| Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη | |
|
+5busa respect GIXXERAKIAS nasos-v nktr Leroy 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 09:25 | |
| Καλημερα σε ολους, πριν κανα μηνα ειχα αλλαξει τα υγρα του συμπλεκτη. Ειχαν γινει μαυρα και δεν δουλευε καλα. Οταν ζεστενοταν το μοτερ απο την κινηση, παταγα τον συμπλεκτη αλλα δεν γινοταν πληρη αποσυμπλεξη. Μαρσαριζα με πρωτη μεσα και η μηχανη ειχε την ταση να ψιλοπηγενει μπροστα. Τωρα εχουν αρχιζει να γινοντε παλι μαυρα και οι ταχυτητες δεν μπενουν απαλα οπως οταν ειχα κανει την αλλαγη. Η μηχανη εχει 7500 χλμ. και η αλλαγη εγινε πριν 500. Γιατι κανει παλι τα ιδια τοσο γρηγορα; | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 09:33 | |
| μαυρίζουν τα υγρά του συμπλέκτη σε όλα τα gixxer. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με τη λειτουργία μην τα αλλάξεις. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 09:35 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Παρ 18 Ιουν 2010, 09:37, 1 φορά | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 09:36 | |
| - Leroy έγραψε:
- Καλημερα σε ολους,
πριν κανα μηνα ειχα αλλαξει τα υγρα του συμπλεκτη. Ειχαν γινει μαυρα και δεν δουλευε καλα. Οταν ζεστενοταν το μοτερ απο την κινηση, παταγα τον συμπλεκτη αλλα δεν γινοταν πληρη αποσυμπλεξη. Μαρσαριζα με πρωτη μεσα και η μηχανη ειχε την ταση να ψιλοπηγενει μπροστα. Τωρα εχουν αρχιζει να γινοντε παλι μαυρα και οι ταχυτητες δεν μπενουν απαλα οπως οταν ειχα κανει την αλλαγη. Η μηχανη εχει 7500 χλμ. και η αλλαγη εγινε πριν 500. Γιατι κανει παλι τα ιδια τοσο γρηγορα; Γιατι τα υγρα που βαζουν ειναι πολυ απλα σαν τα υγρα που βαζουν στα φρενα μας και αναβουν με το παραμικρο στην πιστα. Εγω εκανα την αλλαγη στις 6.000χιλ και ακομα και μεχρι τις 13.500χιλ ηταν απλα λιγο πιο κιτρινα αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ μαυρα.Εβαλα τα υγρα που χρηιμοποιω στα φρενα μου.MOTUL RBF 600. Καντο και θα με θυμηθεις. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 10:06 | |
| Να ηταν τοσο μαπα; Θα τα δοκιμασω. Σας ευχαριστω ολους ρε παιδια. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 10:27 | |
| +στους προλαλίσαντες
RBF 600 μακράν | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 11:12 | |
| πασχαλη κανε και μια καλη εξαερωση
αν εχουν βασει ,παιζει να εχει μαζεψει λιγο αερα στην τρομπα ή στο βαρελλακι κατω ή και στα δυο | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 11:52 | |
| +1000 σε ολα τα παιδια παραπανω , τα ιδια χρησιμοποιω και εγω rbf 600 , και no problem ... καιρο τωρα.... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 16:09 | |
| υπαρχει και η περιπτωση εαν το πιεζεις με εκκινησεις, τα δισκακια να το χουν πει το ποιημα. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 16:42 | |
| το θεμα εχει πεσει κ στο γιξξερ.κομ ...λογο του οτι ι γραμμη το συμπλεκτι ακουμπαι πανο στον σκελετο η θερμοκρασιατου αυξανετε πολλυ επυσις αλο ενα προβλημα σε καπιους θελει σιχνα εξαεροση λογο του οτι ακουμπαι στο σκελετο κ απο τους κραδασμους που περνει το σολινακι + θερμοκρασια διμιουργι μπουρμπουλιθρες ....εγω προτινο το Super blue racing υγρο φρενον 11 ευρο το μπουκαλακι απο λαμπριανιδη εχει πολυ υψηλο σημιο βρασμου κ το εχω δοκιμαση ...τα μαμα μαυρισανε στα 3000 χιλ ενω αυτα εχουνε κανει 8000+ κ ειναι ακομα μπλε ....ασε που επιδει ειναι μπλε φενοντε κ πιο ορεα ...ετσι για χαϊλικι :P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 16:48 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- το θεμα εχει πεσει κ στο γιξξερ.κομ ...λογο του οτι ι γραμμη το συμπλεκτι ακουμπαι πανο στον σκελετο η θερμοκρασιατου αυξανετε πολλυ επυσις αλο ενα προβλημα σε καπιους θελει σιχνα εξαεροση λογο του οτι ακουμπαι στο σκελετο κ απο τους κραδασμους που περνει το σολινακι + θερμοκρασια διμιουργι μπουρμπουλιθρες ....εγω προτινο το Super blue racing υγρο φρενον 11 ευρο το μπουκαλακι απο λαμπριανιδη εχει πολυ υψηλο σημιο βρασμου κ το εχω δοκιμαση ...τα μαμα μαυρισανε στα 3000 χιλ ενω αυτα εχουνε κανει 8000+ κ ειναι ακομα μπλε ....ασε που επιδει ειναι μπλε φενοντε κ πιο ορεα ...ετσι για χαϊλικι :P
λιγα παραπανω για αυτο? κανα λινκ? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 16:51 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 17:02 | |
| παιδια εγω απο τοτε που αλλαξα τρομπα συμπλεκτη και σωληνακια υψηλης, τα υγρα δε μαυριζουν καθολου.πιο πολυ του φρενου. ορεξη για εξαερωση να εχεις κ δεν ειναι τιποτα μια αλλαγη λαδιων οποτε σου κανει κολπα η εστω καθε 5000 χιλιομετρα | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 17:04 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 17:07 | |
| - panosk8 έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- την τελευταια φορα εβαλα αυτα
http://www.spectro-oils.com/products/sport/metric/index.asp?products=sport
και λαδια και υγρα φρενου
απο προδιαγραφές τουμπανο
και μεχρι στιγμης φαινονται πολυ καλα..... μολις περασουν μερικα χιλιομετρα ακομα θα σας πω καλητερα
νασο αυτα υπαρχουν ελλαδα? ναι πανο στο καπερνεκα τα εβαλα ,οποτε καποιος στην ελλαδα τα εισαγει καννονικα | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 19:13 | |
| Τα εβαλα και ολα ενταξει. Μια χαρα φαινοντε. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Παρ 18 Ιουν 2010, 19:46 | |
| - Leroy έγραψε:
- Τα εβαλα και ολα ενταξει. Μια χαρα φαινοντε.
