| ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... | |
|
+41fotis_rizla T.R.E kontos 750 nikosath ENDURASX mistiriodis_tsantakias pelopidas Darksoul boutser ΚΑΣΤΟΡΙΑ tzortzinos jimk giXXXer proarm tasos1984 ripseventh dimdoc Miou alfa156 kostaskr6 k6 black sporoskaterini Leroy stavrosrodo STELIOS andreasarxo vagos gixxer maikstain JIMK7 gsxr1000nitro papagym hlias13 valentinosgsxr DimSTriple AggelosK8 riderspower teo46 gat0s nktr 1ndianos gsxrrrr respect! 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| |
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Σαβ 04 Δεκ 2010, 15:11 | |
| χαχαχαχα καλα εκει λενε για ενα 1098 που σε ερωτηση γιατο τι κανει σε σχεση με ενα gsxr ειπε ο τυπος οτι δεν υπαρχει επαφη πολυ μπροστα το 1098 εχω πει σε κοινους φιλους να πατησουμε οποτε θελει...... | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Σαβ 04 Δεκ 2010, 17:22 | |
| Δεν μπορω να καταλαβω τη σιγουρια σας...τα μηχανακια ειναι πολυ κοντα απο σταση και στην ουσια ο οδηγος θα μετρησει..παρακατω ειναι μετρησεις απο το Κ9 σε σχεση με τον ανταγωνισμο, που ειναι δυνατοτερο απο το Κ8... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Σαβ 04 Δεκ 2010, 18:15 | |
| ναι αλλα δεν μας λες ποιο ducati ειναι τι μοντελο δηλ κ αν ολα ειναι μαμα η τι φτιαξιματα εχουν. γιατι λογικα η μετρισεις ειναι στα 400 μετρα η οπως λανε η αμερικλανοι a 1/4 of mille. οταν εδω στο ελλαδα κανουν φτιαγμενα μηχανακια 9,2 τα πολυ καλα με καλους οδηγους κ τα υπολιπα 9,3-9,4-9,5 δεν μπορει το honda μαμα να κανει 9,7 καταλαβαινεις τι εννοω | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Σαβ 04 Δεκ 2010, 18:44 | |
| Stock ειναι ολα και 1098 απλο. Τις τιμες που μετρησαν αμα θες μην τις πιστευεις, αλλα ειναι ενδεικτικες, βαλε 0,5 αν θες πανω σε ολα και εισαι μεσα.
Τα μηχανακι αυτα ειναι πολυ κοντα και τουλαχιστον μεχρι τα 400 ειναι ευκολοτερο να ανοιξεις ενα 2κ.
Οι κοντρες ειναι στα 400, αντε 500, μετα ειναι ταξιδιωτικο, δεν ειναι κοντρα. Σε φιλικο επιπεδο μπορουμε να συμφωνησουμε και για χιλιομετρο, αμα κατεβεις σε σοβαρη κοντρα που παιζουν και πρασινακια, 400 μετρα ειναι ασυζητητι. | |
|
| |
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Κυρ 05 Δεκ 2010, 00:53 | |
| Nαι φιλε μου αλλα αν θες να δεις διαφορες στα μηχανακια πας ρολλ αυστηρα οτι η κοντρα ειναι σταση συμφωνο μαζι σου αλλα αν υποστηριζεις οτι το μοτο σου ειναι ποιο δυνατο κ οχι το χερι σου πας ρολλ!!!!! τωρα τα μετρα ειναι περι ορεξεως εχει γινει κοντρα αττικη οδο με πολλα πρασινα οπως και στην κερατεα....παντα φιλικα..... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Κυρ 05 Δεκ 2010, 01:19 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Κυρ 05 Δεκ 2010, 01:23 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Κυρ 05 Δεκ 2010, 09:32 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Stock ειναι ολα και 1098 απλο.
Τις τιμες που μετρησαν αμα θες μην τις πιστευεις, αλλα ειναι ενδεικτικες, βαλε 0,5 αν θες πανω σε ολα και εισαι μεσα.
Τα μηχανακι αυτα ειναι πολυ κοντα και τουλαχιστον μεχρι τα 400 ειναι ευκολοτερο να ανοιξεις ενα 2κ.
