| αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R | |
|
+23Black Eagle SENN proarm Big Daddy tzortzinos gkourv ripseventh JIMK7 stavrosrodo magiaklaniakeksatmisi Sotoner teo46 AggelosK8 mistiriodis_tsantakias kostaskr6 kahi nktr nasos-v T.R.E xxx κολτρέϊν lakisman46 panosk8 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| |
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Τετ 30 Ιουν 2010, 00:32 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Πανο για το θεμα.
ευκολο-φτηνο-γρηγορο-αποτελεσματικο. ξανα. χαχα σταυρο ευκολο για τα ηλεκτρονικα απο κ7-κ8 οντως ειναι για το 750 κ6-κ7 ομως......πριν καναμε με τον κλημη το δικο του...2μιση ωρες... αυτα που εχουν μια βαλβιδα μονο ειναι ασε που το λαδι συμπεριφερεται διαφορετικα. μας παιδεψε πολυ ο αερας αφου το βαζαμε με συριγγα το υγρο.σιγουρα θελει λεκανη κ βουτηγμα στο λαδι. το μηχανημα εγινε κουτσουρο,το βαζεις στη στροφη κ καθεται καθεται κατω,αντι να θελει να σηκωθει. το φιλαρακι μου ομως επειδη ειναι λιγο πειραγμενο, του αρεσε..ειναι διαφορετικο λεει εγω ισως εβαζα 15w σ αυτα που δεν ειναι ηλεκτρονικα. οποτε προσοχη . το 20w ειναι οκ για τα ηλεκτρονικα ρυθμιζομενα.εκτος κ αν ειστε κ σεις πειραγμενοι | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Τετ 30 Ιουν 2010, 08:48 | |
| Το ιδιο ειχα κανει πριν 3 χρονια στο Κ7 μου αλλα για αγωνιστικη χρηση δεν κανει γιατι στη 1η κ 2ρα ταχυτητα δεν δουλευει παλι υστερα ενα WP ρυθμιζομενο δεν κανει πολλα λεφτα και η διαφορα ειναι τεραστια Παντως καλα εκανες και το εβαλες εδω για καποιον που θελει το κατι λιγο παραπανω και με μηδαμινο κοστος | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Τετ 30 Ιουν 2010, 10:45 | |
| χαχα εμενα μ αρεσε ρεεεεε...πανο εγινε φοβερο...ειδικα στα φρενα κραταει φοβερα..ειναι λιγο περιεργο στη πολη αλλα συνηθιζεται..κακως δεν ηρθες μαζι μ χθες..στην πιστα θα ειναι εκει το τιμονι δεν στριβει πολυ οποτε...αντε θ τ κανεις αλλη μια βολτα ν τ δεις... οντως παιδες φαγαμε ταλαιπορια κ λαδι στα μουτρα... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 16:02 | |
| παιδια καλησπερα!!χθες λυθηκε με ευλαβεια και το δικο μου σταμπι(1000 κ5) βγαλαμε το παλιολαδο που ειχε κ αντικαταστηθηκε με fork oil Agip 15w...εεε μιλαμε το τιμονι παιδια δεν εστριβε με τιοτα λεμε λεμε οτι εγινε παρα πολυ σφιχτο!φιλου ohlins το σφιξαμε τερμα κ ηταν πιο χαλαρο απ το δικο μου..λεω να το αλαξω με 10wτο λαδι η θα ναι παλι σφιχτο...να γυρισω στο 5w που λογικα ειχε το σταμπι απο μαμα..προτεινει κανεις κατι... | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 16:24 | |
| Άρα δλδ τώρα μένει να το δοκιμάσεις αν δουλεύει καλά η μετατροπή και σε 750!! ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 16:28 | |
| - gkourv έγραψε:
- Άρα δλδ τώρα μένει να το δοκιμάσεις αν δουλεύει καλά η μετατροπή και σε 750!!
