| Τι συμβαίνει με τον Stoner; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Τι συμβαίνει με τον Stoner; Τρι 30 Ιουν 2009, 02:27 | |
| Μετά το τέλος του αγώνα ο Casey Stoner μεταφέρθηκε καταβεβλημένος και με κράμπες στο στομάχι στην Clinica Mobile όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Παρόμοια συμπτώματα παρουσίασε και στην Catalunya, Λίγες μέρες πριν. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 ήταν εξουθενωμένος και μετά βίας ανέβηκε στο βάθρο για την απονομή του βραβείου της τρίτης θέσης. Μάλιστα απουσίασε και από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνεται αμέσως μετά την απονομή των βραβείων. «Μετά τον αγώνα της Βαρκελώνης πιστέψαμε ότι είχε περάσει. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αισθανόμουν καλά. Το Σάββατο όμως οι πόνοι έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Το ίδο συνέβη και στο warm-up και στον αγώνα μετά από λίγους γύρους αισθανόμουν κουρασμένος. Πήρα ό,τι συμπλήρωμα διατροφής και βιταμίνες υπάρχουν για να μπορέσει το σώμα μου να δουλέψει και πάλι κανονικά. Δεν έχει να κάνει με την φυσική μου κατάσταση. Ξέρω ότι έχω γυμναστεί πολύ σκληρά, είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει», είπε ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati και πρόσθεσε αναφερόμενος στον αγώνα: «Η μοτοσικλέτα δούλεψε αρκετά καλά και σήμερα και ήμασταν τυχεροί που δούλεψε καλά σε μια μέρα που δεν ήταν καλή για μένα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στη Laguna Seca. Δεν μεσολαβεί μεγάλο διάστημα, αλλά θα δούμε...». ΠΗΓΗ: motograndprix.gr | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Τι συμβαίνει με τον Stoner; Τρι 30 Ιουν 2009, 02:40 | |
| Δημητρη λες να ειναι ψυχολογικο?? Το παθαινουν πολοι κατα καιρους! | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Τι συμβαίνει με τον Stoner; Τρι 30 Ιουν 2009, 02:46 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Δημητρη λες να ειναι ψυχολογικο??
Το παθαινουν πολοι κατα καιρους! Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το διάβασα.Αν φοβάται ας αλλάξει μηχανή...ας πάρει κανένα honda που είναι και φιλικά προς τον αναβάτη... Τι το ηθελες το HONDA? Χαθηκαν τα αληθινα μηχανακια?? χαχαχα......... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Τι συμβαίνει με τον Stoner; Τρι 30 Ιουν 2009, 09:19 | |
| η αληθεια ειναι οτικαι εγω οταν στεναχωριεμαι με πιανουν κραμπες στο στομαχι............... ρε ξεφουσκοσε και αυτος..... 2χρονακια καταφερε να κοντραρει τον γιατρο και τωρα παλι εκει που ειναι η θεση του...... 2ος 3ος 4ος κτλ DOCTOR: "Ο επομενος παρακαλωωω..........." | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι συμβαίνει με τον Stoner; Τρι 30 Ιουν 2009, 09:40 | |
| Ρε παιδια ηρεμιστε δεν ειναι σοβαρα αυτα που λετε,ο ανθρωπος μπορει να εχει κατι σοβαρο κ να μην μπορουν να βρουν τι ειναι.Περαστικα στον Casey κ συντομα να γινει καλα γιατι του αξιζει να βρισκεται στην κορυφη κ να δουμε τρελες μαχες με τους αλλους δυο. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| Θέμα: Απ: Τι συμβαίνει με τον Stoner; Τρι 30 Ιουν 2009, 11:05 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
Τι το ηθελες το HONDA? Χαθηκαν τα αληθινα μηχανακια?? χαχαχα......... Για αυτό το είπα... :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι συμβαίνει με τον Stoner; Τρι 30 Ιουν 2009, 16:53 | |
| | |
|
| |
| Τι συμβαίνει με τον Stoner; | |
|