Greek GSX-R forum
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Poll_l10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Poll_c10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Poll_l10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Poll_c10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9

Πήγαινε κάτω 
+9
teo46
JIMK7
magiaklaniakeksatmisi
nasos-v
kentaurosk8
stavrosrodo
1ndianos
Hamamatsu
arturo
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Μαρ 2010, 19:00

k9 1000 και ασπρα αλογα..μμμ εγω σας περναω,ειμαι ο γρηγοροτερος και ο ποιο ομορφος.. Very Happy αυτα τα δυναμομετρα συχνα εχουν την ταση να μας στεναχωρουν
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Μαρ 2010, 19:57

1ndianos έγραψε:
nasos-v έγραψε:
1ndianos έγραψε:
nasos-v έγραψε:
ολοσωμο γιουσι και βαζζαζ που τα κανει ολα μονο του..... geek

ολοσωμο γιουσι τιτανιο,η κατι αλλο???εχουν μεγαλη διαφορα γιουσι με γιουσι!!!! oraios

οχι τιτανιο

ανοξείδωτο ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 66599

ενταξη!δεν θελω να σε χαλασω,ολες οι γιουσι μεχρι καποια αλογα ειναι καλες,οταν πας για τα (πολλα)αρχιζουν και ξεχωριζουν και φαινονται οι διαφορες!!! oraios

παντος να ξερεις οτι οι ανοξειδωτες (σφιγγουν) οταν ζεσταθουν αρκετα και πεφτουν τα αλογα.
το λεω για το δυναμομετρο.....δινε του χρονο να κρυονει πριν απο καθε πατημα!!!

Oταν λες (σφιγγουν) τι εννοεις xmmm δεν το εχω ξανακουσει και δεν το εχω παρατηρησει ποτε στο δυναμομτερο ssss
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Μαρ 2010, 21:57

δημητρη τι υπολογιζεις να βγαλω?

με προγραμμα δρομου , οχι προγραμμα φτιαγμενο στο δυναμομετρο.
http://www.gixxer.gr
arturo
Normal gixxer
Normal gixxer
arturo

Άντρας Όνομα: : δημητρης
Τόπος : θεσνικη
Αριθμός μηνυμάτων : 209
Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Μαρ 2010, 22:06

nasos-v έγραψε:

οσον αφορα την προηγουμενη απορια σου για το ποσα αλογα να περιμενεις να σου πω οτι ενα κ9 με εξατμιση ολοκληρη και φιλτρο μονο, εδω θεσνικη εδειξε 166 ροδα.πληροφοριακα.τωρα παιζει ρολο και το δυναμομετρο δεν ειναι dynojet το συγκεκριμενο
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Μαρ 2010, 22:35

εμένα πάντως σε σχέση με το tuono που είχα μου φαίνεται πύραυλος!!!

Laughing Laughing
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Μαρ 2010, 22:38

teo46 έγραψε:
εμένα πάντως σε σχέση με το tuono που είχα μου φαίνεται πύραυλος!!!

Laughing Laughing

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Μαρ 2010, 23:07

nasos-v έγραψε:

Aν εχεις ολοκληρη εξατμιση λογικα θα εισαι κοντα στα 170 Very Happy

Να του πεις να σου κανει τουλαχιστον τρεις file
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 05 Μαρ 2010, 09:39

Όταν λέει σφίγγει εννοεί με απλά λόγια πως λόγο πολύ χειρότερης απαγωγής θερμοκρασίας του ανοξείδωτου χταπόδιού απο το αντίστοιχο τιτάνιο, όταν ανέβεις στο δυναμόμετρο και λόγο του οτι ουσιαστικά το χταπόδι όπως και όλη η μοτοσυκλέτα δε ψύχεται απο τον αέρα, μετά απο μερικές δοκιμές το μηχανάκι φαίνεται να χάνει αρκετά άλογα απο όλη τη καμπύλη, το ίδιο ισχύει και όταν ο θάλαμος αρχίζει και πλησιάζει ή ακόμα και προσπερνά τους 35 βαθμούς...

Τώρα σχετικά με τα δυναμόμετρα... όταν ανεβείτε σε διαφορετικά δυναμόμετρα διαφορετικές μέρες (ή χειρότερα εποχές... Wink ) ξεχάστε τη μέγιστη απόδοση, σταθείτε στο πρίν και το μετά... επίσης, ένα δυνατό μηχανάκι στο δρόμο σχεδόν ποτέ δεν είναι δυνατό στο δυναμόμετρο και εννοείτε ισχύει και το αντίθετο, δυνατό μηχανάκι στο δυναμόμετρο παίζει να σέρνεται στο δρόμο Smile Smile
http://www.meremetis.gr/
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 05 Μαρ 2010, 09:50

DimSTriple έγραψε:
Όταν λέει σφίγγει εννοεί με απλά λόγια πως λόγο πολύ χειρότερης απαγωγής θερμοκρασίας του ανοξείδωτου χταπόδιού απο το αντίστοιχο τιτάνιο, όταν ανέβεις στο δυναμόμετρο και λόγο του οτι ουσιαστικά το χταπόδι όπως και όλη η μοτοσυκλέτα δε ψύχεται απο τον αέρα, μετά απο μερικές δοκιμές το μηχανάκι φαίνεται να χάνει αρκετά άλογα απο όλη τη καμπύλη, το ίδιο ισχύει και όταν ο θάλαμος αρχίζει και πλησιάζει ή ακόμα και προσπερνά τους 35 βαθμούς...

