Μετά από χίλια κύματα και τραυματισμούς, ο John Hopkins επιτέλους επιστρέφει στη δράση σε καλή κατάσταση και υψηλό επίπεδο. Οι δοκιμές της Imola τον βοήθησαν να περάσει αρκετό χρόνο στη σέλα της μοτοσικλέτας τους και να αξιολογήσει τις δυνατότητές του μετά τον τραυματισμό του. Τα πράγματα κύλησαν ομαλά στην ιταλική πίστα και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε έναν δυνατό ξανά John Hopkins στις πίστες. Άλλωστε ο πρώην star του MotoGP ακόμα δεν έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες στο WSBK.
«Μου αρέσει το Brno. Ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή πίστα που αγωνίστηκα όταν πέρασα τον Ατλαντικό το 2000. Κατάφερα να πάρω καλά αποτελέσματα εκεί, τόσο στις κατατακτήριες όσο και στους αγώνες. Είναι ωραίο και με ροή σιρκουί», είπε ο «Hopper». «Μετά τις δοκιμές την προηγούμενη εβδομάδα αισθάνομαι πιο αισιόδοξος για τον επόμενο αγώνα. Δουλεύω σκληρά για να έρθω στο 100% της φυσικής μου κατάστασης στον αγώνα. Η μοτοσικλέτα είναι υπέροχη και απλά θέλω να την φέρω στο βάθρο αυτή την εβδομάδα στο Brno».
Η μάχη της Τσεχίας ξεκινά την Παρασκευή με τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές.
ΠΗΓΗ:MSFREE