Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Διονυσιος Κυριακατος Τόπος : Κεφαλλονια Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
Θέμα: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 16:58
Καλησπερα σε ολους παιδια,καλο καλοκαιρι και προσοχη στους δρομους.Μιλωντας με το συνεργειο Motor Brain στην Αθηνα για να μου επαναπρογραματισει τον εργοστασιακο εγκεφαλο σε ενα Κ5 1000 που εχω μου ειπαν οτι εαν δεν εχω αλλαξει αντλια βενζινης στα 40000 χλμ που εχει η μηχανη πρεπει να το κανω πριν κανω οτιδηποτε αφου μου ειπαν οτι πεφτει η αποδοση τους μετα τα 20000 χλμ με αποτελεσμα να μην δινει αρκετο καυσιμο στις ψηλες στροφες.Αληθευει αυτο για τα Κ5-Κ6 1000;Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια.
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 17:26
Σιγουρα ειναι λιγο υπερβολικο, απο την αποψη οτι η αντλια μπορει να βουλωσει ξαφνικα απο ενα "βρωμικο" γεμισμα και μπορει να μην βουλωσει και ποτε. Πως καποιος προσδιοριζει τα 40κ χιλιομετρα για μια τοσο τυχαια βλαβη? Ασε που η πιεση της αντλιας ειναι ενα μετρησιμο μεγεθος
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 18:30
dennisefl έγραψε:
Καλησπερα σε ολους παιδια,καλο καλοκαιρι και προσοχη στους δρομους.Μιλωντας με το συνεργειο Motor Brain στην Αθηνα για να μου επαναπρογραματισει τον εργοστασιακο εγκεφαλο σε ενα Κ5 1000 που εχω μου ειπαν οτι εαν δεν εχω αλλαξει αντλια βενζινης στα 40000 χλμ που εχει η μηχανη πρεπει να το κανω πριν κανω οτιδηποτε αφου μου ειπαν οτι πεφτει η αποδοση τους μετα τα 20000 χλμ με αποτελεσμα να μην δινει αρκετο καυσιμο στις ψηλες στροφες.Αληθευει αυτο για τα Κ5-Κ6 1000;Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια.
Αν θέλεις πριν το στείλεις θα ήθελα να μου πεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου,πόσα χρήματα σου ζητάνε,τι σκοπεύεις να κάνεις κτλ... Επειδή θέλω να το κάνω και εγώ σε ένα φίλο που έχει το ίδιο μηχανάκι με εσένα...
dennisefl Jr.gixxer
Όνομα: : Διονυσιος Κυριακατος Τόπος : Κεφαλλονια Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 18:44
Η μοτοσυκλετα φοραει μονο ενα τελικο LeoVince τιτανιου με προσθαφαιρουμενο σιγαστηρα,ενα φιλτρο αερα BMC και εναν αντικοφτη ivans performance.Το Motor Brain το βρηκα μεσω του περιοδικου Power Bikes σε ενα αρθρο οπου καποιος απο τους συντακτες ειχε βαλει προγραμμα στο δικο του Κ5 σε αυτον.Το τηλεφωνο του ειναι 2106813088 αλλα με φοβισε λιγο που μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω αντλια βενζινης εαν εχω κανει πανω απο 20000 χλμ γιατι τα Κ5 πασχουν σε αυτον τον τομεα.
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 19:21
dennisefl έγραψε:
Η μοτοσυκλετα φοραει μονο ενα τελικο LeoVince τιτανιου με προσθαφαιρουμενο σιγαστηρα,ενα φιλτρο αερα BMC και εναν αντικοφτη ivans performance.Το Motor Brain το βρηκα μεσω του περιοδικου Power Bikes σε ενα αρθρο οπου καποιος απο τους συντακτες ειχε βαλει προγραμμα στο δικο του Κ5 σε αυτον.Το τηλεφωνο του ειναι 2106813088 αλλα με φοβισε λιγο που μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω αντλια βενζινης εαν εχω κανει πανω απο 20000 χλμ γιατι τα Κ5 πασχουν σε αυτον τον τομεα.
Eντάξει εγώ το είπα πιο πολύ γιατί αφού θα φλασάρεις τον εγκέφαλο,μπορείς να ξεφορτωθείς το TRE ας πούμε,και να φτιάξεις και 2-3 άλλα πραγματάκια...
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 21:46
dennisefl έγραψε:
Το βρισκω λιγος υπερβολικο :P αλλα τα 40.000χιλ δεν ειναι και λιγα για μια αντλια βενζινας το βασικο προβλημα που εχουν ομως ειναι το φιλτρο βενζινας και οχι καθαρα η αντλια
Αν την ανοιξεις για καθαρισμα μπορεις ευκολα να δεις αν εχει βουλωσει το φιλτρο
Να ξερεις οτι για να αλλαξεις το γνησιο φιλτρο βενζινας κανει περιπου 200 ευρω εκτος αν κανεις πατεντα να το αφαιρεσεις και του βαλεις ενα εξωτερικο με 20 ευρω :P
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 21:48
JIMK7 έγραψε:
Να ξερεις οτι για να αλλαξεις το γνησιο φιλτρο βενζινας κανει περιπου 200 ευρω εκτος αν κανεις πατεντα να το αφαιρεσεις και του βαλεις ενα εξωτερικο με 20 ευρω :P
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 21:49
stavrosrodo έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 21:55
JIMK7 έγραψε:
Σταυρο απ οσο θυμαμαι ετσι το εχεις κανει εσυ
εδω και πααααρα πολυ καιρο. κρατησα μονο ενα μερος του στελεχους του φιλτρου για το φλοτερ.αλλα απο την αντλια..... κατ' ευθειαν εξω.... και εξωτερικο φιλτρο. αν και παλι πρεπει ανα διαστηματα να ανοιγεται για να καθαριζεται και η σιτουλα που εχει στο ακρο της η αντλια.
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 22:19
stavrosrodo έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
εδω και πααααρα πολυ καιρο. κρατησα μονο ενα μερος του στελεχους του φιλτρου για το φλοτερ.αλλα απο την αντλια..... κατ' ευθειαν εξω.... και εξωτερικο φιλτρο. αν και παλι πρεπει ανα διαστηματα να ανοιγεται για να καθαριζεται και η σιτουλα που εχει στο ακρο της η αντλια.
Τα σωληνακια ανα ποσα τακτα διαστηματα τα αλλαζεις και δεν φοβασαι μηπως σου κοψουν :P
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 22:31
JIMK7 έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Τα σωληνακια ανα ποσα τακτα διαστηματα τα αλλαζεις και δεν φοβασαι μηπως σου κοψουν :P
μ'αυτα και μ'αυτα,τωρα που το λες.......... πρεπει να τα τσεκαρω και αυτα. αν και πριν δυο εβδομαδες που εκανα προγραμμα το afr δεν εδειξε κατι(αν ειχα απωλεια θα ηταν φτωχο, και ηταν σχετικα πολυ πλουσιο).
Θέμα: Απ: Σχετικα με αντλια βενζινης σε Κ5 1000 Κυρ 13 Ιουν 2010, 23:30
stavrosrodo έγραψε:
μ'αυτα και μ'αυτα,τωρα που το λες.......... πρεπει να τα τσεκαρω και αυτα. αν και πριν δυο εβδομαδες που εκανα προγραμμα το afr δεν εδειξε κατι(αν ειχα απωλεια θα ηταν φτωχο, και ηταν σχετικα πολυ πλουσιο).
Οταν εχουν προβλημα μια και καλη κοβουν θα το καταλαβεις σιγουρα και χωρις το afr