| Διοδια Επειγον για ολους | |
|
+17Koyfo giannis_suzuki giXXXer maikstain terrorzone totoulis zed660 92_kakos magfaria Vortex ghost gsxr power k8 Miou brwmogazos diam topetwrx spyroszx 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 13:21 | |
| εχθες εμαθα οτι στους σταθμους διοδιων της Ελευσηνας ,της Κορινθου και του Ζευγολατιου η του Χιλιομιδιου,η τροχαια εχει βαλει καμερες που καταγραφουν την διελευση των οχηματων,οποτε οποιος περασει τα διοδια πλεον φωτογραφιζεται και επειδη η καμερα ειναι κρατικη,της τροχαιας, θεωρειται αυτοφορη παραβαση του ΚΟΚ και τιμωρειται με 200 ευρω και μεχρι 20 μερες το διπλωμα,η 100 ευρω στις 10 πρωτες μερες,και ερχεται στο ιδιοκτητη του οχηματος,βαση του ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ
καποια στιγμη καποιος ειχε αναρτησει μια απολογια δικηγορου που αθωωθηκε ο κατηγορουμενος,για φωτογραφια καμερας απο υπερβολικη ταχυτητα, με βαση εναν νομο που σου επιτρεπει να δηλωσεις οτι δεν οδηγουσες εσυ αλλα πρωτου βαθμου συγγενης οποτε και δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να δηλωσουμε το ποιος οδηγαγε. το περιστατικο με την φωτογραφεια απο την καμερα δεν "το ακουσα" συνεβει σε εμενα,
ενημερωστε και πραξτε αναλογα | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 13:27 | |
| - spyroszx έγραψε:
- βαση του ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ
Το παραπάνω είναι το κλειδί της υπόθεσης και ηλύση του προβλήματος.... | |
|
| |
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 15:09 | |
| | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 16:32 | |
| - topetwrx έγραψε:
- spyroszx έγραψε:
- βαση του ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ
Το παραπάνω είναι το κλειδί της υπόθεσης και ηλύση του προβλήματος.... +1 Αληθεια εχει ακουστει ποτε περιστατικο να μην σταματησει supersport σε ελεγχο ή διοδια κτλπ και μετα να ειχαμε καταδιωξη? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 16:51 | |
| | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 16:54 | |
| δεν εχω ακουσει ποτε καταδιωξη μηχανης σε ε8νικη οδο για τροχονομικο ελεγχο | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 16:59 | |
| | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 17:07 | |
| Ναι αλλα το σεξ που θα λαβεις αν σε πιασουν ειναι νομιζω μεγαλυτερο.
Υπεθεσα οτιδεν θα εμπαιναν στον κοπο αν ομως ειδοποιησουν και στησουν μπλοκα καιστις εξοδους...δεν υπαρχει τροπος να ξεφυγεις νομιζω | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 17:43 | |
| αν ανεφοδιαζεσαι καθε φορα που το τεποζιτο ειναι στα μισα και δεν το αφηνεις να ξεμενει περισσοτερο απο καυσιμο, θα βρεις εξοδο διαφυγης απο την εθνικη οδο...δεν παιζει να κινητοποιησουν τοσα οχηματα ωστε να κλεισουν πολλες εξοδους μπροστα σου... και δεν το ακουσα ή απλα το σκεφτηκα...επαιζα συχνα κυνηγητο πιο παλια...τωρα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα, αλλα ποτε δεν ξερεις | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 18:56 | |
| Στο Ζευγολατιο τι εβαλαν;;;
Πανε καλα; Μας δουλευουν; Που ο δρομος ειναι σαν σπιτακι με κοκκινο φωτακι στο Μεταξουργειο;
Ρε αντε γεια. Ουτε ενα ευρω στον Μπομπολα και καθε @ρχιδι Μπομπολα. | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 19:27 | |
