Greek GSX-R forum
αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Poll_l10αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Poll_c10αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Poll_l10αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Poll_c10αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+19
nktr
xxx
valentinosgsxr
G.E.B. R-09
riderspower
GSX-R 1000
paps_1000r
Leroy
lakisman46
teo46
ninja
okeanos
nasos-v
Jpan
Lelos69
GSXR-K8
giorgostam
panos1313
fox
23 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 16:37

Πλακα πλακα και εγω θα ηθελα μια και ας εχω ηδη αναδιπλουμενη.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 16:48

respekt respekt Καλα εσυ εισαι καλλιτεχνης. ookkk ookkk Jpan μπορει να ακουγεται ευκολο αλλα θελει καποιες τεχνικες ικανοτητες γι'αυτο αν μπορεις ποσταρε βημα βημα πως γινεται η κατασκευη.Ξερω ζηταω πολλα αλλα πιστευω πολλοι που δεν εχουνε ιδιαιτερες γνωσεις θα βοηθηθουνε παρα πολυ. eeeeooo
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 16:56

Ναι, και εγω πιστευω οτι αυτο ειναι το καλητερο. Και γλυτονεις την κατασκευη απο ολες αυτες τις βασεις fafoutis
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
giorgostam
Normal gixxer
Normal gixxer
giorgostam

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : Ξανθη
Αριθμός μηνυμάτων : 202
Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 18:49

Jpan έγραψε:
Λοιπον παιδια.Εγω χρειαστηκα :
2 μοτερ αυτοκινητου
1 διακοπτη 3 θεσεων με αυτοματη επαναφορα
1 ασφαλιοθηκη
20 cm λωριδα λαμαρινα για τις βασεις
και καλωδιο

Αρχιζουμε:

Με την λωριδα την λαμαρινα εφτιαξα τις βασεις για την πινακιδα,τα μοτερ και για τον διακοπτη.
Τα μοτερ ειναι απο opel corsa,τωρα μοντελο δεν μπορω να προσδιορισω,αλλα σχετικα καινουργιο.Ειναι μοτερ απο τα φαναρια,εκεινα μου "κουνανε" τον καθρεφτη του φαναριου πανω κατω.
Τα μοτερ τα αγορασα 10 ευρω και τα δυο.Αν πατε σε μαντρες που μαζευουν τα αυτοκινητα για scrap θα βρειτε.Εγω απο εκει τα αγορασα.Τετοιες μαντρες εχει πολλες στον Ασπροπυργο.
Στο ενα μοτερ εβαλα τα καλωδια αναποδα σε σχεση με το αλλο,με αποτελεσμα το ενα να γυριζει αντιθετα απο το αλλο,ετσι ωστε οταν τα ενωσα (κωλο-κωλο) να γυριζουν το ιδιο,με την ιδια φορα.(ελπιζω να καταλαβατε).
Τελος τραβηξα απο την μπαταρια το θετικο και το αρνητικο και τα πηγα στον διακοπτη μπροστα.Στο θετικο εβαλα την ασφαλιοθηκη,και απο τον διακοπτη τραβηξα 2 καλωδια πισω στα μοτερ.

Ελπιζω να βοηθησα!

πήγα σημερα σε μαντρα αυτοκινήτου βρήκα πολα μοτερακια απο φαναρια αλλα η κινιση που κανουν ειναι μεσα έξω και οχι περιστροφική και εκει κολισα για πες μας και σε μας γιατι θα σπασουμε τα κεφαλια μας.πως?????? spao
Jpan
Normal gixxer
Normal gixxer
Jpan

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 160
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 21:43

Ναι και τα δικο μου τα μοτερακια ετσι εκαναν.Μεσα εξω.
Λοιπον,αν το ανοιξεις θα δεις οτι αυτο που κανει μεσα εξω ειναι ενα γραναζι μεσα σε ενα αλλο γραναζι.Αν κωλησεις αυτο το εσωτερικο γραναζι που εχει σπιρωμα μεσα στο εξωτερικο θα δεις οτι δεν θα κανει μετα μεσα εξω,αλλα θα γυριζει κανονικα μαζι με το εξωτερικο.
Ελπιζω να βοηθησα!
Jpan
Normal gixxer
Normal gixxer
Jpan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 21:50

giorgostam έγραψε:
ααα και εχεις βαλει κατι για να την κραταει για να μην κατεβει? γιατί αφτο που εχω εγω επρεπε να το σφιξω καλα γιατι με τα πολλα χιλ επεφτε.

