| ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ | |
|
+10vagos gixxer fox elric GSXR 1ndianos lemmyk8 lakisman46 Opeth potis orasi 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
orasi Jr.gixxer
Όνομα: : κοκκινος Τόπος : ΑΘΗΝΑ πολυγωνο Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 35 Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Σαβ 20 Φεβ 2010, 17:30 | |
| αναφερομαι στο θεμα των διοδιων επειδη στα διοδια στο 90 χλμ πληρωσα με το αμαξι μου και ως γκαζοφωνιας λογω της μηχανης κουμπωνω 1πρωτη και ψιλοξεκιναω ταπα και ενα καρμιρικο καραγκιοζακι με ενα κτμ για να γλιτωσει το περναει οπως ερχοταν με τα γκαζια που ειχε απο δεξια!!!! μεγαλη εξυπναδα!!!! κλεινει η μπαρα πλακωνομαι στα φρενα και σταματαω μπαρα με τζαμι στην μια παλαμη. περιττω να σας πω οτι σε ολο το δρομο ειχα το μυαλο μου στα βενζιναδικα μηπως τον πετυχω να τον κερασω μια ελεος!!!!!!!!!!! κυριοι πρεπει να σοβαρευτουμε δεν φτανει που εχουμε κανει τους δρομους πιστα και ταξιδευουμε με 220+ μπαινουμε γονατα κανουμε σουζες μουτζωνουμε οποιον μας κοψει πανω στην ωρα που ετοιμαζομαστε για το ρεκορ τελικης!! μετρημενο απο δορυφορο παρακαλω και ολα τα υπολοιπα που ξερετε τα κανουμε εχετε δει να τα κανουνε τελος παντων τωρα παιζουμε και το παιχνιδι του αποκεφαλισμου οποιου οδηγαει αμαξι! | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Σαβ 20 Φεβ 2010, 18:01 | |
| για αυτόν τον λόγο να καταργηθούν οι μπάρες,,, | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:25 | |
| Ε τον χαζο με το ΚΤΜ γιατι δε πηγε απο την τελευταια που εχει 2 μπαρες να περασει αναμεσα τους? | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:20 | |
| Παλι καλα τουλαχιστον προλαβες να το δεις γιατι αν ηταν μονο θα το ακουγες Πλακα κανω. | |
|
| |
lemmyk8 Jr.gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : Ν.Σμυρνη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 28 Αγωνιζόμενος : Ετοιμοπολεμος!!! Hμερομηνία εγγραφής : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:27 | |
| Το ιδιο θα εκανα και εγω... πριν 2 χροννια ομως... δυστυχως ετσι ειναι τα πραματα και θα παρει καιρο για να αλλαξουν ριζικα καποιες συνηθειες... και μιλαμε τωρα για απλα πραματα που χριαζονται μια απλη σχετικη παιδεια... | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:33 | |
| - lemmyk8 έγραψε:
- Το ιδιο θα εκανα και εγω... πριν 2 χροννια ομως... δυστυχως ετσι ειναι τα πραματα και θα παρει καιρο για να αλλαξουν ριζικα καποιες συνηθειες... και μιλαμε τωρα για απλα πραματα που χριαζονται μια απλη σχετικη παιδεια...
χα χαχα αχα εγω το κανω ακομα!!!!!βεβαια απο σημειο που δεν περνανε αυτοκινητα...περνω τα λεφτα μου πισω,με αυτο τον τροπο τα διοδια που πληρωνω με το αμαξι 2.70 ευρω στην α.ο.που ειναι πηγμενη το πρωι και τα διοδια στην εθνικη οδο που δινουμε για ενα δρομο καρμανιολα......ασε που περιμενουμε στην ουρα σαν τα ζωα να πληρωσουμε............ Υ.Γ.δεν ξερω αν ειμαι καραγκιοζης παιρνω το αιμα μου πισω με αυτον τον τροπο. | |
|
| |
GSXR Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Ηρακλειο Αττικης Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 249 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Κυρ 21 Φεβ 2010, 02:22 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- lemmyk8 έγραψε:
- Το ιδιο θα εκανα και εγω... πριν 2 χροννια ομως... δυστυχως ετσι ειναι τα πραματα και θα παρει καιρο για να αλλαξουν ριζικα καποιες συνηθειες... και μιλαμε τωρα για απλα πραματα που χριαζονται μια απλη σχετικη παιδεια...
χα χαχα αχα εγω το κανω ακομα!!!!!βεβαια απο σημειο που δεν περνανε αυτοκινητα...περνω τα λεφτα μου πισω,με αυτο τον τροπο τα διοδια που πληρωνω με το αμαξι 2.70 ευρω στην α.ο.που ειναι πηγμενη το πρωι και τα διοδια στην εθνικη οδο που δινουμε για ενα δρομο καρμανιολα......ασε που περιμενουμε στην ουρα σαν τα ζωα να πληρωσουμε............
