| αντλια βενζινης? | |
|
+8bonepeeler brwmogazos GIXXERAKIAS boutser stavrosrodo bougas13 kostaskr6 alaska 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: αντλια βενζινης? Τρι 22 Μάης 2012, 17:45 | |
| Πριν απο λιγες χιλιαδες χιλιομετρα το μηχανακι λυθηκε, τα πλαστικα φυγαν για βαψιμο και γιναν καθαρισμοι και ρυθμισεις. ο πρωτος μπογιατζης μου επεστρεψε τα πλαστικα βαμενα σαν να εβαλε το 3χρονο παιδι του να παιξει με το πιστολι.... η φυσα μου ηταν βαμμενη μεσα, και ρισκαρω οτι δεν χαρτωσε και καλα το τεποζιτο. φυσικα και δεν πηρε φραγκο. (να μην αναφερω οτι μου εκανε και ζημια στη μασκα.).. Για να μην τα πολυλογω, τα πηγα αλλου για βαψιμο (ευχαριστω louk6) και τα πηρα πισω σε παρα πολυ καλη τιμη. ολα καλα με αυτο. ρυθμιστηκαν βαλβιδες καθαρισαμε και τις πεταλουδες και εδεσα το μηχανακι... στην αρχη ηταν τοσο μπουκωμενο που εδινε, δεν εδινε ακομα και στα χαμηλα τροφοδοσια. στην πορεια εστρωσε στα χαμηλα αλλα στα ψηλα δουλευε αθλια, η στο αποτομο ανοιγμα γκαζιου... καθαρισα το φιλτρο βενζινης, οσο μπορεσα εβγαλε λιγη λασπη αλλα τιποτα. ειπα θα ειναι το μοτερ της αντλιας.. αλλαξα ολοκληρη βενζιναντλια (μεταχειρο) και τιποτα... Να προσθεσω οτι τα μπεκ στο μηχανακι μου δεν εχουν καθαριστει ποτε.. αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι λογος για τοσο μεγαλη ατροφοδοσια... Τα φωτα σας... | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Τρι 22 Μάης 2012, 17:54 | |
| Σκεφτομαι οτι η και οι δυο βενζιναντλιες ηταν σκατα.... η οτι υπαρχει και αλλο προβλημα.... το μηχανακι δεν ανεβαζει πανω απο καποιες χιλιαδες στροφες.... επισης αν καποιος ξερει σωστο μαστορα να καθαρισω μπεκ στην θεσσαλονικη ας στειλει πμ... (προαιρετηκα παιζουν δεν παιζουν ρολο τα μπεκ στην αθλιοκατασταση)... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Τρι 22 Μάης 2012, 18:17 | |
| ελπιζω να αλλαξες μπουζι γιατι δεν το γραφεις κ παιζουν μεγαλο ρολο | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Τρι 22 Μάης 2012, 19:31 | |
| Καλο θα ηταν να μετρησεις πιεση βενζινης πριν αλαλξεις ξανα αντλια. Συνηθως το προβλημα ειναι στο φιλτρο το μεγαλο το ασπρο και οχι στην σιτα δοκιμασε να το πρεσαρεις αναποδα χρησιμοποιοντας καποιο καθαριστικο καρμπυρατερ και αερα.Αν δεν γινεται τιποτα δοκιμασε να το ξετρυπισεις και να βαλεις ενα εξωτερικο. | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Τετ 23 Μάης 2012, 02:05 | |
| - bougas13 έγραψε:
- Καλο θα ηταν να μετρησεις πιεση βενζινης πριν αλαλξεις ξανα αντλια. Συνηθως το προβλημα ειναι στο φιλτρο το μεγαλο το ασπρο και οχι στην σιτα δοκιμασε να το πρεσαρεις αναποδα χρησιμοποιοντας καποιο καθαριστικο καρμπυρατερ και αερα.Αν δεν γινεται τιποτα δοκιμασε να το ξετρυπισεις και να βαλεις ενα εξωτερικο.
γνωριζω, αλλαξα φιλτρο και τα ιδια, αυτο εγραψα.. και τα καθαρισα πολυ καλα και τα δυο που δοκιμασα... δεν εγινε τιποτα και αλλαξα ολοκληρη τρομπα μπας και ειναι το μοτερ και τιποτα.... πως θα μετρησω πιεση βενζινης? | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Τετ 23 Μάης 2012, 02:05 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- ελπιζω να αλλαξες μπουζι γιατι δεν το γραφεις κ παιζουν μεγαλο ρολο
αλλαξα... ;-) | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Τετ 23 Μάης 2012, 14:03 | |
| Χρειαζεατι να χρησιμοπιησεις ενα συνδεσμο Τ και κανα μετρο εναμιση σωληνα θα βγαλεις τον μαμα σωληνα που παει απο την τρομπα στην μπεκιερα και θα παρεμβαλεις το Τ με την βοηθεια του σωληνα που θα αγορασεις την 3 εξοδο του Τ θα την συνδεσεις σε ενα μαονομετρο το οποιο θα τραβηξεις κοντα στο τιμονι ωστε να το βλεπεις οταν σου κανει την διακοπη στον δρομο. Ολα αυτα εννεοειται με προσοχη σε αδειο δρομο και με γνωμονα την ασφαλεια παντα. Ετσι θα δεις ακριβως τι παιζει με την πιεση οταν σου κανει την διακοπη.Δεν χρειαζεται να χαλασεις τον μαμ σωληνα καθσιμου που ειναι με κουμπωματα θα χρησιμοποιησεις για ολες τις συνδεσεις τον εξτρα σωληνα που θα αγορασεις νομιζω 5 χιλιοστα ειναι η διαμετρος αλαλ δεν ειμαι σιγουρος. | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 24 Μάης 2012, 00:41 | |
| Ευχαριστω | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 24 Μάης 2012, 13:42 | |
| - alaska έγραψε:
- kostaskr6 έγραψε:
