| Το κακο το ματι | |
|
+18ripper gsx600Rnikos Black Eagle k8 600 kk boutser Babis stoui gsxrk71000 kostas-1000k9 Aristosk8 Miou kontos 750 lakisman46 platonas panosk8 louk6 georgeIII Vortex 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Το κακο το ματι Σαβ 17 Δεκ 2011, 22:24 | |
| Παντα πιστευα οτι υπαρχει αρνητικη ενεργεια και παντα ημουν καχυποπτος σε βαθμο να γινομαι αχωνευτος.
Πηγα στο χωριο για το τρισαγιο του παππου.Απο το πρωι μεσα μου κατι με ετρωγε.Πηγα στη δουλεια με τη μηχανη με σκοπο να φυγω καπακια γιατο χωριο που ειναι κοντα στο Βραχατι.Εκει σκανε κατι πελατες που πατανε μια στο τοσο και αρχιζουν την καραμελα "για σενα ειναι η ζωη,τι αλλο θες,αλοιμονο σε μας" και κατι αλλα τετοια.Παρεπιμτοντως τα ατομα που τα λεγανε αυτα δεν ξερουν τι εχουν απο λεφτα.Λες και την εχω κλεψει την τιμημενη κανουν τα σκατολαμογια.
Περναει η μερα και την κανω λιγο νωριτερα με σκοπο να παω και να γυρισω κατα τις 1800.
Στην εθνικη για 1η φορα να βλαστημαω με τον αερα,να πηγαινω με 200 και να με πηγαινει ο αερας απο αριστερη λωριδα στη μεσαια.Πηγαινω με 80 το κεφαλι μου γινεται σαν τα σκυλακια που βαζανε στα αμαξια που παει το κεφαλι τους πανω κατω δεξια αριστερα.Λεω να το μουτζωσω και να γυρισω καθως παλι κατι με τσιγκλαγε.Δεν μαμιεται ας παω για τον παππου.
Λιγο πριν το χωριο η γεφυρα που περναει πανω απο την ε.ο ηταν γκρεμισμενη και την σηκωναν ξανα.Αυτο το κατι που λεγαμε.
Φτανω στο χωριο μετα απο τα 1000 μυρια κυμματα.Κανω μερικα μετρα τσουπ ενας γειτονας."πω μηχαναρα,για σενα ειναι η ζωη τι αναγκη εχεις" εγω απο μεσα μου να λεω οτι ειναι ολοι βαλτοι σημερα.Ξανα τα ιδια με αλλον γειτονα.
Παω στο τρισαγιο.Τελειωνει καθομαι λιγο σπιτι,και ξεκιναω για πισω.Βαζω μπουφαν κλπ κλπ εκτος απο γαντια.Ξεκιναω κανω αρκετα χιλιομετρα.Λεω δεν βαζω τα γαντια.Σταματαω τη μηχανη σε ισιωμα,μονο το αλφαδι ελειπε για να το εξακριβωσω.Βαζω νυχι κατεβαινω,βγαζω σακιδι,ψαχνω κανα λεπτο και ειμαι μπροστα στο φως της μηχανης με σκοπο να βλεπω καλυτερα.Περναει αλλο ενα λεπτο.Βρισκω γαντια,παω να τα βαλω και εκεινη την ωρα νιωθω παλι το κατι.Λεω απο μεσα μου "κατι δεν μου κολλαει"
Και βλεπω σαν μ2λ2κ2ς την μηχανη να πεφτει κατω...
Εσπασε μανετα,γρατζουνιες σε καθρεφτη,μανιταρι γδαρμενο,καπακι συμπλεκτη δεν ξερω πως σκ@τ@ γδαρθηκε οπως επισης και το πλαστικο της ουρας.
Για τα απλα τα εκανα παραγγελια.Πλαστικα το πηρα αποφαση να βαλω καμια ρεπλικα και ας πεφτει κατω μετα οσες φορες θελει και να στελνω μνμ στον Κινεζο να μου στελνει οτι σπαει και τα μαμα σε σελοφαν και φυλαγμα.