Τώρα σχετικά με τα δυναμόμετρα... όταν ανεβείτε σε διαφορετικά δυναμόμετρα διαφορετικές μέρες (ή χειρότερα εποχές... Wink ) ξεχάστε τη μέγιστη απόδοση, σταθείτε στο πρίν και το μετά... επίσης, ένα δυνατό μηχανάκι στο δρόμο σχεδόν ποτέ δεν είναι δυνατό στο δυναμόμετρο και εννοείτε ισχύει και το αντίθετο, δυνατό μηχανάκι στο δυναμόμετρο παίζει να σέρνεται στο δρόμο Smile Smile

Δημητρο σιγουρα εχει πολυ καλυτερη απαγωγη θερμοτητας αλλα τουλαχιστον πανω στο δυναμομετρο δεν βλεπεις καμια διαφορα Evil or Very Mad και πιστεψε με εχω φαει πολλες ωρες πανω σ αυτο το ρημαδι και το ξερω καλα ειναι σαν να μιλαμε για σταγονα στον ωκεανο hallo
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 05 Μαρ 2010, 10:44

DimSTriple έγραψε:

+1000..... oraios
+ οτι οι διαφορες του τιτανιου με το ανοξειδοτο δεν ειναι μονο το βαρος,οι διαφορες ειναι πολλες και μεγαλες,και φαινετε πολυ οσο ανεβαινουν οι ιπποδυναμεις.....
gianni
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gianni

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 472
Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 05 Μαρ 2010, 13:55

Παιδιά χθες έβαλα ένα τελικό ανοικτό (έφυγε ο καταλύτης) και με την πρώτη βόλτα έπαθα πλάκα από τη βελτίωση στις μεσαίες στροφές. Ψηλά δεν νομίζω να κάνει και καμιά σοβαρή διαφορά, αλλά τώρα θα βάλω φίλτρο και θα του δώσουμε και λίγο μείγματα και θα δούμε.
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 05 Μαρ 2010, 13:59

gianni έγραψε:
Παιδιά χθες έβαλα ένα τελικό ανοικτό (έφυγε ο καταλύτης) και με την πρώτη βόλτα έπαθα πλάκα από τη βελτίωση στις μεσαίες στροφές. Ψηλά δεν νομίζω να κάνει και καμιά σοβαρή διαφορά, αλλά τώρα θα βάλω φίλτρο και θα του δώσουμε και λίγο μείγματα και θα δούμε.

αν τελειωσεις με αυτα και μπορεις , κανε μια δυναμομετρηση παλι file
arturo
Normal gixxer
Normal gixxer
arturo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 27 Μαρ 2010, 08:02

[url]s/i/dscn0842c.jpg/]ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Dscn0842c[/URL][/url]εγινε νεα δυναμομετρηση με αυτην την εξατμιση χωρις τιποτα αλλο ετσι για να δουμε τι κανει.απο 154 σε στοκ μορφη πηγαμε 162.οπως προβλεποταν.με yoshi box δεν καταφεραμε σχεδον τιποτα.οποτε περιμενουμε να δουμε κατι αποτελεσματικο.λενε οτι τα κ9 εχουν πολυ βελτιωμενους χαρτες απο μαμα.
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 27 Μαρ 2010, 12:36

arturo έγραψε:
[url]s/i/dscn0842c.jpg/]ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 Dscn0842c[/URL][/url]εγινε νεα δυναμομετρηση με αυτην την εξατμιση χωρις τιποτα αλλο ετσι για να δουμε τι κανει.απο 154 σε στοκ μορφη πηγαμε 162.οπως προβλεποταν.με yoshi box δεν καταφεραμε σχεδον τιποτα.οποτε περιμενουμε να δουμε κατι αποτελεσματικο.λενε οτι τα κ9 εχουν πολυ βελτιωμενους χαρτες απο μαμα.

8 hp μονο με την εξατμιση ειναι μια χαρα,πιστευω θα παρεις και 4-5 με προγραμμα-φιλτρο.
τι εννοεις, τα κ9 εχουν βελτιωμενους χαρτες απο μαμα???
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 27 Μαρ 2010, 13:06

Xmmmm.....μαλλον παιζουν ρολο και τα δυναμομετρα...εγω εχω τα τελικα με υψηλον και σημερα μου εδωσε 169.4 μεγιστη και 167,8 στο τελικο αναμεσα σε 5 συνεχομενες δυναμομετρησεις.