εκανες εξαερωση απο το βαρελακι κατω μεχρι να δεις καθαρο υγρο? | |
|
| |
George Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 01/03/2010
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Σαβ 19 Ιουν 2010, 00:09 | |
| να τα δοκιμάσω κ εγώ τα motul γιατί μετά το σέρβις έχω την ιδέα ότι σκλήρυνε το σαζμαν κ δεν μ αρέσει καθόλου κ εμένα μαυρίσανε από την αρχή κ στο συνεργείο μου λέει ότι τα αλλάζουν κάθε 2 χρόνια... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Σαβ 19 Ιουν 2010, 01:28 | |
| - nasos-v έγραψε:
- Leroy έγραψε:
εκανες εξαερωση απο το βαρελακι κατω μεχρι να δεις καθαρο υγρο? Ναι βγηκε ολο το κακο υγρο Τωρα μενει να δουμε πως θα παει... Δεν παιζει να ειναι κατι αλλο, ε; Ρωταω γιατι πολυ γρυγορα βγηκαν off τα προηγουμενα υγρα. Τοσο μαπα ηταν; | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Σαβ 19 Ιουν 2010, 05:30 | |
| νασο ειναι δισκολο να βρω το θεμα ειναι 1 χρονο + παλιο αλλα ειτανε στο θεμα για τα 1000 κ8 εκανα ενα σεαρτσ δεν βρικα τπτ οστοσο εχετε κολιση ολοι με αυτα τα μοτουλ κ σιγουρα δεν εχετε δοκιμασει ενα καρο υγρα που πεζουνε ;P και ειναι κ φτινα ....try try try | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Σαβ 19 Ιουν 2010, 08:44 | |
| - Leroy έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- Leroy έγραψε:
εκανες εξαερωση απο το βαρελακι κατω μεχρι να δεις καθαρο υγρο? Ναι βγηκε ολο το κακο υγρο Τωρα μενει να δουμε πως θα παει... Δεν παιζει να ειναι κατι αλλο, ε; Ρωταω γιατι πολυ γρυγορα βγηκαν off τα προηγουμενα υγρα. Τοσο μαπα ηταν; αφου με αυτα εστρωσε τοτε σου ειχαν βρασει τα παλια! κανε και μια εξαερωση σημερα στην τρομπα πανω και θα δεις! πριν το πας πουθενα το μηχανακι. τα απριλια το εκαναν αυτο στα υγρα του συμπλεκτη! motul kai AP Racing(αυτα δυσκολευομε να τα βρω πολυ) και ειχα υσηχασει. καλο ειναι μια φορα τον μηνα να κανεις μια στην πανω ντρομπα ετσι ,ισα ισα να φυγει ο αερας που μαζευει εκει! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη Σαβ 19 Ιουν 2010, 08:55 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- νασο ειναι δισκολο να βρω το θεμα ειναι 1 χρονο + παλιο αλλα ειτανε στο θεμα για τα 1000 κ8 εκανα ενα σεαρτσ δεν βρικα τπτ
οστοσο εχετε κολιση ολοι με αυτα τα μοτουλ κ σιγουρα δεν εχετε δοκιμασει ενα καρο υγρα που πεζουνε ;P και ειναι κ φτινα ....try try try στεφανε με το μιλλε ειχα δοκιμασει αρκετα του ειπα motul γιατι ειναι ευκολα να τα βρει και ειναι σιγουρο οτι θα ελυνε το προβλημα του για μενα κορυφη μεχρι τωρα ,σε αυτα που εχω βαλει ειναι τα AP racing αλλα εκτος απο ενα συνεργειο που τα εβαζα δεν τα βρισκω πουθενα (ακριβα) τωρα εχω βαλει Spector http://www.spectro-oils.com/products/brake/dot4.asp?products=sport και εχω κανει 2 μεγαρα και ενα δυημερο σερρες και ακομα μου φαινονται καλα. βεβαια θελω να παω να τα μετρισω.. παραγγηλα χθες να μου φερει αυτα http://www.spectro-oils.com/products/brake/dot4racing.asp?products=sport να τα δοκιμασω βαζαμε και καποια αλλα και ηταν και φτηνα και καλα αλλα δεν θυμαμαι μαρκα ! ο τεο θα θυματε. ρε τεο αυτα απο τον Τασο που περναμε..... | |
|
| |
| Μαυρα τα υγρα του συμπλεκτη | |
|