Greek GSX-R forum
Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Poll_l10Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Poll_c10Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Poll_l10Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Poll_c10Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Συγκριτικό ζαντών

Πήγαινε κάτω 
+12
kahi
teo46
STELIOS
Hamamatsu
stavrosrodo
DimSTriple
κολτρέϊν
mistiriodis_tsantakias
valentinosgsxr
JIMK7
DrIoannis
T.R.E
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kahi
Adv. gixxer
Adv. gixxer
kahi

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Περιστερι - Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 463
Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009

Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 21:36

τι λετε ρε παιδια εκει που εχει κοπη η ζαντα δεν γινετε απο το πεσιμο μην τρελαθουμε τωρα toixos αλλα τετοια ατυχια και να εχεις και φωτο σε καρε αυτο ειναι απο τα αξιοσημειωτα.... cryme
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 22:02

teo46 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
STELIOS έγραψε:
affraid Ρε παιδιά εδώ τι έγινε του έσπασε η ζάντα και έπεσε Shocked η έπεσε και έσπασε την ζάντα ξέρει κανείς.

το πιο λογικό είναι το δεύτερο.. δηλαδή, έπεσε και έσπασε η ζάντα.. Wink

και εγώ έτσι νομίζω...

πάντως εγώ πιστεύω οτι με μια ζάντα σφυρήλατο αλουμίνιο για μας τους κοινούς θνητούς δηλ οχι αγωνιζόμενους και με τους δρόμους που έχουμε είναι μια χαρά!
Και απ οτι βλεπω η PVM ειναι η ελαφρυτερη αλουμινιου. miam
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 22:37

teo46 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
STELIOS έγραψε:
affraid Ρε παιδιά εδώ τι έγινε του έσπασε η ζάντα και έπεσε Shocked η έπεσε και έσπασε την ζάντα ξέρει κανείς.

και εγώ έτσι νομίζω...

πάντως εγώ πιστεύω οτι με μια ζάντα σφυρήλατο αλουμίνιο για μας τους κοινούς θνητούς δηλ οχι αγωνιζόμενους και με τους δρόμους που έχουμε είναι μια χαρά!

Aυτός έπεσε,και η μηχανή χτύπησε στην μπαριέρα με την μπροστινή ρόδα...

alex-k7 έγραψε:

Η επόμενη ομαδική* θα είναι στον DimST για ζάντες σε σούπερ τιμές... tralala tralala
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 22:41

T.R.E έγραψε:
teo46 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
STELIOS έγραψε:

και εγώ έτσι νομίζω...

alex-k7 έγραψε:

Η επόμενη ομαδική* θα είναι στον DimST για ζάντες σε σούπερ τιμές... tralala tralala

που σε νάσο ακούς??

ετοιμάσου για ομαδική....άσε γάμους και μαλακίες... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 22:54

teo46 έγραψε:
T.R.E έγραψε:
teo46 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
STELIOS έγραψε:

και εγώ έτσι νομίζω...

alex-k7 έγραψε:

που σε νάσο ακούς??

ετοιμάσου για ομαδική....άσε γάμους και μαλακίες... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
Κι εγω 2 μηνες εχει που παντρευτηκα και σε αλλους δυο περιπου με το καλο περιμενω και διαδοχο,οποτε ειμαι λιγο επιφυλακτηκος.
Αν γινοταν αυτη η συζητηση περυσι θα ημουν ο πρωτος στη λιστα του Μερεμετη.
Παρολα αυτα αν γινει τετοια ομαδικη αγορα και συμφερει τοσο θα δω τι μπορω να κανω ssss
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 23:13

alex-k7 έγραψε:
teo46 έγραψε:
T.R.E έγραψε:
teo46 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
STELIOS έγραψε:

και εγώ έτσι νομίζω...

alex-k7 έγραψε:

που σε νάσο ακούς??