Δεν εχω βαλει τιποτα.Την πινακιδα την κρατανε επανω τα μοτερ.Αυτα τα μοτερακια δεν ειναι απλα ενα μοτερακι με ενα γραναζι,ετσι ωστε αν βρει αντιθετη δυναμη να γυριζουν.ειναι με κοχλιωτό γραναζι και δεν μπορει να γυρισει πισω με τιποτα.
giorgostam
Normal gixxer
Normal gixxer
giorgostam

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 23:28

Jpan έγραψε:
giorgostam έγραψε:
ααα και εχεις βαλει κατι για να την κραταει για να μην κατεβει? γιατί αφτο που εχω εγω επρεπε να το σφιξω καλα γιατι με τα πολλα χιλ επεφτε.

Δεν εχω βαλει τιποτα.Την πινακιδα την κρατανε επανω τα μοτερ.Αυτα τα μοτερακια δεν ειναι απλα ενα μοτερακι με ενα γραναζι,ετσι ωστε αν βρει αντιθετη δυναμη να γυριζουν.ειναι με κοχλιωτό γραναζι και δεν μπορει να γυρισει πισω με τιποτα.

Ναι αυτο το καταλαβα αλλα το πρόβλημα ειναι οτι στην μαντρα αυτα που βρήκα δεν έκαναν περιστροφική κίνηση αλα πηγαιναν μέσα εξω τα δικάσου πως ειναι?
giorgostam
Normal gixxer
Normal gixxer
giorgostam

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 23:35

Jpan έγραψε:
Λοιπον,αν το ανοιξεις θα δεις οτι αυτο που κανει μεσα εξω ειναι ενα γραναζι μεσα σε ενα αλλο γραναζι.Αν κωλησεις αυτο το εσωτερικο γραναζι που εχει σπιρωμα μεσα στο εξωτερικο θα δεις οτι δεν θα κανει μετα μεσα εξω,αλλα θα γυριζει κανονικα μαζι με το εξωτερικο.
Ελπιζω να βοηθησα!

ααα!οκ τωρα το ειδα!! το υποψιάστηκα και έκανα εγχειριση αλλα απο αφτο το μοντέλο που βρηκα δεν δούλευε έτσι το σπιρομα που ειχε ηταν εξωτερικα και όχι εσωτερικά...καταλαβες πρεπει να το ψαξω...αυτο που εχεις εσυ ειναι σιγουρα απο opel corsa?
G.E.B. R-09
Normal gixxer
Normal gixxer
G.E.B. R-09

Όνομα: : giorgos
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 355
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 01:15

Μπραβο πολυ ωραια δουλεια αλλα αισθητικα απο πισω εμενα δεν μου αρεσε
το κενο που εχει πινακιδα μηχανισμος και ουρα κατι μου στραβωνει scratch
Η αναδιπλουμενη καθεται πιο ομορφα πισω κανει και πιο ωραιο κωλαρακι!!! fafoutis
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 01:21

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα φιλε Γιωργο! Παντως δεν υπολειπεται σε εμφανιση απο τις ετοιμες λυσεις (τουλαχιστον τοσο που να μην αξιζει τον κοπο).
G.E.B. R-09
Normal gixxer
Normal gixxer
G.E.B. R-09

Όνομα: : giorgos
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 355
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 01:47

Ειναι το μονο σιγουρο οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα! εγω μιλησα για την αισθητικη πλευρα της μηχανης και
παντα κατα την δικη μου γνωμη. hallo
xxx
Normal gixxer
Normal gixxer
xxx

Άντρας Όνομα: : Κωνσταντίνος
Τόπος : θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 97
Αγωνιζόμενος : Στον ύπνο μου!
Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 08:42

Βravo jpan μηπως θα μπορουσες να μας κανεις ενα σχεδιαγραμα με το κυκλωμα της καλωδιοσης?Θα ητανε τουλαχιστον επιφωτιστικο!Ελπιζω να μην ζηταω πολλα. mprabo
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 09:53

respekt mprabo
πολύ ωραία εφαρμογή
paps_1000r
Normal gixxer
Normal gixxer
paps_1000r

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 10:15

πω πω,τι λεσ τωρα!πολυ καλη,θελω κ εγωωω!!!!!! ookkk
Jpan
Normal gixxer
Normal gixxer
Jpan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 10:49

giorgostam έγραψε:
Jpan έγραψε:
Ελπιζω να βοηθησα!

ααα!οκ τωρα το ειδα!! το υποψιάστηκα και έκανα εγχειριση αλλα απο αφτο το μοντέλο που βρηκα δεν δούλευε έτσι το σπιρομα που ειχε ηταν εξωτερικα και όχι εσωτερικά...καταλαβες πρεπει να το ψαξω...αυτο που εχεις εσυ ειναι σιγουρα απο opel corsa?

