Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 49 Hμερομηνία εγγραφής : 19/06/2010
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Σαβ 07 Ιαν 2012, 15:36
stavrosrodo έγραψε:
οσο για τα βιντεο εχω να πω τα εξης.... τα hayabusa με εξατμηση-φιλτρο-προγραμμα, σχετικα ευκολα κατεβαινουν μεσα στα 9 δευτερολεπτα με εξοδο στο 1/4μιλιου στα 250χλμ+. αρα σε φυσιολογικη ''κοντριτσα'' (και οχι με εναν κουραμπιε που ξεφτιλιζει το μηχανακι του) το Nissan θα επρεπε να ειναι γυρω στο 1 δευτερολεπτο πισω στα 400μ και στο μιλι αντε να ητανε 0.9sec πισω απο την.... ''χοντρουλα''.
Επειδή εδώ στην Ελλάδα βλέπουμε συνέχεια 0-400 κτλ, γνωρίζουμε με καλό οδηγό, σε τι χρόνους περίπου και με τι ταχύτητα εξόδου παίζουν μηχανάκια σαν το hayabusa και τα 1000άρια στο μίλι?
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
για 600 δεν εχει !!! εκτος και αν ειναι οι ιδιοι με του 750, ειναι ?????
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Σαβ 07 Ιαν 2012, 16:12
katath έγραψε:
Εκεί απλά πρέπει να έρθουν σε κανένα από τα ελληνικά κοντροστέκια και να πάρουν κανένα παλικάρι που να τα ξεκινάει τάπα τα μηχανάκια. Δεν είναι εκκινήσεις αυτές στα videos από τα μηχανάκια. Απ' ότι έχω δει εδώ μέσα σε videos πιστεύω πως ο "unseen" ο Δημήτρης, ο jimk7 ο Δημήτρης, ο kantalis, o indianos, ο stavrosrodo που τρέχουν στα dragster και επίσης ένα video που είχε ανεβάσει κάποιος στο "κόντρες και δοκιμές", που έτρεχαν στην μαύρη 2 παλικάρια με τίτλο "paspaliaris vs papou" θα μπορούσαν να περάσουν με κλειστά μάτια τα οχήματα που μαζεύονται εκεί!
* Τον Δημήτρη (unseen) δεν τον έχω δει σε video να ξεκινάει, αλλά τον ξέρει όλη η Αθήνα στα κοντροστέκια ότι ξεκινάει τάπα! Δημήτρη, αν έχεις κανένα videaki σου στο youtube από καμιά κόντρα σου, είτε εκκίνηση, είτε τερματισμό να θαυμάσω, στείλτο μου σε παρακαλώ!
Είναι απόρρητα αυτά και αφορούν τα νιάτα... Τώρα πια...
Εχεις π.μ.
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Σαβ 07 Ιαν 2012, 17:23
γεια σου σταυρο μαχημε που χαθηκες ρε φιλε εσυ?
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Σαβ 07 Ιαν 2012, 19:10
JIMK7 έγραψε:
Schumi έγραψε:
Μήπως είναι λίγο μούφα το βίντεο; Οι χρόνοι βασικά, όχι το βίντεο. Γιατί εδώ ψιλοεπιβεβαιώνεται... Ενώ στο φώτο φίνις είναι μπροστά το μπούσα, στους χρόνους λέει ότι είναι μπροστά το (φτου κακα, κύριε το στοματι μου) Nissan... Έγινε τα λέμε;;;
Δεν ειναι τιποτα μουφα αν δεις καλα το Nissan αργησε να ξεκινησει και στο τελος μαζευε τη διαφορα Βεβαια το μπουσα αμφιβαλω αν ειχε 200 αλογα που λενε ενω ειχε ακομα και τους καθρεπτες
Δεν λέω για το μάζεμα. Το βλέπω ότι μαζεύει το Nissan μετά. Πρόσεξε στην κάμερα που έχουν για φώτο φίνις όμως. Όπως αυτή στο στίβο που έχουν. :P Σε όλα τους τα βιντεάκια έχουν. Σε αυτή την κάμερα λοιπόν περνάει πρώτο το μπούσα. Πώς γίνεται να κέρδισε το Nissan; Κατάλαβες;
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Κυρ 08 Ιαν 2012, 04:57
η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο κουλο αυτο
μπορει να μην μετρανε την εκκινηση
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Κυρ 08 Ιαν 2012, 12:25
aprilia-κηδες ενωμενοι ποτε νικημενοι !!!!!
