| Quick shifter (επιλογες) | |
|
+7stavrosrodo Leroy tatsekos kantalis T.R.E JIMK7 nasos-v 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 19 Απρ 2010, 22:20 | |
| | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 19 Απρ 2010, 22:50 | |
| gatos
Οταν εννοείς βαρύ ,εννοείς οτι κάνει πιο αργές αλλάγες απο το Dynojet το pingle? | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 19 Απρ 2010, 22:53 | |
| - STELIOS έγραψε:
- kantalis έγραψε:
- http://www.pingelonline.com/engine_kill_electronics.htm#nitrous_kill
ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΑΝΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΤΟ
ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ????? αυτο εννοεις με κωδικο 62676Α
το δικο μου εγκεφαλακι ειχε 4 καλωδια για τα μπουζοκαλωδια,1 καλωδιο για την μπαταρια και ενα για τον διακοπτη οποιας μαρκας και αν ηταν.παει σε ολα τα μηχ. και ρυθμιζεις ποσο χρονο θες να κοψει το ρευμα. και ειναι σε μεγεθος και βαρος οσο ενα κουτακι σπιρτα. | |
|
| |
kantalis Normal gixxer
Όνομα: : ΚΑΝΤΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Αριθμός μηνυμάτων : 227 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 26/06/2009
| |
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 19 Απρ 2010, 23:12 | |
| - gsxr1000nitro έγραψε:
- gatos
Οταν εννοείς βαρύ ,εννοείς οτι κάνει πιο αργές αλλάγες απο το Dynojet το pingle? Σε βαρος εννοω. Εγω δεν λεω το kill module. Mιλησα για το electric shifter | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| |
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 19 Απρ 2010, 23:14 | |
| ------------------------------
Έχει επεξεργασθεί από τον/την 1ndianos στις Δευ 19 Απρ 2010, 23:47, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 19 Απρ 2010, 23:32 | |
| - gat0s έγραψε:
- gsxr1000nitro έγραψε:
- gatos
Οταν εννοείς βαρύ ,εννοείς οτι κάνει πιο αργές αλλάγες απο το Dynojet το pingle? Σε βαρος εννοω. Εγω δεν λεω το kill module. Mιλησα για το electric shifter Ναι για το Electric λέω και εγώ. Είναι πολύ αργό? Γιατί έχω δεί κάτι βιντεάκια που τα εχουν σε κάτι τσόπερ και είναι γ@@@τα για πέταμα. | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 19 Απρ 2010, 23:40 | |
| αυτο εινα τελικα, στο σαιτ δεν δειχνουν πουθενα την καλωδιωση που αναφερει ο 1ndianos λογικα θα υπαρχει και αυτη. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 19 Απρ 2010, 23:50 | |
| - gsxr1000nitro έγραψε:
- gat0s έγραψε:
- gsxr1000nitro έγραψε:
- gatos
Οταν εννοείς βαρύ ,εννοείς οτι κάνει πιο αργές αλλάγες απο το Dynojet το pingle? Σε βαρος εννοω. Εγω δεν λεω το kill module. Mιλησα για το electric shifter
Ναι για το Electric λέω και εγώ. Είναι πολύ αργό? Γιατί έχω δεί κάτι βιντεάκια που τα εχουν σε κάτι τσόπερ και είναι γ@@@τα για πέταμα. Ειναι πολυ γρηγορα αλλα δεν τα συνηστω γιατι ειναι ηλεκτρομαγνητες και ειναι πολυ αποτομα. Τωρα για τις τσοπερ θα ειναι μεγαλη η διακοπη του ρευματος. Οπως ειπαν και τα παιδια για το προηγουμενο kill module ετσι και αυτο εχει απο 0,4 εως 1,1 δευτερολεπτα Δες αυτο το βιντεο http://www.pingelcnc.com/pingelonline/video_hayabusa.htm | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 20 Απρ 2010, 00:06 | |
| - gat0s έγραψε:
- gsxr1000nitro έγραψε:
- gat0s έγραψε:
- gsxr1000nitro έγραψε:
- gatos
Οταν εννοείς βαρύ ,εννοείς οτι κάνει πιο αργές αλλάγες απο το Dynojet το pingle? Σε βαρος εννοω. Εγω δεν λεω το kill module. Mιλησα για το electric shifter