- ελπιζω να αλλαξες μπουζι γιατι δεν το γραφεις κ παιζουν μεγαλο ρολο
αλλαξα... ;-) αυτο τι σημαινει? δεν ξερεις αν αλλαξες? πριν κανεις οτιδιποτε αλλο αλλαξε μια τετραδα μπουζι κ βεβαιωσου οτι ειναι τα σωστα μετα θα πας σε ενα συνεργειο κ θα μετρισεις την πιεση που σου βγαζει η αντλια πρεπει να ειναι απο 40 -45 psi δεν θυμαμε καλα η δικια μου πρεσαρει με 42 παντως | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 24 Μάης 2012, 15:54 | |
| Aλλαξα τα παντα (δισκακια, λαδια/ελατηρια καλαμιων, λαδια/φιλτρο μοτερ, παραφλου, υγρα φρενων, μπουζι, ρυθμισα βαλβιδες, καθαρισα πεταλουδες και το μονο που δεν εκανα ηταν να στειλω τα μπεκ για καθαρισμα. και δεν τα εχω καθαρισει και ποτε τωρα που το σκεφτομαι... πως σου ηρθε το αυτο τι σημαινει, δεν ξερεις αν αλλαξες? :P)... Ακομα παντως δεν εχω βγαλει ακρη.... δεν ειναι απο την βενζιναντλια το προβλημα....... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 24 Μάης 2012, 16:08 | |
| - alaska έγραψε:
- Aλλαξα τα παντα (δισκακια, λαδια/ελατηρια καλαμιων, λαδια/φιλτρο μοτερ, παραφλου, υγρα φρενων, μπουζι, ρυθμισα βαλβιδες, καθαρισα πεταλουδες και το μονο που δεν εκανα ηταν να στειλω τα μπεκ για καθαρισμα. και δεν τα εχω καθαρισει και ποτε τωρα που το σκεφτομαι... πως σου ηρθε το αυτο τι σημαινει, δεν ξερεις αν αλλαξες? :P)... Ακομα παντως δεν εχω βγαλει ακρη.... δεν ειναι απο την βενζιναντλια το προβλημα.......
μηπως οταν αλλαξατε καπελωτα, σας εφυγε κανα δοντακι το χρονισμα των εκκεντροφορων ? | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 24 Μάης 2012, 16:21 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- μηπως οταν αλλαξατε καπελωτα, σας εφυγε κανα δοντακι το χρονισμα των εκκεντροφορων ?
Λες? :/ :/ :/ | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 26 Ιουν 2014, 22:52 | |
| ξερει κανεις πως μετραμε την αντλια βενζινης; | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Παρ 27 Ιουν 2014, 08:55 | |
| Γραφει στο service manual και μετράς πόση ποσότητα βενζίνης σε ml βγάζει σε κάποιo συγκεκριμένο χρόνο.Αν ξέρει κάποιος ακριβώς να σου πεί γιατί είμαι από το κινητό τώρα και δεν μπορώ να το βρώ. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Παρ 27 Ιουν 2014, 12:47 | |
| | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Παρ 27 Ιουν 2014, 14:52 | |
| Ετσι μου την ειχε μετρησει και εμενα ο Νασος στο μπουσα.
Νομιζω το μετρημα των 10 δευτερων μπορει να γινει 30 δευτερολεπτων καλυτερα ωστε σε μεγαλυτερο χρονικο φασμα να εχεις πιο εγκυρη μετρηση | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Παρ 27 Ιουν 2014, 18:19 | |
| | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Κυρ 15 Νοε 2015, 23:14 | |
| Τελικα τί ειχε γινει; Εμαθε κανεις; | |
|
| |
zinos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 216 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Τετ 20 Ιαν 2016, 19:33 | |
| - boutser έγραψε:
-
παλιο το θεμα βεβαια,αλλα το διαβασα γιατι ειχα καποια αμφιβολια γι αυτο που διαβασα εδω γιατι μ φαινεται υπερβολικο το 1200 ml/30''.. ανυπολογισεις τα 168ml/10'' (που γραφει ο boutser) δηλαδη 168x3=504ml/30''..καποιο ειναι λαθος.δεν ξερω ποιο. η φωτο ειναι απο μανουαλ για κ3 1000 | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 21 Ιαν 2016, 02:20 | |
| 167ml και πανω σε 10 δευτερόλεπτα λεει το μανουαλ για το δικο μου (750 2008) | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 21 Ιαν 2016, 14:06 | |
| 222 ml and more in 10 sec σε κ9 1000
| |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 21 Ιαν 2016, 17:50 | |
| ευχαριστω.αρα το μανουαλ (μου) εχει λαθος.ειναι απιστευτη η ποσοτητα π λεει.σχεδον 3λιτρα στο λεπτο??? σαν τη μανικα του βενζιναδικου......... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 21 Ιαν 2016, 19:13 | |
| ειναι απο τις αγωνιστικες αντλιες για τα εντουρανς | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αντλια βενζινης? Πεμ 21 Ιαν 2016, 19:38 | |
| εν τω μεταξυ το μηχανακι με το προβλημα εχω μια απορια τι να απεγινε.......το μανουαλ π εχω απο το φορουμ εδω το κατεβασα.οπου το συμβουλευτηκα με βοηθησε παρα πολυ για μια μετατροπη π εκανα,οσον αφορα το ηλεκτρικο κοματι,αλλα τωρα αμφιβαλω για την αξιοπιστια του | |
|
| |
| αντλια βενζινης? | |
|