| BMW 1000RR | |
|
+56kostaskr6 TheoDo R x4m3n0s giXXXer tromokratis kantalis Stelaras Busa ghost maikstain poulitzer ktmaniac adrenalinestavros 1ndianos gixxermak hellrider Kydo gat0s Leroy lakisman46 stavroulis -=UNSEEN=- gkourv speed lover none riderspower jimmyjp Opeth GSX-R 1000 DimSTriple tuono46 sporoskaterini fox ΣΚΟΡΠΙΟΣ T.R.E stavrosrodo nktr DENNIS Zuki thanosk6 GIORGIO7 DrIoannis xxx GSXR kentaurosk8 petrospropo teo46 gostrider nasos-v Hamamatsu valentinosgsxr κολτρέϊν mistiriodis_tsantakias crockh2001 kahi JIMK7 STELIOS 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Πεμ 31 Δεκ 2009, 00:23 | |
| Λοιπόν μάγκες προχθές έκανα βόλτα το bmw :P Το είχε φέρει ένας φίλος και μου το έδωσε βόλτα Εντυπώσεις 1) απίστευτα φρένα δυνατά που δεν σε φοβίζουν όπως του 1098 2)μοτέρ ξυράφι χωρίς τράβηγμα σηκώνετε και η 3η 3)ο μονόδρομος συμπλέκτης δουλεύει άψογα 4)αρκετά αργό στην αλλαγή κατεύθυνσης το περίμενα καλύτερο ίσως έφταιγαν και τα λάστιχα που δεν ήταν αρκετά κορωνάτα 5)το μπροστινό για το δρόμο δεν δούλευε και πολύ καλά στα σκαμπανεβάσματα ίσως επιδεις είναι 46 χιλιοστά αλλά για πίστα πρέπει να είναι πολύ καλό όσο για το πίσω δεν μου γέμιζε και πολύ το μάτι , αν και για μαμά ήταν αρκετά καλό 6)η θέση οδήγησης για αναβάτες 180 είναι αρκετά καλή Σε γενικές γραμμές μου άρεσε πολύ και πράγματι είναι το πιο δυνατό μηχανάκι παραγωγής που έχουν βγάλει ποτέ μπράβο στους Γερμανούς Τέλος επιδεις ήμουν αρκετά περίεργος του είπα αρκετές φόρες να κάνουμε ένα άνοιγμα με το δικό μου αλλά με απόφευγε με διάφορες δικαιολογίες όμως όλο και κάποιο θύμα θα πέσει στα χέρια μου που θα μου πάει | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Πεμ 31 Δεκ 2009, 01:34 | |
| προσεχε ....δεν ξερεις πιος θα ειναι το θυμα..... :P :P :P | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Πεμ 31 Δεκ 2009, 01:45 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Πεμ 31 Δεκ 2009, 11:49 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 01 Ιαν 2010, 13:19 | |
| | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 01 Ιαν 2010, 14:36 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 01 Ιαν 2010, 22:35 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 11:15 | |
| | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 12:16 | |
| Χθές ήμουν σε δυναμομέτρηση του BMW... δίπλα βάλαμε όλα τα τελευταία χιλιάρια + rsv4 πλήν yamaha και δυστυχώς για τους Ιάπωνες υπάρχει πρόβλημα. Το μηχανάκι είναι παααρα πολύ δυνατό, το κακό είναι πως δε μένει μόνο στα άλογα, όσοι το οδήγησαν μιλάνε για ένα πολύ ολοκληρωμένο μηχανάκι και ίσως για το καλύτερο ss της χρονιάς. Σύντομα θα το δούμε απο πολύ κοντά μια και θα τρέξει φίλος στο Πανελλήνιο με ένα τέτοιο και ήδη το στρώνει | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 12:42 | |
| Μα να έβγαζε ενα τόσο καλό μηχανάκι (και δυνατό..) κάποια άλλη japan εταιρεία, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, μπορεί και να το προτιμούσα... Αλλα BMW ρε γ@μωτο?... οχι και BMW... | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 13:21 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 15:07 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 16:19 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Μα να έβγαζε ενα τόσο καλό μηχανάκι (και δυνατό..) κάποια άλλη japan εταιρεία, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, μπορεί και να το προτιμούσα...
