| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 | |
|
+6lakisman46 GIXXERAKIAS valentinosgsxr giorgostam T.R.E kapamarou85 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Τρι 27 Απρ 2010, 09:05 | |
| Αντε με το καλο να βολταρεις και χωρις ξανα τετοια ταλαιπωρια!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Τρι 27 Απρ 2010, 09:13 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Αντε με το καλο να βολταρεις και χωρις ξανα τετοια ταλαιπωρια!!
+1000! | |
|
| |
kapamarou85 Normal gixxer
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Δευ 27 Σεπ 2010, 18:21 | |
| τελικα δεν λεει να στρωσει το πραγμα.... ειχα την μηχανη περιπου ενα μηνα στο γκαραζ..παω να την παρω και ειχε κλαταρει η μπαταρια.. περνω και καινουρια παερνει μπροστα και φευγω για το συνεργειο για να μετρισω τα ρευματα.. μολις την σβηνω βλεπω τον ανορθωτη να καμπνιζει και να μου μενει στα χερια... τωρα η συνεχεια ποια θα ειναι δεν ξερω.. μα καλα τι μουτζα εχω φαει....τα εζω αλλαξει ολα και αυτο δεν λεει να στρωσει!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Δευ 27 Σεπ 2010, 19:36 | |
| - kapamarou85 έγραψε:
- τελικα δεν λεει να στρωσει το πραγμα....
ειχα την μηχανη περιπου ενα μηνα στο γκαραζ..παω να την παρω και ειχε κλαταρει η μπαταρια.. περνω και καινουρια παερνει μπροστα και φευγω για το συνεργειο για να μετρισω τα ρευματα.. μολις την σβηνω βλεπω τον ανορθωτη να καμπνιζει και να μου μενει στα χερια... τωρα η συνεχεια ποια θα ειναι δεν ξερω.. μα καλα τι μουτζα εχω φαει....τα εζω αλλαξει ολα και αυτο δεν λεει να στρωσει!! Πλεξούδα άλλαξες? Στην θέση σου θα έβγαζα τον ανορθωτή από εκεί που είναι και θα τον έβαζα κάπου αλλού... | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Δευ 27 Σεπ 2010, 22:27 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Δευ 27 Σεπ 2010, 23:31 | |
| - T.R.E έγραψε:
- kapamarou85 έγραψε:
ειχα την μηχανη περιπου ενα μηνα στο γκαραζ..παω να την παρω και ειχε κλαταρει η μπαταρια.. περνω και καινουρια παερνει μπροστα και φευγω για το συνεργειο για να μετρισω τα ρευματα.. μολις την σβηνω βλεπω τον ανορθωτη να καμπνιζει και να μου μενει στα χερια... τωρα η συνεχεια ποια θα ειναι δεν ξερω.. μα καλα τι μουτζα εχω φαει....τα εζω αλλαξει ολα και αυτο δεν λεει να στρωσει!!
Πλεξούδα άλλαξες? Στην θέση σου θα έβγαζα τον ανορθωτή από εκεί που είναι και θα τον έβαζα κάπου αλλού... +1000 ειναι σε πολυ κακη θεση ολη η ζεστη του ψυγειο παει στον αναρθωτη με αποτελεσμα να ζεσταινεται περισσοτερο μεγαλο λαθος που τον εβαλαν εκει οι ανθρωποι της SUZUKI | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Τρι 28 Σεπ 2010, 01:08 | |
| Πολυ γκαντεμια ρε γαμωτο! Σου ευχομαι να'ναι το τελευταιο προβλημα! | |
|
| |
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Τρι 28 Σεπ 2010, 16:29 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- kapamarou85 έγραψε:
ειχα την μηχανη περιπου ενα μηνα στο γκαραζ..παω να την παρω και ειχε κλαταρει η μπαταρια.. περνω και καινουρια παερνει μπροστα και φευγω για το συνεργειο για να μετρισω τα ρευματα.. μολις την σβηνω βλεπω τον ανορθωτη να καμπνιζει και να μου μενει στα χερια... τωρα η συνεχεια ποια θα ειναι δεν ξερω.. μα καλα τι μουτζα εχω φαει....τα εζω αλλαξει ολα και αυτο δεν λεει να στρωσει!!
Πλεξούδα άλλαξες? Στην θέση σου θα έβγαζα τον ανορθωτή από εκεί που είναι και θα τον έβαζα κάπου αλλού...
+1000 ειναι σε πολυ κακη θεση ολη η ζεστη του ψυγειο παει στον αναρθωτη με αποτελεσμα να ζεσταινεται περισσοτερο μεγαλο λαθος που τον εβαλαν εκει οι ανθρωποι της SUZUKI αλλαξα τα παντα..μονο τα xenon που τωρα πλεον θα τα πεταξω κι αυτα!!! την προηγουμενη φορα ειχα βαλει ανορθωτη after market που ειναι καλητερος...τωρα εβαλα και παλι τον μαμα..αλλα οταν το δουλεψα και παλι λιγο ζεσταθηκε αρκετα και το εσβησα μην τον καψω κι αυτον! τωρα μαζι του manual τι suzuki θα μετρισω τα ρευματα και να δω...ποινια ή παλι πλεξουδα.... αγιασμο ή βαφτιση να του κανω??? | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Τρι 28 Σεπ 2010, 20:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 Τρι 28 Σεπ 2010, 20:29 | |
| | |
|
| |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ GSXR-750 K6 | |
|