Ναι απο opel corsa ειναι.
Jpan
Normal gixxer
Normal gixxer
Jpan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 30 Μαρ 2010, 10:57

xxx έγραψε:
Βravo jpan μηπως θα μπορουσες να μας κανεις ενα σχεδιαγραμα με το κυκλωμα της καλωδιοσης?Θα ητανε τουλαχιστον επιφωτιστικο!Ελπιζω να μην ζηταω πολλα. mprabo

Δεν ζητας πολλα,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω να κανω σχεδιαγραμα κυκλωματος.Δεν ειναι τιποτα.Ειναι πολυ απλο.Ολο το μυστικο ειναι στον διακοπτη.Εκει που θα πας να αγορασεις τον διακοπτη θα σου εξηγησουν live πως πρεπει να βαλεις τα καλωδια για να εχεις σε καθε θεση του αλλη πολικοτητα.
panos1313
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 109
Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 10 Απρ 2010, 21:07

panos1313 έγραψε:
ΕΙναι η κλασσικη πινακιδα απο trydeal.com που εχει κατηγορηθει για μη-ανθεκτικοτητα (το ονομα φαινεται σε 1 pic). Επειδη δεν μπορουσα να βρω καλυτερη την παρρειγειλα προχτες και περιμενω. 96 ευρω βγαινει, οχι 124 που τη δινει το σαιτ αυτο.

Lepon. Μου ηρθε η πινακιδα και την εβαλα. Γενικα αρνητικες εντυπωσεις, οπως περιμενα ουτως η αλλως.

Πρωτον δεν ηρθε συστημενο, απλα αφησαν τον φακελο με το μηχανισμο αξιας σχεδον 100 ευρω στο ΚΟΙΝΟ γραμματοκιβωτιο της πολυκατοικιας. Ευτυχως που ξυπνησα νωρις και το πηρα.

Οδηγιες δεν υπαρχουν πουθενα. Υπαρχουν κατ γενικολογιες στο site bebaia.

Χρειαστηκε να τρυπησω νεες τρυπες στην πινακιδα, και να μεγενθυνω τις υπαρχουσες τρυπες του μηχανισμου. Η μηχανη (μεχ/μενη την πηρα), ειχε στο παρελθον παρομοιο μηχανισμο οποτε τα ρευματα ηταν ετοιμα. Γενικοτερα σε ολα τα σταδια της τοποθετησης εδινε την εντυπωση φτηνοκατασκευης.

Εμφανισιακα δυστυχως υπολλειπεται απο αλλες βαση πινακιδας. Η πινακιδα καταληγει να ειναι εντελως καθετα, αντι να κλινει ελαφρως προς τα πισω οπως βλεπω στις περισσοτερες βασεις. Ενω ακομα και οταν ειναι μαζεμενη δεν φαινεται οσο ωραιο οσο θα θελα. (κυριως επειδη ο μηχανισμος εχει ενα υπολογισιμο παχος, και ετσι η πινακιδα δεν γινειται ΕΝΑ με τον κωλο της μηχανης)

Κατα ταλλα δουλευει. Δεν ξερω ποσο θαντεξει σε υψηλα χιλιομετρα,αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα τουλαχιστον οταν ειναι κλειστη. Θεωρω οτι για τα λευτα της ειναι μια μαλλον ΟΚ λυση.
potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 10 Απρ 2010, 21:38

Μπράβο Jpan για την δουλειά που έχεις κάνει.
+1000
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 596
Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 12 Απρ 2010, 06:21

+10000
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 11 Ιουλ 2010, 23:28

φιλε μ μπραβο πολυ καλη δουλεια.. αλλα αν μπορουσες να ανεβασεις καμια φωτο με λεπτομερειες.. γτ μ τ βιντεο δεν μπορουμε ν δουμε λεπτομερες την ολη πατεντα..η οποια εχει γινει πολυ καλη.
giannisp
Normal gixxer
Normal gixxer
giannisp

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Στην πλατεια του χωριου
Αριθμός μηνυμάτων : 201
Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 12 Ιουλ 2010, 10:29

