| Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! | |
|
+3valentinosgsxr DimSTriple ΣΚΟΡΠΙΟΣ 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! Τετ 03 Μαρ 2010, 13:27 | |
| :idea: Παιδιά , με αφορμή το σέρβις στο μου και επειδή κατά καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορα ενισχυτικά-καθαριστικά βενζίνης βρήκα κάποιο το οποίο έχει τα καλύτερα αποτελέσματα με σχετικά εφικτό κόστος. Ονομάζεται 44Κ και είναι της εταιρείας ΒG. Η συσκευασία του είναι 370 ml και είναι σε στυλ κονσέρβας.Βάση των προδιαγραφών και οδηγιών χρήσης , έβαλα σε μια κανίστρα με 18 λίτρα βενζίνα 95άρα , 78 ml καθαριστικού με μια σύριγγα...στο ενάμιση τεπόζιτο , άνοιξα τά ''σώματα'' να δώ τις βαλβίδες και τους αυλούς και ήταν καθαρά χωρίς υπολοίματα άνθρακα...για όσους είχαν διαβάσει σε άλλο ποστ , είχα γράψει για ένα χρώμα ροζ-μωβ στους αυλούς μαζί με ''κάπνα''...το χρώμα δεν ήταν τελικά απο θερμοκρασίες...παιδιά τα έκανε ''γυαλί'' ...η εξάτμιση μπέζ ...παιδιά εγώ το πήρα εδώ στα Χανιά απο γνωστό κατάστημα και κοστίζει 25 ευρώ και θεωρώ ότι και βάση της ποσότητας που προτείνει αλλά και της ικανότητας του σε καθαρισμό , αξίζει τον κόπο...για ενίσχυση οκτανίων δεν ξέρω αν πράγματι την κάνει , αλλά απο καθάρισμα είναι πολύ πιο αποδοτικό σε άλλα που έχω δοκιμάσει κατα καιρούς... | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! Τετ 03 Μαρ 2010, 14:00 | |
| Σε πολύ γενικές γραμμές... Τα οκτάνια δε θα σου προσφέρουν απολύτος τίποτα γιατί απλά δε τα χρειάζεσαι (στόκ συμπίεση) ’Αρα δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεσαι για octane boosters τα οποία κάνουν δουλειά μέν αλλά θέλουν το ανάλογο μοτέρ. Τα καθαριστικά δε τα εμπιστεύομαι για τα μπέκ (φθορές στις βαλβίδες τους) αλλά και στη τρόμπα βενζίνης (orings κλπ).. για να μην αναφέρω έδρες και κλάψουμε, δε τα ξέρω, δε τα βάζω μέσα. Δεν είναι απαραίτητο οτι θα τα πάρεις στο χέρι αλλά... είδες διαφορά στην απόδοση/λειτουργία μοτέρ; Το οτι έχεις ρόζ-καφέ θάλαμο δεν είναι κανένα πρόβλημα... απλά τσιμπάς λίγα λαδάκια... κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Η κάπνα καθαρίζει με σωστή χρήση της μοτό σου (τάπα δηλαδή ) και σταθερά ποιοτική βενζίνη. Υπογραφή... ο Αντιδραστικός | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! Τετ 03 Μαρ 2010, 15:59 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! Τετ 03 Μαρ 2010, 16:59 | |
| Το μονο αρνητικο που ξερω οτι εχουν τα καθαριστικα (οταν βεβαια τα χρησιμοποιεις στα σωστα διαστηματα και οχι πολυ συχνα) ειναι οτι ξεσκουριαζει τα ταλαιπωρημενα σιδερενια ρεζερβουαρ και οι σκουριες δημιουργουν προβλημα στο κυκλωμα της βενζινης (φιλτρο, αντλια, μπεκ κτλ). Κατα τ αλλα χρησιμοποιουνται ευρεως απο πολλες αντιπροσωπειες αυτοκινητων χωρις παρενεργειες. Η suzuki παντως δεν τα χρησιμοποιει στα εξουδιοδοτημενα της. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! Τετ 27 Ιουν 2012, 17:14 | |
| | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! Τετ 27 Ιουν 2012, 17:35 | |
| | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! Πεμ 28 Ιουν 2012, 00:04 | |
| Το εχω βαλει στο 518 e28 του 82 με 500 000 χιλιομετρα. Η λειτουργια του κινητηρα εγινει πιο γλυκια. Δεν ενιωσα κατι αλλο.
Στο κουπρα εβαλα μια φορα Polytron. 25 ευρω το λιτρο και το ριχνεις σε ΚΑΘΕ αλλαγη. Ολοι εχουν δει διαφορες, εγω ομως δεν ειδα κατι. Εκει που το αμαξι ρουφαγε ελαχιστα λαδακια λογω των σφυριλατων εμβολων πλεον, τωρα καιει πολυ περισσοτερο. Γιαυτο και στην αλλαγη που ερχεται (καθε 5000) δεν θα ξαναβαλω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! Πεμ 28 Ιουν 2012, 10:43 | |
| παντως για το μοτορ κοτε απο φιλους εχω ακουσει καλα πραγματα ... παντα σε μηχανακια με πολλα χλμ στα κοντερ τους ... η διαφορα που ειδαν ολοι ηταν οτι δουλευε λιγο πιο γλυκα το μοτερ στις αλλαγες σχεσεων... | |
|
| |
| Καθαριστικό-Ενισχυτικό καυσίμου !!! | |
|