Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Θέμα: Βάση GoPro σε Κ9 1000 - τα "φώτα" σας παρακαλώ Κυρ 20 Ιαν 2019, 18:00
Χαιρετώ την παρέα, καλή χρονιά, με υγεία σε όλους σας!
Θέλω εδώ και καιρό να πετύχω ένα τέτοιο πλάνο, σαν αυτό στο βίντεο που παραθέτω.
Η απορία μου είναι αν σε Κ9 1000, έχει δοκιμάσει να κολλήσει κανείς ταινία 3Μ στο συγκεκριμένο σημείο. Δεν γνωρίζω αν θα κολλήσει καλά σε εκείνο το πλαστικό και έχω ανησυχίες μήπως την χάσω.
Λογικά βέβαια δεν νομίζω να την έχει εφαρμόσει αυτός στο βίντεο με κάποιον άλλο τρόπο εκεί, πέρα από κάποια 3Μ.
Έχει κάποιος από εσάς εμπειρία με πλάνο από το συγκεκριμένο σημείο;
Είτε ο ίδιος, είτε κάποιος γνωστός του;
mariosbusa Normal gixxer
Όνομα: : Μαριος Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018
Θέμα: Απ: Βάση GoPro σε Κ9 1000 - τα "φώτα" σας παρακαλώ Κυρ 20 Ιαν 2019, 18:35
Καλησπερα φιλε μου...σε εκεινο το σημειο δεν εχω δοκιμασει...εχω χρονια στο κρανος με ταινια 3Μ, στο τεποζιτο... ακομα και στο κρανος που παω για σκι με πολλα μειον σε βαθμους κελσιου... δεν εχω αντιμετωπισει ποτε καποιο προβλημα απο θεμα να φυγει η να την χασω...