| pirelli dragon γομες 1 2 | |
|
+5Miou babis k8 DrIoannis teo46 kanivalosK6 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kanivalosK6 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2012
| Θέμα: pirelli dragon γομες 1 2 Δευ 13 Αυγ 2012, 17:01 | |
| τη γνωμη σας σαν λαστιχα για track days(μεγαρα μονο)βρηκα αρκετα καλη τιμη στα συγγεκριμενα 240ε ζευγαρι 190πισω....παρακαλω οσοι τα εχουν δοκιμασει μονο....οσοι δεν τα εχουν δοκιμασει μη με μπερδεπσουν γιατι εχει γινει το μυαλο μου ακορντεον με το συγγεκριμενο θεμα(που να ηθελα να αγορασω και σπιτι να δειτε) :P :P :P :P | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Δευ 13 Αυγ 2012, 18:16 | |
| πολυ καλη επιλογη.. τιμιο λαστιχο!
στην οπεν πέρσι γυρναγαν ασσους τα παιδια. | |
|
| |
kanivalosK6 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2012
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Δευ 13 Αυγ 2012, 18:44 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Δευ 13 Αυγ 2012, 19:13 | |
| Πράγματι πολύ τίμια λάστιχα και σε καλή τιμούλα... | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Δευ 13 Αυγ 2012, 19:20 | |
| - teo46 έγραψε:
- πολυ καλη επιλογη.. τιμιο λαστιχο!
στην οπεν πέρσι γυρναγαν ασσους τα παιδια. Συμφωνω απολυτα... Παραμενει ακομα οτι καλυτερο απο θεμα απο δοσης-φθορας-τιμης κ ο Τεο νομιζω οτι το χαρακτηρισε ακριβως ως εχει ΤΙΜΙΟ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 16 Αυγ 2012, 22:33 | |
| προσεχε μονο τις ημερομηνιες ... ειναι κριμα να παρεις παλια μονο και μονο γιατι τα βρηκες φθηνα ... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Παρ 17 Αυγ 2012, 01:43 | |
| θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες τιμιο λαστιχο και με πολυ καλη αντοχη. βεβαια κακα τα ψεματα δεν συγκρινεται με τα πιο καινουρια ελαστικα... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Παρ 17 Αυγ 2012, 09:22 | |
| πινω νερο στο ονομα του, τα πιρελακια ειναι οτι καλυτερο για εναν μεσο εως σχετικα γρηγορο που κανει κανενα track day οδηγαει στο δρομο και παει και καμια πολεμικη Αγιο Επιδαυρο και τα σχετικα,
με 1 μπροστα εχω κανει 5 track day στο 1.14 - 1.09 περιπου 6.000 στο δρομο και χτες που ανεβηκα καλαβρυτα ακομα κραταγε σα καινουριο,
το πισω αν φτιαξεις την πιεση αναλογα το καιρο και το πως οδηγεις δε θα σε πουλησει ποτε, και το βασικοτερο για εμενα που δεν το εχω μονο για χρηση track bike δουλευει και με 34-35 πιεση στο δρομο παραπανω απο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ, ναι αν και γομα δουλευει και σχετικα κρυο αντιθετα με τα σλικ !
χτυπατα χωρις δευτερη σκεψη ! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Παρ 17 Αυγ 2012, 15:27 | |
| ρε ΚΚ θα με τρελανεις ή θα με κανεις να πουλησω το 1000 και να παρω 600 για να μην διαλυω το πισω λαστιχο .... ουτε 3 καλα tds δεν μου βγαζει το πισω ... και δεν παταει δρομο, μονο πιστα....
τελος παντων κανιβαλε οπως βλεπεις ολοι σου λεμε καλα λογια για τα λαστιχα..... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 10:19 | |
| Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Έχουμε καμία καλή τιμούλα για λάστιχα και για online οτιδηποτε.. Σε γόμα θέλω να δοκιμάσω πιρελι η να πάω σε kr για κάτι διαφορετικό από gp racer! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 10:46 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα..