ΔΕΝ εχω φιλτρο ελευθερο,ουτε εχω ρυθμισει τιποτα.Εχω 10,8 κιλα ροπης και φτωχο μειγμα απ οσο μου ειπε το παληκαρι.

Σε λιγο φωτος απο τα σχετικα διαγραμματα.
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 27 Μαρ 2010, 13:20

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Σαβ 27 Μαρ 2010, 14:15, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : δεν το εχεις ρε παιδακι μου......)
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 27 Μαρ 2010, 14:17

GIXXERAKIAS έγραψε:
Xmmmm.....μαλλον παιζουν ρολο και τα δυναμομετρα...εγω εχω τα τελικα με υψηλον και σημερα μου εδωσε 169.4 μεγιστη και 167,8 στο τελικο αναμεσα σε 5 συνεχομενες δυναμομετρησεις.

ΔΕΝ εχω φιλτρο ελευθερο,ουτε εχω ρυθμισει τιποτα.Εχω 10,8 κιλα ροπης και φτωχο μειγμα απ οσο μου ειπε το παληκαρι.

mprabo mprabo mprabo

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο νουμερο γιαννακο....... μακαρι και το δικο μου να δειξει τοσα!
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 27 Μαρ 2010, 16:11

Νάσο την προηγούμενη βδομάδα ένα Κ9 με ολόσωμη ακράπα στο ίδιο δυναμόμετρο έδειξε 170...Κάπου εκεί θα παίξεις πιστεύω...
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 27 Μαρ 2010, 19:25

GIXXERAKIAS έγραψε:

super super super γιαννη!!!
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 27 Μαρ 2010, 20:41

GIXXERAKIA-Γιαννη με AFR στο 14 μπορεις να βελτιωθεις κι'αλλο. good εισαι οντως φτωχος και να ξερεις στο δρομο εισαι περισσοτερο φτωχος, καθως δουλευουν τα ram-air οποτε το 14..... ανεβαινει.
arturo
Normal gixxer
Normal gixxer
arturo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 28 Μαρ 2010, 07:12

1ndianos έγραψε:
arturo έγραψε:

8 hp μονο με την εξατμιση ειναι μια χαρα,πιστευω θα παρεις και 4-5 με προγραμμα-φιλτρο.
τι εννοεις, τα κ9 εχουν βελτιωμενους χαρτες απο μαμα???
μου ειπαν οτι εχουν δοκιμασει στα κ9 και power commander και yoshi box οπως και σε μενα και bazzaz και δεν απεδωσε οπως σε προηγουμενες γενιες τα αναμενομενα αλογα επειδη προφανως εχουν βελτιωμενη χατρογραφηση.δεν ξερω για τα παιδια αλλα εγω πηγα σε superflow που δειχνουν λιγοτερα αλογα απο dynojet.καποιος με k9 me akrapovic commander shifter εδειξε μολις 164 στο ιδιο δυναμομετρο.οποτε δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα το προγραμμα.οποτε αναμενουμε.παντως με το yoshi κανενα αποτελεσμα.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 28 Μαρ 2010, 13:27

Arturo όλες σου οι απορίες θα λυθούν με μια καυσανάλυση... beer
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 28 Μαρ 2010, 21:27

stavrosrodo έγραψε:
GIXXERAKIA-Γιαννη με AFR στο 14 μπορεις να βελτιωθεις κι'αλλο. good εισαι οντως φτωχος και να ξερεις στο δρομο εισαι περισσοτερο φτωχος, καθως δουλευουν τα ram-air οποτε το 14..... ανεβαινει.

Σταυρο ξεχασα να αναφερω (δεν ξερω αν παιζει ρολο) οτι ειχα το pair valve επανω στην μηχανη κανονικα οταν εγινε η δυναμομετρηση.Επειδη δινει αερα ισως να ημουν φτωχος απο εκει?? xmmm

ps:Επισης ανεβηκα εντελως γυμνος χωρις ramair και δεν ξερω αν επειδη επαιρνε περισσοτερο αερα ετσι επαιξε κι αυτο ρολο. scratch
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 28 Μαρ 2010, 21:28

GIXXERAKIAS έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:

Σταυρο ξεχασα να αναφερω (δεν ξερω αν παιζει ρολο) οτι ειχα το pair valve επανω στην μηχανη κανονικα οταν εγινε η δυναμομετρηση.Επειδη δινει αερα ισως να ημουν φτωχος απο εκει?? xmmm

ps:Επισης ανεβηκα εντελως γυμνος χωρις ramair και δεν ξερω αν επειδη επαιρνε περισσοτερο αερα ετσι επαιξε κι αυτο ρολο. scratch

Έβγαλες τους αεραγωγούς? Γιατί? Shocked
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 28 Μαρ 2010, 21:30

Το εχω γυμνο ρε αγορινα για να βαλω τα πολυεστερικα. kapelo

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ9
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» δυναμομετρηση κ8 και μικροπροβληματακια...
» δυναμομετρηση που
» Δυναμομετρηση σε κ5 1000

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com