| Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) | |
|
+5JIMK7 GIXXERAKIAS DENNIS gixxermak Big Daddy 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 02:13 | |
| Λοιπον εχω ενα προβλημα με τους δισκους,που εν μερη το συζητησα με τον Gixxerakia αλλα θα ηθελα να παρω περισσοτερες πληροφοριες.. Ο αριστερος μου δισκος εχει αρκετο τζογο που να κουνιεται αισθητα με το χερι και να ακουγεται σε οποιαδηποτε ανωμαλια του δρομου οταν πηγαινω αφρεναριστος.Ο δεξης ειναι απολυτα σταθερος. Ποιος απτους δυο λοιπον ειναι ο προβληματικος? Αποτι εψαξα στο νετ για το τι σημαινει ''ημιπλευστος'' και τι ''πλευστος'',μαλλον αυτος που εχει τζογο ειναι φθαρμενος και λειτουργει σαν (ασπουμε)πλευστος. Για πειτε! | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 02:16 | |
| Αν ακούγεται τόσο όσο μας λες και έχει και τόσο πολύ τζόγο δεν το συζητάμε είναι για αλλαγή ο δίσκος.Δεν είναι normal αυτό. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 11:48 | |
| - Big Daddy έγραψε:
- Λοιπον εχω ενα προβλημα με τους δισκους,που εν μερη το συζητησα με τον Gixxerakia αλλα θα ηθελα να παρω περισσοτερες πληροφοριες..
Ο αριστερος μου δισκος εχει αρκετο τζογο που να κουνιεται αισθητα με το χερι και να ακουγεται σε οποιαδηποτε ανωμαλια του δρομου οταν πηγαινω αφρεναριστος.Ο δεξης ειναι απολυτα σταθερος. Ποιος απτους δυο λοιπον ειναι ο προβληματικος? Αποτι εψαξα στο νετ για το τι σημαινει ''ημιπλευστος'' και τι ''πλευστος'',μαλλον αυτος που εχει τζογο ειναι φθαρμενος και λειτουργει σαν (ασπουμε)πλευστος. Για πειτε! Κ εγω μια απο τα ιδια,τελικα πολυ μαπα οι μαμα οι δισκοι. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 12:56 | |
| - gixxersak έγραψε:
- Big Daddy έγραψε:
- Λοιπον εχω ενα προβλημα με τους δισκους,που εν μερη το συζητησα με τον Gixxerakia αλλα θα ηθελα να παρω περισσοτερες πληροφοριες..
Ο αριστερος μου δισκος εχει αρκετο τζογο που να κουνιεται αισθητα με το χερι και να ακουγεται σε οποιαδηποτε ανωμαλια του δρομου οταν πηγαινω αφρεναριστος.Ο δεξης ειναι απολυτα σταθερος. Ποιος απτους δυο λοιπον ειναι ο προβληματικος? Αποτι εψαξα στο νετ για το τι σημαινει ''ημιπλευστος'' και τι ''πλευστος'',μαλλον αυτος που εχει τζογο ειναι φθαρμενος και λειτουργει σαν (ασπουμε)πλευστος. Για πειτε! Κ εγω μια απο τα ιδια,τελικα πολυ μαπα οι μαμα οι δισκοι. Κωστα ο φιλος που σου ελεγα οτι το επαθε και αυτος ειναι ο gixxesak απο πανω. To θεμα Σακη ειναι οτι το παληκαρι εχει μονο 9.000χιλ και με ανησυχησε και εμενα τωρα. :ohdhds: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 16:37 | |
| Σε κανενα μα σε κανενα suzuki που ειχα δεν ειχα συναντησει τετοιο προβλημα αλλα αν ποτε μου τυχει δεν νομιζω οτι θα με ανησυχησει . :vwrv: Εδω ρε παιδια εδωσα τοσα λεφτα να παρω ημιπλευστους δισκους :ohdhds: και εσεις τους εχετε τσαμπα και παραπονιεστε :ferrqg: | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 16:52 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Σε κανενα μα σε κανενα suzuki που ειχα δεν ειχα συναντησει τετοιο προβλημα αλλα αν ποτε μου τυχει δεν νομιζω οτι θα με ανησυχησει . :vwrv:
Εδω ρε παιδια εδωσα τοσα λεφτα να παρω ημιπλευστους δισκους :ohdhds: και εσεις τους εχετε τσαμπα και παραπονιεστε :ferrqg: Για τι μηχανακι εδωσες λεφτα?Το ιδιο εχουμε(αν δεν κανω λαθος) και εχει ημιπλευστους απτην μανα του.. Παντως ειναι στην εγγυηση.Να το παω λες?Ξερει κανεις απο περιεργια ποσο εχει ο ενας(μαμα) δισκος? | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 17:08 | |