Έχουμε καμία καλή τιμούλα για λάστιχα και για online οτιδηποτε.. Σε γόμα θέλω να δοκιμάσω πιρελι η να πάω σε kr για κάτι διαφορετικό από gp racer! kr ??? ισως το καλυτερο λαστιχο -γομα ... αλλα εχει απαιτησεις απο εσενα σαν οδηγο . 1 υποχρεωτικα κουβερτες 2 να το πιεζεις πραγματικα για να αποδωσει αυτο που μπορει . κρυο δεν δουλευει δεν πιστευω οτι στο ρυσιο θα δουλεψει αυτο το λαστιχο . αν το ζητουμενο ειναι απλα να αλλαξεις λαστιχο και να φυγεις απο το racer να πας στο σκετο gp . αλλα και αυτο ειναι αγωνιστικη γομα και εχει απαιτησεις (οχι τοσες οσο το σλικ) ειδικα το kr ειναι και ακριβο ... απο πιρελι τα ντραγκον sc εχουν εξαφανιστει απο την αγορα απο οτι γνωριζω αλλα υπαρχουν τα νεοτερα diablo sc σε χαραχτα και σε σλικ τα sbk και τα 2 ειναι ακριβα και θεωρω οτι ειναι κριμα να τα φας στον δρομο και που και που να κανεις επισκεψεις στο ρυσιο . εαν τα θελεις για να μπαινεις σερρες αλλαζει το πραγμα ... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 13:15 | |
| Καταρχην οτι ξερατε για τα KR να τα ξεχασετε Πλεον ολα ειναι γαλλικα και δεν εχουν καμια σχεση με το αγγλικο που ξεραμε. Πιο αργη κορωνα και πιο μαλακος σκελετος. Οπως και να εχει ειναι απαιτητικο λαστιχο δεν ειναι αιντε να βαλουμε ενα slick να δουμε τι λεει. Θελει σωστη γομα για τη θερμοκρασια της ασφαλτου (που αλλαζει και μεσα στη μερα) και οπωσδηποτε κουβερτες. Ζεστενεται πολυ δυσκολα και κρυωνει πολυ ευκολα με αποτελεσμα οτι μπορει να σε στειλει χωρις καμια προειδοποιηση εαν δεν το πας συνεχεια ταπα. Γενικα δεν θα το συμβουλευα για αρχαριο οδηγο που θελει να δοκιμασει κατι αλλο απο τα gp racer οποτε καλυτερα μα κρυα φιλε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Για τα Dunlop , τα D212 ειναι μονοδρομος πλεον οπου ειναι ενα παρα πολυ καλο all around ελαστικο για τη πιστα. Slick παιζει και τα michelen με μοναδικο προβληματισμο οτι θελει μαλακο μπροστινο λογο πολυ σκληρου σκελετου αλλιως κανεις ευκολα ζημια στο λαστιχο. Οπως και να εχει πολυ τιμιο λαστιχο και σε παρα πολυ καλη τιμη (310 νομιζω το ζευγαρι) Παντως απο τη στιγμη που δεν μιλαμε για ξεκαθαρα αγωνιστικη χρήση τότε πιστευω πως καλυτερη επιλογη ειναι τα d212 σε type3 εμπρος και type4 πισω. Δε νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 14:13 | |
| Λοιπόν είπα να βάλω κάτι άλλο να δοκιμάσω για να δω κάτι διαφορετικο ρε παιδί μ... Τώρα η χρήση που θα γίνει το μηχανάκι έχω σκοπό να το κλείσω μέσα με πολυαστερικο... Και να βγαίνει Μόνο Σέρρες Ρύσιο... Δε θα το έχω για μετακίνηση στο δρομο... Επίσης ανέφερα τα kr γιατί δεν έχω δοκιμάσει σλικ ακομα... Τώρα για να λέτε ότι είναι του ματς για έναν που δεν τα έχει ξανά βάλει κάτι ξέρετε! D212 τα έχω κατα νου μιας και αποδείχθηκαν πιο πολύ για πίστα παρά για δρόμο σε σύγκριση με το 211... Σε σλικακι τι θα προτείνατε; | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 15:38 | |
| Το θεμα ειναι να δεις και τις τιμες. Πιστα σημαινει λαστιχα αρα λεφτα. Οποτε οταν το KR εχει 410 το ζευγαρι και παιζει να εχεις πολλα θεματα με αυτο για μενα δεν αξιζει το ρισκο , ειδικα και απο τη στιγμη που τ'αλλαξε. Τα D212 ειναι στα 350 που δεν το λες φτηνο. Απλα σε αποζημειωνει με το αποτελεσμα. Τωρα τα michelen power slick ειναι τιμια και εχουν και 310 . Τα superbike της pirelli εχω την εντυπωση πως ειναι σημαντικα ακριβοτερα. Οσο για τα υπολοιπα , bridgeston , continental και metzeler slick δεν εχω καμια πληροφορια γιατι δεν τα εχω δοκιμασει ουτε εγω ουτε καποιος γνωστος μου. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 15:44 | |
| Τα Michelin από που αυτή η τιμή; Γιατί είμαι και Θεσσαλονίκη! Έχουν κάποια ιδιαιτερότητα; Τη διάσταση βγαίνουν; | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 15:47 | |
| Έχεις δίκιο περί τιμής και χρήσης- αξιοπιστίας... Κοιτά για τη τιμή σίγουρα πιο πολύ συμφέρει το 212 Αλλά για το Michelin δε ξερω... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 16:26 | |
| το καλο με τα μισελιν ειναι οτι δεν εχουν φορά . τουμπαρεις ανετα δλδ χωρις να στο απαγορευει η εταιρεια .