Αλλα BMW ρε γ@μωτο?... οχι και BMW... Ούτε και yamapa... Ούτε εγώ γούσταρα αλλα το καλό είναι οτι θα αρχίσουν να ακονίζουν τα Katana τους οι Ιάπωνες. Λές να μην κάνουν τίποτα γι αυτό??? | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 20:01 | |
| Εγω πιστευω οτι οι Ιαπωνες εχουν κανει συμφωνια να μεινουν στα 160-165 αλογα για λογους κοστους,μιας και δεν ειχαν ανταγωνιστη μεχρι τωρα. Αν οι Ιαπωνες φτιαξουν ενα ss με 180 τροχο θα χρειαστει και τα αναλογα περιφερειακα για να βαλει τη δυναμη κατω και για να σταματαει. Κατι μου λεει ομως οτι αφου ειδαν πως παει το s 1000 δεν θα κατσουν με σταυρωμενα τα χερια.. Οσο για τεχνολογια F1 και ιστοριες,αποκλειω στα sbk να υπαρχει αυτη η διαφορα στα αλογα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 20:26 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Εγω πιστευω οτι οι Ιαπωνες εχουν κανει συμφωνια να μεινουν στα 160-165 αλογα για λογους κοστους,μιας και δεν ειχαν ανταγωνιστη μεχρι τωρα.
Αν οι Ιαπωνες φτιαξουν ενα ss με 180 τροχο θα χρειαστει και τα αναλογα περιφερειακα για να βαλει τη δυναμη κατω και για να σταματαει. Κατι μου λεει ομως οτι αφου ειδαν πως παει το s 1000 δεν θα κατσουν με σταυρωμενα τα χερια.. Οσο για τεχνολογια F1 και ιστοριες,αποκλειω στα sbk να υπαρχει αυτη η διαφορα στα αλογα. +1000 | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Παρ 08 Ιαν 2010, 20:50 | |
| :arrow: Παιδιά συμφωνώ ότι οι γερμανοί έχουν τεχνολογία F1 και ότι μπορούν να την εκμεταλευτούν σε οχήματα παραγωγής , παραλληλα όμως θεωρώ εξίσου σημαντική αν όχι ανώτερη την τεχνολογία των SBK - MOTOgp , στην οποία οι japs δίνουν ρεσιτάλ....και μη ξεχνάμε και το κόστος , όπως σωστα ανέφερε ο alex-k7 , το οποίο ηδη στην συγκεκριμένη μοτό εμφανίστηκε σε υψηλά επίπεδα....πόσοι και πόσο εύκολα θα μπορούν να διαθέσουν ενα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό , για να κάνουν το γρήγορο ''χαβά'' τους , τη στιγμή που οι διαφορές , σε γενικές γραμμές , με τους ιαπωνικούς ''μπαλτάδες'' , έναντι της διαφοράς κόστους , είναι μικρές....και μη μου πείτε ότι και στους αγώνες έδειξε καλή εικόνα (σαν μοτο με hitec βοηθήματα)...με έμπειρο αναβάτη θεωρώ την 7η θέση ''χαμηλή''....τεσπά...αν ήταν στα ίδια η έστω κοντινα οικονομικά επίπεδα με τους japs , τότε ναί θα είχε κάνει την διαφορά....και λέω εγώ τώρα ..μήπως,λέω ΜΗΠΩΣ γίνει και αυτό ενα μηχάνημα το οποίο θα το αποκτήσουν ''λίγοι'' οικονομικά πιο ''άνετοι'' απο τους πολλούς ,οι οποίοι θα αρέσκονται στο να καμαρώνουν με την ιδίου στυλ μοτοσυκλετιστική τους συντροφιά (κατα τη διάρκεια ενός fredo με αφρόγαλα) , το πιο ακριβό , hitec και δυνατότερο απο τα υπόλοιπα , καλογυαλισμένο μηχανάκι τους , με σήμα βαρύ ''σαν ιστορία''.... αλλά μη μπορώντας να σβήσουν τα πλαινά ''μπιμπίκια'' απο τα ελαστικά τους ???? :?:..... | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Σαβ 09 Ιαν 2010, 08:56 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- :arrow: ....πόσοι και πόσο εύκολα θα μπορούν να διαθέσουν ενα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό , για να κάνουν το γρήγορο ''χαβά'' τους , :?:.....