Απλα ρε γαμωτο,ρε βλαμμενοι με το κακο το ματι δεν την εχω κλεμμενη την μ2μημενη,μου εγινε η αποληξη του εντερου μου σαν 2ευρω για να την παρω.
| |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 17 Δεκ 2011, 22:47 | |
| φιλε σε καταλαβαινω απολυτα. δεν ειμαι προληπτικος (ισως και να ειμαι αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο) αλλα εδω και δυο τρεις βδομαδες ολα μου πανε στραβα. το προπροηγουμενο σαββατο ξεκιναω με την μηχανη να κατεβω απο αθηνα πατρα εχοντας 5 μερες αδεια. εχω αλλαξει λαδακια εχω γρασσαρει αλυσιδα και ξεκιναω απο το σπιτι, σταματαω στο βενζιναδικο φουλαρω, βαζω μπροστα, κανω 10 μετρα σβηνω για να ελενξω τον αερα. παω να ξαναβαλω μπροστα να φυγω και τπτ. ουτε τσαφ ουτε τσουφ. τελικα με εβαλε με καλωδια ο αδελφος μου. στον δρομοολα καλα, φτανω πατρα και ετοιμαζομαι για να βγω για σαββατο βραδυ και αντι για ποτο καταληγω στο νοσοκομειο (ευτυχως ολα καλα!!!!). την αλλη μερα μολυνση στο ματι, πρηστηκε λες και ειχα φαει μπουνια... απο κυριακη μεχρι πεμπτη το ματι τουμπανο... αφηστε που τις περισσοτερες μερες εβρεχε και γινομουν μουσκεμα με το μηχανακι. Λογω βροχης αφηνω τη μηχανη στην πατρα και ανεβαινω αθηνα με το ΚΤΕΛ. ολη την βδομαδα στην δουλεια τα παντα πηγαν στραβα... φτανει παρασκευη και λεω να κατεβω παλι Πατρα. ξεκιναω με το αμαξι αυτη την φορα, ολα καλα μεχρι την ελευσινα. εκει που πηγαινα με περιπου 150 χλμ σβηνει το αμαξι στα καλα καθουμενα, παλι με ΚΤΕΛ στην πατρα... σημερα κατα την προσπαθεια να βαλω την εξατμιση ολα πηγαν στραβα (βεβαια στο τελος περασε το δικο μου ) σημερα ξεκινησε παλι να βρεχει.... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 17 Δεκ 2011, 22:57 | |
| φιλε μου τι να πω. το πιστευω απολυτα... πες καμια προσευχη... εγω απο ματι εχασα 10 κιλα!!! κοντεψα να σκασω.. εκανα εξετασεις και δεν ειχα τιποτα! μεχρι και καρκινικους δεικτες.. τιποτα!! μεχρι που με διαβασε παπας... περαστικα σου. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 00:14 | |
| πως επεσε η μηχανη?
πραγματικα ομως 1 ειναι η λυση μετα τον αγιασμο.να τα γραφεις ολα στα π@π@ρια σου κ να μην τα αφηνεις να σε επιρεαζουν απο την αρχη,γιατι δυστυχως ολα αυτα που περιεγραψες συμβαινουν. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 00:28 | |
| Ελα ρε Σπυρο.....βλεπουμε τον τιτλο κ το μυαλο παει σε χειροτερα πραματα.
Με το ψεκασμα που μας ριχνουν και την μια στραβη να σκαει μετα την αλλη...παλι καλα να λες που δεν εγινε τπτ χειροτερο και ηταν μονο η μηχανη και απο σταση. | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 01:33 | |
| - panosk8 έγραψε:
- πως επεσε η μηχανη?
