| Σπρει αλυσιδας | |
|
+16noodles kontos 750 GhostRideR ΚΑΣΤΟΡΙΑ gostrider kentaurosk8 nktr GIXXERAKIAS Cube Capacity platonas JIMK7 Black Eagle T.R.E valentinosgsxr Chris71 STELIOS 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Παρ 05 Φεβ 2010, 16:38 | |
| | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Σαβ 06 Φεβ 2010, 05:14 | |
| | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Σαβ 06 Φεβ 2010, 20:55 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Παρε και ενα πινελο χοντρο και με σκληρες τριχες να δεις τι αποτελεσματα θα εχεις στην αλυσιδα....
Αυτό ακριβός έκανα το παραφινέλαιο γαμ..ει δεν μπορώ να καταλάβω πως χωρίς ίχνος κάποιας διαλυτικής ουσίας βγάζει τέτοια βρόμα ασε που συμφέρει 4.50euro το λίτρο και χρησιμοποίησα ελάχιστο, για το spray της AFAM δεν μπορώ να έχω γνώμη ακόμα να το δουλέψω λίγο ............ και σας ενημερώνω παντός για όπιον ενδιαφέρετε να το δοκιμάσει η τιμή του 11euro 400ml μια χαρά είναι | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Σαβ 06 Φεβ 2010, 23:39 | |
| Παιδια εγω χρησιμοποιω το VALVOLINE αυτο σε μπλε φιαλη, Μακραν το καλυτερο μεχρι τωρα. Αν το βαλεις σωστα δεν πιτσιλαει καθολου!!!! | |
|
| |
GhostRideR Normal gixxer
Όνομα: : GHOST Τόπος : PIT Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Δευ 08 Φεβ 2010, 00:30 | |
| Εγώ βάζω ένα της ΙPON βγαινει και σε χρώματα και δεν πετάει καθόλου κολλαει στην αλυσιδα και καλό ειναι η αλυσίδα μας να ειναι λίγο ζεστη οταν βάζουμε, για να γίνει καλυτερη λίπανση κατευθείαν | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τρι 09 Ιουλ 2013, 00:22 | |
| Εδω και λιγες μερες αγορασα ενα σπρει της ipone racing.... Και θα συμφωνησω με καποιους οτι ειναι μακραν το καλυτερο απο της afam και της denicol που εβαζα πριν... Κραταει την αλυσιδα υγρη και δεν πεταει σταγονα... Σωθηκα.... | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τρι 09 Ιουλ 2013, 11:45 | |
| εγω πηρα ενα ασπρο σπρει (δε θυμαμε μαρκα) και πεταχτηκε ολο μεσα στο γραναζι. αντε παλι λυσιμο το καπακι για καθαρισμα. θα παραγγειλω το bel ray για αρχη γιατι εχει καλη τιμη και το πουλαει το oilsmotoauto απο το οποιο εχω ξαναπαραγγειλει και εμεινα ευχαριστημενος(8 ευρω πηρα το σπρει που εχω τωρα). | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τρι 09 Ιουλ 2013, 14:18 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Εδω και λιγες μερες αγορασα ενα σπρει της ipone racing....
Και θα συμφωνησω με καποιους οτι ειναι μακραν το καλυτερο απο της afam και της denicol που εβαζα πριν... Κραταει την αλυσιδα υγρη και δεν πεταει σταγονα... Σωθηκα.... για πες κ καμια τιμη ρε γιαννη κ οποιος αλλος φραφει λεγετε καμια τιμη για να γνωριζουμε ολοι | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τρι 09 Ιουλ 2013, 16:34 | |
| 14€ δεν θυμαμαι ποσα ml ειναι....αλλα σου λεω Κωτσο δεν πεταει τιποτα.καθαριζει ευκολα με παραφινελαιο η αλυσιδα.το αγορασα απο πλυντηριο στην βουρβαχη ν.κοσμος.αλλα εχει και μαγαζι με λαδια κτλ στην καλλαρη στα πατησια.βγαζει απλο και racing. | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τρι 09 Ιουλ 2013, 17:12 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- ...βγαζει απλο και racing.
για τον καφε που θέλει ο δημογέροντας δεν έχει??? Συγνώμη... της σοκολάτας ήθελα να πω!!! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τετ 10 Ιουλ 2013, 06:37 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τετ 10 Ιουλ 2013, 13:29 | |
| πλατωνα πως σου φανηκε?
γιαννη το race πηρες εσυ η το απλο? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τετ 10 Ιουλ 2013, 13:32 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- πλατωνα πως σου φανηκε?
