| ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... | |
|
+41fotis_rizla T.R.E kontos 750 nikosath ENDURASX mistiriodis_tsantakias pelopidas Darksoul boutser ΚΑΣΤΟΡΙΑ tzortzinos jimk giXXXer proarm tasos1984 ripseventh dimdoc Miou alfa156 kostaskr6 k6 black sporoskaterini Leroy stavrosrodo STELIOS andreasarxo vagos gixxer maikstain JIMK7 gsxr1000nitro papagym hlias13 valentinosgsxr DimSTriple AggelosK8 riderspower teo46 gat0s nktr 1ndianos gsxrrrr respect! 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fab Jr.gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 48 Αγωνιζόμενος : ελπίζω στο μέλλον! Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 30 Ιουν 2011, 20:15 | |
| και εγώ έχω yamaha.. το crypton το κατοστάρι! πιάνετε? :P | |
|
| |
GSXRMAN Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 38 Hμερομηνία εγγραφής : 07/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 07 Ιουλ 2011, 15:08 | |
| Συνεχίζω το θεματάκι γιατί η φράση με την οποία ξεκίνησε το ποστ έχει πολύ νόημα Του κιλού ε? ο.κ τα σουζούκια είναι πολλά όντως πολλά γιατί προφανώς καλύπτουν τις ανάγκες περισσότερων αναβατών(συμπεριλαμβανομένων των κοντράκηδων) Προτιμώ να καβαλώ μια μοτοσικλέτα του κιλού "συνηθισμένη" και όταν με βλέπουν να λένε τον πο@στη πως το πάει έτσι?? Παρά να ξεχωρίζω καβαλόντας μια πανάκριβη μοτοσικλέτα με παραπλήσιες δυνατότητες άντε και λίγο καλύτερες (στη πίστα μόνο) και να με κερνάνε πίκρες τα κ2. Γιατί κακά τα ψέματα άμα περιμένεις να ξεχωρίσεις από τη μοτοσικλέτα που καβαλάς τότε έχεις θέμα. Τα ντουκάτι τα τελευταία χρόνοα έχουν δυναμώσει αρκετά και έχουν γίνει σύγχρονες πλέον μοτοσικλέτες όμως για δρόμο παιδιά έχουν ακόμα πολύ δρόμο........ Πιστεύω τα δικύλινδρα(εγώ έχω ένα μίλλε 2004 με 128 αλογάκια τροχό) τα χιλιάρια με το ζόρι παίζουνε με τα τετρακίλυνδρα εφτάμιση Τώρα στη πίστα αυτό είναι άλλο θέμα και είναι θέμα αναβάτη ποιο πολύ!! Δεν είναι κακό να έχεις ένα αξιόπιστο μηχανάκι του κιλού το οποίο πάει πεντέμιση λεπτά με 300 χιλιόμετρα και δε κάνει κιχ | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 07 Ιουλ 2011, 18:49 | |
| αν κ καθήμενος ορθός εμίλησες +1000 στον φίλο | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| |
| |
GamaKapa7R Normal gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 63 Αγωνιζόμενος : Βιοπαλεστης Hμερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Παρ 08 Ιουλ 2011, 17:53 | |
| υπομονετικα κα8ησα και διαβασα και τις εννια σελιδες για να εχω αποψη στο 8εμα.... μιχανακι του κιλου περνουμε γτ ειναι μια 5ετια μπροστα απο τα υπολοιπα σε σχεση οδιγικης σημπεριφορας στον δρομο και οσοι εχουνε μερακι τα κανουνε και μια 5ετοια μπροστα απο τα υπολοιπα μεσα στην πιστα...(χωρις να φτανουν το Badget των αλλων π.χ. ντουκ@τι) και αυτο γτ???? γτ πας να παρεις ανταλακτικα και τα περνεις απο το σ.μαρκετ τις γειτονιας.... και για να ε3ηγουμε ανταλακτικα οταν λεω εννοω περιφεριακα καλουδια διοτι για προβλημα δεν μιλαμε,το εχουμε 3επερασει αυτο το σταδιο κα8ως και μια 5ετοια μπροστα | |
|
| |
gsxrrrr respect! Jr.gixxer
Όνομα: : JERRY Τόπος : ΡΑΦΗΝΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 47 Αγωνιζόμενος : ΓΙΑ ΕΥΡΩ! Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Παρ 08 Ιουλ 2011, 20:42 | |
