| συζυκι akrapovic-taylormade | |
|
+7Transporter landen stavrosrodo Darksoul nasos-v chris gsxr tolinio 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tolinio Jr.gixxer
Όνομα: : tolis Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 28/02/2010
| Θέμα: συζυκι akrapovic-taylormade Τετ 20 Οκτ 2010, 11:04 | |
| Γεια χαρα, Εχω akrapovic χταποδι μαμα, βγαλμενο καταλητη και ενα μονο τελικο. σκεφτομουν να ψαχτω για μια Taylormade γνωμες? ευχαριστω. | |
|
| |
chris gsxr Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Τετ 20 Οκτ 2010, 12:06 | |
| ο λογος που θες να αλαξεις το τελικο ?
για εμφανισιακους λογους? η θεμα αποδοσης
γιατι νομιζω το ενα τελικο με το αλο δεν θα καταλαβεις διαφορα | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Τετ 20 Οκτ 2010, 12:13 | |
| - tolinio έγραψε:
- Γεια χαρα, Εχω akrapovic χταποδι μαμα, βγαλμενο καταλητη και ενα μονο τελικο. σκεφτομουν να ψαχτω για μια Taylormade γνωμες? ευχαριστω.
με την Taylormade πρεπει να κοψεις της βαση της εξατμισεις απο κατω ,πανω στον σκελετο. αν εισαι διατεθημενος να το κανεις ...οκ | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Τετ 20 Οκτ 2010, 12:31 | |
| παρε pcv η βαζζαζ και μολις ρυθμιστη στο δρομο απλα χαμογελα....δεν υπαρχει λογος να βγαλεις την ακραπα για taylormade εκτος αν δε θες το μηχανακι σου ν δουλευει ρολοι και απλα να κανει μοστρα στην καφετερια! φιλικα ετσι!!! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Τετ 20 Οκτ 2010, 12:43 | |
| εγω θα προτεινα να βρεις και ενα χταποδι μεταχειρισμενο,ειτε acrapovic,ειτε yoshimura(οπου θα χρειαστεις ενα φτιαχτο mid pipe για να ταιριαξει με το acrapovic τελικο), ενα δοντακι μειον μπροστα,ρυθμισμα με yoshi-box και μετα να εισαι μονιμα σε βελτιωση φιλτρο-εξατμιση δεν χρειαζεται εγκεφαλος αλλος.Εκτος και αν μπαινεις πιστα(οποτε καλο ειναι το bazzaz με το traction) η' αν θες σιφτερ η' γενικοτερα αν εχεις προοπτικη για περισσοτερες βελτιωσεις........ | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Τετ 20 Οκτ 2010, 16:08 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- εγω θα προτεινα να βρεις και ενα χταποδι μεταχειρισμενο,ειτε acrapovic,ειτε yoshimura(οπου θα χρειαστεις ενα φτιαχτο mid pipe για να ταιριαξει με το acrapovic τελικο), ενα δοντακι μειον μπροστα,ρυθμισμα με yoshi-box και μετα να εισαι μονιμα
σε βελτιωση φιλτρο-εξατμιση δεν χρειαζεται εγκεφαλος αλλος.Εκτος και αν μπαινεις πιστα(οποτε καλο ειναι το bazzaz με το traction) η' αν θες σιφτερ η' γενικοτερα αν εχεις προοπτικη για περισσοτερες βελτιωσεις........ μμμμ... ωραιες ιδεες εδωσες τωρα σταυρο... λες??? αυτα σκεφτομαι κ γω για το δικο μου.. | |
|
| |
tolinio Jr.gixxer
Όνομα: : tolis Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 28/02/2010
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Τετ 20 Οκτ 2010, 19:28 | |
| εχω δει ενα χταποδι απο ενα ατομο εδω στο φορουμ. Σκεφτομουν ταυλορ λογο εμφανισης αλα και ο ακραπας μετραει απλα ειναι πολυ συνηθισμενος ,υστερα ειδα τα $$ που θελει και σκεφτηκα με αυτα βαζω ενα "παουερ κομαντερ" ενα φιλτρο και ενα προφραμμα και ειμαι κομπλε. και απο θορυβο η ακραπα ειναι σε λογικα πλαισια,πιστα δεν μπαινω συχνα. σε μηχανικο τομεα δεν σκεφτομε περετερο βελτιωσεις. εμφανισιακα εχω μερικα πραγραμτα στο νου. ευχαριστω για της απαντησεις | |
|
| |
Transporter Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Πάτρα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 94 Αγωνιζόμενος : Θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
| |
| |
cbr600f4 Normal gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : PATRA Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 130 Αγωνιζόμενος : DEN PROLABENO Hμερομηνία εγγραφής : 25/03/2009
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Κυρ 26 Δεκ 2010, 10:28 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Κυρ 26 Δεκ 2010, 11:27 | |
| | |
|
| |
tseseries Jr.gixxer
Όνομα: : andreas Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 27 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER SE MIKRES KATIGORIES Hμερομηνία εγγραφής : 24/12/2010
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Κυρ 26 Δεκ 2010, 18:26 | |
| ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΚRAPOVIC ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΣΕ ΑΠΟΔΩΣΗ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ.ΝΟΡΜΑΛ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΟΥ | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Κυρ 26 Δεκ 2010, 18:50 | |
| - kostassss έγραψε:
- Γεια χαρα και χρονια πολλα σε ολους.Εχω ενα Κ9 τελειως μαμισιο και ειμαι στην πριζα να βαλω εξατμιση.Καποιος μου εδειξε την Taylormade και μου αρεσε αλλα αυτα που ειδα να γραφεται με εβαλαν σε σκεψεις.Darksoul γιατι λες "αν δε θες το μηχανακι σου να δουλευει ρολοι και απλα να κανει μοστρα στην καφετερια!"
υπαρχει θεμα αποδοσης η δημιουργητε καποιο προβλημα αλλου??? Nασο σιγουρα πρεπει να κοπει η βαση εξατμισης απο κατω,πανω στο σκελετο????Παιδια ευχαριστω εκ των προτερων!!! sto k7-k8 σιγουρα στο κ9 μαλλον οχι. δεν το εχω ψαξει και πολυ να σου πω την αλληθεια. στειλτους ενα μαιλ οπου μπορεις να τους ρωτησεις. παντος απο ομορφια θεωρω οτι ειναι οτι πιο ομορφο,,, | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: συζυκι akrapovic-taylormade Κυρ 26 Δεκ 2010, 20:50 | |
| | |
|
| |
| συζυκι akrapovic-taylormade | |
|