| Haga και Neukirchner για βάθρο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Haga και Neukirchner για βάθρο Τετ 11 Μαρ 2009, 19:15 | |
| Οι δύο πρωταγωνιστές του Philip Island θέλουν τη διάκριση και στο Κατάρ Στο πρώτο σκέλος του αγώνα της Αυστραλίας παρακολουθήσαμε μια συναρπαστική μάχη μεταξύ των Nori Haga και Max Neukirchner. Και οι δύο αναβάτες ξεκίνησαν από την 4η σειρά εκκίνησης και κατάφεραν να βρεθούν γρήγορα στην κορυφή και να παλέψουν για τη νίκη. Τώρα στο Losail στόχος τους είναι να επαναλάβουν τη συγκεκριμένη απόδοση και να ανέβουν στο βάθρο. Ο Ιάπωνας αναβάτης της Xerox Ducati από τη μεριά του δεν έχει καλή παράδοση στο σιρκουί του Κατάρ και θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη αδυναμία του. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση της 1198 και της ομάδας μου έτσι θα παλέψουμε σκληρά για να επαναλάβουμε το θρίαμβο του Philip Island. Κάθε ένας από τους 14 γύρους θα είναι πρόκληση για εμένα και θα κοιτάξω τον κάθε ένα με τον ίδιο τρόπο, με σκοπό τη νίκη». Ο Max Neukirchner στη σέλα της Alstare Suzuki έχει βρει το κατάλληλο πακέτο για να κινηθεί ταχύτατα σε κάθε πίστα και το Κατάρ είναι ένα από δυνατά σιρκουί της ιαπωνικής μοτοσικλέτας. «Ξεκίνησα καλά τη χρονιά με ένα βάθρο και τώρα ανυπομονώ για περισσότερα. Η K9 του 2009 είναι καλή μοτοσικλέτα και η ομάδα μου δούλεψε σκληρά το χειμώνα και η μοτοσικλέτα είναι πολύ ανταγωνιστική. Φυσικά, η μοτοσικλέτα είναι καινούρια, άρα νομίζω ότι ακόμη έχουμε πολλά να πάρουμε από την Κ9 και θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο καλά και στο Κατάρ». Οι πρώτες δοκιμές ξεκινάνε την Πέμπτη το πρωί στο Losail. ΠΗΓΗ | |
|
| |
JIMKO Jr.gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : πειραιας-κορυδαλλος Ηλικία : 57 Αριθμός μηνυμάτων : 37 Hμερομηνία εγγραφής : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Haga και Neukirchner για βάθρο Πεμ 12 Μαρ 2009, 08:42 | |
| ελπιζω ο Γερμανος να τα καταφερει εναντι των Ducati γιατι το μοτερ ειναι σιγουρα γρηγοροτερο. η πιστα αυτη ευνοει τα δυνατα μοτερ. δεν εχει κοφτες στροφες. απλα το ducati πρεπει να εχει καλυτερο πλαισιο, οπως μου εδωσε την εντυπωση στην Αυστραλια στον τελευταιο γυρο. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Haga και Neukirchner για βάθρο Πεμ 12 Μαρ 2009, 12:26 | |
| Ενοειται πως εχει καλυτερο πλαισιο,με την αυξηση των κυβικων εκατοστων σε 1199 εχει δυναμωσει κατα πολυ το μοτερ κ επειδη ειναι 2κιλυνδρο εχει την δυνατοτητα να ανοιγει το γκαζι πιο γρηγορα απο ενα τετρακυλινδρο,οπως ειδαμε στον αγωνα του philip island να to κανει ο max κ ειχε σαν αποτελεσμα αυτο το μικρο high siding με αποτελεσμα να χασει την πρωτια που κατι τετοιο δεν συνεβηκε με το ducati του haga.Λες να εχω αρχησει να "ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ DUCATI"???????? :erverv: :erverv: :erverv:[img] [/img] | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Haga και Neukirchner για βάθρο Πεμ 12 Μαρ 2009, 16:34 | |
| στo σημερα ολα παιζονται στα ηλεκτρονικα :vwrv: | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Haga και Neukirchner για βάθρο Πεμ 12 Μαρ 2009, 17:33 | |
| Εγώ πιστεύω ότι και φέτος θα είναι άκρως ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστές τον Haga και τον Neukirchner! Βέβαια μπορεί να μπει και στο παιχνίδι και ο μουνοπήγουνος Biagi! Επίσης πέρσυ ξεκαθάρισε λίγο νωρίς το παιχνίδι αλλά νομίζω ότι φέτος ο Γερμανός θα παλέψει λιγο περισσότερο!
Θέαμα πάνω από όλα, όπως το ίδιο εύχομαι και στα gp!!!! :qrv qv: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Haga και Neukirchner για βάθρο Πεμ 12 Μαρ 2009, 17:44 | |
| - kostasgym έγραψε:
- Βέβαια μπορεί να μπει και στο παιχνίδι και ο μουνοπήγουνος Biagi
"μουνοπήγουνος" ΠΟΛY ΚΑΛΟ.... :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Haga και Neukirchner για βάθρο Πεμ 12 Μαρ 2009, 19:51 | |
| Παιδια ξεχασατε και το Spies B. το βλεπω πολυ αγριεμενο | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Haga και Neukirchner για βάθρο Πεμ 12 Μαρ 2009, 20:17 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Παιδια ξεχασατε και το Spies B. το βλεπω πολυ αγριεμενο
Έχεις δίκιο και έλεγα ότι κάποιον ξέχασα και είναι πολύ γρήγορος! Αλλά νομίζω και αυτός όπως ο Γερμανός δεν είναι πολύ μαχητικός! Αν βγει μπροστά έφυγε, γεια σου, αλλά άμα τον πιέζει κάποιος μποιάζει να έχει κάποια θέματα! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
papagym Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Haga και Neukirchner για βάθρο Σαβ 14 Μαρ 2009, 20:23 | |
| - T.R.E έγραψε:
-
Σήμερα στο Κατάρ μια χαρούλα τον είδα και χωρίς καθόλου θέματα! Αεροπορία ο τύπος!!! Μπράβο του!!!!!! Αρχίζω να αλλάζω γνώμη!!!!!! | |
|
| |
| Haga και Neukirchner για βάθρο | |
|