| Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. | |
|
+7κολτρέϊν T.R.E GIXXERAKIAS DENNIS nasos-v Hamamatsu thanosk6 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 00:18 | |
| Αν γνωριζει καποιος να μας πει ρυθμιση εγκεφαλου με yoshi box ή power commander? Στην τιμη υπαρχει μια διαφορα διπλασια το ενα με το αλο. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 00:22 | |
| Τα 750 ειναι η χρυση τομη τα κανει ολα :egrg: Το εχω μετανιωσει 100000000 που εδωσα για ενα κομματι ψωμι το 750σαρακι μου :ohdhds: αλλα για να μην παρεξηγηθω θελω και το 1000 Κ7 :vwrv: ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :refvf: :erverv: :erverv: | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 00:33 | |
| - gixxersak έγραψε:
- Αν γνωριζει καποιος να μας πει ρυθμιση εγκεφαλου με yoshi box ή power commander?
Στην τιμη υπαρχει μια διαφορα διπλασια το ενα με το αλο. Το Power Commander είναι πιο διαδεδομένο και θα υπάρξουν περισσότεροι που θα μπορούσαν να το ρυθμίσουν. Το δικό μου το ρύθμισαν αφού συνδέθηκε πανω του το μηχάνημα της καυσανάλυσης και βγήκε το μηχανάκι για μερικές δοκιμές στο δρόμο. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 00:37 | |
| - gixxersak έγραψε:
- Αν γνωριζει καποιος να μας πει ρυθμιση εγκεφαλου με yoshi box ή power commander?
Στην τιμη υπαρχει μια διαφορα διπλασια το ενα με το αλο. Τιποτα απο τα δυο :aevev: Αλλα ενα θα σου πω ΒΑΖΖΑΖ :vwrv: δυναμη :refvf: | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 00:46 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- gixxersak έγραψε:
Στην τιμη υπαρχει μια διαφορα διπλασια το ενα με το αλο. Τιποτα απο τα δυο :aevev:
Αλλα ενα θα σου πω ΒΑΖΖΑΖ :vwrv: δυναμη :refvf: Τώρα με πλήγωσες... :( Να το βγάλω το Commander δλδ? Βασικα και τα παιδιά που μου το εφτιαξαν, έχουν ένα 1000 Κ5 τούμπανο με 200+ άλογα τροχό το οποίο κι αυτό εχει ΒΑΖΖΑΖ. Αλλα μου είπαν οτι στο επίπεδο που είναι η δικιά μου βελτίωση δεν εχει διαφορά. Άλλωστε και το αποτέλεσμα μας άφησε όλους πολύ ευχαριστημένους. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 00:50 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- gixxersak έγραψε:
Στην τιμη υπαρχει μια διαφορα διπλασια το ενα με το αλο. Τιποτα απο τα δυο :aevev:
Αλλα ενα θα σου πω ΒΑΖΖΑΖ :vwrv: δυναμη :refvf: Τώρα με πλήγωσες... :( Να το βγάλω το Commander δλδ? Βασικα και τα παιδιά που μου το εφτιαξαν, έχουν ένα 1000 Κ5 τούμπανο με 200+ άλογα τροχό το οποίο κι αυτό εχει ΒΑΖΖΑΖ. Αλλα μου είπαν οτι στο επίπεδο που είναι η δικιά μου βελτίωση δεν εχει διαφορά. Άλλωστε και το αποτέλεσμα μας άφησε όλους πολύ ευχαριστημένους. Μια χαρά είναι το P.C γι'αυτά που έχεις κάνει,και για ακόμα περισσότερα.Μην ακους τον JimΚ7 αυτός έχει λεφτά για πέταμα... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 11:45 | |
| - gixxersak έγραψε:
Στην τιμη υπαρχει μια διαφορα διπλασια το ενα με το αλο. Το yoshimura box ρυθμιζει το μειγμα με λιγοτερη ακριβεια στις χαμηλες,μεσαιες και ψηλες στροφες,ενω το commander καθε 250στροφες σε ολο το φασμα και με τη βοηθεια καυσαναλυτη σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη η ρυθμιση και μεγαλυτερη η ιπποδυναμη. Το προβλημα ειναι οτι δεν εμπιστευομαι τους Ελληνες που το ρυθμιζουν.. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 12:03 | |
| - alex-k7 έγραψε:
Το yoshimura box ρυθμιζει το μειγμα με λιγοτερη ακριβεια στις χαμηλες,μεσαιες και ψηλες στροφες,ενω το commander καθε 250στροφες σε ολο το φασμα και με τη βοηθεια καυσαναλυτη σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη η ρυθμιση και μεγαλυτερη η ιπποδυναμη. Το προβλημα ειναι οτι δεν εμπιστευομαι τους Ελληνες που το ρυθμιζουν..[/quote] Nαι αλλα όπως είδες το αποτέλεσμα στην περίπτωση μου ήταν πολύ καλό, και η ρύθμιση έγινε με καυσανάλυση έξω στο δρόμο όπως περιγράφεις. Για την ακρίβεια, τα παιδιά στο συνεργείο εχουν ένα Κ5 1000 που το ετοιμάζουν για dragster και έχει πανω απο 200 τροχο και το ρυθμίζουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 12:32 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
Το yoshimura box ρυθμιζει το μειγμα με λιγοτερη ακριβεια στις χαμηλες,μεσαιες και ψηλες στροφες,ενω το commander καθε 250στροφες σε ολο το φασμα και με τη βοηθεια καυσαναλυτη σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη η ρυθμιση και μεγαλυτερη η ιπποδυναμη. Το προβλημα ειναι οτι δεν εμπιστευομαι τους Ελληνες που το ρυθμιζουν.. Nαι αλλα όπως είδες το αποτέλεσμα στην περίπτωση μου ήταν πολύ καλό, και η ρύθμιση έγινε με καυσανάλυση έξω στο δρόμο όπως περιγράφεις. Για την ακρίβεια, τα παιδιά στο συνεργείο εχουν ένα Κ5 1000 που το ετοιμάζουν για dragster και έχει πανω απο 200 τροχο και το ρυθμίζουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.[/quote] Πολυ καλο για ρυθμιση με yoshi box. Το δικο μου με yoshi box χωρις καυσαναλυση | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 12:42 | |
| Δεν έχω yoshi box, αν αυτό κατάλαβες, PowerCommander εχω το οποίο ρυθμίστικε με καυσανάλυση στο δρόμο. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 12:46 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Δεν έχω yoshi box, αν αυτό κατάλαβες, PowerCommander εχω το οποίο ρυθμίστικε με καυσανάλυση στο δρόμο.
Στην αρχη commander καταλαβα αλλα μετα με μπερδεψες. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 13:07 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- thanosk6 έγραψε:
- Δεν έχω yoshi box, αν αυτό κατάλαβες, PowerCommander εχω το οποίο ρυθμίστικε με καυσανάλυση στο δρόμο.
Στην αρχη commander καταλαβα αλλα μετα με μπερδεψες. Nαι ίσως εκεί που σου είπα οτι είχα καλα αποτελέσματα, sorry. To Υoshi box παντως μου είπαν οτι κανει ακριβώς την ίδια δουλειά, απλά δεν έχουν ασχοληθεί αρκετοί με αυτό. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 13:17 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- thanosk6 έγραψε:
Στην αρχη commander καταλαβα αλλα μετα με μπερδεψες. Nαι ίσως εκεί που σου είπα οτι είχα καλα αποτελέσματα, sorry. To Υoshi box παντως μου είπαν οτι κανει ακριβώς την ίδια δουλειά, απλά δεν έχουν ασχοληθεί αρκετοί με αυτό. Μπορει καποια στιγμη να τους χρειαστω τους δικους σου αφου ασχολουνται τοσο με suzuki. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 14:44 | |
| - alex-k7 έγραψε:
Μπορει καποια στιγμη να τους χρειαστω τους δικους σου αφου ασχολουνται τοσο με suzuki. Όποτε θες alex, τα παιδια ασχολούνται πολυ με suzuki, όχι μονο gsx-r αλλα και busa, συγκεκριμένα ο τύπος που έχει το συνεργείο έχει ενα busa για dragster με ΠΟΛΛΑ άλογα (210+). Οπότε οι βελτιώσεις που αφορούν εμένα και εσένα, φαντάζομαι, ειναι απλή δουλειά για αυτούς. Αλλα και σε επίπεδο επισκευών και συντήρησης είναι άψογοι, τα ξέρουν απ'έξω τα μηχανάκια. Μέχρι και το ποιό λάδι "κάθεται" πιο καλά στα suzuki ξέρουν. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 16:49 | |
| - nasos-v έγραψε:
ρε δημητρη δεν κανεις και εσυ ενα ποστ να μας πεις τι εχεις κανει στο εργαλειο σου???
