Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
Θέμα: Εκκινησεις! Τρι 01 Ιουν 2010, 18:44
Καλησπερα παλικαρια!Επειδη με τρωει ο κωλος μου να τρεξω κανα δυο αγωνες φετος στο πρωταθλημα ταχυτητας,και ολο κανονιζω για το ενα,κανονιζω για το αλλο και γενικα προετοιμαζομαι εντατικα,ξεχνωντας ενα απο τα βασικοτερα,θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας!Η ερωτηση απευθυνεται σε dragsterαδες περισσοτερο αλλα οσοι περισσοτεροι απαντησουν τοσο το καλυτερο.Λοιπον,πως πετυχαινετα μια καλη εκκινηση???Πληροφοριακα εχω ενα K6 1000 με γραναζωμα 16-43(η και 44).Στις ποσες στροφες ξεκινατε?Πατατε πισω φρενο?Κανετε κανενα αλλο κολπακι?Ειναι το μοναδικο με το οποιο δεν εχω ασχοληθει αρκετα και θα ηθελα τα φωτα σας!Ευχαριστω προκαταβολικα...
φιλε,αυτη ειναι μια ερωτηση που και μεις οι dragsterades ψαχνουμε την απαντηση σε καθε αγωνα!!!ειναι χιλια δυο πραγματα που πρεπει να δεις και να προσεξεις. σκεψου οτι ενας ολοκληρος αγωνας dragster στηριζεται στις εκκινησεις.και βεβαια το set up μιας μηχανης των dragster ειναι τελειως διαφορετικο. την απαντηση θα την δωσεις εσυ ο ιδιος αφου κανεις εξασκηση πανω σε αυτο, αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι πρεπει να ξεκινησεις να κανεις εξασκηση με το μηχανακι σου οπως ακριβως θα ειναι σεταρισμενο για τον αγωνα,μετα βρες καποιες στροφες στον κινητηρα που μπορει να ξεκινας ευκολα και σιγα σιγα σε καθε εκκινηση να ανεβαζεις τις στροφες,εκει που θα αρχησει να κανει σουζες ειναι και το οριο των στροφων που μπορεις να ξεκινησεις. αυτα μπορω να σου πω ετσι χοντρικα,καλη επιτυχια!!!
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Τετ 02 Ιουν 2010, 11:46
Ευχαριστω πολυ Παναγιωτη!Η προπονηση ειναι δεδομενη,απλως φανταστηκα μηπως κανετε τιποτα αλλο που εγω δεν ηξερα...Ευχαρσιστω και παλι!
Ευχαριστω πολυ Παναγιωτη!Η προπονηση ειναι δεδομενη,απλως φανταστηκα μηπως κανετε τιποτα αλλο που εγω δεν ηξερα...Ευχαρσιστω και παλι!
ξερεις τι γινετε,το απαγορευτικο για σενα ειναι οτι πρεπει το μηχ.σου να ειναι στιμενο για την πιστα,οποτε δεν μπορεις να (παιξεις) με τις αναρτησεις για να βελτιωσεις τις εκκινησεις σου. η εκκινηση θελει τις αντιθετες ρυθμισεις απο το στριψιμο,!!!
αν ασχοληθεις με τα dragster εχω πολλα να σου πω,τωρα ομως δεν εχουμε περιθωρια!!! να ξερεις παντος οτι το καλο αποτελεσμα βγαινει παντα απο την προπονηση σε οτι κανεις,οποτε βρες μια ευθεια και δωστου εκκινησεις μεχρι να το βρεις. ολη την δουλεια την κανει ο συμπλεχτης και οχι το γκαζι,ανεβασε στροφες και αφηνε τον συμπλεχτη προοδευτικα οχι αποτομα,αυτα!!!
jimmyjp Normal gixxer
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Τετ 02 Ιουν 2010, 12:40
Οκ!Εχει δοκιμες λοιπον!Και εγω καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου.Σταθερες στροφες και προοδευτικο συμπλεκτη,και μετα παλι γκαζι...Θα το δουλεψουμε!
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
εκκίνηση ιδιωτών από το racebike του trackbike (ο 1ος και ο 3ος αγωνιζόμενοι) ο 2ος ο ιδιώτης και συμφουρομίτης kostasgym
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Τετ 02 Ιουν 2010, 17:37
kantalis έγραψε:
ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΙΝΙΣΕΙ
Το συγκεκριμενο βιντεο ειναι καλο αλλα δεν καταλαβενω τον λογο που το εβαλες σε γρηγορη κινηση. Αν το αφηνες να παιξει κανονικα θα ηταν πιο διαφωτιστiκο.
Το συγκεκριμενο βιντεο ειναι καλο αλλα δεν καταλαβενω τον λογο που το εβαλες σε γρηγορη κινηση. Αν το αφηνες να παιξει κανονικα θα ηταν πιο διαφωτιστiκο.
ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΕΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟ GIXXER ΟΧΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΕΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟ GIXXER ΟΧΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Πεμ 03 Ιουν 2010, 06:42
JIMK7 έγραψε:
Ο kostasgym πρεπει να εξασκηθει στις εκκινησεις γιατι δεν το εχει
Έχεις δίκιο, αλλά αν δε πάθεις δεν θα μάθεις! Εγώ πήγαινα για καφέ...!! Άσε που είχα να ξεκινήσω μηχανάκι από στάση τουλάχιστον 15 χρόνια!! Που πας ρε Καραμήτρο!!
nktr έγραψε:
φοβόταν μην μπλέξουν στην κ1 και γι αυτό πήγε χαλαρά στην εκκίνηση. Ο αγώνας ήταν φιλικός αλλά κάποιοι το είδαν αλλιώς
Τα μπούτια μου φοβόμουν να μην μπλέξω!!
JIMK7 έγραψε:
Νικο δεν υπαρχουν φιλικοι αγωνες
Έπρεπε να με δεις όμως στον δεύτερο αγώνα, έβγαλα τα παλιά βιώματα και το πήγα "50 - διάζωμα" και απέφυγα τα σαμαράκια της γέφυρας στη Βούτα!!
Ξύπνησε το dragster μέσα μου!! ΑΑΕΕΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!