Υ.Γ.δεν ξερω αν ειμαι καραγκιοζης παιρνω το αιμα μου πισω με αυτον τον τροπο. +1000 Και εγω το ιδιο καραγκιοζης ειμαι... | |
|
| |
lemmyk8 Jr.gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : Ν.Σμυρνη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 28 Αγωνιζόμενος : Ετοιμοπολεμος!!! Hμερομηνία εγγραφής : 22/12/2009
| |
| |
GSXR Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Ηρακλειο Αττικης Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 249 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Κυρ 21 Φεβ 2010, 02:58 | |
| | |
|
| |
elric Jr.gixxer
Τόπος : Αραλού Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : Στη μια ρόδα !! Hμερομηνία εγγραφής : 03/01/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Κυρ 21 Φεβ 2010, 10:39 | |
| Ο τυπος με το ΚΤΜ ηταν όντως καραγκιόζης,πηγαινεις πισω απο το αυτοκινητακι που πληρωνει,και περνας μαζι του και ουτε γατα ουτε ζημιά!! Προλαβαινεις να χαιρετισεις και την ταμία 8) | |
|
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Κυρ 21 Φεβ 2010, 10:55 | |
| | |
|
| |
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Κυρ 21 Φεβ 2010, 13:13 | |
| Κι εγώ τα ίδια κάνω και όχι για το ευρό αλλά γιατί μ'αρέσει.Τον τελευταίο καιρό άκουσα ότι τα διόδια γίναν ιδιωτικά και τα πράματα δεν είναι όπως παλιά.Ισχύει; | |
|
| |
elric Jr.gixxer
Τόπος : Αραλού Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : Στη μια ρόδα !! Hμερομηνία εγγραφής : 03/01/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Κυρ 21 Φεβ 2010, 17:49 | |
| - vagos gixxer έγραψε:
- Κι εγώ τα ίδια κάνω και όχι για το ευρό αλλά γιατί μ'αρέσει.Τον τελευταίο καιρό άκουσα ότι τα διόδια γίναν ιδιωτικά και τα πράματα δεν είναι όπως παλιά.Ισχύει;
Ισχυει,τωρα οι ταμίες ουρλιαζουνε λες και τους σφάζεις με κακοακονισμενο πριονωτό μαχαίρι | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Κυρ 21 Φεβ 2010, 19:11 | |
| Πριν μερικους μηνες ειχα κρυφτει πισω απο μια νταλικα για να περασω κι εγω "πακετο" απο τα διοδια των Μαλγαρων. Ε λοιπον δεν ανοιξε την μπαρα ουτε για την νταλικα μεχρι να πληρωσω. Μου ειπε μαλιστα οτι δεν γινετε να μην πληρωσω γιατι το εισητηριο μου ειχε ηδη κοπει απο τον υπολογιστη του καθως με επιασε μια καμερα που εχουν γιαυτο τον σκοπο. Μου ειπε επισης οτι αν εβρισκα τροπο και εφευγα θα επρεπε ο ιδιος να συμπληρωσει το ταμειο του με λεφτα απο την τσεπη του....τι να πω...τον πιστεψα | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Τρι 23 Φεβ 2010, 11:05 | |
| Εγω στην Αττική οδο σταματάω και πλρώνω πάντα.... Εχουν ωραία μωρά-ταμίες και κάνω γνωριμίες..... Η Λαίδη και ο αλήτης | |
|
| |
mototrela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/03/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Κυρ 21 Μαρ 2010, 23:57 | |
| εεερρρεεεε γλεντιαααα.... χαχαχαχα κανονηκα πρεπει να περναμε ολοι χωρις να πληρωνουμε γιατι αφενος ειναι παρανομα ... δε ειναι και δρομοι αυτοι που εχουμε ! ερχωμενος απο ελευσινα πηγενωντας αθηνα πριν τα δυληστηρια κατεβενωντας τη γεφυρα ... ετσι και εχεις μια 100αρα μεσα κανεις αλμα χαλλλαρα που λενε και στη θεσαλονικη... και δεν ειναι το μονο σιμειο ... αλοι τρωνε τα δισ... και 'μεις ... παντα με προσωχη , τη πινακιδα απο κατω , και το νου μας για στρουμφακια ... τα ατιμα ξεφυτρονουν εκει που δε τα περιμενεις ... χαχαχααχα | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Δευ 22 Μαρ 2010, 13:46 | |
| - lemmyk8 έγραψε:
- Δεν σας λεω να πληρωνετε στα διοδια αλλα οταν περνατε να μην περνατε σαν και αυτον με το KTM και εγω τα ιδια σκατα κανω αλλα με προσοχη και χωρις να βαζω σε κινδυνο τη ζωη αλλων... καθως και με αλλες παραβασεις που αφορουν Κ.Ο.Κ. οπως π.χ. εισαι βραδυ σε φαναρι μονος και δεν προκειται να περασει κανενας και βλεπεις πεντακαθαρα σε αποσταση 200μ ε τοτε περνας χωρις δευτερη σκεψη αλλα με προσοχη παντα.
Αυτό το περνάω με κόκκινο το συστήνεις σε όλους? Και στους παππούδες και τις γιαγιάδες? και τους μεθυσμένους? έτσι και χωρίς δεύτερη σκέψη? έ λ ε ο ς !! | |
|
| |
mototrela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/03/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Δευ 22 Μαρ 2010, 18:22 | |
| OOXXIIIIIIII ... με παρεξηγησες βρε αδερφουλη ... αυτα που λες ειναι παραπανω απο σωστα ομως ' αλου το παω ' Εγω λεω ετσι οπος μας εχουνε κανει ... πληρωνουμε παρανομα διοδια , οι δρομοι μας ειναι καρμανιολες , τους λεμε ευχαρηστω και τους εχουμε και υποχρεωση απο πανω ! ποιος γνωρηζει οτι για να ειναι νομημα τα διοδια πρεπει να υπαρχει δευτερος δρομος ??? οσο για το παλικαρι με το κτμ ...στανταρ εχει ημερομινια ληξης ... καταλαβενεις . ελπηζω να τον σταματησει η ηλικια του και οχι τιποτε αλο !
η απολαυση πρεπει να συμβαδηζει με το νου ... ετσι θα ειναι μεγαλυτερη και το συμαντικοτερο ... ? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ! | |
|
| |
| ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ | |
|