| ωραια περνας τα διοδια ...και εχει ενα μπατσικο μετα σταματημένο (συνήθως παίζει καφές και εφημερίδα ) μεχρι να αφησει την εφιμεριδα και να ξεκινησει εχεις χαθει ! εστω οτι δίνει σημα (πραγμα απιθανο)και σου κανουν μπλοκο σταματας και παιζει το πρόστιμο ! το ειχα παθει με αμαξι εφυγα ετσι και ο τσεος παρατησε την εφημεριδα του και αρχισε να με κυνηγαει ...βεβαια τον πηρα νωρις χαμπαρι και δεν ετρεχα ηρθε πισω μου μου εκανε σημα σταματησαμε και αρχισαμε την κουβεντα κτλ κτλ .ηρεμα και ευγενικα του ειπα οτι δεν πληρωνω ,οτι δουλεια του δεν ειναι να ρωταει γιατι δεν πληρώνω(γιατι τα θεωρω παρανομα και ολλη την ιστορια) δουλεια του ειναι να με γραψει και πως επισεις ουτε στα επομενα διοδια εχω σκοπο να πληρωσω και παει λεγοντας εε μου εβαλε ενα πρόστιμο δεν θυμαμαι γιατι καπου στα 100.00 ευρω | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 21:45 | |
| Καλά για να κυνηγήσουν μηχανές σαν τις δικές μας ούτε 1:1.000.000! Επίσης θεωρώ απίθανο να μπλοκάρουν εξόδους και να στήσουν τέτοια κινητοποίηση για να γράψουν κάποιον που απλά δεν πλήρωσε τον Μπόμπολα! | |
|
| |
92_kakos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αλεξ/πολη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 80 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2014
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 21:52 | |
| το καλοκαίρι που έκανα ταξίδι Αθηνα Αλεξ/πολη μας περιμένανε μετά τα τεμπη άλλα Παρά τρίχα φαίνεται να γλιτώνουν το «σκαμνί» όσοι αρνούνται να πληρώσουν το υψηλό αντίτιμο των διοδίων, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών φαίνεται να βγάζει από το συρτάρι εναλλακτική μέθοδο τιμωρία των τζαμπατζήδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιστρατεύσει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προκειμένου να περιορίσει το κίνημα με πλοκάμια σε όλη τη χώρα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω». Ήδη σήμερα Τετάρτη προωθείται τροπολογία, σύμφωνα με την οποία η μη καταβολή διοδίων, θα θεωρείται τροχαία παράβαση. Με τη βοήθεια τροχονόμων σε όλους τους σταθμούς και τη σχετική νομοθεσία, θα επιβάλλεται πρόστιμο σε όσους αποφασίζουν να σηκώσουν τις μπάρες, προκειμένου να κατευθυνθούν στους προορισμούς τους. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται το σενάριο η παράβαση να βεβαιώνεται επί τόπου από τροχονόμους, είτε να αποστέλλεται ταχυδρομικώς στο σπίτι του οδηγού η κλήση, αφού η παράβαση θα καταγράφεται με κάμερα. Υπενθυμίζεται ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να στρέφονται δικαστικώς σε βάρος όσων δεν πληρώνουν. Την ίδια ώρα, θα θεωρείται πλημμέλημα η μη πληρωμή εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Θα τιμωρείται με πρόστιμο αλλά και τρεις μήνες φυλάκιση, ενώ η ποινή θα είναι εξαγοράσιμη. | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Πεμ 06 Νοε 2014, 22:13 | |
| - 92_kakos έγραψε:
- το καλοκαίρι που έκανα ταξίδι Αθηνα Αλεξ/πολη μας περιμένανε μετά τα τεμπη άλλα