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ ΔΕΝ καταλαβα φιλε Γιωργο τι λες!! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 16:33 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 18:00 | |
| δεν ξερο τι λετε αλλα εγω εβαλα 20αρι κ δεν ειναι κ τοσο σφιχτο μιλισα με αναρτισα κ θα μου δοσι 40αρι να βαλω...στην αρχη θα κανο μιξι και αν θελο κιαλο θα το αφισο φουλ .....σεξ | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 19:30 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- δεν ξερο τι λετε αλλα εγω εβαλα 20αρι κ δεν ειναι κ τοσο σφιχτο μιλισα με αναρτισα κ θα μου δοσι 40αρι να βαλω...στην αρχη θα κανο μιξι και αν θελο κιαλο θα το αφισο φουλ .....σεξ
Στεφανε τι να σου πω εγω εβαλα 15w agip σου λεω τελος το σταμπι δεν δουλευε καθολου μιλαμε γ το σταμπι απο κ5 1000 δεν εχει ουτε βαλβιδες ουτε ελατηριο τιποτα μονο μια βιδουλα γ λαδι κ εξαερωση | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 20:49 | |
| - ripseventh έγραψε:
- gkourv έγραψε:
- Άρα δλδ τώρα μένει να το δοκιμάσεις αν δουλεύει καλά η μετατροπή και σε 750!!
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ ΔΕΝ καταλαβα φιλε Γιωργο τι λες!! Εννοώ ότι τώρα θα πρέπει να το κάνει αυτό και στο δικό μου τώρα :P | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 21:30 | |
| - ripseventh έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- δεν ξερο τι λετε αλλα εγω εβαλα 20αρι κ δεν ειναι κ τοσο σφιχτο μιλισα με αναρτισα κ θα μου δοσι 40αρι να βαλω...στην αρχη θα κανο μιξι και αν θελο κιαλο θα το αφισο φουλ .....σεξ
Στεφανε τι να σου πω εγω εβαλα 15w agip σου λεω τελος το σταμπι δεν δουλευε καθολου μιλαμε γ το σταμπι απο κ5 1000 δεν εχει ουτε βαλβιδες ουτε ελατηριο τιποτα μονο μια βιδουλα γ λαδι κ εξαερωση επιδι εμενα ειναι ηλεκτρονικο μαλον εγινε αυτο ....παντος αερα δεν εχει μεσα το τσεκαρα | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 21:51 | |
- ripseventh έγραψε:
Στεφανε τι να σου πω εγω εβαλα 15w agip σου λεω τελος το σταμπι δεν δουλευε καθολου μιλαμε γ το σταμπι απο κ5 1000 δεν εχει ουτε βαλβιδες ουτε ελατηριο τιποτα μονο μια βιδουλα γ λαδι κ εξαερωση επιδι εμενα ειναι ηλεκτρονικο μαλον εγινε αυτο ....παντος αερα δεν εχει μεσα το τσεκαρα παιδια επειδη εχω λυσει σταμπ απο R1 μαλλον μπορω να καταλαβω τι γινεται. το σταμπ R1 ειναι σαν το ηλεκτρονικο των suzuki Κ7 1000.Αυτα λοιπον τα σταμπ εχουν μια πολυ μικρη τρυπουλα πανω στη ροδελα που ειναι πανω στον αξονα.Επισης το λαδι περναει ΚΑΙ απο το σημειο που εχει τον ηλεκρικο μηχανισμο.Δηλαδη εχει δυο σημεια διοδου.Γι αυτο το λογο δεν σφιγγει παρα πολυ η λειτουργια του με παχυτερο λαδι. Ενω τα κ5 1000 εχουν ΜΟΝΟ την τρυπουλα στην ροδελα οποτε το λαδι πρεπει να περασει ΜΟΝΟ απο εκει κανοντας το πιο ''ευαισθητο'' σε αλλαγες της ρευστοτητας του λαδιου. υ.γ στο R1 ειχα κλεισει τελειως την τρυπα στην ροδελα και επεμβαινωντας στην αλλη μερια του κυκλωματος(αυτην που στα suzuki εχουν τον ηλ. μηχανισμο) ειχα βαλει μια βιδα με μυτη κωνικη και οσο την εσφιγγα εσφιγγε και το σταμπ.Δηλαδη ειχε γινει πληρως ρυθμιζομενο και στο τερμα βιδωμενο..... κουτσουρο. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 22:00 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- ripseventh έγραψε:
Στεφανε τι να σου πω εγω εβαλα 15w agip σου λεω τελος το σταμπι δεν δουλευε καθολου μιλαμε γ το σταμπι απο κ5 1000 δεν εχει ουτε βαλβιδες ουτε ελατηριο τιποτα μονο μια βιδουλα γ λαδι κ εξαερωση επιδι εμενα ειναι ηλεκτρονικο μαλον εγινε αυτο ....παντος αερα δεν εχει μεσα το τσεκαρα παιδια επειδη εχω λυσει σταμπ απο R1 μαλλον μπορω να καταλαβω τι γινεται. το σταμπ R1 ειναι σαν το ηλεκτρονικο των suzuki Κ7 1000.Αυτα λοιπον τα σταμπ εχουν μια πολυ μικρη τρυπουλα πανω στη ροδελα που ειναι πανω στον αξονα.Επισης το λαδι περναει ΚΑΙ απο το σημειο που εχει τον ηλεκρικο μηχανισμο.Δηλαδη εχει δυο σημεια διοδου.Γι αυτο το λογο δεν σφιγγει παρα πολυ η λειτουργια του με παχυτερο λαδι. Ενω τα κ5 1000 εχουν ΜΟΝΟ την τρυπουλα στην ροδελα οποτε το λαδι πρεπει να περασει ΜΟΝΟ απο εκει κανοντας το πιο ''ευαισθητο'' σε αλλαγες της ρευστοτητας του λαδιου.