Οι κοντρες ειναι στα 400, αντε 500, μετα ειναι ταξιδιωτικο, δεν ειναι κοντρα. Σε φιλικο επιπεδο μπορουμε να συμφωνησουμε και για χιλιομετρο, αμα κατεβεις σε σοβαρη κοντρα που παιζουν και πρασινακια, 400 μετρα ειναι ασυζητητι. Δεν εχουν καμια σχεση στα ανοιγματα φιλε Δημητρη ενα 2κ με ενα 4κ υπερ του 4κ παντα και ολα αυτα στα λεει ενας παλιος καλος dragsteras ασε που το εχω δοκιμασει και στη πραξη πολλες φορες απο σταση και ρολαριστα | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Κυρ 05 Δεκ 2010, 11:15 | |
| Η δικη μου εμπειρια απο εκκινησεις αγωνων ταχυτητας ειναι οτι ακομα και ενας μετριος οδηγος μπορει να ξεκηνησει καλα ενα 2κ και στην εκκινηση να ξεπεταχτει απο πισω θεσεις, το εχω δει πολλες φορες...αντιθετα το 4κ (για 1000 μιλαμε παντα) θελει περισσοτερη εξοικειωση και ακομα και τοτε ενα μικρο λαθακι αρκει για να σε σηκωσει στα ουρανια, οποτε παπαλα εκκινηση... Ρολλαριστες δεν εχω ιδια αποψη, φανταζομαι στις περισσοτερες περιπτωσεις ενα 4κ θα εχει το πανω χερι και μονο απο χαμηλες θα εχει το 2κ καποια τυχη. Παντως βγαινοντας απο τη 16 στις Σερρες, σε παρομοια γυρολογια, το δικο μου 1KRR με 1098R, δεν τον περνας, τον μαζευεις μετα τη γραμμη εκκινησης τερματισμου, αλλα με αργο ρυθμο που δεν αρκει για να κανεις καθαρη προσπεραση στην ευθεια... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Κυρ 05 Δεκ 2010, 17:03 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Η δικη μου εμπειρια απο εκκινησεις αγωνων ταχυτητας ειναι οτι ακομα και ενας μετριος οδηγος μπορει να ξεκηνησει καλα ενα 2κ και στην εκκινηση να ξεπεταχτει απο πισω θεσεις, το εχω δει πολλες φορες...αντιθετα το 4κ (για 1000 μιλαμε παντα) θελει περισσοτερη εξοικειωση και ακομα και τοτε ενα μικρο λαθακι αρκει για να σε σηκωσει στα ουρανια, οποτε παπαλα εκκινηση...
Ρολλαριστες δεν εχω ιδια αποψη, φανταζομαι στις περισσοτερες περιπτωσεις ενα 4κ θα εχει το πανω χερι και μονο απο χαμηλες θα εχει το 2κ καποια τυχη. Παντως βγαινοντας απο τη 16 στις Σερρες, σε παρομοια γυρολογια, το δικο μου 1KRR με 1098R, δεν τον περνας, τον μαζευεις μετα τη γραμμη εκκινησης τερματισμου, αλλα με αργο ρυθμο που δεν αρκει για να κανεις καθαρη προσπεραση στην ευθεια... Aν ηταν ετσι στα dragster θα ηταν περισσοτερα τα 2κ απο τα 4κ :P οσο για την εξοδο τις Κ16 που λες εκει παιζουν αλλοι παραγοντες ( οδηγος στησιμο μηχανης ) κ.τ.λ. | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Κυρ 05 Δεκ 2010, 18:55 | |
| Για αυτο ακριβως σου γραφω για παρομοια γυρολογια, ωστε να υπαρχει ισιδυναμια (σχετικη) στη ταχυτητα εξοδου. Εν πασει περιπτωσει οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 06 Δεκ 2010, 01:47 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Stock ειναι ολα και 1098 απλο.
Τις τιμες που μετρησαν αμα θες μην τις πιστευεις, αλλα ειναι ενδεικτικες, βαλε 0,5 αν θες πανω σε ολα και εισαι μεσα.