Παρά τρίχα φαίνεται να γλιτώνουν το «σκαμνί» όσοι αρνούνται να πληρώσουν το υψηλό αντίτιμο των διοδίων, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών φαίνεται να βγάζει από το συρτάρι εναλλακτική μέθοδο τιμωρία των τζαμπατζήδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιστρατεύσει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προκειμένου να περιορίσει το κίνημα με πλοκάμια σε όλη τη χώρα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω». Ήδη σήμερα Τετάρτη προωθείται τροπολογία, σύμφωνα με την οποία η μη καταβολή διοδίων, θα θεωρείται τροχαία παράβαση. Με τη βοήθεια τροχονόμων σε όλους τους σταθμούς και τη σχετική νομοθεσία, θα επιβάλλεται πρόστιμο σε όσους αποφασίζουν να σηκώσουν τις μπάρες, προκειμένου να κατευθυνθούν στους προορισμούς τους. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται το σενάριο η παράβαση να βεβαιώνεται επί τόπου από τροχονόμους, είτε να αποστέλλεται ταχυδρομικώς στο σπίτι του οδηγού η κλήση, αφού η παράβαση θα καταγράφεται με κάμερα. Υπενθυμίζεται ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να στρέφονται δικαστικώς σε βάρος όσων δεν πληρώνουν. Την ίδια ώρα, θα θεωρείται πλημμέλημα η μη πληρωμή εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Θα τιμωρείται με πρόστιμο αλλά και τρεις μήνες φυλάκιση, ενώ η ποινή θα είναι εξαγοράσιμη. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| |
| |
brwmogazos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 09:54 | |
| Κλασσικα...ημασταν που ημασταν οτι ναναι, πως τα πηγανε, πως τα φερανε παλι βρηκαν τροπο να μας αναγκαζουν να τα πληρωνουμε....
Αληθεια αν περασεις διχως να σηκωσεις μπαρα και υπαρχει περιπολικο πιο κατω...πως θα ξερει ποιος διαδρομος "σφυραει" ωστε να εντοπισει και να σταματησει τον "παραβατη"?
Οσον αφορα το μπλοκο αν βγεις εκτιμω στην πρωτη εξοδο ξεμπλεκεις? Αν συνεχισεις σιγουρα στα επομενα διοδια θα εχει μπλοκο σε εγρηγορση..
και κατι τελευταιο που εγραψε μελος μας σε αυτοκινηταδικο φορουμ....
Παλικάρια μέγιστη προσοχή στα διόδια Αθηνών -Λαμίας (και στα 2 ρεύματα) γίνεται πανικός απο μπλόκα.. Έχουν βάλει κώνους και εχουν φτιαξει λωρίδες για να σταματάνε εκει τα αμάξια και να αρχίσει το γράψιμο.. έχει και για καυσαέρια απο ότι είδα.. (Παλι καλα δεν ειμαι με το δικο μου γιατι θα το πουλαγα μετά.. :P ) | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 10:57 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 11:07 | |
| Έχει GSX-R η τροχαία;;; Αν όμως δεν φέρουν διακριτικά γιατί να σταματήσει κάποιος;;; Που ξέρω εγώ τι είναι αυτό που με κυνηγά;; | |
|
| |
92_kakos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αλεξ/πολη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 80 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2014
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 12:44 | |
| Οπό όσο γνωρίζω η αστυνομία δεν έχει κονδύλια για να φτιάξει αυτά τα οχήματα λόγο οικονομικής κρίσης και οι ομάδες αυτές έχουν διαλυθεί αν και είχε πάρει το μάτι μ ένα 750 για σερβις τις προαλες σε γνωστό συνεργείο της Αθηνας και έμεινα μ@λ@κ@$....Όχι οτι εμείς είμαστε σωστοί πάντοτε άλλα τα διόδια είναι σε εξωφρενικές τιμές 'κ δεν υπάρχουν σωστοί δρόμοι κατά την γνώμη μου.....και ένα τελευταιο αν δεν απατομαι σε χώρες της εβραίικης ένωσης απαγορευεται να έχεις διοδια... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 13:34 | |
| Τα διόδια από την στιγμή που δεν ειναι κρατικά και πάνε τα λεφτά σε ιδιώτες και δεν κάνουν τπτ κανένα ευρώ.