τα pirelli sbk 200/60 που εχω εγω αν θυμαμαι καλα πρεπει να κοστιζουν καπου στα 330-350
οπως και να εχει για εμενα εαν αποφασισεις να βαλεις γομες θα πρεπει να δουλεψεις και κουβερτες αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι πρεπει να εχεις την ταχυτητα που απαιτει ενα αγωνιστικο ελαστικο . εαν οχι τοτε κατσε σε λαστιχο πιστας-δρομου ... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 16:52 | |
| - Miou έγραψε:
- το καλο με τα μισελιν ειναι οτι δεν εχουν φορά . τουμπαρεις ανετα δλδ χωρις να στο απαγορευει η εταιρεια .
τα pirelli sbk 200/60 που εχω εγω αν θυμαμαι καλα πρεπει να κοστιζουν καπου στα 330-350
οπως και να εχει για εμενα εαν αποφασισεις να βαλεις γομες θα πρεπει να δουλεψεις και κουβερτες αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι πρεπει να εχεις την ταχυτητα που απαιτει ενα αγωνιστικο ελαστικο . εαν οχι τοτε κατσε σε λαστιχο πιστας-δρομου ... Οπως στα λεει ο Μιου. Αγωνιστικο λαστιχο χωρις κουβερτες απλα δεν παιζει αλλιως κλαις τα λεφτα σου. Επισης εαν δε το εκμεταλευτεις σωστα παιζει να ειναι και χειροτερο απο λαστιχο δρομου/πιστας. Ασε που αναλογα τη γομα βγαζουν πολυ λιγοτερα χιλιομετρα στη πιστα..... Δεν πανε μονα τους δυστυχως πρεπει εσυ να τα πας. Οι τιμες αυτες ειναι Αθηνα παντα για Θεσσαλονικη δεν ξερω τι παιζει.... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 17:15 | |
| Πωω με γ@μησατε τη ψυχολογία... Μάλλον για το 212 με βλέπω... Με κόψετε τα φτερά ρε π@@στη μου! Αλλά για να το λέτε κάτι ξέρετε! | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: pirelli dragon γομες 1 2 Πεμ 06 Νοε 2014, 18:22 | |
| Τα D212 κάνουν και για δρόμο παιδιά ή είναι ακραία επιλογή;Τα αντίστοιχα Pirelli με τα D212 είναι τα Diablo Supercorsa SC;Εκτός απο την διαφορά τιμής έχουν εφάμιλλη απόδοση,έχει ας πούμε κανένα από τα δυο κάποιο μειονέκτημα ιδιαίτερο.Ας πούμε οταν πριν καιρό είδα το Pirelli ο σκελετός του ήταν τρομερά μαλακός σε σχέση με το Dunlop,μπορεί αυτό να σημαίνει κάτι σε χρήση δρόμου αν πχ καταπονηθεί πολύ με πολλά χιλιόμετρα(ξεζανταρισμα κτλ);Τέλος το αντιστοιχο του D211 είναι το SP; | |
|
| |
| pirelli dragon γομες 1 2 | |
|