Οι κοντρες ειναι στα 400, αντε 500, μετα ειναι ταξιδιωτικο, δεν ειναι κοντρα. Σε φιλικο επιπεδο μπορουμε να συμφωνησουμε και για χιλιομετρο, αμα κατεβεις σε σοβαρη κοντρα που παιζουν και πρασινακια, 400 μετρα ειναι ασυζητητι. φιλαρακι δεν ξερω τι λες εσυ η το σχεδιαγραμμα που ανεβασες αλλα αν θελεις να ανοιξεις με καποιο gsxr για να δεις τις διαφορες μεταξη τον δυο μηχανων δεν νομιζω οτι ειναι κ πολυ δυσκολο. εδω υπαρχουν ολα τα μοντελα σιγουρα θα βρουμε καποιο που να σου ταιριαζει φιλικα παντα κωστας | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 06 Δεκ 2010, 02:11 | |
| Δεν εχω Ducati φιλαρακι
φιλικα παντα Δημητρης | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 06 Δεκ 2010, 02:32 | |
| Δεν θα μας πεις τι εχεις? :?: | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 06 Δεκ 2010, 03:21 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Δεν εχω Ducati φιλαρακι
φιλικα παντα Δημητρης αν καταλαβα σωστα εχεις cbr 1000 δεν ξερω το μοντελο αν δεν ειναι μυστικο μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας δημητρη δεν εχουμε προβλημα με τα παιδεια που δεν εχουν gsxr πιστεψεμε αλλα δεν μπορουμε να δεκτουμε οτι λεει ο καθενας χωρις να εχει βαση αυτο που λεει φιλικα κωστας | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| |
| |
dimdoc Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 06 Δεκ 2010, 09:40 | |
| Nαι, CBR1KRR του 2008 εχω τωρα. Και κατα πασα πθανοτητα εχεις διαβασει στον εντυπο τυπο την αποψη μου για ολες τις μοτοσυκλετες της κατηγοριας. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Δευ 06 Δεκ 2010, 14:31 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Nαι, CBR1KRR του 2008 εχω τωρα. Και κατα πασα πθανοτητα εχεις διαβασει στον εντυπο τυπο την αποψη μου για ολες τις μοτοσυκλετες της κατηγοριας.
βασικα οχι δεν ετυχε να το διαβασω η δεν το θυμαμε, παντως καλο ειναι να μαθενουμε κ αλλες γνωμες αρκει να ειναι τοποθετημενες σωστα κ οχι τυχαια | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Παρ 07 Ιαν 2011, 11:40 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Σαβ 08 Ιαν 2011, 02:05 | |
| | |
|
| |
proarm Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Τετ 09 Φεβ 2011, 18:47 | |
| πες του οτι δεν περνουμε ποτε μηχανακια που κανουν σαν ραπτομηχανεσ Εμεις ανησηχουμε οταν στην αλαγη λαδιων βρουμε ρινισμα στην ταπα και οχι οταν δεν βρουμε. χρησιμοποιουμε φλατζεσ και οχι γλατζοκολλα. δεν πλενουμε τα gsxr οταν δεν τα κυκλοφοραμε γιατι δεν χανουν λαδια δεν γβαζουμε ψυγεια νερου για α αλλαξουμε μπουζι δεν θυμομαστε ποτε ηταν το τελευταιο servise. δεν κουβαλαμε στην βολτα το ταξιδι στη δουλεια λαδια μαζι μας. δεν παμε.... για να γυρησουμε με τα ποδια. δεν μασ κοροιδεβουν οτι μασ πουλανε ohlins και κλανουν οι τσιμουχεσ στα 12000 ΚΛΜ(εχω φτιαξει πολλα) Το πρωτο 1098 που πουληθηκε εδω, στο 1ο servise δακρυζε λαδι σε 8 σημεια(υπαρχουν και φωτο) δεν εχουμε ιμαντα εκκεντροφορου σαν το φιατακι του παππου μας
| |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Τετ 09 Φεβ 2011, 19:43 | |
| | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... Τετ 09 Φεβ 2011, 22:56 | |
| - proarm έγραψε:
- πες του οτι
δεν περνουμε ποτε μηχανακια που κανουν σαν ραπτομηχανεσ Εμεις ανησηχουμε οταν στην αλαγη λαδιων βρουμε ρινισμα στην ταπα και οχι οταν δεν βρουμε. χρησιμοποιουμε φλατζεσ και οχι γλατζοκολλα. δεν πλενουμε τα gsxr οταν δεν τα κυκλοφοραμε γιατι δεν χανουν λαδια δεν γβαζουμε ψυγεια νερου για α αλλαξουμε μπουζι δεν θυμομαστε ποτε ηταν το τελευταιο servise. δεν κουβαλαμε στην βολτα το ταξιδι στη δουλεια λαδια μαζι μας. δεν παμε.... για να γυρησουμε με τα ποδια. δεν μασ κοροιδεβουν οτι μασ πουλανε ohlins και κλανουν οι τσιμουχεσ στα 12000 ΚΛΜ(εχω φτιαξει πολλα) Το πρωτο 1098 που πουληθηκε εδω, στο 1ο servise δακρυζε λαδι σε 8 σημεια(υπαρχουν και φωτο) δεν εχουμε ιμαντα εκκεντροφορου σαν το φιατακι του παππου μας
+750 | |
|
| |
| ΤΑ GSXR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ.... | |
|