Ναι για το Electric λέω και εγώ. Είναι πολύ αργό? Γιατί έχω δεί κάτι βιντεάκια που τα εχουν σε κάτι τσόπερ και είναι γ@@@τα για πέταμα. Ειναι πολυ γρηγορα αλλα δεν τα συνηστω γιατι ειναι ηλεκτρομαγνητες και ειναι πολυ αποτομα. Τωρα για τις τσοπερ θα ειναι μεγαλη η διακοπη του ρευματος. Οπως ειπαν και τα παιδια για το προηγουμενο kill module ετσι και αυτο εχει απο 0,4 εως 1,1 δευτερολεπτα
Δες αυτο το βιντεο http://www.pingelcnc.com/pingelonline/video_hayabusa.htm Εκεί δουλέυει καλα μπορώ να πώ. ευχαριστώ | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Δευ 03 Μάης 2010, 23:35 | |
| Καλησπερα, Ξερει κανεις τα τρια καλωδια του Bazzaz διακοπτη, τι κανει το καθε ενα? Πιο ειναι το ρευμα, η γειωση και το σημα? Εχει ενα μπλε, ενα καφε και ενα μαυρο. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 00:22 | |
| Το ξερω, δεν δινω και πολες πληροφοριες... Μηπως βοηθησει, εχω παρει το pingel και προσπαθω να τα παντρεψω. Το τελευταιο εχει τρια καλωδια, κοκκινο +, μαυρο - και το μπλε το σημα που περνει απο το shifter. Εχω κανει την εξης συνδεση: Bazzaz - Pingel Καφε - Κοκκινο Μαυρο - Μαυρο Μπλε - Μπλε
Δεν Δινει ομως σημα στο pingel με τιποτα. Καμια ιδεα κανεις? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 11:12 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 12:04 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 12:51 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 12:59 | |
| Ναι Νασο εχεις δικιο. Το εχω υπ´οψην μου και αυτο. Ευχαριστω! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 14:35 | |
| - Leroy έγραψε:
- Το ξερω, δεν δινω και πολες πληροφοριες... Μηπως βοηθησει, εχω παρει το pingel και προσπαθω να τα παντρεψω. Το τελευταιο εχει τρια καλωδια, κοκκινο +, μαυρο - και το μπλε το σημα που περνει απο το shifter. Εχω κανει την εξης συνδεση:
Bazzaz - Pingel Καφε - Κοκκινο Μαυρο - Μαυρο Μπλε - Μπλε
Δεν Δινει ομως σημα στο pingel με τιποτα. Καμια ιδεα κανεις? Πασχάλη 9 επιλογές έχεις... Αλλιώς αν είχες τροφοδοτικό και πολύμετρο θα μπορούσες να δώσεις ρεύμα και πιέζοντας το σίφτερ να δεις που βγάζει το τρίγκερ... Οπότε τώρα κράτα σημειώσεις και ξεκίνα το πλέξιμο... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 15:26 | |
| Το δωκιμασα αυτο που λες εχθες. Αλλα τιποτα. Οποτε το μυαλο μου πηγε αλου. Αφου δουλευει και Αναβει το λαμπακι του bpd και αφου και οι συνδεσεις στους πολαπλασιαστες ειναι ενταξει, το bpd δεν στελνει γειωση, αλλα καποιο αλλο σημα στον εγκεφαλο. Και ωντος, τον λησαμε και τον καναμε βιδες τον διακοπτη, προσεκτικα να μην χαλασει και απο οτι ειδε ο μηχανικος μου, ο διακοπτης ενεργοποιητε εξ απαγωγης. Φτιαχνουμε μια πατεντα τωρα προ το παρον. Μεχρι να παρω ενα αλλο shifter. Περισοτερα αργοτερα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 15:40 | |
| - Leroy έγραψε:
- Το δωκιμασα αυτο που λες εχθες. Αλλα τιποτα. Οποτε το μυαλο μου πηγε αλου. Αφου δουλευει και Αναβει το λαμπακι του bpd και αφου και οι συνδεσεις στους πολαπλασιαστες ειναι ενταξει, το bpd δεν στελνει γειωση, αλλα καποιο αλλο σημα στον εγκεφαλο. Και ωντος, τον λησαμε και τον καναμε βιδες τον διακοπτη, προσεκτικα να μην χαλασει και απο οτι ειδε ο μηχανικος μου, ο διακοπτης ενεργοποιητε εξ απαγωγης. Φτιαχνουμε μια πατεντα τωρα προ το παρον. Μεχρι να παρω ενα αλλο shifter.