ρε Γιαννη τι λες τωρα?? εδω υπαρχουν παιδια που το μηχανακι τους ειναι πανω απο τα 25!!!!!!!!! θα υπαρξουν και αυτοι που λες αλλα μην συγκρινεις την ιδιοτροπια των αυτοκινητιστων με των μοτοσυκλετιστων το ΒMW τα εχει ολα και συμφερει .........αλλα ειναι ΒMW | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Σαβ 09 Ιαν 2010, 11:38 | |
| ...Στα 25 χιλιάρικα , που λες , τα εν λόγω μηχανάκια είναι πλέον ''στημένα''* σε αρκετά καλό επίπεδο και πολύ κοντά σε επιδόσεις αγωνιστικών...και ναι μεν το bmw τα 'χει όλα και συμφέρει σε σχέση με το ανωτέρω δαπανηθέν ποσό , αλλά η εκδοση παραγωγής δεν θεωρείται ακόμα δοκιμασμένη στο χρόνο...και σε περίπτωση ανταλλακτικών , όταν χρειαστεί , τι κόστος θα έχει...(σαν υποστηριξη)....είτε είναι ελαφριά πτώση , είτε δυσλειτουργία-αστοχία υλικού , είτε κάποια απο τις ζημιές/φθορές που μπορούν να τύχουν στον καθένα , όταν πάει στην BMW μηπως θα χρειαστεί να επειδή ακριβώς είναι bmw... δε λέω , και εμένα με εντυπωσιάζει αρχικώς αλλά θεωρώ οτι για την τελική απόφαση κτίσης ή κρίσης , θα χρειαστεί ακόμα χρόνος να αποδειχθεί η όποια συμπεριφορά του... *και όσον αφορά την ιπποδύναμη , θεωρώ ότι υπάρχουν βελτιωτές και στην Ελλάδα , που μπορούν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τα 200hp , αλλά υπάρχουν και κιτ εξωτερικού ή ακόμα και η ''μαμά'' εταιρείες δίνουν έτοιμες λύσεις για τα ιαπωνικά....στο πλαίσιο όμως , αν και δεν την έχω οδηγήσει κρινοντας απο τη γνώμη του jimk7 και όχι και απόλυτα , θεωρώ ήδη ένα σοβαρό ''αρνητικό'' στοιχείο την αργή γεωμετρία.... προς θεού , μην παρεξηγηθώ , ότι βάση των ανωτέρω ''βγάζω'' κατα την κρίση μου σκαρτο το μηχανακι....απλώς ειδικά επειδή ''ταραξε'' τα νερά μπαίνω στο κόπο να προβληματιστώ για το αν αξίζει , σε περίπτωση που μπορούσα , να την αποκτίσω... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Σαβ 09 Ιαν 2010, 13:37 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- ...Στα 25 χιλιάρικα , που λες , τα εν λόγω μηχανάκια είναι πλέον ''στημένα''* σε αρκετά καλό επίπεδο και πολύ κοντά σε επιδόσεις αγωνιστικών...και ναι μεν το bmw τα 'χει όλα και συμφέρει σε σχέση με το ανωτέρω δαπανηθέν ποσό , αλλά η εκδοση παραγωγής δεν θεωρείται ακόμα δοκιμασμένη στο χρόνο...και σε περίπτωση ανταλλακτικών , όταν χρειαστεί , τι κόστος θα έχει...(σαν υποστηριξη)....είτε είναι ελαφριά πτώση , είτε δυσλειτουργία-αστοχία υλικού , είτε κάποια απο τις ζημιές/φθορές που μπορούν να τύχουν στον καθένα , όταν πάει στην BMW μηπως θα χρειαστεί να επειδή ακριβώς είναι bmw... δε λέω , και εμένα με εντυπωσιάζει αρχικώς αλλά θεωρώ οτι για την τελική απόφαση κτίσης ή κρίσης , θα χρειαστεί ακόμα χρόνος να αποδειχθεί η όποια συμπεριφορά του... *και όσον αφορά την ιπποδύναμη , θεωρώ ότι υπάρχουν βελτιωτές και στην Ελλάδα , που μπορούν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τα 200hp , αλλά υπάρχουν και κιτ εξωτερικού ή ακόμα και η ''μαμά'' εταιρείες δίνουν έτοιμες λύσεις για τα ιαπωνικά....