υ.γ στο R1 ειχα κλεισει τελειως την τρυπα στην ροδελα και επεμβαινωντας στην αλλη μερια του κυκλωματος(αυτην που στα suzuki εχουν τον ηλ. μηχανισμο) ειχα βαλει μια βιδα με μυτη κωνικη και οσο την εσφιγγα εσφιγγε και το σταμπ.Δηλαδη ειχε γινει πληρως ρυθμιζομενο και στο τερμα βιδωμενο..... κουτσουρο. παιδια τωρα πυ μιλαμε θα το λυσω και θα βαλω agip 10w να δουμε πως κατα ποσο θα αλαξει συμπεριφορα............ | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 22:04 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- ripseventh έγραψε:
Στεφανε τι να σου πω εγω εβαλα 15w agip σου λεω τελος το σταμπι δεν δουλευε καθολου μιλαμε γ το σταμπι απο κ5 1000 δεν εχει ουτε βαλβιδες ουτε ελατηριο τιποτα μονο μια βιδουλα γ λαδι κ εξαερωση επιδι εμενα ειναι ηλεκτρονικο μαλον εγινε αυτο ....παντος αερα δεν εχει μεσα το τσεκαρα παιδια επειδη εχω λυσει σταμπ απο R1 μαλλον μπορω να καταλαβω τι γινεται. το σταμπ R1 ειναι σαν το ηλεκτρονικο των suzuki Κ7 1000.Αυτα λοιπον τα σταμπ εχουν μια πολυ μικρη τρυπουλα πανω στη ροδελα που ειναι πανω στον αξονα.Επισης το λαδι περναει ΚΑΙ απο το σημειο που εχει τον ηλεκρικο μηχανισμο.Δηλαδη εχει δυο σημεια διοδου.Γι αυτο το λογο δεν σφιγγει παρα πολυ η λειτουργια του με παχυτερο λαδι. Ενω τα κ5 1000 εχουν ΜΟΝΟ την τρυπουλα στην ροδελα οποτε το λαδι πρεπει να περασει ΜΟΝΟ απο εκει κανοντας το πιο ''ευαισθητο'' σε αλλαγες της ρευστοτητας του λαδιου.
υ.γ στο R1 ειχα κλεισει τελειως την τρυπα στην ροδελα και επεμβαινωντας στην αλλη μερια του κυκλωματος(αυτην που στα suzuki εχουν τον ηλ. μηχανισμο) ειχα βαλει μια βιδα με μυτη κωνικη και οσο την εσφιγγα εσφιγγε και το σταμπ.Δηλαδη ειχε γινει πληρως ρυθμιζομενο και στο τερμα βιδωμενο..... κουτσουρο. Σταυρο εμεις χθες λυσαμε απο ρ1 2004 κ βαλαμε 10αρι..εγινε λιγο πιο σφιχτο απο μαμα..οχι τεραστια διαφορα παντως... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Σαβ 30 Οκτ 2010, 22:12 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Σταυρο εμεις χθες λυσαμε απο ρ1 2004 κ βαλαμε 10αρι..εγινε λιγο πιο σφιχτο απο μαμα..οχι τεραστια διαφορα παντως...
