| PC V | |
|
+9jimmyjp STELIOS King JIMK7 nasos-v -=UNSEEN=- DimSTriple T.R.E Leroy 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 11 Μαρ 2010, 20:24 | |
| Α τιποτα σπουδαιο Ας πουμε να αφαιρεσουμε το κοφτη της 6η και σε ολες τις ταχυτητες γενικος :P και να πειραξουμε λιγο το αβανς | |
|
| |
King Jr.gixxer
Όνομα: : g.m Τόπος : santo-racing Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : STREETRACING Hμερομηνία εγγραφής : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 11 Μαρ 2010, 20:46 | |
| Στα BUSA για τι γινετε παιχνιδι με την stock ecu και οχι στα 1000.... | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 11 Μαρ 2010, 21:02 | |
| Δεν είναι παιχνίδι ούτε στα Busa. Εκτός και να τον απλοποιήσεις τελείως. Κανονικά έχει πολλούς χάρτες ανάφλεξης ανα ταχύτητα, φορτία και ενδείξεις αισθητήρων.
Φίλε Jim για τους κόφτες είναι παιχνίδι. Απλά άσε με να δω πως γίνεται με την ECU να μην είναι πάνω στο μηχανάκι. εγω για τον δικό μου χρησιμοποιώ το μηχανάκι μου. Τον εγκέφαλο τον έχω καβατζώσει απο το δικό μου που τον αλλάξαμε με ανάκληση και έχει ένα κλειδί προγραμματισμένο πάνω του απο τα τρία που επιτρέπει. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 11 Μαρ 2010, 23:55 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
Φίλε Jim για τους κόφτες είναι παιχνίδι. Απλά άσε με να δω πως γίνεται με την ECU να μην είναι πάνω στο μηχανάκι. εγω για τον δικό μου χρησιμοποιώ το μηχανάκι μου. Τον εγκέφαλο τον έχω καβατζώσει απο το δικό μου που τον αλλάξαμε με ανάκληση και έχει ένα κλειδί προγραμματισμένο πάνω του απο τα τρία που επιτρέπει. Για ποιο λογο αυτο ( έχει ένα κλειδί προγραμματισμένο πάνω του απο τα τρία που επιτρέπει ) Χαιρομαι που ειναι ευκολο να βγουν οι κοφτες αλλα το αβανς | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: PC V Παρ 12 Μαρ 2010, 01:13 | |
| Το μανίκι με το αβανς είναι οτι έχει πολλούς χάρτες αβανς ανα ταχύτητα. Εκτός αν τους καταργήσεις και κρατήσεις τον ένα μόνο ανα ταχύτητα όπως κάνουν οι περισσότεροι.
Ο κάθε εγκέφαλος έχει δυνατότητα να προγραμματίσει πάνω του μέχρι 3 κλειδιά. Του προγραμμάτισα ακόμα ένα ξεχωριστό απλά για να υπάρχει και μη γίνει σε κανένα πείραμα μαλακία με το ιμομπιλαιζερ και χαλάσει κάποιο απο τα δύο κλειδιά μου. Ετσι πλέον βλέπει τρία κλειδιά. Τα άλλα δύο δεν τα χρησιμοποιώ σε πειράματα. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: PC V Παρ 12 Μαρ 2010, 02:22 | |
| Κανένα πρόβλημα Νίκο μου. | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: PC V Παρ 12 Μαρ 2010, 02:33 | |
| αυριο εκτος απροοπτου παω με εναν φιλο στον http://www.vagiasracetech.gr/ για επαναπρογραμματισμό εργοστασιακής ECU θα μαθουμε ακριβως τι παιζει με τις δυνατότητες ρυθμισης εργοστασιακής ECU | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: PC V Παρ 12 Μαρ 2010, 10:42 | |
| Eγω που εχω ρωτησει για επαναπρογραμματισμο,ολοι μου προτειναν τον Βαγια,οποτε ειναι η καλυτερη επιλογη...Μου ειχε πει για χαρτη καυσιμου,αναφλεξη και ρυθμισμα κοφτη στροφων γυρω στα 250 ευρω αν θυμαμαι καλα.Απο κει και περα ανεβαινει η τιμη αναλογα με τις υπολοιπες βελτιωσεις...(advance,shifter,αντικοφτης) | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: PC V Παρ 28 Ιαν 2011, 18:14 | |