Κι εγω 2 μηνες εχει που παντρευτηκα και σε αλλους δυο περιπου με το καλο περιμενω και διαδοχο,οποτε ειμαι λιγο επιφυλακτηκος.
Αν γινοταν αυτη η συζητηση περυσι θα ημουν ο πρωτος στη λιστα του Μερεμετη.
Παρολα αυτα αν γινει τετοια ομαδικη αγορα και συμφερει τοσο θα δω τι μπορω να κανω ssss

όταν με το καλό δεις τον διάδοχο θα τα ξεχάσεις όλα και κ9 και ζάντες και όλα...
είναι άλλη φάση τα πιτσιρίκια!!
με το καλό φίλε!!

good good hallo hallo
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 23:16

T.R.E έγραψε:

Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 11018750

Πουλαω BST carbon για gsxr 1000 σε τιμη εκπληξη fafoutis fafoutis fafoutis
Μην παθω και γω τα ιδια
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 23:27

gat0s έγραψε:

Μην παθω και γω τα ιδια

Kαλοπούλητες ! xaxa
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 00:14

μην λεμε μακακιες ....οχι α διαβαζουμε ενα θεμα στο gixxer.com κ μετα να βαζουμε μονο φοτο..ο τυπος ειπε καθαρα οτι απλος γλιστρισε η ζαντες σπασανε ΜΕΤΑ ασε που ολεςηΒΣΤ σπανε ετσι οταν πεσουνε ....η ζαντα εχει 1 ελατομα εχει απιστευτι αντοχη σε καθετες δηναμεις ΟΧΙ ομος σε πλαγιες

νικο της ζαντες της γνοριζο καλητερα κ απ αυτους που της εχουνε ....

https://www.youtube.com/watch?v=OM0HXrN3_yQ

της εχω ψαξει οσο δεν παει .....κ ναι στο ξεμονταρισμα κ στο μονταρισμα θελουνε παρα πολυ προσοχη ......η ζαντα ομος προκιτε για την πιο καλα ζυγισμενει ροδα που παιζει επισις ελαφροτερει απο ολες αλλα οχι με μεγαλη διαφορα .....
το συγκριτικο που εδωσες νικο δειχνη την αγωνιστικι PVM k την απλη ΒΣΤ η αγωνηστικη ΒΣΤ με τα κεντρα μαγνισιου/τιτανιου κ σε 16,5 ειναι απο της πιο ελαφριες αν οχι ελαφριτερες με συνγκρισι της magnotitan ths JP αλλα απο τιμη/αποδοση ειναι αλλου

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360207110183&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

κ φυσικα εχω κ ατομα που της κανουνε βολτες σε δρομο(πολλα χιλιομετρα )που η ζαντες δεν ειχαν πουθενα θεμα (βλεπε AlexR1 apo sportriding.gr)
η ζαντα σκιζει ..........
κ τελεφτεο ,ΝΑΙ εχουνε οριο ζωης μεγαλητερο απο μαγνησιου κ αντιστιχα χαμηλοτερη η ιση τιμη
ΣΕΞ
http://www.myspace.com/stefanosk
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 01:08

Κοιταχτεί τι βρήκα τώρα υπολογίστε άπλα και γρήγορα ( lbs σε kg ) το μόνο κακό είναι πως δεν έχουμε το βάρος από τα καινούρια μοντέλα Κ7 Κ9 για να συγκρίνουμε με τις aftermarket αυτές που είναι στην φοτο στην πρώτη σελίδα είναι από K1 μεχρι Κ4 νομίζω, βρείτε τίποτα και για Κ7 Κ9 αν μπορείτε Rolling Eyes

http://www.gometal.com/pInc/lask.html
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 02:15

Παιδιά όταν λέτε ότι έχουν όριο ζωής Suspect πόσο είναι δηλαδή σε μαγνησίου και carbon αντίστοιχα. scratch επψαξα από δω από εκεί δεν βρήκα καμιά πληροφορία biblio
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 03:05

mistiriodis_tsantakias έγραψε:
μην λεμε μακακιες ....οχι α διαβαζουμε ενα θεμα στο gixxer.com κ μετα να βαζουμε μονο φοτο..ο τυπος ειπε καθαρα οτι απλος γλιστρισε η ζαντες σπασανε ΜΕΤΑ ασε που ολεςηΒΣΤ σπανε ετσι οταν πεσουνε ....η ζαντα εχει 1 ελατομα εχει απιστευτι αντοχη σε καθετες δηναμεις ΟΧΙ ομος σε πλαγιες

νικο της ζαντες της γνοριζο καλητερα κ απ αυτους που της εχουνε ....