Ακριβως αυτο λεω.Το r1 & suzuki k7 1000 εχουν δυο διοδους απο οπου περναει το λαδι, και βαζοντας τα πιο χοντρο λαδι δεν ''ενοχλουνται'' και δεν αλλαζει η λειτουργεια τους δραματικα. ενω το κ5 1000 που εχει μια διοδο.... ειναι πιο ευαισθητο στις αλλαγες τις πυκνοτητας του λαδιου. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| |
| |
ripseventh Full gixxer
| |
| |
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Κυρ 31 Οκτ 2010, 01:25 | |
| οποτε καλα λεω να παο για 40αρι ....πραγματικα η διαφορα με το 20αρι ειναι ανιπαρκτι ....εχω ανιξει κ εκει που εχει το μοτερακι αλλα δεν μπορο να επεμβο εχει μονο ενα μικρο τετραγονακι με κονικι μιτη ελεγα να φτιαχο ενα που να σφινονη παραπανο αλλα ειναι απιστευτα μικρο κ θελει ορολογιακο τορνο και δεν το φτιαχνει κανεις :( | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Κυρ 31 Οκτ 2010, 10:11 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Λοιπον...εβαλα κ 10w στο σταμπι...παλι τ ιδια πολυ σφιχτο ειναι παλι...ρε παιδια μηπως να παω στο 2.5w......????
το εβαλες πανω στο μοτο η' με το χερι συμπερανες οτι ειναι σφιχτο? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Κυρ 31 Οκτ 2010, 10:17 | |
- οποτε καλα λεω να παο για 40αρι ....πραγματικα η διαφορα με το 20αρι ειναι ανιπαρκτι ....εχω ανιξει κ εκει που εχει το μοτερακι αλλα δεν μπορο να επεμβο
εχει μονο ενα μικρο τετραγονακι με κονικι μιτη ελεγα να φτιαχο ενα που να σφινονη παραπανο αλλα ειναι απιστευτα μικρο κ θελει ορολογιακο τορνο και δεν το φτιαχνει κανεις :( στεφανε εγω εκει δεν θα επενεβαινα γιατι δεν ξερεις ποτε και ποσο σφιγγει απο τον εγκεφαλο. αν εχει τρυπουλα στην ροδελα που ειναι πανω στον αξονα, κανε μια ροδελα στον τορνο χωρις τρυπα και δοκιμασε το.(εγω για αρχη θα εκανα δυο ροδελες.Μια με πολυ μικροτερη τρυπα και μια με καθολου και θα τις δοκιμαζα με αυτη τη σειρα). | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Κυρ 31 Οκτ 2010, 11:05 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- ripseventh έγραψε:
- Λοιπον...εβαλα κ 10w στο σταμπι...παλι τ ιδια πολυ σφιχτο ειναι παλι...ρε παιδια μηπως να παω στο 2.5w......????
το εβαλες πανω στο μοτο η' με το χερι συμπερανες οτι ειναι σφιχτο?
Sταυρο δεν το βαλα πανω στην μηχανη..με το χερι το δοκιμασα χθες βραδυ!σημερα θα το βαλω πανω με to 10w..αλα πιστευ οτι παλι θα ναι πολυ σφιχτο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Κυρ 31 Οκτ 2010, 11:56 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- οποτε καλα λεω να παο για 40αρι ....πραγματικα η διαφορα με το 20αρι ειναι ανιπαρκτι ....εχω ανιξει κ εκει που εχει το μοτερακι αλλα δεν μπορο να επεμβο
εχει μονο ενα μικρο τετραγονακι με κονικι μιτη ελεγα να φτιαχο ενα που να σφινονη παραπανο αλλα ειναι απιστευτα μικρο κ θελει ορολογιακο τορνο και δεν το φτιαχνει κανεις :( στεφανε εγω εκει δεν θα επενεβαινα γιατι δεν ξερεις ποτε και ποσο σφιγγει απο τον εγκεφαλο. αν εχει τρυπουλα στην ροδελα που ειναι πανω στον αξονα, κανε μια ροδελα στον τορνο χωρις τρυπα και δοκιμασε το.(εγω για αρχη θα εκανα δυο ροδελες.Μια με πολυ μικροτερη τρυπα και μια με καθολου και θα τις δοκιμαζα με αυτη τη σειρα). δεν καταλαβενο αυτο που μου λες μαλον γιατι δεν εχει κατι τετιο ...δεν εχει πουθενα ροδελα τουλαχιστον ετσι οπος το εχω δει ....εχει ενα μοτερακι και στιν ακρι ενα σαν πιστονι που εχει Ο-ring και εχει μια μιτουλα που σπροχνει αυτο το τετραγονακη που ελεγα με τιν κονικι μιτη.... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| |
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R Κυρ 31 Οκτ 2010, 13:44 | |
| | |
|
| |
| αναβαθμιση στοκ σταμπιλιζατερ GSX-R | |
|