| ^εγω λεω να πας να το δεις.......δεν παιζουν με τα φρενα!!!!!!!!!!!!!!μην γινεις ο πρωτος που θα παθει κατι απο αυτο | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 17:30 | |
| - GSX-R 1000 έγραψε:
- ^εγω λεω να πας να το δεις.......δεν παιζουν με τα φρενα!!!!!!!!!!!!!!μην γινεις ο πρωτος που θα παθει κατι απο αυτο
+1000 | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 18:19 | |
| Αν έχεις τζόγο τότε έχεις πρόβλημα.Οι ημίπλευστοι δίσκοι πρέπει να είναι σταθεροί....Οι πλευστοί είναι αυτοί που κουνιούνται με το χέρι και έχουν και άλλα πλεονεκτήματα 'οπως μειωμένες τριβές κτλ. Εγώ δεν θα το έβλεπα ως πρόβλημα αλλά ως ευκαιρία να βάλω μαργαρίτες... Επίσης αν θέλεις έχω και ένα ζευγάρι γνήσιους απο Κ6 σε καλή κατάσταση να σου δώσω..... | |
|
| |
dynagrego Jr.gixxer
Ηλικία : 58 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τρι 13 Ιαν 2009, 21:08 | |
| Aκου ενα κολπο για να μαζευεις τα μποσικα που παιζει και να σου δουλεψει. Μολις ξεκινας με κρυα φρενα κρατα εελαφρια πατημενη τη μανετα.Η διαστολη λογω θερμοτητας σφιγγει τα πριτσινια και σταματα να ακουγεται ο δισκος σαν παλιοτενεκες. Κατοπιν περνας αξοπρεπως μπροστα απο τις καφετεριες. 8) Για θεμα ασφαλειας δεν τιθεται λογος. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τετ 14 Ιαν 2009, 00:10 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τετ 14 Ιαν 2009, 00:16 | |
| Παιδια χαλαρωστε δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν παιζουν λιγο οι δισκοι :vwrv: Εδω υπαρχουν αν θελει καποιος να βαλεις αλλα περτσινια για να γινουν ακομα ποιο πλευστοι η μαμα δισκοι :vwrv:
:betvt: | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τετ 14 Ιαν 2009, 00:46 | |
| | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τετ 14 Ιαν 2009, 01:08 | |
| - dynagrego έγραψε:
- Aκου ενα κολπο για να μαζευεις τα μποσικα που παιζει και να σου δουλεψει.
Μολις ξεκινας με κρυα φρενα κρατα εελαφρια πατημενη τη μανετα.Η διαστολη λογω θερμοτητας σφιγγει τα πριτσινια και σταματα να ακουγεται ο δισκος σαν παλιοτενεκες. Κατοπιν περνας αξοπρεπως μπροστα απο τις καφετεριες. 8) Για θεμα ασφαλειας δεν τιθεται λογος. Δεν εχω προβλημα αν ακουγεται αρκει να ειναι φυσιολογικο.Για να σου δωσω να καταλαβεις ο σταθερος δισκος νομιζα οτι ηταν ο χαλασμενος!Αφου λοιπον δεν ειναι φυσιολογικο θα το παω στην εγγυηση.Ασε που οσο και να τα πιεσω και να τα ζεστανω δεν σταματανε να κουνιουνται και να χτυπανε.Εχουν μπολικο τζογο! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) Τετ 14 Ιαν 2009, 09:03 | |
| - Big Daddy έγραψε:
Δεν εχω προβλημα αν ακουγεται αρκει να ειναι φυσιολογικο.Για να σου δωσω να καταλαβεις ο σταθερος δισκος νομιζα οτι ηταν ο χαλασμενος!Αφου λοιπον δεν ειναι φυσιολογικο θα το παω στην εγγυηση.Ασε που οσο και να τα πιεσω και να τα ζεστανω δεν σταματανε να κουνιουνται και να χτυπανε.Εχουν μπολικο τζογο! Kωστα αν ακουγονται τοσο πολυ οπως λες τοτε ειναι πολυ ζημια γιατι του Σακη δεν ακουγονται. Παντως περνα απο αντιπροσωπεια να το δουν αλλα απο χλωμο εως τελειως ψοφιο να στους αλλαξουν στην εγγυηση... | |
|
| |
| Ημιπλευστοι δισκοι (GSX-R 1000) | |
|