ξερω θα ειναι μεγαλο....... ενταξει υπομονη εχουμε....ξεκηνα σημερα ...ε και μεχρι αυριο θα ειναι ετοιμο!! χαχα αυτο φιλε θα γινει μονο οταν ειναι να παει για σκοτωμα :sfs: :qrv qv: :qrv qv: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 14 Ιαν 2009, 17:00 | |
| - thanosk6 έγραψε:
Ρε Δημήτρη, τί τούμπανο εργαλείο που έχεις?? :sgdas: :ererg: Έχω ένα κόλλημα με τα φτιαγμένα για πίστα που κυκλοφορούν στο δρόμο!! Ελπίζω να το περπατάς και λίγο στο δρόμο και όχι μόνο στο τυμπάκι!!! Καλο ειναι το παρταλι αλλα οσο και αν του ριξεις ποτε δεν ειναι αρκετο :ohdhds: μεχρι στιγμης για να καταλαβεις μου εχει παει κοντα στα 30.000ευρω Οσο για το δρομο βγαινει πολυ σπανια αν και σκεφτομαι να του βαλω πλαστικα αυτα απο το EBAY που ειναι ετοιμα βαμμενα θα δουμε :qrv qv: [img] [/img] | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Παρ 16 Ιαν 2009, 13:08 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
Μπορει καποια στιγμη να τους χρειαστω τους δικους σου αφου ασχολουνται τοσο με suzuki. Όποτε θες alex, τα παιδια ασχολούνται πολυ με suzuki, όχι μονο gsx-r αλλα και busa, συγκεκριμένα ο τύπος που έχει το συνεργείο έχει ενα busa για dragster με ΠΟΛΛΑ άλογα (210+). Οπότε οι βελτιώσεις που αφορούν εμένα και εσένα, φαντάζομαι, ειναι απλή δουλειά για αυτούς. Αλλα και σε επίπεδο επισκευών και συντήρησης είναι άψογοι, τα ξέρουν απ'έξω τα μηχανάκια. Μέχρι και το ποιό λάδι "κάθεται" πιο καλά στα suzuki ξέρουν. Αν θελεις πες μας που ειναι τα παιδια για να τα επισκευθουμε,αν δεν επιτρεπετε στειλε μου ενα π.μ. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Παρ 16 Ιαν 2009, 15:39 | |
| - gixxersak έγραψε:
- thanosk6 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
Μπορει καποια στιγμη να τους χρειαστω τους δικους σου αφου ασχολουνται τοσο με suzuki. Όποτε θες alex, τα παιδια ασχολούνται πολυ με suzuki, όχι μονο gsx-r αλλα και busa, συγκεκριμένα ο τύπος που έχει το συνεργείο έχει ενα busa για dragster με ΠΟΛΛΑ άλογα (210+). Οπότε οι βελτιώσεις που αφορούν εμένα και εσένα, φαντάζομαι, ειναι απλή δουλειά για αυτούς. Αλλα και σε επίπεδο επισκευών και συντήρησης είναι άψογοι, τα ξέρουν απ'έξω τα μηχανάκια. Μέχρι και το ποιό λάδι "κάθεται" πιο καλά στα suzuki ξέρουν. Αν θελεις πες μας που ειναι τα παιδια για να τα επισκευθουμε,αν δεν επιτρεπετε στειλε μου ενα π.μ. Γιατί να είναι κρυφό ρε Σάκη? Απλα τα παιδιά είναι στην Ξάνθη, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ανέβεις μέχρι εδώ... Αν το πάρεις απόφαση πάντως θα ήθελα πολύ να βρεθούμε, να πιούμε κανα καφέ και να γνωρίσεις και την υπόλοιπη Suzukoπαρέα!!! :betvt: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Παρ 16 Ιαν 2009, 17:19 | |
| - thanosk6 έγραψε:
Γιατί να είναι κρυφό ρε Σάκη? Απλα τα παιδιά είναι στην Ξάνθη, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ανέβεις μέχρι εδώ... Αν το πάρεις απόφαση πάντως θα ήθελα πολύ να βρεθούμε, να πιούμε κανα καφέ και να γνωρίσεις και την υπόλοιπη Suzukoπαρέα!!! :betvt: αν είναι έτσι όταν ανοίξει ο καιρός κάνουμε μια εκδρομούλα προς την ξανθή.. :vwrv: | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Παρ 16 Ιαν 2009, 20:08 | |
| - thanosk6 έγραψε:
Γιατί να είναι κρυφό ρε Σάκη? Απλα τα παιδιά είναι στην Ξάνθη, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ανέβεις μέχρι εδώ... Αν το πάρεις απόφαση πάντως θα ήθελα πολύ να βρεθούμε, να πιούμε κανα καφέ και να γνωρίσεις και την υπόλοιπη Suzukoπαρέα!!! :betvt: Ωχ τι λες τώρα!!!ΠΕΥΤΕΙ λίγο μακριά. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Παρ 16 Ιαν 2009, 20:17 | |
| - κολτρέ΄ι΄ν έγραψε:
- thanosk6 έγραψε:
Γιατί να είναι κρυφό ρε Σάκη? Απλα τα παιδιά είναι στην Ξάνθη, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ανέβεις μέχρι εδώ... Αν το πάρεις απόφαση πάντως θα ήθελα πολύ να βρεθούμε, να πιούμε κανα καφέ και να γνωρίσεις και την υπόλοιπη Suzukoπαρέα!!! :betvt: αν είναι έτσι όταν ανοίξει ο καιρός κάνουμε μια εκδρομούλα προς την ξανθή.. :vwrv: Ειναι μεσα στα πλανα να παμε μια βολτα Ξανθη και οταν ερθει η ωρα θα ειδοποιησω μηπως θελει να ερθει και κανενας βορειος γιατι για τους νοτιους δεν ειναι και τοσο εφικτο. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Παρ 16 Ιαν 2009, 22:36 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- κολτρέ΄ι΄ν έγραψε:
- thanosk6 έγραψε:
Γιατί να είναι κρυφό ρε Σάκη? Απλα τα παιδιά είναι στην Ξάνθη, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ανέβεις μέχρι εδώ... Αν το πάρεις απόφαση πάντως θα ήθελα πολύ να βρεθούμε, να πιούμε κανα καφέ και να γνωρίσεις και την υπόλοιπη Suzukoπαρέα!!! :betvt: αν είναι έτσι όταν ανοίξει ο καιρός κάνουμε μια εκδρομούλα προς την ξανθή.. :vwrv: Ειναι μεσα στα πλανα να παμε μια βολτα Ξανθη και οταν ερθει η ωρα θα ειδοποιησω μηπως θελει να ερθει και κανενας βορειος γιατι για τους νοτιους δεν ειναι και τοσο εφικτο. Όποτε θέλετε μάγκες :qrv qv: , ελατε να πάμε για κανένα καφέ και εννοειται για καμιά βόλτα εδω στα μέρη μας (στην Καβάλα εννοειται...) :vwrv: | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τρι 20 Ιαν 2009, 00:41 | |
| | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 21 Ιαν 2009, 17:25 | |
| ....ρε σεις κ#λος κανατε το τοπικ του παιδιου :w werv: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. Τετ 21 Ιαν 2009, 18:05 | |
| - GSX-R 1000 έγραψε:
- ....ρε σεις κ#λος κανατε το τοπικ του παιδιου :w werv:
Exεις δικιο αλλιως θα τους ελεγα εγω :aegrwfv: | |
|
| |
| Βελτίωση σε GSX-R 750 K6. | |
|