karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! Τετ 21 Απρ 2010, 22:12 | |
| Γεια σας κ παλι με νεο θεματακι....
εχω βρει ενα ωραιο κρανος της HJC μοντελο r 22-05 σε πολυ καλη τιμουλα. Θα ηθελα λοιοπν να ρωτησω ποσο καλα ειναι αυτα τα κρανη, ως προς την αντοχη τους βεβαια στην πτωση και πως μπορουμε να διακρινουμε οτι ενα κρανος ειναι ανθεκτικο? Δηλαδη υπαρχει καποιο ταμπελακι πισω απο τα μαξιλαρια που να αναφερει καποιο βαθμο ανθεκτικοτητας με βαση καποια κλιμακα ανθεκτικοτητας?
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..... | |
|
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! Πεμ 22 Απρ 2010, 09:55 | |
| Το r 22-05 είναι οι προδιαγραφές που πρέπει να έχουν όλα τα κράνη. Αυτές οι προδιαγραφές δεν λένε τίποτα αφού ακόμη και τα κράνη από τα super market τις έχουν. Αν θέλεις πες το μοντέλο από το κράνος. (FG-15?) ή όπως αλλιώς το λένε. | |
|
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! Πεμ 22 Απρ 2010, 13:27 | |
| HJC HQ-1 CARBON LORDSHIP MC2 ειναι το μοντελο.... σαν μαρκα ειναι καλη??? | |
|
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! Πεμ 22 Απρ 2010, 13:51 | |
| Το συγκεκριμένο κράνος είναι καλό. (έχω και εγώ ένα τέτοιο) Έχει καλή αεροδυναμική, πολύ καλό εσωτερικό και στο crash test της SHARP πήρε 5 αστέρια. από εκεί και πέρα υστερεί σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με ένα Shoei ή Arai. Η HJC είναι μεγάλη εταιρία με καλά και μέτρια κράνη. Κατασκευάζονται στην Κορέα και έχουν καλή τιμή. Από εκεί και πέρα εγώ προτείνω Shoei γιατί στην πορεία η ποιότητά τους, τα βγάζει τα λεφτά τους. | |
|
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! Πεμ 22 Απρ 2010, 15:27 | |
| + 750 για τα shoei Πάντως για το κρανάκι που θες, δες και αυτο το link: http://sharp.direct.gov.uk/Είναι test κρανών απο Αγγλία μεριά, που δεν ξέρω βέβαια πόσο αξιόπιστο είναι πάντως σε HJC- HQ1 δίνει 5 αστέρια (άριστο).... | |
|