πραγματικα ομως 1 ειναι η λυση μετα τον αγιασμο.να τα γραφεις ολα στα π@π@ρια σου κ να μην τα αφηνεις να σε επιρεαζουν απο την αρχη,γιατι δυστυχως ολα αυτα που περιεγραψες συμβαινουν. Συμφωνω απολυτα με τον Πανο! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 01:54 | |
| τι να πεις...πανε παιξε τζοκερ....αυτοι ειμαστε οι ελληνες...μην δουμε ανθρωπο λιγο καλυτερα απο εμας!!!εκει θα την πουμε την μ@@@ια!!!!οπως λεει και η παροιμια .....να ψοφισει η κατσικα του γειτονα ,αυτο ζητησε καποιος απο τον θεο οταν του ειπε τη θελει να του δωσει!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 10:09 | |
| σπυρο ρε φιλε παλι καλα την γλυτωσες... απο σταματημενη επεσε η μηχανη... θα μπορουσαν να ειναι πολυ πολυ χειροτερα τα πραγματα.... και εγωμερικες φορες νοιωθω αυτο που λες και πλεον παντα " το ακουω" ... την πληρωσα αρκετες φορες βεβαια μεχρι να το μαθω αυτο... ασε οτι πιο παλια αμα γρατζουνιοταν κατι στην μηχανη κοντευα να παθω εγκεφαλικο+εμφραγμα μαζι... τωρα πια με τον κινεζο που δεν εχει και τοσο καλο φινιρισμα και εφαρμογη το εχω ξεπερασει κατα πολυ.... οσο για το καπακι του συμπλεκτη πως το γρατζουνισες? δεν ειναι απο δεξια αυτο? πως επεσε το μηχανακι απο δεξια αφου στο σταντ γερνει απο αριστερα? παντος εαν εχεις τα μανιταρια της σουζουκι ειναι αληθεια οτι ειναι τα χειροτερα μανιταρια... και εγω τα ειχα στο παλιο μου και μια μερα μ,ου επεσε απο το σταντ και κοπανισε το καπακι κατω... τα γαμ@μανιταρα δεν εκαναν τιποτα... απλα δεν εσπασε το πλαστικο.... τσαμπα τα λεφτα ειναι τα μανιταρια της σουζουκι..... καλυτερα τα κινεζικα.... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 11:03 | |
| - panosk8 έγραψε:
- πως επεσε η μηχανη?
πραγματικα ομως 1 ειναι η λυση μετα τον αγιασμο.να τα γραφεις ολα στα π@π@ρια σου κ να μην τα αφηνεις να σε επιρεαζουν απο την αρχη,γιατι δυστυχως ολα αυτα που περιεγραψες συμβαινουν. περαστικα για το...μηχανακι... Συμφωνω με τον Πανο...ξεχνα τα ματια και ολα τα συναφη και μην εισαι προκατηλλημενος με ολα αυτα! δεξου το απλα σαν μια καθημερινη ΑΤΥΧΗ στιγμη! σιτ χαπενς | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 11:11 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- τι να πεις...πανε παιξε τζοκερ....αυτοι ειμαστε οι ελληνες...μην δουμε ανθρωπο λιγο καλυτερα απο εμας!!!εκει θα την πουμε την μ@@@ια!!!!οπως λεει και η παροιμια .....να ψοφισει η κατσικα του γειτονα ,αυτο ζητησε καποιος απο τον θεο οταν του ειπε τη θελει να του δωσει!!!!
Δειν ειναι ετσι τα πραματα.....ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Τα ατομα που τα λενε αυτα πολλες φορες ειναι πολυ καλυτερα απο εσενα , αλλα απλα το ριχνουν στην κλαψα. Κ φυσικα ολοι το βλεπουν με τα θελω τα δικα τους,η απλα ψαχνουν αφορμη για κλαψα...δλδ αυτος εχει μεγαλη μηχανη, αρα εχει σπιτι δικο του , καλο αμαξι , αρκετα ευρω στην τραπεζα και αφου τα καταφερε ολα αυτα πηρε και μηχανη. Το να μην εχει τπτ απο αυτα και απλα να εχει βαλει μια δοση για 3-4-5 χρονια και να πηρε μηχανη δεν παιζει. ...miou και υπολοιπα παιδια.....καμια προταση για μανιταρια που να κανουν αυτο που πρεπει να κανουν? (σπανε στα πολλα και να προστατευουν στα λιγα) | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 11:19 | |
| Σπύρο πάλι καλά που έπεσε μόνο η μηχανή με όλα αυτά που περιγράφεις. Πήγαινε να σε διαβάσουν γιατί ο κόσμος πλέον φθονεί πάρα πολύ. Προσοχή. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 12:00 | |
| - platonas έγραψε:
- kontos 750 έγραψε:
- τι να πεις...πανε παιξε τζοκερ....αυτοι ειμαστε οι ελληνες...μην δουμε ανθρωπο λιγο καλυτερα απο εμας!!!εκει θα την πουμε την μ@@@ια!!!!οπως λεει και η παροιμια .....να ψοφισει η κατσικα του γειτονα ,αυτο ζητησε καποιος απο τον θεο οταν του ειπε τη θελει να του δωσει!!!!
