μπορω να πω και μπορει να μην εχουν το κρατημα των pirelli αλλα δεν ειναι και ...ασχημα!!! ψιλοκρατανε... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 16:30 | |
| - gostrider έγραψε:
συμφωνω απολυτα φιλε μου ομως επειδη εγω σαν γυναικα δεν το παω και ...ταπα το gixxer μου τα brigestone με βολεψαν καλα μπορω να πω και μπορει να μην εχουν το κρατημα των pirelli αλλα δεν ειναι και ...ασχημα!!! ψιλοκρατανε... να με συγχωρεσεις για την εμονη μου αλλα τα λαστιχα μια φορα θα χρειαστει να σε ξελασπωσουν απο δυσκολη στιγμη και ειμαι της αποψης οτι για αυτην την στιγμη πρεπει να χεις το καλυτερο που μπορεις. | |
|
| |
petrospropo Normal gixxer
Όνομα: : petros Τόπος : peiraias Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 17:55 | |
| λοιπον μετα απο λιγα χλμ με τα καινουρια πατουμενα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο........το λαστιχο ειναι παρα παρα παρα πολυ καλο...οπως ειπε και ο φιλος σταυρος ειναι βεντουζα.........................και τσιχλα μαζι προσθετω εγω...ειναι παρα πολυ καλο και το συνιστω σε ολους ανεπιφυλακτα!!!!!!!οσο για το θεμα φθορας εγω το μηχανακι δεν το χρησιμοποιω μεσα στην αθηνα εχω ενα scooter για αυτη τη δουλεια οποτε για 3 με 4.000 χλμ που ελπιζω να κρατησουν αυτα ειναι πολυ καλα...και πανω απο ολα εχεις ασφαλεια!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:00 | |
| και που να δεις τι κανουν τα megeler race tec k2 τι κανουν!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:02 | |
| - gostrider έγραψε:
Κι ομως με τα PIRELLI περα απο καλυτερο κρατημα εχουν και περισσοτερη διαρκεια Μια δοκιμη θα σε πεισει | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:05 | |
| - fox έγραψε:
- και που να δεις τι κανουν τα megeler race tec k2 τι κανουν!!!!!!!!!!!!!!!
Κι αυτο πολυ καλο λαστιχο αν και ειναι το ιδιο εργοστασιο με τη PIRELLI | |
|
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:16 | |
| που να δεις κ το dunlop sportmax gp d211 απλος το καλυτερο λαστηχο που κυκλοφορη .....συζητισι δεν κανο με ανθροπο που δεν τα εχει δοκιμασι κ να τα εχει δοκιμασι ΣΟΣΤΑ με της σοστες πιεσις (16-21) ΣΕΞ | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:17 | |
| | |
|
| |
fox Normal gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:23 | |
| | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:27 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- που να δεις κ το dunlop sportmax gp d211 απλος το καλυτερο λαστηχο που κυκλοφορη .....συζητισι δεν κανο με ανθροπο που δεν τα εχει δοκιμασι κ να τα εχει δοκιμασι ΣΟΣΤΑ με της σοστες πιεσις (16-21)
ΣΕΞ ΛΑΣΤΙΧΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:33 | |
| εσυ μηχανι θα παρις ποτε η θα χεστουμεεεεεεε ? :P | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Παρ 08 Ιαν 2010, 06:09 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- που να δεις κ το dunlop sportmax gp d211 απλος το καλυτερο λαστηχο που κυκλοφορη .....συζητισι δεν κανο με ανθροπο που δεν τα εχει δοκιμασι κ να τα εχει δοκιμασι ΣΟΣΤΑ με της σοστες πιεσις (16-21)
ΣΕΞ το d208 λεει τιποτα τα βρηκα προσφορα 235€ | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Παρ 08 Ιαν 2010, 08:19 | |
| Δεν τα χω βαλει ποτε. Αν η τιμη ειναι για περασμενα καλως, αν ομως ειναι απεραστα τοτε δεν ειναι καθολου προσφορα. | |
|
| |
elric Jr.gixxer
Τόπος : Αραλού Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : Στη μια ρόδα !! Hμερομηνία εγγραφής : 03/01/2010
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Παρ 08 Ιαν 2010, 16:24 | |
| | |
|
| |
thanasisk7 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2011
| Θέμα: Απ: pirelli dragon supercorsa!!! Τρι 19 Ιουλ 2011, 16:32 | |
| και γω θελω να αλαξω λαστιχα τωρα εχω ενα gsxr 750 k7 να βαλω τισ ιδιες διαστασεις με τα μαμα???η μηπως να βαλω αλλα..help please..σκεφτομαι να βαλω pirelli.. | |
|
| |
| pirelli dragon supercorsa!!! | |
|