Απο το σήμα? Φόρος. Απο την βενζίνη? Φόρος. Απο την αγορά οχήματος? Φόρος.
Πιστολα στα διόδια. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 13:47 | |
| Χεστα τα διοδια...αυτα τα γ@μημεν@ τα τελη κυκλοφοριας τι σκατα τα πληρωνουμε?
ποιους δρομους?
Κυκλοφορω εδω και κανα μηνα με τον κουβα μου στην Αθηνα και εχω μετανιωσει την ωρα και την στιγμη...παλιοτερα που ερχομουν για βολτα πχ καμια βδομαδα δεν με ενοιαζε. Τωρα που κανω κατι δρομολογια σκεφτομαι οτι σε λιγο καιρο θα αρχισω να πληρωνω ζημιες....για την μηχανη ουτε λογος...μαλλον θα τα παρατησω επαρχια και τα 2. κατα τα αλλα, τελη και αγιος ο ... | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 16:19 | |
| Παιδια σας παρακαλω πητε μου ενα δημοσιο φορεα που δουλευει.δε λεω 100% αλλα σε σημειο να εξυπηρετηθεις?επειδη λογο δουλειας εχω παρε δωσε με το δημο αθηναιων στη καθαριοτητα.Δε μπορειτε να καταλαβετε τι γινετε εκει μεσα.....ΕΙναι μερες που θελω ενα καλασνικοφ να τουε ξεβρωμησω.ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΓΑΜΩ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ πληρωνω τα παντα και απαιτω να δουλευον τα παντα...Να και στο αλλο το παληκαρι που εγινε μελος που ειναι φοιτητης στην Αγγλια εγραψε το παιδι οτι δε μπορει αλλο εκει λογο καιρου.....Υποθετικη ερωτηση Αν ειχε σωστο καιρο στο εξωτερικο πιος θα γυριζε Ελλαδα?ΕΙναι αποτρεπτικος παραγονταςς ο καιρος για πολους ανθρωπους.Ειναι το εξοχικο του θειου μου απεναΝΤΙ απο τα διοδια ζευγολατιου.ΕΙναι τραγικος ο δρομος και γεφυρες που περνανε πανω απο τις γραμμες.ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ μεχρι το κιατο.Χαθηκε φιλαρακος πριν 2 χρονια.Παιδια πολυ προσοχη εκει το βραδυ
| |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 17:18 | |
| | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 19:13 | |
| αποσταση 3μιση ωρες βαρια βαρια μη σας πω καλυτερα ποσο το εκανα,θα γελατε μαζι μου.σε καποια φαση δεν μπορουσα να παω πανω απο 60χιλιομετρα γιατι δεν εβλεπα και ζαλιζομουνα απο τους πολλους κονους. . για αυτους τους δρομους πρεπει να πληρωσουμε ξανα και ξανα διοδια????ερε μπανανα που σας χρειαζεται [/quote] Re μαγκα μου ελυσες την απορια.τον ιουνη πηγα μια πατρα και επαθα το ιδιο.σε μια φαση ζαληστηκα και το ειπα στις αδερφες μου που με περιμεναν κατω και μου λενε βλαμενος εισαι.Και ωμος σε μια φαση με ζαλησαν....αυτο διακεκομενο με την ακρη του ματιου κουραζει αφανταστα για τοσα πολλα χιλιομετρα.Και οι φωτο σου ειναι για προωθηση σε κανενα μπουρδελο υποργειο.100 % σωστος !!!! | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Παρ 07 Νοε 2014, 19:21 | |
| και τα (καλυτερα)κοματια δεν μπορουσα να τα βγαλω φωτογραφια γιατι αν επαιρνα τα ματια μου απο το δρομο για 1 δευτερολεπτο η θα επαιρνα μαζι μου τους κονους η θα κουτουλαγα στο βουνο.πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. το συμπερασμα ειναι οτι δεν ξανα κανω αυτη την διαδρομη ποτε ξανα βραδυ..... | |
|
| |
| Διοδια Επειγον για ολους | |
|