Δειν ειναι ετσι τα πραματα.....ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Τα ατομα που τα λενε αυτα πολλες φορες ειναι πολυ καλυτερα απο εσενα , αλλα απλα το ριχνουν στην κλαψα.
Κ φυσικα ολοι το βλεπουν με τα θελω τα δικα τους,η απλα ψαχνουν αφορμη για κλαψα...δλδ αυτος εχει μεγαλη μηχανη, αρα εχει σπιτι δικο του , καλο αμαξι , αρκετα ευρω στην τραπεζα και αφου τα καταφερε ολα αυτα πηρε και μηχανη.
Το να μην εχει τπτ απο αυτα και απλα να εχει βαλει μια δοση για 3-4-5 χρονια και να πηρε μηχανη δεν παιζει.
...miou και υπολοιπα παιδια.....καμια προταση για μανιταρια που να κανουν αυτο που πρεπει να κανουν? (σπανε στα πολλα και να προστατευουν στα λιγα) θελει διαβασμα η κατασταση απο κανενα παπα...μανιταρια εχω της βαλτερ... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 18 Δεκ 2011, 22:18 | |
| αυτό το μάτι ρε πούστη μου μεγάλη δουλειά! | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Δευ 19 Δεκ 2011, 01:14 | |
| Ρε παιδιά σόρυ κιόλας για τι μάτια και παπάδες και διαβάσματα λέτε, όλα μ@λ@κίες είναι μην ακούτε κανέναν. Το Α και το Ω είναι η δική σας ψυχολογία. Αυτή και μόνο αυτή παίζει. Άμα αυτή πέσει τότε πραγματικά κινδυνεύετε ακόμα και από στάση, σαν τον φίλο εδώ. Ποτέ μην οδηγάτε με τέτοια ψυχολογία ούτε για πλάκα. Αν τώρα για να φτιάξει η ψυχολογία θέλετε διάβασμα από παπά, κάντε το, αλλά να ξέρετε ότι για εσάς το κάνετε και την καλή σας ψυχική υγεία και όχι για το μάτι. Τέτοια πράγματα δεν παίζουν με τίποτε. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Δευ 19 Δεκ 2011, 22:10 | |
| - panosk8 έγραψε:
- πως επεσε η μηχανη?
πραγματικα ομως 1 ειναι η λυση μετα τον αγιασμο.να τα γραφεις ολα στα π@π@ρια σου κ να μην τα αφηνεις να σε επιρεαζουν απο την αρχη,γιατι δυστυχως ολα αυτα που περιεγραψες συμβαινουν. Ελα ντε ρε Πανο, να πω οτι επεσε καπακια μολις κατεβηκα περασε κανα 2λεπτο σχεδον.Τεσπα οτι εγινε εγινε. - Miou έγραψε:
- σπυρο ρε φιλε παλι καλα την γλυτωσες... απο σταματημενη επεσε η μηχανη... θα μπορουσαν να ειναι πολυ πολυ χειροτερα τα πραγματα....
και εγωμερικες φορες νοιωθω αυτο που λες και πλεον παντα " το ακουω" ... την πληρωσα αρκετες φορες βεβαια μεχρι να το μαθω αυτο...
ασε οτι πιο παλια αμα γρατζουνιοταν κατι στην μηχανη κοντευα να παθω εγκεφαλικο+εμφραγμα μαζι... τωρα πια με τον κινεζο που δεν εχει και τοσο καλο φινιρισμα και εφαρμογη το εχω ξεπερασει κατα πολυ....