περα απο τη πλακα.... συμφωνω και εγω μαζι σας παιδια πως τα ηλεκτρονικα αν δεν εισαι ο σουπερ ουαου χερας σε βοηθουν να χουφτωνεις περισσοτερο και πιο αφοβα, και με τις σκαλες που σου δινει σε βοηθουν να εξελισεσε και σαν οδηγος προοδευτικα !!!! στους Ιταλους!!! (αντε να φτιαξουν και κανενα μοτερ τωρα.... )
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Ασε το εχω κανει βολτα και σε κοβει πολυυυυυυυ για καποιον που ξερει δεν του κανει Τα ηλεκτρονικα ακομα δεν ειναι ολοκληρωμενα
στο βιντεακι ακουγεται λες και ξεκιναει με δευτερα ο τυπος στη δευτερη εκκινηση μπορει βεβαια να τα κανει και επιτηδες για να δειξει τον τροπο που λειτουργει το συστημα. αλλα για να το λεει και ο jim που το χει δοκιμασει, το συγκεκριμενο, κατι θα ξερει παραπανω
προφανως η χρονομετρηση αρχιζει οταν το εκαστοτε οχημα ''σπαει'' το φωτοκυτταρο(οπως τα χρονομετρημενα δοκιμαστικα στα dragster). ετσι ο χρονος που κανει καθε οχημα ειναι ο απολυτος και δεν εχει σχεση με τον αντιπαλο και τον χρονο αντιδρασης στο φαναρι(οπως οι κοντρες στα dragster.
υ.γ για σου Κωστα
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Δευ 16 Ιαν 2012, 04:14
k8 600 kk έγραψε:
ρε παιδια σπονσορες σε δισκους που βρηκατε ολοι ?????
δωστε και απο εδω τιποτα !!!!
το μυαλό σου στην τράκα είναι εσένα λαμόγιο... :P :P
kostaskr6 Racing gixxer
εσυ γιατι χαιρεσαι αφου το δικο σου δεν εχει τιποτα απο αυτα
kostaskr6 Racing gixxer
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Δευ 16 Ιαν 2012, 04:30
k8 600 kk έγραψε:
aprilia-κηδες ενωμενοι ποτε νικημενοι !!!!!
περα απο τη πλακα.... συμφωνω και εγω μαζι σας παιδια πως τα ηλεκτρονικα αν δεν εισαι ο σουπερ ουαου χερας σε βοηθουν να χουφτωνεις περισσοτερο και πιο αφοβα, και με τις σκαλες που σου δινει σε βοηθουν να εξελισεσε και σαν οδηγος προοδευτικα !!!! στους Ιταλους!!! (αντε να φτιαξουν και κανενα μοτερ τωρα.... )
το αλλο με τον τοτο το ξερεις
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Αντωνη 9,6 μακρυψαλιδος και τουλαχιστον φιλτρο-προγραμμα-εξατμηση και air shifter δεν θα ελεγα οτι ειναι και τελειο για δες εδω... Ryan Schnitz runs 8.49 @ 158 MPH on the Brock's Performance prepared 2010 BMW S 1000 RR with a stock engine and no power adders. 65.5 inch wheelbase, foot shifting. Search Brock's Performance on Facebook for a full listing of performance items. www.BrocksPerformance.com
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Αντωνη 9,6 μακρυψαλιδος και τουλαχιστον φιλτρο-προγραμμα-εξατμηση και air shifter δεν θα ελεγα οτι ειναι και τελειο για δες εδω... Ryan Schnitz runs 8.49 @ 158 MPH on the Brock's Performance prepared 2010 BMW S 1000 RR with a stock engine and no power adders. 65.5 inch wheelbase, foot shifting. Search Brock's Performance on Facebook for a full listing of performance items. www.BrocksPerformance.com
πολύ καλός! Σφαίρα έφυγε ο παίχτης!