| καλησπερα!! sorry για την αποχη μου τοσο καιρο αλλα πλεον δεν ειμαι κατοχος της καλης μου κ οπως καταλαβαινετε προσπαθω να μην ασχολουμαι γιατι στεναχωριεμαι που δεν ειμαι κατοχος πλεον. οσο αφορα την κοντρα οπως εχετε καταλαβει δεν εγινε ποτε αν κ συνεχισε να λεει κ να λεει... δεν εγινε διοτι δεν η8ελε να το χαμηλωσω δεν ηθελε να το κοντινο,δεν ηθελε να εχω εκτος απο φιλτρο εξατμιση τπτ αλλα..και δεν ηθελε παραπανω απο 400 μετρα! τελος παντων δεν ασχοληθεικα αν κ θα ηθελα πολυ να ξερω το αποτελεσμα!!! σας χαιρετω jerry ;-) | |
|
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Παρ 08 Ιουλ 2011, 21:05 | |
| | |
|
| |
GSXRMAN Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 11 Ιουλ 2011, 01:05 | |
| Δε θα μας έλεγε και πολλά η κόντρα φίλε Αν τα έπαιρνε ένας ντραγκστεράς και τα έτρεχε ο ίδιος και τα δύο την ίδια μέρα με τις ίδιες συνθήκες) θα είχαμε μία άποψη | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 11 Ιουλ 2011, 08:43 | |
| - GSXRMAN έγραψε:
- Δε θα μας έλεγε και πολλά η κόντρα φίλε
Αν τα έπαιρνε ένας ντραγκστεράς και τα έτρεχε ο ίδιος και τα δύο την ίδια μέρα με τις ίδιες συνθήκες) θα είχαμε μία άποψη Δεν χρειάζεται να τα πάρει κανένας ντραγκστεράς, αν πάρεις βόλτα ένα 1098/1198 καταλαβαίνεις αμέσως την διαφορά... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 11 Ιουλ 2011, 20:28 | |
| - GSXRMAN έγραψε:
- Δε θα μας έλεγε και πολλά η κόντρα φίλε
Αν τα έπαιρνε ένας ντραγκστεράς και τα έτρεχε ο ίδιος και τα δύο την ίδια μέρα με τις ίδιες συνθήκες) θα είχαμε μία άποψη η μπορει να παρει ο ντρακστερας το ντουκατι κ εγω με τα 86 κιλα μου το δικο μου :P να εχουμε μια αποψη ( ) | |
|
| |
GSXRMAN Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 11 Ιουλ 2011, 22:15 | |
| όταν γίνεται κόντρα και εμπλέκονται 2 αναβάτες τότε δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για 2 διαφορετικές μοτοσικλέτες αφού εμπλέκονται οι ικανότητες δύο διαφορετικών ατόμων
απλά πράγματα θες να δεις ποια μηχανή είναι καλύτερη ένας αναβάτης κάνει τη δουλειά και έχεις ένα συμπέρασμα κατά προσέγγιση
π.χ αν ο κοντομάρος ξεκινήσει με οποιοδήποτε μηχανάκι εκκίνηση άντε πιάστονα ούτε μπούστας ούτε σινιώρης μπορούν να το δούνε στην εκκίνηση τι πάει να πει ότι η μοτοσυκλέτα που καβαλά ο κοντομάρος(Ρ1) είναι η γρηγορότερη?
| |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Τετ 13 Ιουλ 2011, 00:15 | |
| οχι αλλα αν ο κοντομαρος παρει ενα 600 κ εγω ενα 1000 ποιος θα ειναι μπροστα :?:
εεε το ιδιο ειναι κ με τα ντουκατι :P | |
|
| |
GSXRMAN Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 14 Ιουλ 2011, 15:57 | |
| Αν και δε σε έχω δει(οπότε παόζει να κάνω και λάθος) θα στοιχημάτιζα στο Κοντομάρο χωρίς παρεξήγηση ε??? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 14 Ιουλ 2011, 17:19 | |
| | |
|
| |
GSXRMAN Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 14 Ιουλ 2011, 18:38 | |
| καλά άμα τύχει και τα τρέξετε δε θα βάλω | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 14 Ιουλ 2011, 20:43 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 14 Ιουλ 2011, 20:49 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- οχι αλλα αν ο κοντομαρος παρει ενα 600 κ εγω ενα 1000 ποιος θα ειναι μπροστα :?:
εεε το ιδιο ειναι κ με τα ντουκατι :P διαβασετα ολα πρωτα κ μετα ξανα σκεψου :P κ απο κατουριμα καργα | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| |
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Πεμ 14 Ιουλ 2011, 22:09 | |
| οχι ρε σε στριψιμο, σε κοντρα, ανοιγμα πως το λες | |
|
| |
| ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... | |
|