dennisefl Jr.gixxer
Όνομα: : Διονυσιος Κυριακατος Τόπος : Κεφαλλονια Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
| Θέμα: Δυναμομετρηση σε κ5 1000 Σαβ 27 Φεβ 2010, 22:09 | |
| Καλησπερα σε ολους παιδια,μηπως ξερει καποιος απο εσας εαν υπαρχει δυναμομετρο στην Πατρα.Και αν υπαρχει το συνεργειο που το εχει ειναι αξιοπιστο?Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε βοηθεια. | |
|
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Δυναμομετρηση σε κ5 1000 Σαβ 06 Μαρ 2010, 12:31 | |
| - dennisefl έγραψε:
- Καλησπερα σε ολους παιδια,μηπως ξερει καποιος απο εσας εαν υπαρχει δυναμομετρο στην Πατρα.Και αν υπαρχει το συνεργειο που το εχει ειναι αξιοπιστο?Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε βοηθεια.
Βεβαιως κ υπαρχει φιλε μου αλλα τι εννοεις να ειναι αξιοπιστο το συνεργειο που το εχει ?? Αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω σε πμ που ειναι Ειναι μαρκας Fuchs | |
|
dennisefl Jr.gixxer
Όνομα: : Διονυσιος Κυριακατος Τόπος : Κεφαλλονια Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
| Θέμα: Απ: Δυναμομετρηση σε κ5 1000 Σαβ 06 Μαρ 2010, 16:09 | |
| Οταν λεω αξιοπιστο εννοω οτι γινεται σωστη δουλεια και οτι δεν θα πληρωσω ενα ποσο χωρις να μεινω ευχαριστημενος.Ξερουμε ολοι οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα και οτι δεν σημαινει τιποτα το να εχει καποιος δυναμομετρο στο συνεργειο του εαν δεν ξερει απολυτα το πως θα το χειριστει.Εχω πικρη εμπειρια απο συνεργεια στην Κεφαλλονια που μενω για αυτο και ρωταω λεπτομερειες.Το e-mail μου παντως εαν θελεις να μου στειλεις την διευθυνση ειναι zx9efl@yahoo.gr.Ευχαριστω προκαταβολικως για την πληροφορια. | |
|