γιαννη το race πηρες εσυ η το απλο? τι θες να μαθεις ρε παιδακι μου ?? τα εχω και τα 2 . καλα ειναι ... δεν εχουν διαφορα απλο και ρεισινγκ και παπαριες απλα το απλο ειναι τεραστιο μπουκαλι και δεν τελειωνει ουτε σε 2 χρονια | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τετ 10 Ιουλ 2013, 13:54 | |
| - Miou έγραψε:
- kostaskr6 έγραψε:
γιαννη το race πηρες εσυ η το απλο? τι θες να μαθεις ρε παιδακι μου ?? τα εχω και τα 2 . καλα ειναι ... δεν εχουν διαφορα απλο και ρεισινγκ και παπαριες απλα το απλο ειναι τεραστιο μπουκαλι και δεν τελειωνει ουτε σε 2 χρονια Τόσο πολύ είναι σίγουρα; Γιατί ο Κώστας όπως όλοι ξέρουμε το βγάζει καθημερινά! Πιστεύω ότι απλά το racing πουλιέται τόσο επειδή έχει χρωματισμούς... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τετ 10 Ιουλ 2013, 16:36 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
γιαννη το race πηρες εσυ η το απλο? Παραπονο δεν εχω...καλυτερο απο το belray και ισως λιγο καλυτερο απο το wurth που εβαζα παλια οποτε μεχρι στιγμης το καλυτερο που εχω δοκιμασει. Και το μικρο μπουκαλακι του race κραταει καμια 10-15.000 χλμ , οποτε δεν θα τα σκας για σπρευ καθε μηνα. Το απλο το εχει ο Σωτηρης, και αυτο απο belray καλυτερο φανηκε , απλα το race φαινετε σαν να κραταει την αλυσιδα πιο υγρη μετα απο μερικες βολτες.Επισης αν το βαλεις κ περιμενεις κανα 10λεπτο δεν πιτσιλαει καθολου.(κανενα απο τα 2) Η διαφορα του race νομιζω ειναι οτι εχει 1 προσθετο παραπανω οπου διατηρει την αλυσιδα πιο υγρη οσο περναει ο καιρος (χωρις να πιτσιλαει φυσικα) , με το μειον οτι απο 1 σημειο κ μετα φευγει τελειως οποτε βαζεις πιο συχνα. Το manual λεει λαδωμα καθε 1.000 χλμ , με το race θα θες καθε 600-700.....στα 500χλμ παντως που το εχω καρατσεκαρει ειναι μια χαρα. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τετ 10 Ιουλ 2013, 18:44 | |
| - platonas έγραψε:
- kostaskr6 έγραψε:
γιαννη το race πηρες εσυ η το απλο? Παραπονο δεν εχω...καλυτερο απο το belray και ισως λιγο καλυτερο απο το wurth που εβαζα παλια οποτε μεχρι στιγμης το καλυτερο που εχω δοκιμασει. Και το μικρο μπουκαλακι του race κραταει καμια 10-15.000 χλμ , οποτε δεν θα τα σκας για σπρευ καθε μηνα.
Το απλο το εχει ο Σωτηρης, και αυτο απο belray καλυτερο φανηκε , απλα το race φαινετε σαν να κραταει την αλυσιδα πιο υγρη μετα απο μερικες βολτες.Επισης αν το βαλεις κ περιμενεις κανα 10λεπτο δεν πιτσιλαει καθολου.(κανενα απο τα 2)
Η διαφορα του race νομιζω ειναι οτι εχει 1 προσθετο παραπανω οπου διατηρει την αλυσιδα πιο υγρη οσο περναει ο καιρος (χωρις να πιτσιλαει φυσικα) , με το μειον οτι απο 1 σημειο κ μετα φευγει τελειως οποτε βαζεις πιο συχνα.
Το manual λεει λαδωμα καθε 1.000 χλμ , με το race θα θες καθε 600-700.....στα 500χλμ παντως που το εχω καρατσεκαρει ειναι μια χαρα. Έχεις δοκιμάσει ένα μπλε μπουκαλάκι της torco; Γιατί θεωρώ πως είναι το καλύτερο... Αν ναι, είναι καλύτερο από της torco; | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Τετ 10 Ιουλ 2013, 20:30 | |
| Οχι δεν εχω δοκιμασει torco , παντως στο ipone ειναι το μονο οπου η αλυσιδα (αν δεν εχει γεμισει μπιχλα) φαινετε μετα απο 300-400 λες και ειναι φρεσκογρασαρισμενη.
Εχω δοκιμασει belray,wurth ( και το απλο και το dry chain lube) ,ipone απλο και racing.Οπως και επισης αρκετα μη..γνωστα. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Σπρει αλυσιδας Πεμ 11 Ιουλ 2013, 00:59 | |
| Το race εχω Κωστα... Το wurth το βαζω στο μηχανακι της δουλειας. Πιτσιλαει λιγο σην αρχη αλλα μετα κομπλε. Το ipone δεν βγαζει, ισως ελαχιστο και οχι σε ολη την ζαντα.και καθαριζει ευκολα. Το afam και denikol ηταν σαν να ειχα διαρροη.αφηνε σταμπα οταν αφηνα το μηχανακι εσταζε απο το καπακι του εμπρος γραναζιου ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΠΟΛΥ. Σε ταξιδι η αλυσιδα στεγνωνε μετα απο καμια 200ρια χλμ. Τεσπα προς το παρον μιας και δεν το εχω καιρο ειναι κομπλε.Με κατι 200-230χλμ που εχω σε ταχυτητα δεν εχει πεταξει.
Υγ αλητες μην πειραζετε τον μπαρμπα κωστα.....σεβασμος στα γεροντια...νεολερες!!!!! | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| |
| |
| Σπρει αλυσιδας | |
|