Περισοτερα αργοτερα Δοκίμασε το ύστερα με τον διακόπτη του πλαϊνού στάντ,στον EM-PRO αυτό χρησιμοποιεί για σίφτερ... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 16:05 | |
| - Leroy έγραψε:
- Το δωκιμασα αυτο που λες εχθες. Αλλα τιποτα. Οποτε το μυαλο μου πηγε αλου. Αφου δουλευει και Αναβει το λαμπακι του bpd και αφου και οι συνδεσεις στους πολαπλασιαστες ειναι ενταξει, το bpd δεν στελνει γειωση, αλλα καποιο αλλο σημα στον εγκεφαλο. Και ωντος, τον λησαμε και τον καναμε βιδες τον διακοπτη, προσεκτικα να μην χαλασει και απο οτι ειδε ο μηχανικος μου, ο διακοπτης ενεργοποιητε εξ απαγωγης. Φτιαχνουμε μια πατεντα τωρα προ το παρον. Μεχρι να παρω ενα αλλο shifter.
Περισοτερα αργοτερα πασχαλη δοκιμασε με ενα πολυμετρο σε ποια καλωδια ''κλεινει'' το κυκλωμα οταν πιεζεις τον διακοπτη του σιφτερ.αφου τα βρεις βαλτα μια στο εγκεφαλακι και αν δεν δουλευει βαλε (τα ιδια καλωδια) αναποδα. ενας απλος διακοπτης ειναι.ενα σημα γειωσης περναει, τιποτα αλλο δεν χρειαζεται. και στα dynojet που εκανα πατεντα επρεπε να μπουν με σωστη σειρα.αναποδα δεν δουλευαν. το τριτο καλωδιο καταργησε το. νομιζω οτι αδικα θα ψαξεις σε κατι αλλο. εχεις δει πατεντα πιατελακι stavromoura με τον διακοπτη του πλαγιου σταντ για σιφτερ σε power commander? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 18:30 | |
| Xaxa οχι δεν εχω δει. Αλλα που να δεις και την δικη μου. Που λες, το εκανα και αυτο. Δωκιμασαμε με ολους τους τροπους. Το shifter ομως δεν εδινε γειωση!!! Αλλαζε ομως την ωμικη αντισταση του οταν το παταγες. Αν εχει κανενας ορεξη και το ΒΡΤ και βαλει το πολυμετρο θα δει οτι δεν δινει γειωση Καναμε λοιπον το εξης: Πηγα και αγορασα ενα μπουτον. Εβγαλα την ντιζα με το καλωδιο και το εβαλα στην θεση του, με θερμοσιστελομενα για μονοση. Και δουλευει τελεια :P Θα το αφησω για λιγο ετσι και οταν θα εχω λεφτα θα παρω ενα κανονικο. Της MPS που ειδα τα σχεδιαγραματα ειναι ακριβως το ιδιο με το Pingel. Της Dynojet το shifter δινει γειωση? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 20:28 | |
| Και ανα πασα στιγμη το μονταρv και γινεται οπως ηταν πριν το shifter | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter (επιλογες) Τρι 04 Μάης 2010, 23:18 | |
| - Leroy έγραψε:
- Και ανα πασα στιγμη το μονταρv και γινεται οπως ηταν πριν το shifter
αφου δουλευει απροβληματιστα αραξε και ευχαριστησου το. και αμα τυχων χαλασει ο διακοπτης δινεις 0.50 λεπτα και παιρνεις καινουριο. παλια με τα dynojet ειχα κανει με ενα φιλο στον τορνο μια κατασκευη και εβαλα μεσα ενα διακοπτη του εμποριου σαν τον δικο σου.πουλησα τα dynojet μαζι με το σιφτερ πριν κανα χρονο και τα πηρε ενα παιδι απο το χωριο μου και δουλευει μεχρι σημερα(ο διακοπτης του μισου ευρω) ΤΕΛΕΙΑ. [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| |
| |
| Quick shifter (επιλογες) | |
|