Υπήρχε ένας πολύ καλός βούλγαρος στο Ελληνικό dragster, που λεγόταν Πριοτρ, ή κάτι τέτοιο?
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Δευ 20 Φεβ 2012, 11:56
Η εκκινήσεις ρε παιδιά, δεν είναι και αποτέλεσμα του πόσο καλά ξέρεις το μηχανάκι σου?
Γίνεται ένας αγωνιζόμενος για παράδειγμα, να φοβάται να κρατήσει τις στροφές στις 7000 και να φύγει συμπλεκτάροντας?
'Η αν κάποιος έχει κάνει 50000 χιλιόμετρα πάνω σε ένα supersport, ή superbike και έχει εξοικιωθεί με τα γκάζια τους, με το που ροπιάζουν κτλ, υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει να ξεκινήσει?
Το ίδιο σκέφτομαι και για την σούζα...
Βλέπω πχ αυτούς στο motogp και στα superbikes και δεν νομίζω να έχουν στην προπόνηση τους σούζα, αλλά επειδή την έχουν σαν "παπάκι" την μοτοσυκλέτα τους και την ξέρουν απίστευτα καλά, σε συνδιασμό με τις απίστευτες ικανότητες τους στην οδήγηση, κάνουν όσο σούζα θέλουν.
Τι λέτε οι πιο έμπειροι από εμένα?
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Δευ 20 Φεβ 2012, 13:59
τι ακριβως ρωτας να μαθεις δεν καταλαβα...
παντος και 100000 χλμ να εχεις κανει με την μηχανη σου αυτο δεν σημαινει οτι αν δεν εχεις κανει ποτε σου σουζα θα κανεις την σουζα που βλεπεις να κανουν οι οδηγοι των μοτογπ... ουτε καν μια μικρη δεν θα κανεις ....καπακι θα φας απλα....
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Δευ 20 Φεβ 2012, 14:38
Antonios_gsxr έγραψε:
Η εκκινήσεις ρε παιδιά, δεν είναι και αποτέλεσμα του πόσο καλά ξέρεις το μηχανάκι σου?
Γίνεται ένας αγωνιζόμενος για παράδειγμα, να φοβάται να κρατήσει τις στροφές στις 7000 και να φύγει συμπλεκτάροντας?
'Η αν κάποιος έχει κάνει 50000 χιλιόμετρα πάνω σε ένα supersport, ή superbike και έχει εξοικιωθεί με τα γκάζια τους, με το που ροπιάζουν κτλ, υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει να ξεκινήσει?
Βλέπω πχ αυτούς στο motogp και στα superbikes και δεν νομίζω να έχουν στην προπόνηση τους σούζα, αλλά επειδή την έχουν σαν "παπάκι" την μοτοσυκλέτα τους και την ξέρουν απίστευτα καλά, σε συνδιασμό με τις απίστευτες ικανότητες τους στην οδήγηση, κάνουν όσο σούζα θέλουν.
Αν ηταν ετσι οπως τα λες ολοι θα ημασταν ντραγκστεραδες και θα τρεχαμε στα SBK. Ασε που οι πατεραδες μας θα μας ελιωναν(λογο περισσοτερης πειρας).Αματο δωσω στον πατερα μου ξεχναει να το κατεβασει
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Δευ 20 Φεβ 2012, 14:42
Antonios_gsxr έγραψε:
Παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο τροπος που την οδηγας την μηχανη!Γιατι οσο καιρο και να οδηγας αν δεν εξασκηθεις η δεν φτανεις σχεδον στα ορια σε πολλες περιπτωσεις,καποια πραγματα ισως να μην τα μαθεις ποτε!
kostaskr6 Racing gixxer
Θέμα: Απ: Εκκινησεις! Δευ 20 Φεβ 2012, 19:16
lakisman46 έγραψε:
Antonios_gsxr έγραψε:
Παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο τροπος που την οδηγας την μηχανη!Γιατι οσο καιρο και να οδηγας αν δεν εξασκηθεις η δεν φτανεις σχεδον στα ορια σε πολλες περιπτωσεις,καποια πραγματα ισως να μην τα μαθεις ποτε!