https://www.youtube.com/watch?v=OM0HXrN3_yQ

της εχω ψαξει οσο δεν παει .....κ ναι στο ξεμονταρισμα κ στο μονταρισμα θελουνε παρα πολυ προσοχη ......η ζαντα ομος προκιτε για την πιο καλα ζυγισμενει ροδα που παιζει επισις ελαφροτερει απο ολες αλλα οχι με μεγαλη διαφορα .....
το συγκριτικο που εδωσες νικο δειχνη την αγωνιστικι PVM k την απλη ΒΣΤ η αγωνηστικη ΒΣΤ με τα κεντρα μαγνισιου/τιτανιου κ σε 16,5 ειναι απο της πιο ελαφριες αν οχι ελαφριτερες με συνγκρισι της magnotitan ths JP αλλα απο τιμη/αποδοση ειναι αλλου

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360207110183&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

κ φυσικα εχω κ ατομα που της κανουνε βολτες σε δρομο(πολλα χιλιομετρα )που η ζαντες δεν ειχαν πουθενα θεμα (βλεπε AlexR1 apo sportriding.gr)
η ζαντα σκιζει ..........
κ τελεφτεο ,ΝΑΙ εχουνε οριο ζωης μεγαλητερο απο μαγνησιου κ αντιστιχα χαμηλοτερη η ιση τιμη
ΣΕΞ

Kατ'αρχήν εγώ δεν είπα πουθενά ότι η ζάντα έσπασε πρώτα και μετά έπεσε ο τύπος... Απλά έβαλα την φωτό και είπα ότι δεν θα ήθελα να καταλήξει έτσι η ζάντα μου... Εκτός αυτού,το μαγνήσιο που είχε η BST στο hub είχε πολυ μικρό όριο ζωής,και πλέον το έχουν αντικαταστασήσει με κράμα αλουμινίου όπως και στις street legal... Όσο για παραδείγματα,έχω και εγώ αρκετά να σου αναφέρω,αλλά δεν είναι του παρόντος... Σου ξαναλέω το θέμα δεν το άνοιξα για να θάψω τις ζάντες που είναι πολύ γαμάτες,αλλά για να έχουμε μια εικόνα συνολική σε ένα θέμα...

Τώρα όσον αφορά τις τιμές,ο τύπος που πουλάει τις JB Magtan στο ebay για 4.000 $ είναι απλά για γέλια... Αν ενδιαφέρεσαι σου βρίσκω 16.5 άρες JB Power Magtan με λίγο πάνω από 1.200 €,μεταχειρισμένες αλλά σε καλή κατάσταση... Και επειδή ξέρω ότι είσαι άπιστος,πάρε και φωτογραφίες δες και το σχετικό email...

Mike@gemini racing έγραψε:
Not sure if I asked you this previously, but would you be interested in a used set of 16.5" magnesium wheels? We are not allowed to used them in AMA racing so our used sets from the 08 Superbike are for sale. Cost is $1500/set plus $250 to ship. Front and rear rotors are included. I can send pictures if you are interested.

Weight of the wheels
Front (bearings installed, no rotors) - 2.8kg
Rear (bearings installed, rotor mounted) - 4.67kg

Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Jbpowermagtan1

Mike

Αυτά τα λίγα από εμένα,αν οι BST ήταν όσο όμορφες είναι και οι PVM 10 spoke τότε θα ήταν Νο1 στην λίστα μου... Όπως επίσης να υπήρχαν και λάστιχα δρόμου για 16,5 άρες θα είχα τσιμπίσει και τις από πάνω... kapelo
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 08:44

gat0s έγραψε:
T.R.E έγραψε:

Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 11018750

Μην παθω και γω τα ιδια

δικες μου...........

πες τιμουλα καλη...... χαχαχαχα
http://www.gixxer.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 10:31

Not sure if I asked you this previously, but would you be interested in a used set of 16.5" magnesium wheels? We are not allowed to used them in AMA racing so our used sets from the 08 Superbike are for sale. Cost is $1500/set plus $250 to ship. Front and rear rotors are included. I can send pictures if you are interested.

