Ο Leon Haslam βλέπει καλά αποτελέσματα στο Assen
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Leon Haslam, ταξιδεύει στην Ολλανδία με στόχο να επεκτείνει τη διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βρετανός της Alstare Suzuki έχει δείξει στους πρώτους 3 αγώνες της σεζόν ότι έχει βολευτεί εξαιρετικά στη σέλα της GSX-R1000 της Suzuki, κάτι που αποδεικνύουν και τα αποτελέσματά του μέχρι τώρα. Δύο νίκες και 5 συνολικά βάθρα στα 6 σκέλη δεν είναι λίγο για έναν αναβάτη ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes.
Ο νεαρός αναβάτης πέρυσι στο Assen είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και είχε ανέβει στο βάθρο. Φέτος, λοιπόν, το μόνο που θέλει είναι να επαναλάβει τα αποτελέσματα του 2009. «Δύο νίκες και τρεις δεύτερες θέσεις στους 6 πρώτους αγώνες είναι καλή έναρξη στη σεζόν και αισθάνομαι αισιόδοξος ότι μπορώ να συνεχίσω σε αυτόν το ρυθμό. Μου αρέσει η μοτοσικλέτα, αισθάνομαι άνετα πάνω της και μου επιτρέπει να την πιέσω. Μου άρεσε περισσότερο η παλιά πίστα του Assen διότι είχε ροή και μεγάλες ταχύτητες. Από τη στιγμή που την άλλαξαν, δεν μου αρέσει όσο η παλιά, αλλά παραμένει καλή πίστα και θεαματική για τους θεατές. Ελπίζω να μην επηρεάσουν το κοινό τα προβλήματα στις μεταφορές πολύ, διότι στο Assen πάντα γίνονται καλοί αγώνες και θα ήταν κρίμα να χάσουν τη δράση αυτού του τριημέρου. Είχα δύο βάθρα πέρυσι στο Assen και σκοπεύω να κάνω το ίδιο ξανά φέτος».
Η δράση στην Ολλανδία αρχίζει την Παρασκευή το πρωί με τις ελεύθερες δοκιμές.
ΠΗΓΗ:msfree