T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Σερβις 10.000 χιλιομετρα Τετ 30 Ιουν 2010, 02:52 | |
| | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Σερβις 10.000 χιλιομετρα Τρι 28 Σεπ 2010, 21:45 | |
| πωπω παιδιά αγχώθηκα.........αν δε ξέρεις 5 πράγματα να τα κάνεις μόνος σου (-η μου), ο μάστορας θα τα κοιτάξει όλα αυτά στάνταρ απο μόνος του ή να παω με λίστα με αυτά που αναφέρετε?
τι ντιζες? exup, mide pipe.....
μελέτη που πρεπει να πεσει.. | |
|
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Σερβις 10.000 χιλιομετρα Τρι 28 Σεπ 2010, 22:21 | |
| - tati έγραψε:
- πωπω παιδιά αγχώθηκα.........αν δε ξέρεις 5 πράγματα να τα κάνεις μόνος σου (-η μου), ο μάστορας θα τα κοιτάξει όλα αυτά στάνταρ απο μόνος του ή να παω με λίστα με αυτά που αναφέρετε?
τι ντιζες? exup, mide pipe.....
μελέτη που πρεπει να πεσει.. δυστυχως μερικοι,οπως ο γραφων, επρεπε μετα απο πολλες ''πατατες'' συνεργειων και μηχανικων, να μαθουμε 5 πραματα παραπανω.Ειναι πολυ καλυτερο να μπορεις να εξηγησεις τι θελεις, η' ενα προβλημα που προκειπτει, καθως και βασικα πραματα για το μοτο σου, για να μην σε πιανουν ''κοτσο'' οι τυχαρπαστοι. Βεβαια εχει και πολλους καλους μηχανικους που ξερουν και κανουν την δουλεια τους με μερακι και αγαπη.Ευχομαι να εχεις εναν απ αυτους και να μην χρειαζεται να μαθεις τιποτα αλλο εκτος του να οδηγεις την αγαπη σου γρηγορα και με ασφαλεια. | |
|
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Σερβις 10.000 χιλιομετρα Τρι 28 Σεπ 2010, 22:37 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
δυστυχως μερικοι,οπως ο γραφων, επρεπε μετα απο πολλες ''πατατες'' συνεργειων και μηχανικων, να μαθουμε 5 πραματα παραπανω.Ειναι πολυ καλυτερο να μπορεις να εξηγησεις τι θελεις, η' ενα προβλημα που προκειπτει, καθως και βασικα πραματα για το μοτο σου, για να μην σε πιανουν ''κοτσο'' οι τυχαρπαστοι. Βεβαια εχει και πολλους καλους μηχανικους που ξερουν και κανουν την δουλεια τους με μερακι και αγαπη.Ευχομαι να εχεις εναν απ αυτους και να μην χρειαζεται να μαθεις τιποτα αλλο εκτος του να οδηγεις την αγαπη σου γρηγορα και με ασφαλεια. Πολύ σωστά λες οτι πρέπει να μπορείς να εξηγείς τι θες ή το όποιο πρόβλημα, επίσης είναι όμως και πολύ ωραίο να ξέρεις και να ασχολείσαι, τουλάχιστον εμένα με ενδιαφέρει πολύ να μάθω εστω και θεωρητικά τι και πώς με το gixxer μου. Τώρα για μηχανικό....αυτό είναι ενα άλλο μεγάλο θέμα που με καίει, να βρεις κάποιον που μπορεις να τον εμπιστεύεσαι και να κανει αυτο που κανει με μεράκι. Πάντως αυτά που γράφετε αν και λίγο αγχοτικά αρχικά χεχε, βοηθούν | |
|