| Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... | |
|
+11gat0s ΚΑΣΤΟΡΙΑ Leroy Transporter κολτρέϊν GIORGIO7 valentinosgsxr Hamamatsu sakis_to JIMK7 misfits296 15 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 21:14 | |
| Ενα παλικαρι απο το εξωτερικο με λαθος τροπο πηγε να καθαρηση την αλυσιδα του και κοιταχτε τι επαθε.... πολυ μπορει να το εχουν δει ειναι απο το Gixxer.com αλλα το βαζω για να προσεχουμε ολοι τι μπορει να συμβει. ναι μεν βλακεια του οπως λεει οτι το εκανε αλλα αθελα του ο καθενας μπορει να γινει.... εχει λιγο ανατριχιαστικες εικονες!!! http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=242261 | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 21:17 | |
| ΕΕ το ταλαιπωρο | |
|
| |
sakis_to Jr.gixxer
Τόπος : Τρίπολη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 21:21 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 21:24 | |
| Κι ενας γνωστος μου την πατησε και εκοψε ενα δαχτυλο καθως καθαριζε την αλυσυδα.Εβαλε πρωτη και του το μαζεψε,αλλα το πηρε χαλαρα. Καλα αυτος ο τυπος στο gixxer.com το μαμησε το θεμα με τις φωτογραφιες. Μπορει οταν γεννησει η γυναικα του να τραβηξει καρε καρε ολη την διαδικασια και να την βαλει στο internet. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 21:28 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Κι ενας γνωστος μου την πατησε και εκοψε ενα δαχτυλο καθως καθαριζε την αλυσυδα.Εβαλε πρωτη και του το μαζεψε,αλλα το
πηρε χαλαρα. Καλα αυτος ο τυπος στο gixxer.com το μαμησε το θεμα με τις φωτογραφιες. Μπορει οταν γεννησει η γυναικα του να τραβηξει καρε καρε ολη την διαδικασια και να την βαλει στο internet. χαχα ελα ντε ρε alex δλδ ελεος απο την αρχη, μεχρι στο νοσοκομειο και μετα σπιτι εχει βγαλει αλλα δεν ειδα τωρα μετα απο μηνες καινουρια φοτο να εχει.... :P :P | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 21:31 | |
| Εγω παλι δεν το θεωρω και τοσο κακο γιατι οποιος το δει θα ειναι πιο προσεκτικος την επομενη φορα στο λαδωμα της αλυσιδας :P | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 21:41 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Εγω παλι δεν το θεωρω και τοσο κακο γιατι οποιος το δει θα ειναι πιο προσεκτικος την επομενη φορα στο λαδωμα της αλυσιδας :P
Ναι ρε Δημητρη οντως ειναι για να τα βλεπεις και να καταλαβαινεις να σου μενει η εικονα ωστε οταν το κανεις εκεινη την στιγμη αυτοματα να το σκεφτεσαι και να προσεχεις....πως καταφερε την ωρα εκεινη και εβγαλε τις πρωτες 2 φοτογραφιες?! εγω δεν παιζει να καθομουν να βγαλω.... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 22:16 | |
| Καταλαβα απο τα συμφραζομενα και δεν παιζει να ανοιξω το λινκ ουτε με σφαιρες... | |
|
| |
GIORGIO7 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 104 Αγωνιζόμενος : INTERNATIONAL MOTODROME OF TYMPAKI Hμερομηνία εγγραφής : 24/06/2009
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 23:35 | |
| αουτσ..! | |
|
| |
Transporter Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Πάτρα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 94 Αγωνιζόμενος : Θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Πεμ 08 Απρ 2010, 23:51 | |
| Το οτι έβγαλε τις φώτο εκεινη την στιγμή δείχνει απίστευτη ψυχραιμία.Αλλα κι πόνος θα ήταν το ίδιο απίστευτος. ΑΟΥΤΣ!!! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Παρ 09 Απρ 2010, 02:14 | |
| Πω πω ρε φιλε, χαρας το κουραγιο του που εβγαλε και φωτο. Εμενα μουδιασαν τα χερια μου και που το ειδα | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Κυρ 18 Απρ 2010, 21:05 | |
| Α ρε Θωμα να σε γ@...... Εχω και θεμα με τα αιματα.........OUCH | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Κυρ 18 Απρ 2010, 21:50 | |
| Μηπως θελετε να σας δειξω και γω τα δαχτυλα μου. Ενας μαλακας (πολυ μεγαλος ομως) απο το Gixxer.gr τα εχει φαει με τον ιδιο τροπο. Αυτος ο μαλακας ειμαι εγω. Το λινκ το εχω διαβασει παλαιωτερα και υπαρχουν αρκετα παιδια που την εχουν παθει με τον ιδιο τροπο. Προσοχη μαγκες Εγω θα το πληρωνω για την υπολοιπη ζωη μου. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Κυρ 18 Απρ 2010, 22:33 | |
| αμαν ρε παιδες μου σφιξατε το στομαχι. θυμηθηκα και εγω την εικονα απο το δικο μου δαχτυλο που κρεμοτανε απο τον τενωντα μονο............................. α ρε Ανεστη........................ οσα φερνει η γ@μιολα η στιγμη.... | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Δευ 19 Απρ 2010, 00:18 | |
| τουλαχιστον να ξερουν τι παθαινει κανεις απο βλακειες.... Το ξερω οτι ειναι σκληρο για καποια ατομα που τα θυμουνται ( Ανεστης - Σταυρος) αλλα να καταλαβουμε και οι αλλοι... Σορρυ παντως για τα παιδεια που το ξαναθυμηθηκαν... Δεν το εκανα γιαυτο..:-( | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Δευ 19 Απρ 2010, 02:39 | |
| | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Δευ 19 Απρ 2010, 08:40 | |
| - misfits296 έγραψε:
- τουλαχιστον να ξερουν τι παθαινει κανεις απο βλακειες.... Το ξερω οτι ειναι σκληρο για καποια ατομα που τα θυμουνται ( Ανεστης - Σταυρος) αλλα να καταλαβουμε και οι αλλοι... Σορρυ παντως για τα παιδεια που το ξαναθυμηθηκαν... Δεν το εκανα γιαυτο..:-(
Προς θεου ρε Θωμα.Μην ζητας συγνωμη.Εννοητε οτι δεν μας το θυμησες εσυ. Καθε φορα που κοιταμε το χερι μας, μας το θυμηζει. Ασε Σταυρο μην τα συζητας | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Δευ 19 Απρ 2010, 08:55 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- αμαν ρε παιδες μου σφιξατε το στομαχι.