στο πλαίσιο όμως , αν και δεν την έχω οδηγήσει κρινοντας απο τη γνώμη του jimk7 και όχι και απόλυτα , θεωρώ ήδη ένα σοβαρό ''αρνητικό'' στοιχείο την αργή γεωμετρία.... προς θεού , μην παρεξηγηθώ , ότι βάση των ανωτέρω ''βγάζω'' κατα την κρίση μου σκαρτο το μηχανακι....απλώς ειδικά επειδή ''ταραξε'' τα νερά μπαίνω στο κόπο να προβληματιστώ για το αν αξίζει , σε περίπτωση που μπορούσα , να την αποκτίσω...
Κι ομως Γιαννη τα ανταλακτικα του ειναι πιο φτηνα απο ενα japan Το τεποζιτο του αν και αλουμινιενο ειναι πιο φτηνο απο τα δικα μας που ειναι και σιδερενιο Αυτο τα λεει ολα Οσο απο αξιοπιστια θα δειξει για την ωρα ειναι πολυ νωρις να μιλαμε Απο γκαζια δεν εχουν προς στιγμης αναγκη αλλα ανεβαινουν αρκετα ευκολα ασε που υπαρχει και ενα κιτ ετοιμο για οποιον δεν του φτανουν τα 200 αλογα | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Σαβ 09 Ιαν 2010, 21:06 | |
| το S1000RR ειναι απιστευτο μηχανακι οπως ολα δειχνουν σιγουρα αξιζει τουλαχιστον τον σεβασμο των γιαπωνεζων. Αμα ηταν και η αντιπροσωπεια της BMW σοβαρη (στην ελλαδα) θα ηταν ενα μεγαλο + για την αγορα του τουμπανου. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Τετ 20 Ιαν 2010, 14:27 | |
| | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Τετ 20 Ιαν 2010, 16:56 | |
| | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Τετ 20 Ιαν 2010, 18:08 | |
| Απο σταση τιποτα δεν καθεται διπλα σε μοτοσυκλετα(εκτος απο στημενα dragster)...ακομα και το μαμα S1000RR μπορουσε να περασει το Corvette...Υπαρχει βιντεο οπου βαζει κοντρα απο σταση Dodge Viper(8,3 λιτρα,V10) με YZF R6 του 1999!!!Το γιαμαχακι εκμηδενισε το Viper απο την εκκινηση... | |
|
| |
GSXR Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Ηρακλειο Αττικης Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 249 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Πεμ 21 Ιαν 2010, 22:49 | |
| - jimmyjp έγραψε:
- Απο σταση τιποτα δεν καθεται διπλα σε μοτοσυκλετα(εκτος απο στημενα dragster)...ακομα και το μαμα S1000RR μπορουσε να περασει το Corvette...Υπαρχει βιντεο οπου βαζει κοντρα απο σταση Dodge Viper(8,3 λιτρα,V10) με YZF R6 του 1999!!!Το γιαμαχακι εκμηδενισε το Viper απο την εκκινηση...
Ναι εεεε???? Δεν καθετε τιποτα διπλα σε μηχανακι απο σταση???? Για δες αυτο.ασχετο βεβαια με το θεμα αλλα σκετικο σαν απαντηση https://www.youtube.com/watch?v=tLHd9-aTmaQ | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: BMW 1000RR Πεμ 21 Ιαν 2010, 22:58 | |
| | |
|
| |
| BMW 1000RR | |
|