οσο για το καπακι του συμπλεκτη πως το γρατζουνισες? δεν ειναι απο δεξια αυτο? πως επεσε το μηχανακι απο δεξια αφου στο σταντ γερνει απο αριστερα? παντος εαν εχεις τα μανιταρια της σουζουκι ειναι αληθεια οτι ειναι τα χειροτερα μανιταρια... και εγω τα ειχα στο παλιο μου και μια μερα μ,ου επεσε απο το σταντ και κοπανισε το καπακι κατω... τα γαμ@μανιταρα δεν εκαναν τιποτα... απλα δεν εσπασε το πλαστικο.... τσαμπα τα λεφτα ειναι τα μανιταρια της σουζουκι..... καλυτερα τα κινεζικα.... Αλεξανδρε αριστερα επεσε η μηχανη,αρα παιζει να λεω εγω βλακειες (νομιζα οτι επειδη ο συμπλεκτης ειναι αριστερα ειναι και το καπακι του απο εκει ) αλλα καταλαβες οτι γρατζουνισα τα καπακια του κινητηρα που ειναι εκει.Τωρα πως εγιναν εκει οι γρατζουνιες δεν ξερω.Εκεινη τη μερα αμα εσκαγε και κανα UFO και προσγειωνοταν και με ρωταγε πως πανε για Πατρα δεν θα μου εκανε εντυπωση. Τωρα θα παω για κινεζο,παντα ελεγα να βαλω και παντα το αφηνα γιατι μ αρεσε μαμα το μηχανακι.Αλλα πλεον Κινεζο και οτι σπαει mail και αλλαγμα. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:35 | |
| Λοιπον μετα το κακο το ματι και την μαλακισμενη τουμπα χθες εγινε αγορα πλαστικων απο Οχτμαρτ Σε λιγο καιρο θα γινει η παρουσιαση σε αλλο θεμα.Οποιος ξερει και θελει να βοηθησει οταν με το καλο θα ερθουν ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτος.Κερναω και καφεδακι απο νεσπρεσιερα και γνησιο εσπρεσακι για τους πιο hardcore και τσιπουρα με μεζεδες. Επισης κατι αλλο επειδη ΔΕΝ θελω να βαψω τπτ απο τα μαμα πραγματα (ζαντες,ντεποζιτο) τα καπακια για τα ντεποζιτα απο pro fiber μπαινουν πανω απο το μαμα η πρεπει να γινει καποια μοντα;Ρωταω για να το παρω και αυτο εαν ειναι να ερθουν ολα μαζι,να μην ειναι το gsxr με κοκκινα ασπρα πλαστικα και λευκη περλα με tribal ντεποζιτο | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:07 | |
| Παλι καλα ρε φιλε που δεν εγινε κατι χειροτερο..
παντως για αυτους δεν μου κανει εντυπωση..αν δεν εχετε καταλαβει κυριοι οι μηχανες που οδηγαμε για καποιους ειναι απιαστο ονειρο και οχι λογο χρηματων αλλα περισοτερο λογο δυνατοτητων...απλα η παιδεια καποιον δεν ειναι αρκετη για να που απλα ενα "καλοταξιδος - παντα ορθιος".. εμενα παντως μου παει στραβα ρε παιδια οταν ειναι να παω καπου και επιλεγω να παω με τη μηχανη και οχι με το αμαξι και η γυναικα μου και οι γονεις μου,μου λενε "να μην τρεχεις στο δρομο τωρα" "σιγα σιγα " η το θεικο της γυναικας μου "υποσχεσου μου οτι θα πηγαινεις μεχρι 120".......
ρε πουστη μου πειτε μονο ενα να προσεχεις και δωστε την ευχη σας αφου ξερετε οτι καλως η κακως θα το καψω το γαμημενο...
και ας επανελθω στο θεμα φιλε μου το κακο που σου εγινε ειναι μονο φραγκα και λιγες ωρες υπνου μεχρι να το ξεπερασεις..αφου εισαι ορθιος εσυ και μπορεις να καβαλησεις την κ@υλα σου γραφτους ολους στις @ρχιδουμπες σου...παντα ορθιος φιλε.... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:10 | |
| - Jester έγραψε:
- Λοιπον μετα το κακο το ματι και την μαλακισμενη τουμπα χθες εγινε αγορα πλαστικων απο Οχτμαρτ
Σε λιγο καιρο θα γινει η παρουσιαση σε αλλο θεμα.Οποιος ξερει και θελει να βοηθησει οταν με το καλο θα ερθουν ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτος.Κερναω και καφεδακι απο νεσπρεσιερα και γνησιο εσπρεσακι για τους πιο hardcore και τσιπουρα με μεζεδες.