θυμηθηκα και εγω την εικονα απο το δικο μου δαχτυλο που κρεμοτανε απο τον τενωντα μονο............................. α ρε Ανεστη........................ οσα φερνει η γ@μιολα η στιγμη.... +1000 | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Δευ 19 Απρ 2010, 15:49 | |
| - gat0s έγραψε:
- misfits296 έγραψε:
- τουλαχιστον να ξερουν τι παθαινει κανεις απο βλακειες.... Το ξερω οτι ειναι σκληρο για καποια ατομα που τα θυμουνται ( Ανεστης - Σταυρος) αλλα να καταλαβουμε και οι αλλοι... Σορρυ παντως για τα παιδεια που το ξαναθυμηθηκαν... Δεν το εκανα γιαυτο..:-(
Προς θεου ρε Θωμα.Μην ζητας συγνωμη.Εννοητε οτι δεν μας το θυμησες εσυ. Καθε φορα που κοιταμε το χερι μας, μας το θυμηζει. Ασε Σταυρο μην τα συζητας παντως ρε Ανεστη αποσα ξερω μπορει να σου εγινε μλκια αλλα με τις παντετες σου μπορεις και οδηγας το μηχανακι σου.... Μπραβο!!! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Δευ 19 Απρ 2010, 15:53 | |
| - gat0s έγραψε:
- misfits296 έγραψε:
Προς θεου ρε Θωμα.Μην ζητας συγνωμη.Εννοητε οτι δεν μας το θυμησες εσυ. Καθε φορα που κοιταμε το χερι μας, μας το θυμηζει. Ασε Σταυρο μην τα συζητας και απο μερους μου κανενα προβλημα.δεν υπαρχει λογος συγνωμης. οπως ακριβως νιωθει και ο Ανεστης......... μονο που κοιταμε τα χερια μας....... φτανει. προσοχη λοιπον παιδια.μια στιγμη αφηρημαδας χρειαζεται και στο λαθος μερος την λαθος στιγμη βαζει σε κινδυνο ακομα και την ζωη μας. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Δευ 19 Απρ 2010, 16:12 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- gat0s έγραψε:
- misfits296 έγραψε:
Προς θεου ρε Θωμα.Μην ζητας συγνωμη.Εννοητε οτι δεν μας το θυμησες εσυ. Καθε φορα που κοιταμε το χερι μας, μας το θυμηζει. Ασε Σταυρο μην τα συζητας και απο μερους μου κανενα προβλημα.δεν υπαρχει λογος συγνωμης. οπως ακριβως νιωθει και ο Ανεστης......... μονο που κοιταμε τα χερια μας....... φτανει. προσοχη λοιπον παιδια.μια στιγμη αφηρημαδας χρειαζεται και στο λαθος μερος την λαθος στιγμη βαζει σε κινδυνο ακομα και την ζωη μας. οκ ρε Σταυρο .... πολυ σωστα αφτα που λες μια στιγμη αφηριμαδας ... οποτε και στην οδηγηση και σε ολα θελει προσοχη... αμα δεν το παθεις δεν θα μαθεις πουλενε αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη... εχω τον φιλο μου σε κωμα απο μηχανη για μια στιγμη βλακειας α ρε γαμωτο....ετσι απλα | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... Δευ 19 Απρ 2010, 16:31 | |
| - misfits296 έγραψε:
οκ ρε Σταυρο .... πολυ σωστα αφτα που λες μια στιγμη αφηριμαδας ... οποτε και στην οδηγηση και σε ολα θελει προσοχη... αμα δεν το παθεις δεν θα μαθεις πουλενε αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη... εχω τον φιλο μου σε κωμα απο μηχανη για μια στιγμη βλακειας α ρε γαμωτο....ετσι απλα να σου πω εγω την φιλοσοφια μου!?!? οι πολυ εφυεις ανθρωποι μαθαινουν απο τα λαθη των αλλων. οι εξυπνοι απο τα δικα τους λαθη. οι βλακες........ κανουν συνεχεια τα ιδια. :P ετσι για να σπασει λιγο το ''κλιμα''. :P | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
| |
| Λαθος καθαρισμος αλυσιδας και συνεπειες.... | |
|