είμαι και εγώ έτοιμος να προχωρήσω στη λύση της ηλεκτρικά αναδιπλούμενης πινακίδας απλά έχω έναν ενδοιασμό... σε γειτονικό φόρουμ διάβασα πως σε μπλόκο ακόμα και με την πινακίδα στην κανονική της θέση αν ανακαλύψουνε το μηχανισμό σε πάνε λέει αυτόφωρο. γενικότερα μου φαίνεται εξωπραγματικό αυτό το σενάριο καθώς το ίδιο μπορεί να γίνει και με την απλή κλασσική αναδιπλούμενη και δνε έχω ακούσει κανένα περιστατικό αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας βοηθήσει. η όλη πατέντα θα γίνει με δικό μας μηχανισμό απλά περιμένω πρώτα να τοποθετηθεί και να το σιγουρέψουμε ότι λειτουργεί και επανέρχομαι με λεπτομέρειες...
panos1313
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 12 Ιουλ 2010, 10:35

panos1313 έγραψε:
panos1313 έγραψε:
ΕΙναι η κλασσικη πινακιδα απο trydeal.com που εχει κατηγορηθει για μη-ανθεκτικοτητα (το ονομα φαινεται σε 1 pic). Επειδη δεν μπορουσα να βρω καλυτερη την παρρειγειλα προχτες και περιμενω. 96 ευρω βγαινει, οχι 124 που τη δινει το σαιτ αυτο.

Lepon. Μου ηρθε η πινακιδα και την εβαλα. Γενικα αρνητικες εντυπωσεις, οπως περιμενα ουτως η αλλως.

Πρωτον δεν ηρθε συστημενο, απλα αφησαν τον φακελο με το μηχανισμο αξιας σχεδον 100 ευρω στο ΚΟΙΝΟ γραμματοκιβωτιο της πολυκατοικιας. Ευτυχως που ξυπνησα νωρις και το πηρα.

Οδηγιες δεν υπαρχουν πουθενα. Υπαρχουν κατ γενικολογιες στο site bebaia.

Χρειαστηκε να τρυπησω νεες τρυπες στην πινακιδα, και να μεγενθυνω τις υπαρχουσες τρυπες του μηχανισμου. Η μηχανη (μεχ/μενη την πηρα), ειχε στο παρελθον παρομοιο μηχανισμο οποτε τα ρευματα ηταν ετοιμα. Γενικοτερα σε ολα τα σταδια της τοποθετησης εδινε την εντυπωση φτηνοκατασκευης.

Εμφανισιακα δυστυχως υπολλειπεται απο αλλες βαση πινακιδας. Η πινακιδα καταληγει να ειναι εντελως καθετα, αντι να κλινει ελαφρως προς τα πισω οπως βλεπω στις περισσοτερες βασεις. Ενω ακομα και οταν ειναι μαζεμενη δεν φαινεται οσο ωραιο οσο θα θελα. (κυριως επειδη ο μηχανισμος εχει ενα υπολογισιμο παχος, και ετσι η πινακιδα δεν γινειται ΕΝΑ με τον κωλο της μηχανης)

Κατα ταλλα δουλευει. Δεν ξερω ποσο θαντεξει σε υψηλα χιλιομετρα,αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα τουλαχιστον οταν ειναι κλειστη. Θεωρω οτι για τα λευτα της ειναι μια μαλλον ΟΚ λυση.

Μιας και το νημα ξαναηρθε στην επικαιροτητα να ριξω και ενα update. Χρησιμοποιω την αναδιπλουμενη βαση εδω και 3 μηνες τωρα και αν και αρχικα δεν ειχα ενθουσιαστει πλεον ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Εχω βαλει το κουμπακι ακριβως πισω απο το αριστερο γονατο οπως καθεσαι πανω στην μηχανη (εχει ενα κενο ο σκελετος εκει και δεν φαινεται τιποτα αν και χρειαστηκε πατεντα για να κουμπωσει σταθερα) και μπορει να την ανοιγοκλεινω πολυ ευκολα μεχρι και ταχυτητες 160χμ(σε μεγαλυτερες ταχυτητες φοβαμαι να απλωνω το χερι για να φτασω το κουμπι). Οταν βγαινω σε ανοιχτους δρομους την σηκωνω και οταν πλησιαζω σε πολεις ή σε σημεια που νομιζω οτι δεν θα μπορω να αποφυγω πιθανον ελεγχο την κατεβαζω (πχ. διοδια οταν σκοπευω να πληρωσω)
panos1313
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!   αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 02 Οκτ 2012, 01:23

Για την ιστορια μετα απο κανα 6μηνο η βαση χαλασε,εσπασε δοντι απτο πλαστικο γραναζι. Παρηγγειλα ανταλλακτικα και προσπαθησα να το διορθωσω αλλα ματαια.

Γενικα ηταν καλο και cool gadjetaki, αλλα θα επρεπε να εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.Ας κοστιζε και τα διπλασια λεφτα, αρκει να ηξερα οτι θα κρατησει για πολλα χρονια....Ανετα τα βγαζει τα λεφτα της απο γλυτωμενα προστιμα/διοδια/ιστοριες και φυσικα λιγοτερο αγχος απτο να κυκλοφορεις χωρις πινακιδα

αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Πινακιδα-Βαση για Busa 08

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΦΡΕΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com