| λοιπον θελω να κανω καποιες ερωτησεις στον unseen εχω στο 750 κ8 το pcv-autotune εκανα αυτο με τις ταχυτητες calibrate στα χλμ με 80 χλμ(σε σταντ) στο κοντερ μετα με τα ιδια χλμ εκανα με σταθερο γκαζι τις ταχυτητες κ τις εφτιαξε κομπλε απο τι νομιζω δηλαδη,την θερμοκρασια ειναι απαραιτητο να την βαλω??τωρα που μπορω να βαλω διαφορετικο target map σε καθε ταχυτητα να βαλω περιπου οτι ειπες σε προηγουμενο ποστ σου (πελωριο και κατανοητο) για χαμηλες μεσαιες ψηλες ?σε καθε ταχυτητα ξεχωριστα? ααα και το to testarisma του λ δε το χω κανει πρεπει οπωςδηποτε να το κανω??και αν ναι πρεπει να τον βγαλω η γινετε κ ετσι που ειναι μεσα στην εξατμηση?? και κατι αλλο στις ταχυτητες τις κοκκινες γραμμες που δειχνει το φορτιο καθε ταχυτητας μου το χει ξεκινησει απο δεξια και κατεβαινει στην 6η ταχτητα αριστερα ενω το προεγκατεστημενο ηταν απο αριστερα κ πηγαινε στην 6η δεξια κατω δεν ξερω αν καταλαβες αν οχι θα βαλω φωτο?? | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: PC V Σαβ 29 Ιαν 2011, 04:53 | |
| Φίλε darksoul. Οχι δεν είναι απαραίτητη η θερμοκρασία. Αυτό το κάνεις για να έχεις ανα ταχύτητα και θερμοκρασία διαφορετικούς χάρτες. Μέχρι 8 ανα ταχύτητα. Δεν υπάρχει λόγος. Disable λοιπόν. Ναι πρέπει να κάνεις Calibrate στον αέρα για να δεις οτι δουλευει οκ ο λ. Δεν θα ήθελες να μην λειτουργεί και να δείχνει άλλα αντι άλλων. Κάνε ένα κόπο και βγαλ τον. Καύσιμα παίξε περίπου σε οτι έγραψα. Ουσιαστικά μετά την τρίτη και σε πολλές στροφές θα πρέπει να εχει κι άλλο καύσιμο που λειτουργούν τα Ram Air.Στις πιο χαμηλές ταχύτητες μπορείς να στεγνώσεις κι άλλο για οικονομία καυσίμου. Δεν έχει ανάγκη και φόβο.
Το τελευταίο συγνώμη αλλά δεν το έπιασα. Βάλε screens να δω τι εννοείς. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: PC V Σαβ 29 Ιαν 2011, 13:03 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Φίλε darksoul. Οχι δεν είναι απαραίτητη η θερμοκρασία. Αυτό το κάνεις για να έχεις ανα ταχύτητα και θερμοκρασία διαφορετικούς χάρτες. Μέχρι 8 ανα ταχύτητα. Δεν υπάρχει λόγος. Disable λοιπόν.
Ναι πρέπει να κάνεις Calibrate στον αέρα για να δεις οτι δουλευει οκ ο λ. Δεν θα ήθελες να μην λειτουργεί και να δείχνει άλλα αντι άλλων. Κάνε ένα κόπο και βγαλ τον. Καύσιμα παίξε περίπου σε οτι έγραψα. Ουσιαστικά μετά την τρίτη και σε πολλές στροφές θα πρέπει να εχει κι άλλο καύσιμο που λειτουργούν τα Ram Air.Στις πιο χαμηλές ταχύτητες μπορείς να στεγνώσεις κι άλλο για οικονομία καυσίμου. Δεν έχει ανάγκη και φόβο.
Το τελευταίο συγνώμη αλλά δεν το έπιασα. Βάλε screens να δω τι εννοείς. οκ για το calibrate εννοεις το sensor test που λεει η dynojet στις οδηγιες του autotune?γτ calibrate δεν εχει καπου για τον αισθητηρα η δε το χω δει! για τις ταχυτητες εκανα διφορετικο χαρτη αλλα με ιδιο target afr οπως ειπες στο προηγουμενο ποστ σου απλα στα ψηλα μετα τις 11000 εβαλα οτι εχει βαλει η dynojet στον χαρτη που δεινει για τα πραγματα που εχω και το μηχανακι μου!ειναι περιπου ο ιδιος με αυτο που ειπες δες το target afr που εφτιαξα! εκανα το καλιμπρεσιον και τις καταλαβαινει μπαμ τις ταχυτητες στο προγραμμα της dynojet! αλλα sto pcv τα κοκκινα τα δειχνει αλλιως απο δεξια πανω στην 1η προς αριστερα κατω στην 6η ενω στις οδηγιες τις δειχνει ετσι μπορεις να μου πεις τι να βαλω για χαμηλη καταναλωση στις χαμηελς ταχυτητες και να βαζα αυτον τον χαρτη για 4η 5η 6η ταχυτητα για αποδοση?το 13,6 που εχω βαλει ειναι για το ταξιδι μου εκει ταξιδευω με 6η πιανει περιπου 185χλμ εκει και με 7000 πας λιγο ποιο σιγα καλα το χω βαλει γτ δεν ειμαι κ 100% σιγουρος! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: PC V Σαβ 29 Ιαν 2011, 13:04 | |
| ευχαριστω πολυ παντως γτ μερικες αποριες ηδη μου τις ελυσες!!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| |
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: PC V Τετ 30 Μαρ 2011, 23:44 | |
