Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 11/03/2010
Θέμα: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Τετ 07 Ιουλ 2010, 18:03
Παιδια καλησπερα...Σκεφτομαι να παρω μια gp akrapovic megaphone... [img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
Για πειτε μου κ εσεις τι γνωμη σας για την εν λογω ακραπα!!!!
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Τετ 07 Ιουλ 2010, 18:09
caza έγραψε:
Παιδια καλησπερα...Σκεφτομαι να παρω μια gp akrapovic megaphone...
Για πειτε μου κ εσεις τι γνωμη σας για την εν λογω ακραπα!!!!
Όσο έχεις τον καταλύτη επάνω νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα,αλλά αν αποφασίσεις να τον βγάλεις ίσως χάσεις πολύ χαμηλο μεσαίες μιας και το τελικό αυτό ουσιαστικά είναι ένας σωλήνας!
Πάντως εμφανισιακά μ'αρέσει...
caza Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 11/03/2010
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Τετ 07 Ιουλ 2010, 18:15
Ειμαι σε σκεψη να σου πω την αληθεια για το αν θα βγαλω το καταλυτη...Γιατι ετσι οπως το πανε με τα κτεο χωρις καταλυτη θα σου κοβουν το λοκώ κ θα λυσουμε ολοι οι κατοχοι μοτοσυκλετας το οικονομικο προβλημα της χωρας Αλλα αυτο που λες ισχυει κατα μεγαλο ποσοστο οτι χανεις στις χαμηλο μεσαιες?
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Τετ 07 Ιουλ 2010, 23:26
προσωπικα δεν τρελαινομαι σε θεμα ομοργφιας..γιατι δεν κοιτας κατι πιο πρακτικο..αφου θα δωσεις λεφτα παρε κατι που θα αφαιρει τον καταλυτη (απο κ6-κ7 μοντελο) και θα κερδιζεις κ σε δυναμη κ σε βαρος..κρατας κ το μαμα για το κτεο..ειναι κριμα να δωσεις καποια λεφτα κ να μεινει ο καταλυτης πανω..
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Σαβ 10 Ιουλ 2010, 10:24
ουτε θορυβο ωραιο κανει το συγκεκριμενο αποψη μου χειροποιητη look gp evo απο racetech η raceguns και απο καταλυτη που εκει θα δεις κ διαφορα στο μηχανακι κ απο βαρους κ απο δυναμη!!! πιστεψε με αν το δεις θα τρελαθεις κ στην τιμη της akrapas απο τι νομιζω! link http://raceguns1.blogspot.com/2010/03/z50-monkey-gp-evo-1_8325.html δεν ειανι ακριβως αυτη αλλα στην φτιαχνει πανω στο μηχανακι σου η φωτο ειναι ενδεικτικη φυσικα! κ καπως ετσι ειναι κ του racetech!
caza Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Σαβ 10 Ιουλ 2010, 19:04
Φιλε μου Φιλιππα εχω επικοινωνησει κ με αυτον κ με το παπαγιαννη κ τη καλυτερη προσφορα μου την εκανε ο παπαγιαννης.Ο raceguns για τιτανιο σε gp εξατμιση μου ζητησε 500 ενω ο παπαγιαννης 330 κ για να ειμαι ειλικρινης το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!!!Εχει βαλει κανεις απο εσας τη καινουρια gp του race tech να ακουσω καμια γνωμη????
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Σαβ 10 Ιουλ 2010, 23:54
Για ξεκαθαριστε το λιγο αυτο που ειπε ο TRE...γιατι ειμαι και εγω σε σκεψεις τοποθετησης εξατμισης υστερα απο αφορητες πιεσεις συμφορουμιτων!!! Αν βγαλουμε τον καταλητη θα χασουμε σε χαμηλομεσαιες η αυτο ισχυει μονο για την συγκεκριμενη εξατμιση?
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Κυρ 11 Ιουλ 2010, 01:50
Βασικα πηρε το ματι μου αυτην την εξατμιση σημερα νομιζω ειναι για Κ3-4 δεν ειμαι και σιγουρος. Οι ειδικοι να δωσουν τα φωτα τους παρακαλω. Μηπως κανει για εσενα.
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Κυρ 11 Ιουλ 2010, 13:10
Πολυ ομορφο το μπουρακι της Aκραπας και στα δικα σου χρωματα θα φαινετε ακομη πιο ομορφο! Κι εγω δεν φοραω τα GP evo μονο και μονο γιατι δεν υπαρχουν τα φραγκα...να το παρεις.