Weight of the wheels
Front (bearings installed, no rotors) - 2.8kg
Rear (bearings installed, rotor mounted) - 4.67kg

Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 Jbpowermagtan1

Mike

Αυτά τα λίγα από εμένα,αν οι BST ήταν όσο όμορφες είναι και οι PVM 10 spoke τότε θα ήταν Νο1 στην λίστα μου... Όπως επίσης να υπήρχαν και λάστιχα δρόμου για 16,5 άρες θα είχα τσιμπίσει και τις από πάνω... kapelo

Πανεμορφες ζαντες Very Happy
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 13:23

JIMK7 έγραψε:

Είναι και άσπρες.... Αν τις θέλεις στο κανονίζω... xaxa xaxa
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 14:40

T.R.E έγραψε:
JIMK7 έγραψε:

Είναι και άσπρες.... Αν τις θέλεις στο κανονίζω... xaxa xaxa

Αμπα αστο καλυτερα γιατι κολλαω στο χρωμα fafoutis fafoutis
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 15:21

δεν ειπα οτι το ειπες εσυ νικολακιιιιιιι αλλοι το ειπανε :P
οσο για το κεντρο μαγνισιου στο σαιτ της η ΒΣΤ ακομα τα πουλαει κ εχει μαγνισιοτιτανιο παλη οποτε ΣΕΞ ......

για το μαγνισιο εχω ακουση για ζωη στα 3-5 χρονια μετα ειναι γτπ το σιδερο ....κ γενικα το μαγνισιο οπου κ να μπικε ειχε προβλιμα εσπαγε σε κοματια ....κ στο ποδιλατο κατι πεγκς που ειχα μεσα σε 2 βδομαδες προπονισις αρχισαν να φεβγουν κοματια :P

μην σχολιασο το καπακι του βολαν που με το που ακουμπισι καπου σπαει αμεσος :P :P :P :P
http://www.myspace.com/stefanosk
ninja
Normal gixxer
Normal gixxer
ninja

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 117
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 12 Δεκ 2009, 20:36

Γιαυτες εδω τι λετε?
Η τιμη ειναι ΠΑΑΑΡΑ πολυ καλη παντως...
Και συμπεριλαμβανονται και οι δισκοι respekt

Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 1152-Braking-Universal-foto

Απο βαρος δε ξερω, αλλα απο εμφανιση/τιμη σκιζουν.

http://cgi.ebay.de/Braking-B-one-Radsatz-Rim-Suzuki-GSXR-1000-K7-K8-07-08_W0QQitemZ370301110533QQcmdZViewItemQQptZKraftr%C3%A4der_Komplettr%C3%A4der?hash=item5637aa8905
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 13 Δεκ 2009, 03:07

ninja έγραψε:
Γιαυτες εδω τι λετε?
Η τιμη ειναι ΠΑΑΑΡΑ πολυ καλη παντως...
Και συμπεριλαμβανονται και οι δισκοι respekt

Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 1152-Braking-Universal-foto

Απο βαρος δε ξερω, αλλα απο εμφανιση/τιμη σκιζουν.

http://cgi.ebay.de/Braking-B-one-Radsatz-Rim-Suzuki-GSXR-1000-K7-K8-07-08_W0QQitemZ370301110533QQcmdZViewItemQQptZKraftr%C3%A4der_Komplettr%C3%A4der?hash=item5637aa8905

είχα δει μία μπροστινή στον τύπο που επισκευάζει ζάντες και μου είπε ότι το μέταλλο της braking δεν είναι καθαρό αλουμίνιο και είναι "ευαίσθητη" για το δρόμο. Επίσης οι δισκόπλακες οι γνήσιες δεν μπαίνουν σε αυτές τις ζάντες γιατί αυτή η ζάντα δεν έχει καρέ με τρύπες για να μπουν βίδες. Οι δισκόπλακες που κάνουν είναι μόνο της Braking και μπαίνουν κουμπωτές χωρίς βίδες. Οι δίσκοι είναι το τυράκι για να πουληθούν. Ψάξε για PVM, DYMAG και GALESPEED και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολύ καλή τιμή για την ποιότητα που θα πάρεις. Στείλε pm στον DimSTriple να σου πει εάν έχει κάτι σε καλή τιμή
kahi
Adv. gixxer
Adv. gixxer
kahi

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Περιστερι - Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 463
Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 13 Δεκ 2009, 14:40

σωστος ο παικτης kapelo
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΤρι 15 Δεκ 2009, 10:54

Τις ίδιες είχε βάλει φίλος στο ’03 Busa του και οι ζάντες είχαν περίπου το ίδιο βάρος απο τις μαμα.
Αν είναι να πάρεις ζάντες used μη κοιτάς τις braking.... πεταμένα λεφτά για ’μένα.