| Dr εμενα παντως μου φαινονται γ@ματοι αυτοι οι χαρτες κ παιζει να τους δοκιμασω κ γω! κ αν ειναι με βοηθεια της dynojet ακομα καλυτερα!απλα οταν ρυθμιζει πρεπει να σαι σε ευθεια κ πολυ ομαλο γκαζι απο χαμηλα μεχρι κοφτες σε καθε ταχυτητα εκτος αν σημαδεψεις το καθε φορτιο ξεχωριστα στην γκαζιερα κ το κρατας εκει για καποια δευτερολεπτα! | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: PC V Τετ 30 Μαρ 2011, 23:51 | |
| Μιλάμε για χάρτες του autotune? Αν μου επιτρέπεις Γιάννη, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σαφέστατα και μπορείς να τους δοκιμάσεις. Αυτό που δε θα έκανα είναι να κρατάω φτωχό το μηχανάκι στα σημεία που στη πίστα είσαι με κλειστό γκάζι (φρένα) ή ίσα που έχεις πάρει το γκάζι... Δε σε νοιάζει η οικονομία, σε νοιάζει όμως (πολύ) η θερμοκρασία. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: PC V Τετ 30 Μαρ 2011, 23:55 | |
| Ναι για PCV και Autotune μιλάμε.Είναι ασφαλής σαν χάρτης?Προς το παρόν τα AFR είναι κυρίως στο 13.2 από την Dynojet με εξαίρεση τα μεσαία όπου πάει μέχρι και 13.6 σε μερικά σημεία.Θα βάλω σύντομα screen shoot. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 31 Μαρ 2011, 00:06 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Μιλάμε για χάρτες του autotune?
Αν μου επιτρέπεις Γιάννη, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σαφέστατα και μπορείς να τους δοκιμάσεις. Αυτό που δε θα έκανα είναι να κρατάω φτωχό το μηχανάκι στα σημεία που στη πίστα είσαι με κλειστό γκάζι (φρένα) ή ίσα που έχεις πάρει το γκάζι... Δε σε νοιάζει η οικονομία, σε νοιάζει όμως (πολύ) η θερμοκρασία. Δημητρη μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκρημενος? Σε πιο φασμα στροφων αναφερεσε? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 31 Μαρ 2011, 00:08 | |
| Φαντάζομαι με το ασφαλής ρωτάς αν μπορείς να πάθεις ζημιά; Κανένα πρόβλημα, μπορείς να τον δοκιμάσεις άφοβα. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 31 Μαρ 2011, 00:09 | |
| - Leroy έγραψε:
- DimSTriple έγραψε:
- Μιλάμε για χάρτες του autotune?
Αν μου επιτρέπεις Γιάννη, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σαφέστατα και μπορείς να τους δοκιμάσεις. Αυτό που δε θα έκανα είναι να κρατάω φτωχό το μηχανάκι στα σημεία που στη πίστα είσαι με κλειστό γκάζι (φρένα) ή ίσα που έχεις πάρει το γκάζι... Δε σε νοιάζει η οικονομία, σε νοιάζει όμως (πολύ) η θερμοκρασία. Δημητρη μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκρημενος? Σε πιο φασμα στροφων αναφερεσε? Αναφέρομαι στα σημείο που το μηχανάκι είναι με 0 έως 5% tps 7-12000σαλ - το 12 ανάλογα στη μοτοσυκλέτα (600 ή 1000) | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 31 Μαρ 2011, 00:14 | |
| Καταλαβα. Αυτη η ρυθμηση στον δρομο ειναι αποδεκτη? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| |
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 31 Μαρ 2011, 00:48 | |
| Δηλαδη αν ξεκοινας απο 13.2 και τα υπολυπα τα αφησεις οπως εχουν, παλι δεν θα ειναι καλα για πιστα νομιζω. Γενικα στην πιστα επιτρεπετε για την μακροζωηα του κινητηρα να ειναι στεγνο μεχρι τα 13.8? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 31 Μαρ 2011, 01:07 | |
| Κοίταξε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις όλο το χάρτη στο 14. Σε τέτοια περίπτωση σίγουρα επηρεάζεται αρνητικά η μακροζωία του κινητήρα. Σε σημεία που κάποιος θεωρεί οτι πρέπει να έχει τέτοιο λάμδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε στη πίστα ούτε στο δρόμο | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: PC V Πεμ 31 Μαρ 2011, 01:36 | |
| Ναι για καποια σημεια μιλαω και εγω. για τις απαντησεις σου. | |
|
| |
| PC V | |
|