Επισης κατι αλλο επειδη ΔΕΝ θελω να βαψω τπτ απο τα μαμα πραγματα (ζαντες,ντεποζιτο) τα καπακια για τα ντεποζιτα απο pro fiber μπαινουν πανω απο το μαμα η πρεπει να γινει καποια μοντα;Ρωταω για να το παρω και αυτο εαν ειναι να ερθουν ολα μαζι,να μην ειναι το gsxr με κοκκινα ασπρα πλαστικα και λευκη περλα με tribal ντεποζιτο
άντε με το καλό να τα βάλεις πάνω και ποτέ ξανά...! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:43 | |
| Απλα για να μου χαλασει την διαθεση για μια μερα εγινε αυτο.Οτι εγινε εγινε,και ηταν light ευτυχως.
Ολοι ορθοι και οποιος πει κακο για μας να του βγει ματι σαν λουκουμας :P | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:45 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:56 | |
| αυτο με το ματι το εχω ζισει και ειναι αληθεια παιδες ! φιλος μου που ειχε προβλιματα υγειας ειπε σε εναν παπα για το προβιλα του και μολης του φερανε ματι διαβασμενο απ το αγιο ορος το πιρε στο χερι του και εσπασε σε 3 κοματια! οπως και για το δικο μου ατυχιμα πιστεβω οτι εκει οφιλετε, στο κωλοχωρι μου εχουν φαγωθει πο πο τι μηχαναρα πειρε ο Στοικος και πως τρεχει και ποσα λευτα να κανει και καλα που δεν ζει ο μπαμπας του να τον δει και κατι τετοια λεν τα ακουω και τρελενομαι με τον καθει κακοψυχο πουστι που ζιλεβει και κατακρινει οτι δεν μπορει να καταλαβει και να αποκτησει! σορι για το ξεσπασμα αλλα τα σκευτομαι και φορτωνω! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 17:19 | |
| - boutser έγραψε:
- αυτο με το ματι το εχω ζισει και ειναι αληθεια παιδες ! φιλος μου που ειχε προβλιματα υγειας ειπε σε εναν παπα για το προβιλα του και μολης του φερανε ματι διαβασμενο απ το αγιο ορος το πιρε στο χερι του και εσπασε σε 3 κοματια! οπως και για το δικο μου ατυχιμα πιστεβω οτι εκει οφιλετε, στο κωλοχωρι μου εχουν φαγωθει πο πο τι μηχαναρα πειρε ο Στοικος και πως τρεχει και ποσα λευτα να κανει και καλα που δεν ζει ο μπαμπας του να τον δει και κατι τετοια λεν τα ακουω και τρελενομαι με τον καθει κακοψυχο πουστι που ζιλεβει και κατακρινει οτι δεν μπορει να καταλαβει και να αποκτησει! σορι για το ξεσπασμα αλλα τα σκευτομαι και φορτωνω!
γαμισέτα κωστα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:48 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Σαβ 14 Ιαν 2012, 18:50 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Το κακο το ματι Κυρ 19 Φεβ 2012, 19:42 | |
| Ρε παιδες η παραγγελια εχει γινει τοσο καιρο και ο κοντοπιθαρος κινεζος με παει απο βδομαδα σε βδομαδα.
Το Σαββατο του ριξα κατι μπινελικια σοφτ του τυπου τι πραγματα ειναι αυτα και εχεις προπληρωθει και εχω διαβασει καλα για σενα αλλα δεν ισχυει και κατι αλλα γαλλικα.
Απο οτι ξερω εχετε παρει αρκετοι απο δαυτον τον Ορχτματ,οντως κανει τοσο καιρο ο παπ@ροβιτς;
Παντως λεει επειδη αργησε θα μου τα στειλει με express και οτι αυριο θα εχω οριστικα το tracking number. | |
|
| |
| Το κακο το ματι | |
|