Τέλος, αν κάποιο καλό παιδί με k9 θέλει ζάντες επειδή το τέστ με το powerbikes και το μηχανάκι του σφακιανάκη πήρε άκυρο (απλά δε δίνει μηχανάκι... :( Smile ) έχω ένα σέτ καινούργιες 6 spoke χρυσές με pvm γραναζιέρα+γρανάζι+πίσω "flame" δισκόπλακα καθώς και ένα σέτ type S PFM δισκόπλακες 310mm
http://www.meremetis.gr/
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 18:37

Μερικά πραγματικά βάρη μια και σήμερα επιτέλους παρέλαβα τη ζυγαριά ακριβείας.
Παρακάτω μερικά σέτ αλουμινίου...

Suzuki gsxr1000 2009 PVM Aluminium 6Spoke Ηλεκτροστατική βαφή - χρυσό
3,63x17
3,816 κιλά

6x17 με pvm γραναζιέρα κομπλέ με σινεμπλόκ και βίδες γραναζιού + δισκόπλακα 220mm flame pvm
5,875 κιλά

Μερικά σέτ που είχα στα μαγαζί...

Hayabusa 2008 PVM Y10 σέτ αλουμινίου ηλεκτροστατική βαφή χρυσή.
3,5x17
4,186 κιλά

6x17 με γραναζιέρα pvm για στόκ γρανάζι hayabusa 08 + βίδες, χωρίς δισκόπλακα με βίδες για την στόκ
6x17
6,595 κιλά

γραναζιέρα pvm για στόκ γρανάζι hayabusa:
1,086 (εδώ μόνο με γραναζιέρα για γρανάζι pvm η ζάντα θα έχανε μισό κιλό!)

Hayabusa 2003 σέτ 6spoke Μαύρο χρώμα ηλεκτροστατική
3,63x17 με custom βάση φρένων για το συγκεκριμένο μηχανάκι +1,5mm αποστάτες για τις δισκόπλακες:
3,845 κιλά

6x17 χωρίς δισκόπλακα, με βάση για τη στόκ + βίδες, γραναζιέρα pvm με βίδες για το γρανάζι:
5,688 κιλά

Χωριστά ζύγισα απο το σέτ της κ9:
Γραναζιέρα pvm (κοινή για όλα τα μοντέλα):
0,590 κιλά

Σινεμπλόκ:
0,018 κιλά (x5 σε κάθε σέτ ζάντας)

Γρανάζια pvm 520 (αλουμίνιο)
39t: 0,256 κιλά
40t: 0,286 κιλά
42t: 0,305 κιλά

pvm 530 (αλουμίνιο)
40t: 0,424 κιλά
42t: 0,455 κιλά
43t: 0,498 κιλά

Aπο βδομάδα θα έχω μερικά σέτ μαγνησίου (Y7 και 6 μπράτσα) οπότε θα έχω πραγματικά βάρη και γι'αυτές... αναμείνατε Smile Smile
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 20:15

Αναμένουμε τις ζάντες,εννοείται ότι θέλω τις ζάντες με γραναζιέρα PVM! monkey monkey
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΤετ 31 Μαρ 2010, 00:23

PVM + ΜΕΡΕΜΕΤΗΣ+ΔΗΜΗΤΡΗΣ = ΔΥΝΑΜΗ okk
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συγκριτικό ζαντών   Συγκριτικό ζαντών - Σελίδα 2 EmptyΤετ 31 Μαρ 2010, 11:38

Ευχαριστώ Μητσάκο μου Smile

Συγκριτικό ζαντών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΒΑΨΗΜΟ ΖΑΝΤΩΝ
» Βαψιμο ζαντων
» Καθάρισμα γυαλισμένων ζαντών αλουμινίου

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com