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Κυρ 11 Ιουλ 2010, 14:38
Lelos69 έγραψε:
Για ξεκαθαριστε το λιγο αυτο που ειπε ο TRE...γιατι ειμαι και εγω σε σκεψεις τοποθετησης εξατμισης υστερα απο αφορητες πιεσεις συμφορουμιτων!!! Αν βγαλουμε τον καταλητη θα χασουμε σε χαμηλομεσαιες η αυτο ισχυει μονο για την συγκεκριμενη εξατμιση?
ισχυει για την συγκεκριμενη εξατμηση,γιατι στην ουσια δεν ειναι παρα ενας μεγαλος σωληνας. τοσο μεγαλος που αν βγαλεις και τον καταλυτη η πιεση των καυσαεριων θα πεσει τοσο πολυ μειωνοντας την αποδοση στισ χαμηλομεσαιες στροφες.(και οσο πιο μικρο το μοτερ σε κυβικα τοσο το χειροτερο). ασε που ο θορυβος χωρις καταλυτη θα ειναι πολυ ενοχλητικα δυνατος.
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Κυρ 11 Ιουλ 2010, 18:11
stavrosrodo έγραψε:
Lelos69 έγραψε:
ισχυει για την συγκεκριμενη εξατμηση,γιατι στην ουσια δεν ειναι παρα ενας μεγαλος σωληνας. τοσο μεγαλος που αν βγαλεις και τον καταλυτη η πιεση των καυσαεριων θα πεσει τοσο πολυ μειωνοντας την αποδοση στισ χαμηλομεσαιες στροφες.(και οσο πιο μικρο το μοτερ σε κυβικα τοσο το χειροτερο). ασε που ο θορυβος χωρις καταλυτη θα ειναι πολυ ενοχλητικα δυνατος.
Μαλιστα...Κατ αρχας ευχαριστω Σταυρο και κατα δευτερον, αν βαλουμε μια yoshimura (ας πουμε την R55) και βγαλουμε τον καταλυτη δεν θα εχουμε χασιμο?
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Κυρ 11 Ιουλ 2010, 18:35
Lelos69 έγραψε:
αν βαλουμε μια yoshimura (ας πουμε την R55) και βγαλουμε τον καταλυτη δεν θα εχουμε χασιμο?
νομιζω οτι η R55 ειναι και αυτη κονικη(δηλαδη με λιγο εως καθολου πετροβαμβακα μεσα,που ειναι για την μειωση του θορυβου) και στην ολοκληρη δινουν και ενα εξτρα μικρο καζανακι για να αποφυγουν τα προβληματα που σου περιεγραψα πριν.βεβαια αν ακολουθει την ''λογικη'' της yoshimura θα ειναι κοντα στο φ-55(το μεγεθος της τρυπας).
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Κυρ 11 Ιουλ 2010, 23:08
παιδια εγω εβαλα την remus gp evo.χωρις καταλυτη φυσικα. ναι μεν κανει αρκετο θορυβο χωρις τον σιγαστηρα αλλα ειδα μεγαλη διαφορα. δεν ηθελα να χαραμισω την μαμα εξατμιση με κοψε ραψε για ν βαλω απλα ενα κ μονο τελικο. οσο για τις χαμηλομεσσαιες ειπε ο σταυρος εχει δικιο. αλλα εμενα δεν μ φανηκε κ τοσο πολυ. τωρα αυτα ειναι γνωμη μ ετσι.
Lelos69 Normal gixxer
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Τρι 13 Ιουλ 2010, 01:06
Παντως αν ειναι να χασουμε στις χαμηλομεσαιες, να μη βαλουμε εξατμιση ρε παιδια...λεω εγω...
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Τρι 13 Ιουλ 2010, 01:14
αν θες να ανασανει το μηχανακι βαλε τελικο ετσι κ αλλιως αυτα τα μηχανακια δε δουλευουν απο τις 2000 στροφες μετα τις 8000 δουλευουν κομπλε!! και αν δε θες να εχεις ουτε μια τρυπιτσα την οποια δε θα καταλαβαινεις ετσι κ αλλιως!!περνεις ενα PCV πας δυναμομετρο ρυθμηση κ εχεις ενα γραμμικο ολοσωστο αποτελεσμα απο το να πας δυναμομετρο καλυτερη λυση ειναι το aytotune ρυθμηζει αυτοματα το PCV καθε στιγμη που κινειται η μηχανη γτ οδρομος ειναι το καλυτερο δυναμομετρο!
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Αγωνιζόμενος : MONO ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΡΕΧΟ ΣΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Θέμα: Απ: Τη βοηθεια σας για μια akrapovic.... Κυρ 24 Οκτ 2010, 14:42
file kai ego toy eixa fali mia akrapovis teliko sto k5 kai anige poli grhgora. kai ama 8elis stin poylao 300e kai tin eixa pari 800e